Cum să fii partea principală din jocul școlii

Căutați să jucați rolul principal în producția școlii dvs? Este nevoie de o mulțime de pricepere și practică pentru a vă putea prezenta ca cea mai bună persoană pentru slujbă, așa că aveți câteva idei pentru a atinge acest obiectiv.

Pași

Metoda 1 din 3:
Audiție
  1. Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 1
1. Citiți bine piesa. Luați în considerare modul în care veți descrie acest rol și care sunt aspectele cheie ale caracterului. Adesea, oamenii încearcă să se dezvăluie și să nu iau de fapt pe stilul unui alt personaj, așa că trebuie să fii suficient de flexibil pentru a nu acționa cum ai în mod normal.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 2
    2. Fii responsabil. Profesorul va observa acest lucru și credeți că sunteți dedicat pozitiv rolului principal. Este important să arătăm că sunteți suficient de sincer și calificați pentru a lua rolul, precum și angajamentul de a învăța liniile și de a participa la repetiție, precum și păstrarea cu temele și treburile.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 3
    3. Să susțină alți participanți. Toată lumea are nevoie de sprijin, dar puteți învăța multe despre a acționa, urmărind modul în care alte persoane portretizează caracterul.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 4
    4. Fi pregatit. Dacă vi se permite să vă îmbrăcați în caracter, atunci faceți acest lucru pentru a da cea mai bună prezentare. Practicați-vă liniile pentru a vă asigura că sunteți foarte familiarizați cu ei. Nu fiți niciodată târziu la repetiții, în mod ideal că aveți 10-15 minute mai devreme. Rolul principal al distribuției este, de fapt, un rol de conducere față de restul distribuitorului, astfel încât este important să vă demonstrați abilitățile și responsabilitatea dvs. de conducere.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 5
    5. Citiți partea cu încredere. Gestul și dați expresiile faciale, după caz, amintiți-vă să zâmbiți când este important să zâmbiți, deoarece aceste gesturi joacă atât de multă parte a rolului ca liniile. Luați conducerea de la prompt (care este de obicei profesor) și urmați instrucțiunile, în special dacă doresc să vă vadă, prezentați rolul în mod diferit.
  • Schimbarea stilului prezentării la cerere se numește adesea improvizație, unde trebuie să improvizați un stil sau un scenariu diferit pentru caracterul dvs. Acest lucru demonstrează cât de bun este un actor, precum și cât de responsabili sunteți. Atunci când o persoană uită o linie în fața unui public, este de obicei cea mai bună pentru a improviza o modalitate de ao arăta ca nimeni nu a uitat deloc linia, mai degrabă decât să-i aștepte să-și amintească sau pentru prompt. Fiind considerabil pentru colegii tăi actori și echipaj de scenă este o abilitate importantă și demonstrează maturitatea ta.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 6
    6. Încheie audiția. În general, plecarea la sfârșitul unei audiții nu este necesară și poate părea triter. Cel mai bine este să ascultați toate sugestiile pe care profesorul le oferă și apoi să dați drumul altora pentru a încerca.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 7
    7. Așteptați confirmarea. În general, cel mai bine este să fii conștient când anunțul va fi și să vorbească cu profesorul dvs. după aceea pentru a vedea dacă ei simt că ai o șansă sau ce sugerează să-ți îmbunătățească șansele. Urmărirea după ce profesorii vor fi adesea neproductivă, astfel încât cei mai buni să fie respectuoși.
  • Metoda 2 din 3:
    Repetiții
    1. Imaginea intitulată Fii principala parte din școală Pasul 8
    1. Continuați să practicați. Pauza de prânz și după școală pot fi un bun de bunătate pentru a practica liniile. Dacă trebuie să plângeți în rolul dvs., să dansați sau să cântați, să faceți acest lucru în echilibru, astfel încât alte aspecte ale școlii dvs. să nu se încadreze în urmă. Colaborați-vă cu colegii dvs. Actori de multe ori atunci când repețiau în pauzele dvs., astfel încât puteți obține o idee bună despre mișcările și manierele lor și puteți obține anumite abilități și idei de la ei.
    • Prietenii tăi pot deveni gelos de faptul că ai partea principală, cel mai bine pentru a le implica unde poți în practicarea sau de a afla dacă se pot alătura în alte moduri.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 9
    2. Participă la fiecare repetiție pe care o poți. Dacă nu o puteți face din cauza îndatoririlor la domiciliu, asigurați-vă că vă sfătuiți pe profesor, precum și alți actori, astfel încât să vă poată completa sau să reprogrameze.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 10
    3. Fiți conștienți de recuzită și temporizare. Asigurați-vă că știți unde este pregătit fiecare proporție de utilizare și unde va fi. Lăsând-o în ultimul moment, dacă este responsabilitatea dvs., poate provoca mari probleme și va provoca o mulțime de conflicte în distribuție și echipaj.
  • Metoda 3 din 3:
    Performanta
    1. Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 11
    1. Fi la teatru devreme. Acest lucru nu este doar pentru a vă oferi un timp amplu pentru a intra în costum, dar și în cazul în care sunteți nevoie de o ajustare a scriptului. Se întâmplă rar, dar a fost cunoscut în circumstanțe grave că unele scene se schimbă sau sunt omise în ultimul moment sau că altceva pe scenă, cum ar fi aspectul setat, a fost schimbat.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 12
    2. Întindeți-vă și relaxați-vă. Chiar actorii bine practicați pot simți un grad de frică și incertitudine. Beți apă adecvată pentru a vă lubrifia acordurile vocale.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 13
    3. Relaxați-vă în rol. Când vă cunoașteți indicii, introduceți ca pe scenă, amintiți-vă să zâmbiți în scene fericite și să plângi în scene emoționale. Dacă vă dați seama că ați uitat o linie, continuați să mergeți astfel încât audiența și căderea rămasă nu sunt dezactivate. Poate fi cel mai bine să improvizați una sau două linii înainte de a vă aminti.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 14
    4. Du-te la toaletă înainte de performanță. Cererile naturii pe scenă pot fi o problemă care va afecta performanța.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 15
    5. Verificați cu managerul de scenă în timpul intervalelor. Acest lucru poate fi profesorul, dar poate fi, de asemenea, un alt student. Acestea sunt de obicei date instrucțiuni sau vă vor da sugestii, de obicei au fost audiența dvs. cea mai lungă și așa vor cunoaște cel mai bine manierele tale.
  • Imaginea intitulată Fii principala parte din jocul școlii Pasul 16
    6. Mulțumesc profesorului dvs., precum și distribuitorului și echipajului după aceea. Joacă sunt un efort de grup și toată lumea pune în mod obișnuit o mulțime de eforturi într-o performanță reușită.
  • sfaturi

    Faceți personalitatea dvs. de ieșire și comandantă.
  • Exprimați-vă recunoștința față de persoana care deține audițiile.Mulțumesc pentru timpul lor.Arată că respectați și apreciați-le și contribuția lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar