Cum să devii actor

A deveni actor vă permite să explorați roluri și personaje diferite decât dvs. Poate fi un pic intimidant, dar amintiți-vă, fiecare actor faimos a trebuit să înceapă undeva. Cheia de a deveni actor este practicarea și învățarea cât mai mult posibil, branding-ul dvs. și audiție. Cu o muncă grea și dedicare, ați putea fi steaua pe ecranul mare într-o zi!

Pași

Partea 1 din 4:
Îmbunătățirea ambarcațiunii dvs
  1. Imaginea intitulată deveni un actor pas 1
1
Îmbunătățiți-vă memoria astfel încât să vă puteți aminti liniile. Începeți cu secțiuni mici ale scenariului, care lucrează pe zone care au aceeași încărcătură emoțională. Perfecționați linia prin repetarea acesteia și amintirea unui vizual care este reprezentat în linii. Continuați să lucrați la memorarea liniei până când ați perfecționat o întreagă scenă.
  • Exercitați în mod regulat și aveți o dietă bogată în Omega-3s pentru a ajuta la încurajarea îmbunătățirii memoriei.
  • Asociați linia cu orice mișcare pe care ați face-o în timpul acelei scene. În acest fel, aveți indicii mintale pentru a vă ajuta să vă călăuzească.
  • Luați pauze frecvente. De fiecare dată când stai jos pentru a începe memoria din nou, încercați să repetați liniile pe care le practicați unde ați rămas.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 2
    2. Lucrați la proiectarea vocii. Din moment ce membrii unei audiențe pot fi așezate rânduri departe, lucrează la enunțarea cuvintelor dvs. clar și tare. Stai departe de țigări, alcool și orice care îți deshidrează cablurile vocale și te împiedică să faci.
  • Dacă acționați pentru film, acordați atenție starea de spirit a scenei. Nu vrei să fii tare și să proiectezi în timp ce toți ceilalți sunt trist.
  • Proiectarea vocii nu este aceeași cu a striga.
  • Respirați de la diafragma dvs. pentru a obține cea mai profundă și volum de la vocea voastră.
  • Imaginea intitulată deveni un actor pas 3
    3. Lucrați la diferite dialecte. Practicați citirea cu voce tare în diferite voci și accente pentru a avea mai multă versatilitate ca actor. Dacă puteți, vizionați videoclipuri ale oamenilor care vorbesc în dialect că practicați să vedeți cum se mișcă gura când își articulează cuvintele.
  • Dacă puteți, discutați cu un vorbitor nativ al dialectului pe care îl practicați, astfel încât să puteți observa detalii mici pe care le-ați putea să nu fi luat înainte
  • Închiriați un antrenor de dialectare dacă este posibil, pentru a vă ajuta să începeți.
  • Sfat de experți
    Dan Klein

    Dan Klein

    Studii de teatru și performanță Lectualdan Klein este un expert de improvizație și antrenor care predă la Departamentul de Teatru și Studii de Performanță din Stanford, precum și la Școala de Afaceri a Stanford. Dan a predat improvizație, creativitate și povestire către studenți și organizații din întreaga lume de peste 20 de ani. Dan a primit BA de la Universitatea Stanford din 1991.
    Dan Klein
    Dan Klein
    Studii de teatru și performanță Lector

    Continua să practici cu voce tare. Dan Klein, un profesor de improvitate și povestire, spune: "Unii oameni au o ureche naturală pentru accente, dar unii oameni trebuie să studieze mai mult. Puteți găsi videoclipuri online de persoane care vorbesc în accente și dialecte diferite și puteți încerca să le copiați. Puteți citi chiar despre studiul dialectelor și cum sunt transformate sunetele, dar într-adevăr trebuie să exersați cu voce tare."

  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 4
    4. Cantiți-vă emoțiile în rol. Uitați-vă de scripturi și determinați emoțiile principale ale scenei. Oricare ar fi caracterul tău să se simtă în acel moment, asigurați-vă că performanța dvs. o transmite. De exemplu, dacă personajul dvs. este trist, puteți fi mai ușor de vorbit și utilizați mai puține gesturi de mână decât un caracter prea încântat.
  • Starea emoțională a scenei vă ajută să vă amintiți liniile de când veți asocia dialogul scenei cu ceea ce vă simțiți.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 5
    5. Lucrați pe abilitățile dvs. de scenă. Începeți să emotând întreaga față și să folosiți gesturi, astfel încât audiența să înțeleagă ceea ce este personajul tău. Lucrează la alte abilități, cum ar fi dansul, cântând, și coregrafie Pentru a vă ajuta să vă faceți abilitățile și să vă faceți mai bine comercializabil.
  • Clasele de luptă pentru scenă vă pot arăta cum să luptați convingător fără a vă răni. Știind cum să faci, poate deschide o serie de roluri, în ambele piese și muzicale.
  • Lua dans clase. Cu cât aveți mai multe abilități, cu atât mai versatil sunteți și cu atât mai probabil sunteți să vă aterizați rolurile.
  • Face ceva din obișnuit. Orice abilități pe care majoritatea celorlalți interpreți nu le pot plăti pe termen lung, deci păstrați-vă hobby-urile.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 6
    6. Studiu care acționează la o universitate sau o academie de artă. Deși este posibil să acționăm fără o educație formală, dacă nu locuiți în LA sau New York, acesta este o opțiune destul de standard. Veți obține expunerea la profesioniști, aflați despre tehnici și obțineți șanse automate de a lucra pe o etapă. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă construiți CV-ul, să obțineți expunerea și să înființați o rețea de colegi și contacte. Profesorii dvs. vă vor împinge în mod constant să faceți mai mult, practic, având grijă de partea motivației pentru dvs.
  • Școala de acțiune nu este obligată să fie un actor profesionist. Atâta timp cât continuați să vă bucurați de ambarcațiunile și practicarea, ați putea deveni următoarea stea.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 7
    7. Participați la taberele de vară, atelierele care acționează sau stocul de vară în zona dvs.Unele dintre acestea pot fi destul de intense încât să învețe luni în valoare de material într-o perioadă de 2 până la 3 săptămâni. Puteți fi implicat în mai multe emisiuni care fac mai multe roluri și, eventual, chiar obțineți burse pentru munca dvs.
  • Dacă sunteți blocat cu un loc de muncă sau în școală care vă împiedică să participați la acestea, asigurați-vă că întotdeauna citiți și cercetați ambarcațiunile dvs. Du-te la spectacole, citiți teoria și expuneți-vă la idei și școli de gândire.
  • Contactați teatrul local pentru a vedea dacă acestea au evenimente speciale sau seminarii care vor apărea pe care ați putea participa.
  • Dacă sunteți interesat de teatrul de scenă, stocul de vară este o modalitate excelentă de a începe și se execută numai în timpul verii. Joacă, muzicale și chiar operi se pune în câteva săptămâni în toată țara și oferă o experiență de viață foarte valoroasă. Găsiți o audiție în apropierea dvs. în primăvară pentru a analiza sezonul odată ce școala este afară.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 8
    8. Practicați în teatrul comunității. Uită-te la teatrele locale pentru a vedea ce arată că pun ei. Câștigarea unui rol într-o producție de teatru comunitară vă va pune în contact cu ceilalți care își lărgim ambarcațiunile la fel ca tine și să-ți faci mai multă experiență. Veți obține, de asemenea, o idee mai bună despre locul în care stați în legătură cu competiția.
  • Luați în considerare lucrul la un rol în culise dacă spectacolele pe care le joacă, nu vă interesează.
  • Chiar dacă nu căutați să lucrați pentru scenă sau să faceți piese sau muzicale drepte, orice experiență în domeniul dramei arată bine pe CV și vă va învăța lucruri pe care nu le cunoașteți. Și veți face și prieteni!
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 9
    9. Închiriați un antrenor care acționează pentru a vă ajuta cu tehnica dvs. Căutați un antrenor cu o mulțime de experiență și conexiuni din industrie. Antrenorul tău vă poate oferi atenția personală de care aveți nevoie pentru a vă aborda petele slabe, precum și polonez ceea ce faceți bine.
  • Întrebați întotdeauna conexiunile dvs. pentru a vă ajuta să găsiți un antrenor. Discutați cu personalul și facultatea de la școala pe care o participați sau la un teatru cu care ați lucrat. Cineva va cunoaște cu siguranță pe cineva care vă poate conecta cu ceea ce căutați.
  • Găsiți pe cineva cu experiență în mai multe domenii, astfel încât să puteți instrui și să obțineți pointeri în câteva zone diferite.
  • Partea 2 din 4:
    Construirea mărcii dvs. personale
    1. Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 10
    1. Obțineți expunere la web prin intermediul social media și site-uri interne. Puneți videoclipuri despre spectacolele dvs. pe YouTube sau configurați o pagină pe Facebook și Twitter unde fanii vă pot dori și împărtăși conținutul dvs., cum ar fi fotografiile dvs. în roluri sau headshot-uri. Este o lovitură lungă, dar niciodată nu știți cine se poate împiedica la întâmplare asupra informațiilor dvs. și puteți decide să vă angajeze. După construirea unei prezențe sociale media, puneți pagini pe site-uri legate de acțiune cum ar fi accesul actorilor la industrie.
    • Gândiți-vă la tine ca pe un antreprenor. Ești un artist, dar ești și în afaceri pentru tine. Utilizați hashtag-urile relevante în posturi, astfel încât să puteți obține cantitatea maximă de expunere.
    • Construi un site personal cu o adresă URL ușor de reținut. Utilizați numele dvs. ca adresă web dacă nu este deja luat.
    • Conectează-te cu comunitățile de acțiune pe LinkedIn pentru a găsi indivizi asemănători.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 11
    2
    Obțineți headshots. Aveți un profesionist să vă luați fotografiile, astfel încât să puteți avea cele mai bune headshot-uri. Purtați cantități minime de machiaj, astfel încât directorii care privesc prin fotografii vor ști cum arătați dacă ați merge în acel moment. Uită-te direct în cameră, deoarece imaginile sunt luate.
  • Întrebați-vă pentru orice fotografi emergenți care doresc să vă ducă la o mică taxă sau chiar gratuit. Marele lucru despre headshot-uri este că nu este necesar un set și nu este necesară nimic fantezist-schmmancy.
  • Actualizați-vă headshot-ul la fiecare 2 sau 3 ani, astfel încât directorii de turnare vor ști cum arată în prezent.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 12
    3
    Reţea extensiv. Să fie abordabil și să vă construiți reputația ca profesionist. Fii prima persoană care a ajuns la alții, astfel încât să arătați un interes real pentru oamenii apropiați de dvs. Cei din rețeaua dvs. vă pot conecta la locurile de muncă disponibile și vă pot oferi cunoștințe valoroase despre munca dvs. și despre afacere.
  • Evitați dezvoltarea unei reputații proaste. Dacă vă antrenați ca leneș, dificil de lucrat, sau doar un snoty chiar, sunteți mai puțin probabil să obțineți concerte.
  • Utilizați site-uri precum LinkedIn pentru a vă conecta cu alții din zona și câmpul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un actor pas 13
    4. Rămâneți informat despre industrie. Check out ziare și site-uri web cum ar fi varietatea, culise, spectacol de afaceri săptămânal și reporterul de la Hollywood.com pentru a afla care sunt tendințele actuale în afaceri. Mergeți în mod constant la spectacole și lucrați pe proiecte laterale cu prietenii și cunoștințele pentru a vă menține arderea flacării creative.
  • Stați la curent cu dramaturgii și directorii emergenți, familiarizați-vă cu teorii și ridicați-vă acolo. Știind în ce direcție "scena" se va ajuta să vă păstrați înaintea curbei. Poate că vei fi inspirația pentru următorul proiect mare!
  • Partea 3 din 4:
    Audiție pentru roluri
    1. Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 14
    1. Aflați o serie de monologuri. Căutați monologi de 1-2 minute online sau cumpărați o carte acționată cu monologuri din piesele celebre. Practicați-le livrarea lor în propriul stil de voce și actorie. Monologii sunt adesea folosiți pentru a vă arunca în piese, filme și spectacole și vă permit să vă prezentați talentele într-o perioadă scurtă de timp.
    • Alegeți un monolog bazat pe tipul de actor pe care îl aveți. Nu citiți monologul unei bătrâni dacă sunteți un tânăr sau viceversa.
    • Veți dori contrastant monologi. Chiar dacă jucați întotdeauna omul amuzant, aveți câteva monologuri grave gata să biciuiți când ați solicitat.
    • Pentru cântăreți, pregătiți 16-32 baruri de câteva melodii și stăpâniți-i. Unele audiții nu vor specifica un gen, în timp ce unii vor dori să le arătați ceva similar cu ceea ce produc.
  • Imaginea intitulată devine un actor Pasul 15
    2
    Asamblați-vă CV-ul. Listează-ți actorul Puncte forte Într-un notebook și alegeți cele mai importante abilități. Adăugați orice producție pe care ați făcut-o la tabere, ateliere, universități și teatru comunitar. Asigurați-vă că vă listați numai producțiile dvs. cele mai recente, astfel încât directorul de turnare să nu fie copleșit de cantitatea de lucru de pe CV-ul dvs.
  • Listează orice abilități speciale pe care le aveți (dans, cântări, dialecte, combatere etc.) pe CV-ul dvs. Nu minți despre ce abilități aveți.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 16
    3. Arată pregătită. Afișați-vă la timp, cunoașteți materialul dvs. de audiție, aduceți orice materiale de care aveți nevoie (inclusiv un stilou sau creion) și să vă uitați cel mai bine. Nu puteți controla ceea ce regizorul care a aruncat proiectul se va gândi la dvs., dar puteți controla cât de bine vă prezentați.
  • Fi vorbitori și încrezători cu talentul tău. Niciodată nu știi cine te vei întâlni cu asta te poate face. Tipul ăsta care se ascunde în colț cu un set de cască, probabil că are mai multă putere decât îți dai seama și chiar dacă nu acum, el poate mai târziu. Deci, discutați-vă pe cei din jurul vostru și să vă săpați degetele de la picioare în cutia de nisip acționând.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 17
    4. Audiția frecvent. Luarea audițiilor este o modalitate bună de a fi văzută despre oraș. Odată ce oamenii încep să vă recunoască, ei vor fi mai probabil să vă considere pentru roluri. Obținerea numelui dvs. există jumătate din luptă.
  • Veți primi respingeri. Luați-le ușor și continuă. A da va veni în cele din urmă.
  • Partea 4 din 4:
    Continuând cariera ta
    1. Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 18
    1. Treceți la un oraș mare, dacă este posibil. Începeți prin lucrul în scena filmului local sau în zone cu care puteți ajunge cu ușurință. Salvați banii pe care îi faceți, astfel încât să puteți face trecerea într-un oraș mai mare, unde sunt disponibile mai multe roluri și filmele sunt frecvent făcute.
    • Luați în considerare mutarea în Los Angeles, Austin, New York sau Atlanta dacă sunteți în Statele Unite. Încercați Vancouver, Toronto, Londra sau Mumbai pentru filmul din afara SUA.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 19
    2. Căutați roluri în reclame când începeți. Căutați apeluri de turnare pe site-uri, cum ar fi Backstage sau Craigslist pentru reclamele locale. Pe măsură ce intrați pentru audiție, rochie pentru partea pe care o jucați, astfel încât directorii de turnare vă pot imagina cu ușurință în rolul.
  • Acționarea comercială este un rol mai mic, dar vă va oferi o expunere la o audiență largă și vă va face față publicului.
  • Căutați posturi de pe Craigslist care par prea bine pentru a fi adevărat, deoarece ar putea fi înșelătorii. Urmăriți e-mailurile sau locurile de muncă din afara site-ului care par să plătească prea mult fără experiență necesară.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 20
    3. Deveniți un an "suplimentar" Actor în imagini mai mari. Odată ce aveți unde trebuie să fiți, să vă conectați și să luați roluri ca un actor suplimentar sau de fundal. Apelurile de turnare deschise pentru acestea pot fi găsite pe tot parcursul internetului, dar câteva locuri pentru a începe sunt în culise, reporter și varietate de la Hollywood.
  • Deși este posibil să nu fie un rol principal, puteți lista în continuare un rol suplimentar pe CV-ul dvs. pentru a arăta că aveți experiență.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 21
    4. Obțineți un agent. Întrebați-vă în jurul rețelei dvs. pentru opiniile despre cine să meargă și cum să începeți. Faceți apeluri la rece sau trimiteți scrisori de anchetă agențiilor pentru a vedea dacă acestea caută un nou talent pentru a reprezenta. Un agent vă va ajuta să negociați ofertele pentru rolurile pe care le luați.
  • Agenții se plătesc numai când vă găsesc că lucrați. Nu cumpărați în cele care necesită o taxă exorbitantă chiar dacă programul dvs. rămâne larg deschis.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 22
    5. Intrați într-o Uniune a unui interpret. Uită-te la organizații precum ACTRA, AEA, AGMA sau AGVA. Odată ce sunteți membru timp de cel puțin 1 an și ați lucrat sub Uniune, sunteți eligibil să intrați în SAG (Guildul Actorului Screen). Sindicatele vă oferă beneficii și asigurări în timp ce lucrați.
  • Taxele SAG anuale sunt de $ 201.96 USD și 1.575% din câștigurile pe care le faceți în acel an. Verificați cu Uniunea sunteți interesat să vedeți ce sunt ratele lor anuale.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 23
    6. Luați în considerare obținerea cărții de capital dumneavoastră dacă doriți să faceți teatru. Deși este complet posibil să parcurgeți toate cercurile fără ea și să găsiți succes, având cartea dvs. de capital deschis o serie de audiții care altfel nu ar fi disponibili pentru dvs. Fie fie să obțineți un contract care necesită capitalul propriu, să fie membru al unui grup sora (cum ar fi SAG, de exemplu) sau acumulați suficiente credite pentru a satisface standardul.
  • Este firesc să găsiți procesul un pic confuz, deci contactați un prieten sau un suport în rețeaua socială a actorului dvs. pentru mai multe informații despre modul în care au primit cartea lor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Perfect abilitatea ta de a îndeplini abilități, cum ar fi schi, surfing și patinaj.Cu cât puteți face mai mult, cu atât mai bine va fi un actor.
  • În fiecare zi acționează ca cineva sau ceva ce nu sunteți pentru practică.
  • Nu primiți tatuaje, în special în zonele vizibile.
  • Mulți oameni spun că vor să devină actor, dar într-adevăr nu-și dau seama ce stil de viață de acțiune este într-adevăr. Discutați cu alți actori și aflați ce fac într-o zi obișnuită.
  • Continuați să căutați companii și să nu renunțați. Dacă pare a fi imposibil, dar este cu adevărat un vis de a deveni actor, arată pasiune și cineva va vedea.
  • Avertizări

    Actând este un câmp extraordinar de competitiv și nu puteți fi niciodată la fel de faimos cum doriți să fiți. Fi realist, dar, în același timp, ambițios.
  • Pot exista momente în care nu veți găsi un loc de muncă și va trebui să strângeți banii pentru a face acest lucru. Ridicați un al doilea loc de muncă și spuneți-i că sunteți un actor în cazul în care vă aterizați un rol.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar