Cum să acceptați să nu obțineți rolul dorit într-o piesă

Când a fost postată lista turnătoare pentru piesa școlară, este posibil să fi fost dezamăgit să nu vă vedeți numele de lângă partea pe care ați încercat-o. S-ar putea să fiți o parte mai mică sau un rol de corul sau nici o parte. Pentru a continua, a face față dezamăgirii dvs. - este necesar să înveți cum să facem față respingerii ca interpret. Faceți-vă cel mai bun în rolul pe care l-ați primit și dacă nu ați primit un rol, luați în considerare lucrul la echipajul de teatru pentru o altă perspectivă a lumii teatrului.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă de dezamăgire
  1. Imaginea intitulată recunoaște semnele de avertizare de suicid Pasul 15
1. Permiteți-vă să fiți dezamăgiți. Este bine să fii trist, mai ales dacă ai depus mult efort în pregătirea pentru audiție. Respingerea doare. Recunoașterea și numirea a ceea ce vă simțiți vă ajută să lucrați prin emoțiile dvs.
  • Încercați să numiți toate lucrurile care vă deranjează. De exemplu, ați putea spune: "Sunt dezamăgit că am lucrat atât de tare doar pentru a fi respinsă. Sunt gelos că Jackie a făcut o parte și nu am făcut-o. Mă simt lăsat că o mulțime de prietenii mei sunt în piese mari în joc și nu voi ajunge să stau cu ei la fel de mult."
  • Discutați cu un prieten apropiat sau cu un membru al familiei despre ceea ce simțiți. Uneori vorbind cu alții vă ajută să vă simțiți mai bine și să vă ajutați să vă înțelegeți mai bine gândurile.
  • Fi blând cu tine însuți. Ia o zi sau două pentru a fi trist. Urmăriți câteva filme sau orice altceva doriți să faceți pentru a vă răci puțin. Apoi, regrupați-vă și treceți la următoarea provocare.
  • Imagine intitulată Verificați compatibilitatea semnului zodiacal Pasul 6
    2. Ia o perspectivă. Este dezamăgitor să nu primești rolul pe care îl vrei, dar vor exista alte roluri. A fi un actor este de a face în mod obișnuit dezamăgire și de a ști că nu sunteți prima sau ultima persoană care vă simțiți așa.
  • Discutați cu alții care se simt sau care au simțit acest lucru. Poate că alți membri ai distribuției și echipajului producției au fost refuzați partea pe care o dorea. Găsiți un teren comun cu ei - puteți chiar să loviți o nouă prietenie.
  • Citiți cărți, articole și bloguri de către alți actori și aflați cum se ocupă de respingere.
  • Imagine intitulată Dezvoltați telekineza Pasul 3
    3. Canalizați-vă dezamăgirea în motivărie și acțiune. Aflați pașii următori. Ai pierdut pe acest joc, dar există și alte oportunități acolo. Ai putea căuta alte piese locale sau să ia ateliere de ateliere. Utilizați acest eșec pentru a deveni și mai hotărâți pentru a reuși!
  • Gândiți-vă la alte roluri pe care le puteți audiția. Poate că nu ați făcut conducerea în muzică de cădere, dar jocul de iarnă vine în curând. Aflați ce va fi piesa și începe pregătirea pentru rolul pe care îl doriți.
  • Căutați în alte producții de teatru pe care le puteți audiția. S-ar putea să existe spectacole locale în comunitatea dvs. care dețin audiții în curând și poate că există chiar și câteva oportunități profesionale în apropierea dvs.
  • Imaginea intitulată Luați un salt de credință Pasul 8
    4. Gândiți-vă la pozitiv. Gândiți-vă la toate avantajele de a nu obține partea pe care ați dorit-o. Chiar dacă sunt prostie, le scrieți pe toți și faceți o listă. Există două părți la fiecare monedă, la urma urmei. De exemplu, ați putea scrie:
  • Mai puține linii înseamnă mai puțină muncă încercând să le amintească.
  • Apariții limitate, inseamna mai putine repetitii post-scoala pentru a merge la.
  • Un rol minor înseamnă o presiune mai mică pentru a face o slujbă perfectă.
  • Imaginea intitulată ia un salt de credință pasul 6
    5. Acceptați că nu ați fost corect pentru rolul. Un regizor poate avea o idee foarte specifică despre ceea ce caută într-un rol, și din orice motiv, nu v-ați încadrat. Puteți oferi cea mai bună audiere a vieții dvs., dar nu puteți controla viziunea regizorului.
  • Rețineți că directorii au factor multă lucruri în decizia lor despre cine primește partea. Poate că regizorul nu credea că ai avut o chimie bună cu persoana care va juca interesul tău romantic sau poate că apariția ta nu a fost cu adevărat ceea ce a avut în minte directorul pentru rolul. Aceste lucruri sunt toate din controlul tău.
  • Nu vă învinuiți. Mai degrabă decât să-ți spui: "Nu am talent. Nimeni nu mă vrea pentru jocul lor ", încercați să spuneți" Eu am făcut tot ce pot, dar nu am fost o potrivire bună. Vor exista alte oportunități."
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând cel mai bine în rolul dvs
    1. Imaginea intitulată Scrieți un discurs Introducerea pasului 7
    1. Fii cel mai bun în care poți fi în rolul tău. Dacă aveți un rol mai mic în piesă, luați-o la fel de serios ca și rolul principal preferat. Arătați directorului că aveți o etică bună de lucru și vă pot ține cont de spectacolele viitoare.
  • Imaginea intitulată BE MATURE PASUL 7
    2. Ia o atitudine pozitiva. Vino la repetiție cu un zâmbet pe față, gata să lucreze. Nu vă plângeți dacă trebuie să repetați aceeași scenă de douăsprezece ori la rând pentru a obține dreptate și ignorați plângerile altora. Recunoașteți cât de norocoși trebuie să aveți un rol în producție, indiferent cât de mic ar putea fi.
  • Dacă vă simțiți frustrați de procesul de repetiție, ați putea să vă spuneți: "Vreau să fiu aici. Sunt aici să învăț. Sunt norocos să am această parte."
  • Nu vorbiți despre alți interpreți în spatele spatelui lor. Este neprofesional. Nu spune lucruri cum ar fi: "Știu că aș fi putut face acea scenă de o mie de ori mai bună decât a făcut-o."
  • Felicitând persoana care a primit partea pe care ați dorit-o. Arată grație și maturitate. Ai putea spune: "Cred că vei face o slujbă fabuloasă ca Dolly. Ai o voce atât de uimitoare!"
  • Imaginea intitulată deveni o dansatoare contemporană Pasul 4Bullet1
    3. Fiți atenți. Din moment ce veți avea mai mult timp de nefuncționare cu o parte mai mică, observați producția care se reunește și mărturisește repetițiile. Urmăriți directorul care blochează actorii sau oferirea de informații despre modul de livrare a liniilor. Utilizați ceea ce învățați și aplicați-l la rolurile dvs. actuale și viitoare.
  • De exemplu, directorul poate solicita în mod consecvent ca actorii să folosească mai multe gesturi atunci când le spune liniile. Tuck această sfaturi departe pentru viitor. Dacă primiți din nou o șansă de audiție pentru director, asigurați-vă că utilizați mai multe gesturi în audiție!
  • Aflați de la ceilalți actori. Urmăriți ceea ce fac și aplică punctele forte la propria tehnică de performanță.
  • Imaginea intitulată Fii un student inteligent Pasul 5
    4. Oferta de a fi un subteran. Dacă nu au fost atribuite substituții pentru roluri în producția dvs., abordați directorul dvs. și oferiți-vă să intrați dacă este necesar. Nu știți niciodată când veți obține ocazia de a vă intensifica într-o producție, acordați atenție părților și responsabilităților altor persoane. Uneori oamenii trebuie să se retragă din producții din cauza unor circumstanțe neprevăzute.
  • Ai putea spune, domnule. Williams, știu că nu ai atribuit încă o înțelegere pentru partea lui Melanie. Mi-ar plăcea să fiu luată în considerare pentru oportunitate. Am urmărit blocarea și am un mâner destul de bun pe linii."
  • Imagine intitulată Supraviețuirea liceului Pasul 1
    5. A se distra! Chiar dacă nu ați primit rolul dvs. de vis, fiind într-o piesă poate fi distractiv. Puteți face noi prietenii sau să forțezi cele mai puternice pe măsură ce lucrați împreună spre un scop comun. Bucurați-vă de experiența și sărbătoriți realizarea distribuției dvs. atunci când vine timpul să vă jucați jocul.
  • Bucurați-vă de timpul de nefuncționare în timpul repetițiilor prin cunoașterea castmatelor.
  • Invitați prietenii și familia să vină să vă vadă. Părinții tăi să facă fotografii și să facă un videoclip despre jocul tău.
  • Distrează-te la petrecerea cast și sărbători un loc de muncă bine făcut!
  • Metoda 3 din 3:
    Luând un rol în culise
    1. Imagine intitulată Creați un adult Film Pas 8Bullet3
    1. Lucrați la echipajul de teatru. Dacă nu ați primit parte, încercați să vă oferiți voluntariat echipajului de teatru. Dacă vă bucurați de teatru și visați să o faceți profesional într-o zi, luând un rol în culise pentru această producție, vă poate învăța lucruri despre teatrul care poate veni la îndemână în viitor.
    • Chiar dacă nu anticipați urmărirea teatrului ca o carieră, învățați mai multe despre ceea ce se întâmplă în spatele scenei la o producție vă poate ajuta să apreciați arată că veți vedea și mai mult.
    • Backstagele de lucru vă va oferi șansa de a construi abilități care depășesc cu mult scena, inclusiv cele din afaceri, tehnologie, management și design.
  • Imaginea intitulată Fii bun Parent Pasul 2
    2. Scoateți acul și firul. Lucrul la costume pentru o piesă poate însemna că învățați câteva abilități noi de cusut sau puteți petrece timp de vânătoare prin rack-uri de îmbrăcăminte la magazinul de clift. Indiferent ce faceți, veți crea o componentă importantă a experienței de teatru.
  • Munca ta va ajuta la stabilirea starea de spirit și era unei piese. Costumul unui personaj ajută la dezvoltarea în continuare a caracterului oferind indicii de audiență la statutul lor social, vârsta sau ocupația, printre altele.
  • Imagine intitulată Creați un film adult Pasul 10
    3. Proiectați un set. Ca membru al echipajului de design set, va fi treaba dvs. de a dezvolta peisajul pentru piesă. Toate suporturile și peisajul de fundal vor deveni responsabilitatea dvs.
  • Puteți învăța abilități de tamplarie de bază pe măsură ce construiți seturi.
  • Ați putea raid mansarda bunicii dvs. în căutarea unor recuzită utilă.
  • Puteți picta scene de fundal uriașe pentru a fi afișate în spatele actorilor.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul progresiv de rocă 6
    4. Mergeți la cabină. Aflați mai multe despre tehnologia teatrului prin lucrul la sunetul și iluminatul producției. Veți câștiga o experiență tehnică bună și veți oferi o îmbunătățire esențială spectacolului în sine.
  • Un designer de sunet va lucra cu actorii pentru a-și amplifica vocile, precum și pentru a obține orice efecte sonore necesare sau muzica necesare în producție. Sunetele pot ajuta la stabilirea timpului și a locului, schimbați starea de spirit sau creați așteptări de audiență.
  • Lucrul la iluminat ajută la crearea de starea de spirit, schimbă accentul de la un caracter la altul, stabilește timpul și face ca actorii și peisajul să fie clar vizibil publicului.
  • Imaginea intitulată Ajungeți la masele Pasul 3
    5. Lucrați în casă. "Casa" sau teatrul fizic și lobby-ul în sine, vă pot oferi o experiență de afaceri și ospitalitate. Puteți vinde bilete, ajutați oamenii să-și găsească locurile și să distribuie programe.
  • De asemenea, puteți lucra în promovarea spectacolului prin proiectarea fluturașilor și a posterelor care urmează să fie plasate în jurul școlii dvs. și în comunitatea dvs. Ați putea învăța cum să ajungeți la mass-media pentru a le informa despre performanța viitoare.
  • Ați putea proiecta programele utilizate pentru performanță.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar