Cum să fii actor copil

Ai fost mușcat de bug-ul de acțiune? Chiar și ca un copil, este posibil să urmărim o carieră ca actor. Cu toate acestea, aveți nevoie de un pic de ajutor de-a lungul drumului. Dacă vă dedicați cu adevărat ambarcațiunii de a acționa, veți fi pregătiți pentru provocările viitoare.

Pași

Partea 1 din 3:
Noțiuni de bază
  1. Imaginea intitulată Fi un actor copil Pasul 3
1. Vorbește cu părinții tăi. Dacă sunteți sub 18 ani, nu veți putea să lucrați ca actor fără permisiunea părinților dvs., deci este important să le aduceți la bord cu planurile dvs. Explicați cât de mult vă bucurați de acțiune, așa că înțeleg că este ceva extrem de pasionat. De asemenea, este posibil să le asigurați că nu vă neglijați alte responsabilități, cum ar fi școala și treburile, doar pentru că urmăriți acționarea. Dacă ești ceva pasionat și că ești părinții nu sunt complet siguri de asta, dar nu vrei să renunți, să continue să lucrezi la abilitățile tale, și când le arăt destul de încrezător cât de mult înseamnă. Vorbește despre asta cât poți, și cel mai probabil că ești părinții vor fi bucuroși să te ajute!
  • Nu spuneți părinților dvs. că doriți să deveniți actor doar pentru că doriți să fiți faimos sau bogat. Au niște motive bune gata, cum ar fi iubiți povestiri spunând sau să vă distrați de caractere, așa că vă vor lua în serios.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 2
    2. Luați cursuri de acțiune. În timp ce este posibil să aveți talent natural, întotdeauna vă ajută să vă perfecționați abilitățile, așa că sunteți bine pregatit Când începeți să mergeți la audiții. O clasă de dramă școlară este un loc bun pentru a începe, dar cursuri de specialitate și ateliere în anumite zone de actorie, cum ar fi acționarea comercială sau acționând pentru cameră, sunt mai impresionante pentru a lista pe CV-ul dvs.
  • Dacă nu aveți timp în timpul anului școlar pentru a lua cursuri de acțiune, o tabără de dramă de vară poate fi o alternativă bună.
  • Dacă doriți instrucțiuni de actor personalizate, ați putea vorbi cu părinții dvs. despre angajarea unui antrenor care poate lucra cu dvs. unu-la-unul pentru a vă îmbunătăți abilitățile.
  • Imaginea intitulată Fii un actor copil Pasul 1
    3. Obțineți o experiență. În timp ce probabil că nu veți putea obține un loc de muncă profesional care acționează chiar din poartă, veți dori potențiali agenți și directorilor de turnare să știe că aveți experiență. Căutați oportunități locale de a acționa (cum ar fi piesele școlare, teatrul regional și filmele studențești), astfel încât să aveți unele roluri pentru a vă pune pe CV-ul dvs.
  • Încercați să jucați o mare varietate de tipuri de roluri. A face acest lucru vă va oferi o oportunitate de a vă întinde abilitățile de actorie și vă va prezenta, de asemenea, gama dvs. de acțiune impresionantă către directorii de turnare.
  • Nu credeți că trebuie să mergeți la L.A. sau New York pentru a începe cariera dvs. de actorie. Există multe alte piețe și oportunități, pe care le puteți profita de. Deși, L.A., New York și Chicago vă vor oferi probabil o gamă mai liberă de roluri, audiții și clase.
  • Partea 2 din 3:
    A face legături
    1. Imaginea intitulată devine faimoasă în act de pasul 7
    1. Obțineți headshots. Când te duci să te întâlnești cu potențialii agenți și directori de turnare, va trebui să furnizați o fotografie. Ei trebuie să fie fotografii profesionale, totuși, ar trebui să mergeți la un fotograf care este specializat în a face fotografii de copii și adolescenți. Asigurați-vă că cereți atât headshot-uri comerciale, cât și de teatru, deci sunteți gata atât pentru lucrări de publicitate, cât și pentru oportunități de film, televiziune și teatru.
    • Este important să alegeți fotograful potrivit pentru headshot-urile dvs. Cereți recomandări dacă aveți prieteni sau cunoștințe în domeniul acționar. În caz contrar, vizitați site-urile web pentru fotografi din zona dvs. și studiați portofoliile lor online pentru a obține o idee despre calitatea muncii lor.
    • Mai ales la începutul carierei dvs. de actorie, un headshot care POPS este important pentru că este o parte uriașă a portofoliului dvs. acționând.
  • Imagine intitulată Fii un actor copil Pasul 7
    2. Găsiți un agent. În timp ce ați putea să rezervați câteva mici locuri de muncă cu acționare doar cu ajutorul părinților dvs., având un agent este crucial dacă doriți cu adevărat să construiți o carieră de acțiune de succes. Nu numai că un agent nu va cunoaște INS și Outs of the Business, astfel încât să vă poată ghida în direcția cea bună, vor avea legături cu directorii și producătorii care fac mai ușor să obțină audiții.
  • Pentru a găsi un agent, cercetați agențiile de talente de top din zona dvs. Vrei să te asiguri că lucrezi cu un agent de renume, care nu cere banii în avans.
  • Multe agenții de talente vă permit să aplicați online. Cu toate acestea, este o idee bună să vă întâlniți cu un potențial agent în persoană înainte de dvs. și părinții dvs. să se angajeze să colaboreze cu ei.
  • Dacă locuiți într-o zonă rurală în care este greu să găsești un agent, asta nu înseamnă că nu poți acționa. Înseamnă doar că trebuie să căutați să lucrați prin publicații comerciale, cum ar fi backstage și site-uri de turnare online, astfel încât să puteți identifica oportunitățile locale de actorie.
  • În unele cazuri, agenții nu vă vor duce ca pe un client până când nu aveți niște credite profesionale care acționează numele dvs. Poate doriți să găsiți câteva locuri de muncă pe cont propriu (sau cu ajutorul părinților dvs.) înainte de a încerca să aterizați un agent.
  • Imaginea intitulată Fi un actor copil Pasul 4
    3. Obțineți un permis de muncă. Dacă sunteți sub 18 ani, multe state necesită o autorizație de a lucra în industria de divertisment. De exemplu, California și New York, unde sunt disponibile multe oportunități de actorie, au cerințe specifice care reglementează modul în care pot fi utilizați actorii de copii. Agentul dvs. ar trebui să cunoască legile din statul dvs., dar puteți vizita site-ul departamentului de muncă al statului dvs. pentru a afla dacă aveți nevoie de un permis în statul dvs.
  • În majoritatea cazurilor, este necesar un formular pentru a obține un permis de muncă. Va trebui să oferiți consimțământul părinților, precum și alte informații în funcție de stat. În general, înregistrările dvs. de sănătate și școală sunt necesare.
  • Imaginea intitulată Fi un actor copil Pasul 2
    4. Alăturați-vă site-urilor de turnare online. În timp ce agentul dvs. va fi în căutarea unor oportunități de acțiune care se potrivesc abilităților dvs., puteți face și unele cercetări. Site-uri cum ar fi turnarea de frontieră, accesul actorilor și l.A. Turnarea oferă informații de turnare și audiție pentru proiectele care sunt în prezent în procesul de umplere a rolurilor. De obicei, vă puteți trimite pentru examinare directă, dar este o idee bună să discutați rolurile potențiale cu agentul dvs.
  • Aceste site-uri percep de obicei o taxă, deci va trebui să discutați cu părinții dvs.
  • Imaginea intitulată devenim faimos în pasul 2
    5. Creați un cont YouTube. Indiferent dacă aveți un agent sau nu, este important să găsiți cât mai multe modalități de a vă comercializa ca pe un actor, mai ales dacă nu locuiți în L.A. sau New York, unde sunt cele mai multe oportunități de actorie. Faceți videoclipuri pentru YouTube care demonstrează abilitățile dvs. de actorie - nu există nici un regizor de turnare de garanție sau agenți vor vedea videoclipurile dvs., dar niciodată nu știți când cineva va merge viral.
  • Videoclipurile jocului școlar și spectacolele de teatru regionale sunt conținut ideal pentru canalul dvs. YouTube. Reclamele locale sau aparițiile TV sunt, de asemenea, o idee bună deoarece agenții sau directorii de turnare din afara zonei dvs. probabil nu le-au văzut.
  • Dacă vă simțiți creativi, puteți posta, de asemenea, filme scurte originale care vă ajută să vă prezentați abilitățile de actorie.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând la audiții
    1. Imaginea intitulată devine faimoasă în pasul de acțiune 3
    1. Pregătiți un monolog. În timp ce majoritatea audițiilor vor avea o scenă specifică sau un grup de scene pe care vi se cere să le efectuați, uneori vi se cere să veniți cu propriul dvs. material. De aceea este o idee bună să lucrați la un monolog sau două, așa că veți fi întotdeauna gata atunci când apare o audiție. Asigurați-vă că alegeți o piesă care vă permite cu adevărat să vă prezentați abilitățile de actorie.
    • Dacă nu sunteți sigur ce monolog (e) să vă pregătiți, luați în considerare unele dintre filmele dvs. preferate - este obligată să fiți o piesă într-unul dintre ele care va funcționa.
    • Este de obicei cel mai bine să alegeți un monolog adecvat de vârstă. Dacă este posibil, găsiți unul livrat de caracterul care este cât mai aproape de tine în vârstă.
    • Încercați să stăpânească cel puțin două monologuri care contrastează contrast cu ceilalți și, de asemenea, nu sunt prea cunoscute sau frecvent efectuate. În acest fel, puteți să vă prezentați intervalul de acțiune fără a fi în comparație cu alții.
  • Imagine intitulată Fii actor copil Pasul 5
    2. Studiați scriptul sau laturile. În multe cazuri, compania de turnare vă va trimite un script sau "laturi", care sunt doar porțiunea scenariului care se referă la caracterul pe care îl citiți, înainte de audiție. Nu uita doar la liniile tale de câteva ori pentru a încerca să le memorezi - să facă un efort pentru a înțelege caracterul și pentru a afla cel mai bun mod de a juca scena.
  • Mulți directori de turnare nu vor deranja dacă țineți scriptul sau părțile în timpul audiției. Cu toate acestea, este mai bine dacă nu citiți direct de la ea. În schimb, uitați-vă ocazional pentru a vă reaminti linia.
  • Imaginea intitulată devine faimoasă în pasul de acțiune 1
    3. Tratați-o ca la locul de muncă. Dacă într-adevăr doriți o carieră acționând, trebuie să luați în serios fiecare audiție. În timp ce este posibil să nu aveți un loc de muncă încă, ar trebui să vă acționați ca un profesionist, astfel încât regizorul de casting este confortabil care lucrează cu dvs. Asta înseamnă a fi deschisi oricăror sugestii pe care el le-ar putea face și de a fi dispuse să facă scena de mai multe ori pentru ao face bine.
  • Asigurați-vă că aveți încredere în proiectarea în timpul audiției dvs. Dacă nu credeți că sunteți suficient de bun pentru partea, directorul de casting nu va fi nici.
  • Imaginea intitulată devenim faimos în act pasul 5
    4. Nu vă descurajați. Acționarea este o afacere extrem de competitivă, chiar și pentru copii. Ca rezultat, probabil că veți merge la multe audiții care nu se termină într-un loc de muncă - dar asta nu înseamnă că ar trebui să pierdeți credința în abilitățile tale ca actor. Ca și în cele mai multe lucruri, practica face perfect, deci mai mult ați audiție, cu atât veți deveni mai bine la directorii de turnare impresionanți.
  • Dacă îți dai seama la un moment dat că nu mai te distrezi, urmărind o carieră acționând, să vorbești cu părinții tăi. Nu trebuie să păstrați la el dacă vă face să vă simțiți rău pentru voi înșivă. Și poate dacă nu cant face aceste lucruri la școală, poate începe un mic club de dramă pentru tine și prietenii tăi!
  • sfaturi

    Amintiți-vă că acțiunea este doar un loc de muncă. Ar trebui să mențineți încă alte hobby-uri și interese în afara carierei dvs. și faceți timp pentru prieteni și familie.
  • Întotdeauna practică-ți ambarcațiunile, chiar dacă sunt doar linii de recitare la domiciliu în fața familiei și a prietenilor. Vă va ajuta să fiți mai confortabil și încrezători la audiții.
  • Dacă aveți probleme la atingerea emoțiilor unui personaj pe care îl audați, încercați să vă amintiți un timp în viața voastră când ați simțit aceleași lucruri - sau doar puneți-vă în locul lor. De exemplu, dacă jucați un personaj care tocmai a pierdut un câine, imaginați-vă cum ați simți dacă ați pierdut animalul de companie.
  • Când te duci la tabăra de acțiune, ar putea fi foarte greu, așa că trebuie să faci efort în ea dacă vrei cu adevărat ce să fii actor.
  • Deveniți doar un actor dacă aveți o adevărată pasiune pentru aceasta, nu doar pentru că doriți să deveniți o stea.
  • Acționarea poate părea foarte distractivă, dar poate fi greu, așa că întotdeauna faceți cel mai bine.
  • Face clar părinților dvs. că sunteți serios despre asta. Arată că sunteți angajați și dispuși să renunțați la timp și energie.
  • Asigurați-vă că vă puteți angaja la orele lungi. Actând poate fi distractiv, dar poate dura un pic pentru a crea o scenă, așa că aduceți ceva pentru a vă distra. Dacă sunteți în școală, dar nu puteți merge, lucrați la școală, tutorele v-ați dat, astfel încât să puteți fi prinși cu ceea ce fac colegii dvs. de clasă.
  • Actând necesită o mulțime de energie, deci asigurați-vă că mâncați sănătoși, exerciții și obțineți o mulțime de somn. Corpul tău vă va mulțumi după aceea.
  • Acționarea implică o mulțime de muncă grea, asigurați-vă că sunteți pasionați de a acționa înainte de a alege ca o carieră.
  • Când vă practicați, înregistrați-vă și urmăriți-l, luând note despre ceea ce ați făcut bine, ar putea face mai bine și cum să vă îmbunătățiți. Nu vă deranjați să obțineți ceva greșit, utilizați imaginile ca un instrument de cercetare.
  • Dacă doriți, salvați-vă și cumpărați o cameră foto și faceți propriile filme de casă
  • Dacă vă înregistrați și ascultați-o, totuși credeți că nu este suficient de bun, practicați și încercați din nou.
  • Observați alți actori și luați notă de ceea ce fac pentru a vă ajuta să aflați mai multe.
  • Dacă chiar vrei să fii actor și părinții tăi nu te susțin pe ea, nu renunța. Aveți doar o singură dată în viitor pentru a străluci luminoase. Este posibil să aveți succes numai dacă doriți. Visați-l!
  • Avertizări

    Actând poate părea o profesie plină de farmec, dar implică și o mulțime de muncă grea. Asigurați-vă că sunteți cu adevărat gata să vă angajați la locul de muncă.
  • Este important să vă amintiți că industria de divertisment este extrem de competitivă. Mulți adulți și copii încearcă să o facă ca actori, dar nu funcționează ca o carieră pe termen lung pentru majoritatea acestora. Urmăriți să acționați pentru că vă place, nu pentru că vă bazați pe ea pentru a deveni o stea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar