Cum de audiție

Indiferent dacă aveți audiție pentru o piesă, o intrare academică sau un film, trebuie să știți cum să audiție corectă. Deși există multe tipuri diferite de audiții și modalități de pregătire, cel mai important lucru este să practici în prealabil și să umbli cu încredere. Dacă sunteți bine pregătit și confortabil, veți avea audiția în palma mâinii dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea înainte de audiție
  1. Imagine cu titlul audiției Pasul 1
1. Faceți-vă temele pe concert. Uită-te pe site pentru a vedea ce caută directorii de la audiție. Când audiție pentru o companie de teatru, asigurați-vă că știți câteva informații de fundal (spectacole trecute, data stabilită, premiile câștigate etc.) în companie. Oamenii de turnare vor fi încântați să audă ceva diferit de "Nu prea mult" Dacă vă întreb ce știți despre companie. Unele lucruri de căutat includ:
  • Prezentare generală a spectacolului / evenimentului: Dacă puteți, învăța cât mai mult despre joc, comercial sau scenă posibil. Fiind capabil să vorbească convingător despre motivul pentru care doriți ca piesa să vă ajute să obțineți partea.
  • Directorul / agentul de turnare: Nu veți obține detalii despre viața personală, ci veți afla despre cerințele și așteptările lor. Trebuie să știți ce așteaptă directorul sau agentul de turnare de la dvs. și să le dați mai mult atunci se așteaptă de la dvs.
  • Rolul tau Ar trebui să fii amuzant? Întuneric și serios? De multe ori acest lucru se spune în față, dar este posibil să fie necesar să faceți o cercetare de caractere, mai ales dacă este o piesă sau un eveniment care a fost deja afișat.
  • Logistica: Când aveți nevoie pentru practică sau spectacole? Nimic nu vă doare reputația ca să câștigați un rol, dar să-l întoarceți pentru că nu puteți juca de fapt partea.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 2
    2. Fugiți prin materialele înainte și înapoi, până când puteți efectua audiția fără un script sau note. Știți că, în cameră, este bine să vă verificați notele din când în când, dar veți fi întotdeauna mai convingătoare dacă aveți cuvintele memorate mai ales. Acest lucru vă permite să vă concentrați mai mult pe acționarea și mai puțin la citire. Dacă audiția vă cere să memorați un monolog, asigurați-vă că ați memorat complet și sunteți gata să o acționați.
  • Dacă partea are mai multe caractere, obțineți câțiva prieteni pentru a vă practica cu dvs. În timp ce vă puteți practica liniile, având pe cineva care să vă ajute cu momentul și reacțiile vă va face mai puternice.
  • Nu citiți doar liniile orbește - alegeți o modalitate de a citi liniile (rece, fericit, amuzant, deprimat, profesional, etc.) care se potrivește cu caracterul și practica citirea scriptului în acest ton.
  • Toate monologii buni au mișcare - ceea ce înseamnă că personajul este într-un loc diferit din punct de vedere emoțional decât atunci când au început să vorbească. Dacă puteți practica această tranziție, rolul este al tău.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 3
    3. Practicați monologii de citire de la zero, sau "Citire rece" pentru a vă obișnui cu audiția sub presiune. O citire rece este atunci când echipajul vă oferă o bucată de audiție pe care nu ați citit-o niciodată și ați efectuat-o la fața locului. Citește rece sunt complicate, dar amintiți-vă că toată lumea începe de la zero. Cel mai bun mod de a citește o răceală este de a practica - apuca o carte de monologi, alegeți unul la întâmplare și începeți să acționați. Puteți chiar să practici cu reviste sau articole de ziar.
  • Concentrați mai întâi la citirea fiecărui cuvânt clar și calm. Primul obiectiv este să vă asigurați că toate liniile ies în mod clar.
  • Când ați dat o citire rece, alegeți o dispoziție sau un ton și faceți doar o rolă cu ea. Nu încercați să obțineți starea de spirit perfectă, să aveți încredere în curajul dvs. și să vă angajați.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 4
    4
    Ia un somn bun Înainte de audiție și asigurați-vă că mâncați ceva dimineața. Nu doriți să căscăriți sau să vă răsuciți stomacul în timpul audiției. Dacă cântați, evitați produsele lactate, cafeina sau orice altceva despre care știți că vă va usca vocea sau va cauza flegma.
  • Dacă această audiție include cântând sau vorbind, se recomandă să stați departe de ciocolată și produse lactate care vă vor face gura prea umedă. În schimb, încercați să beți niște ceai cald cu lămâie și miere.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 5
    5. Purtați îmbrăcăminte neutră prezentabilă. Scopul de a arăta profesioniști și de a face o primă impresie bună. O cămașă curată și blugi sau o rochie simplă sunt alegeri bune. Nu încercați să faceți o declarație sau să potriviți îmbrăcămintea personajului - scopul dvs. este de a se amesteca în caracter în fața ochilor lor și cu cât hainele dvs. mai unice, cu atât va fi mai greu acest lucru.
  • Unele audiții necesită dans, așa că purtați ceva confortabil pentru a vă deplasa.
  • Pentru încălțăminte, puteți purta pantofi de alergare sau apartamente. Asigurați-vă că sunteți confortabil! De asemenea, dacă există dans, poate doriți să aduceți pantofi de jazz sau de caractere.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 6
    6. Nu vă schimbați aspectul pentru o audiție. De exemplu, chiar dacă credeți că caracterul ar arăta mai bine blond / brunet, etc., Nu vă vopsiți părul sau tăiați-l. Multe lucruri pot fi făcute "remodelarea" Mai târziu, dacă consideră că este necesar. Dacă doriți, adăugați dorința dvs. de a face schimbări pe hârtia dvs. de audiție scrisă, dar nu faceți ceva radical înainte de a obține nici o parte. În cel mai bun caz, veți face un pic mai ușor pe departamentul de machiaj dacă obțineți partea, dar în cel mai rău caz veți prezenta o versiune a personajului care nu se potrivește chiar cu directorii, pierzând instantaneu partea.
  • Dacă sunteți minori, adresați-vă părintelui sau tutorelui dacă este bine ca să faceți schimbări dacă obțineți rolul. Nu doar "aspectul" că mama dvs. super cool va spune da. Nu este nimic mai rău decât să ai un director furios, deoarece părinții tăi nu te-ar lăsa să faci chestia pe care ai spus-o.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 7
    7. Au o idee ce să se aștepte să evite orice surprize. Citiți anunțul pentru audiție și asigurați-vă că ați verificat orice scripturi sau contracte pe care le trimiteți pe deplin. Dacă aceasta este prima dvs. audiție, știți că procedura este destul de simplă. Verificați când ajungeți și veți fi chemat când este rândul tău. S-ar putea să fie o persoană care te urmărește, ar putea fi cinci, dar toți vor fi buni și de susținere. În funcție de audiție, vi se poate solicita:
  • Livrați monologul dvs. pregătit
  • Efectuați o melodie a alegerii dvs
  • Rece citiți o scenă sau un monolog nou
  • Linia de improvizație cu alții
  • Partea 2 din 3:
    Afectarea audiției
    1. Imagine cu titlul audiției Pasul 8
    1. Să fie considerați de alți actori care sunt audiție. Nu le abordăm să vorbească dacă nu este invitată sau este o urgență - mulți actori precum timpul liniștit pentru a vă pregăti pentru rolul înainte de a intra în ei. În general, este mai bine să nu vorbiți deloc, ca să nu pierdeți atenția înainte de a merge în fața auditorilor. Aduceți o copie a scenariului sau a unui monolog și o periați pe materialele dvs. - niciodată nu știți ce veți găsi.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 9
    2. Fii bun, dar încrezător - intrați în cameră ca tine. Când numele tău este numit, mergeți cu un salut și un zâmbet. Nu tedi, să ceri sfaturi sau să creezi cu ezitare - ești acolo pentru a comanda o atenție a publicului, iar echipajul de casting este prima audiență pe care o ai. Asigurați-vă că faceți contactul cu ochii, acționați prietenos și par a fi o persoană drăguță cu care să lucrați. Acționați ca și cum vă întâlniți cu colaboratori noi - cordial și bun, dar încă profesional.
  • Nu vă deranjează să cereți sfaturi sau direcții - dacă au unii, o vor da.
  • Nu încercați să faceți prea multă conversație cu oficialii de turnare - au și alții de audiție.
  • Dacă auditorii vă întreabă dacă sunteți nervos, răspundeți Nu. În schimb, spuneți că sunteți încântați. În acest fel, pari mai încrezător că ai putea fi de fapt.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 10
    3. Se ridică drept și stați în poziție o dată când camera este setată. Cele mai multe audiții au o cameră mică de film, înființată pentru a înregistra toate audițiile, care permite directorului să revină atunci când își ia decizia finală. Odată ce ți-ai luat locul, plantați-vă picioarele și păstrați-le acolo. În timp ce vă puteți mișca ușor pentru a fi expresiv, veți arăta adevăratul profesionalism dacă rămâneți pe cameră.
  • Se numește singurătate publică ca actor pentru a fi capabil să fie pe scenă sau în fața unei camere și să nu fie distras de nici.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 11
    4. Odată ce ați început, comiteți pe deplin. Nu cereți scuze sau do-overs - odată ce mergeți, lăsați-vă să vă întoarceți la practica și formarea dvs. Dacă pierdeți un cuvânt sau aveți nevoie de o pauză rapidă, asta e în regulă. Ceea ce este cel mai important nu este de a spune "Îmi pare rău," "pot încerca din nou," sau "permiteți-mi să am o do-over." Directorii de turnare nu caută doar rolul, caută un co-lucrător serios, profesionist, iar această încredere vă va pune înainte de mulți alți actori care sunt îngrijorați de a fi "perfect."
  • Dacă directorul de turnare dorește să vadă o altă ia, ei vor cere, așa că nu vă îngrijorați și vă faceți griji că ați aruncat propria șansă într-un cuvânt ratat pe care nu l-au observat.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 12
    5. Încercați să arătați creșterea și adâncimea caracterului prin evoluție pe măsură ce acționați, indiferent cât de mică. Acest lucru nu înseamnă că întotdeauna începeți cu un zâmbet și sfârșitul cu lacrimi. Pur și simplu înseamnă că găsești un arc, oricât de mic, în rolul personajului tău. O scenă bună, cântec sau se termină comercial într-un loc diferit, apoi a început, iar slujba dvs. ca actor este de a ajuta la arate acest lucru. Toate rolurile sunt diferite, dar există câteva modalități comune de a arăta creșterea:
  • Îmbunătățirea emoției: Practic, lăsați energia dvs. să crească ca pe scena, ceea ce face ca sfârșitul cel mai energic sau cel mai important moment al audiției. Acest lucru vă poate ajuta să vândă ambele mașini într-o reclama sau să vă exprimați pasiunea pentru o iubire nerecuperată.
  • Turnizarea bruscă sau realizarea: Găsiți linia sau momentul în care personajul dvs. pare să schimbe uneltele, ideile sau emoțiile. Această linie este adesea cea mai importantă pentru întreaga audiție, deoarece vă cere să vă schimbați în mod natural acționarea de la o emoție sau de cealaltă.
  • Schimbați și schimbați limba corpului: Poate că personajul tău este sub presiune în scenă și încearcă încet să fi mai mult. Poate, pe măsură ce continuă să vorbească, ei cresc încrezători, așezându-se mai strânși și mai drepți în timp ce merg.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 13
    6. Tratați orice parteneri de audiție sau cititori cu respect și atenție. Unele audiții au o altă persoană în cameră cu dvs., un agent de turnare care acționează în afara altor roluri în piesă pentru a vedea cum gestiona dialogul. Indiferent cine vă ajută, dați-i tot ce aveți ca și cum ați acționa de la Meryl Streep.
  • Nu dați vina pe un cititor pentru o audiție dură. Ca majoritatea oamenilor care încearcă să acționeze, ei vor da doar o mai mare energie pe măsură ce le dați. Dacă sunteți în rol și ați comis, vor fi prea.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 14
    7. Stick la alegerile și ideile dvs., dacă nu s-au spus altfel de către director. Nu încercați să vă schimbați planul de joc ultimul minut după ce ați văzut un alt actor sau pentru că vă simțiți brusc că ați greșit rolul. Amintiți-vă că încrederea și practica voastră sunt mai importante decât citirea minții unui regizor și veți ajunge în capul vostru numai dacă vă prezentați pentru a vă rog pe cineva. Încredere în tine și alegerile tale și te concentrezi tu. Restul va cădea în loc.
  • Partea 3 din 3:
    Construirea relațiilor după audiție
    1. Imagine cu titlul audiției Pasul 15
    1. Fiți înțelegeri și grațioși personalului și directorului. Dacă nu ați primit partea, locul de muncă sau orice ați încercat, fiți milostiv pentru director sau alți oficiali de turnare. Trebuiau să vadă și să respingă multe altele la fel ca tine. Nu înseamnă că sunteți mai puțin talentați decât persoana care a obținut treaba, uneori se coboară la ceva la fel de simplu ca înălțimea sau modul în care vă mutați. Dacă vă place, le puteți întreba de ce v-au respins pentru a vedea cum ați putea îmbunătăți.
    • Rămâneți plăcut. Niciodată nu știi când turnarea inițială ar putea merge prost sau au nevoie de cineva în plus și își amintesc foarte mult, plăcut pe care l-ați clasat pe numărul 2 pe lista lor. Nu face nimic pentru a acru impresia bună că au avut de tine - întotdeauna lăsați ușile larg deschise.
    • Există multe motive diferite pentru care nu puteți obține o parte, dar este rar "vina ta." Directorii au adesea idei specifice în minte pentru personajele lor și nu este vina dvs. dacă nu le potriviți.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 16
    2. Înțelegeți că ați încercat mai multe roluri decât credeți. De multe ori, directorii de turnare au monologuri generale pe care le place să simtă un sentiment pentru actori, chiar dacă sunteți (în necunoștință) audiție pentru diferite părți. Alteori veți încerca o parte și veți face bine, dar se va potrivi mai bine pentru un alt rol. Dacă vă scoateți inima într-un singur rol, poate fi greu să vă pregătiți pentru o altă parte. Cu toate acestea, ar trebui să fii recunoscător și să abordeze orice rol pe care i-ai oferit profesionalismul. Directorul de casting a văzut clar ceva în voi că le place.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 17
    3. Lăsați-vă headshot-ul și reluați cu directorul sau agenția de turnare. Niciodată nu știți când un regizor caută pe cineva la fel ca tine pentru un alt proiect. Mulți directori de casting le place să țină evidența actorilor pe care îi plac, construirea relațiilor, chiar dacă această parte particulară nu este potrivită pentru dvs.
  • Asigurați-vă că heleele pe care le-ați fost luate profesional. În timp ce ar putea fi tentant să cereți pur și simplu unui prieten să facă fotografiile, la cel mai înalt nivel într-adevăr aveți nevoie de headshot-urile dvs. pentru a pop.
  • Imagine cu titlu de audiție Pasul 18
    4. Pregătiți noi monologuri, cântece sau lucrați pentru orice audiții de apel înapoi. Apelurile de apel sunt o modalitate de a câștiga câmpul. 100 de persoane pot încerca pentru prima rundă, dar numai 10 pot fi chemați înapoi pentru oa doua rundă. Dacă vă sunați înapoi, asigurați-vă că ați pregătit un material nou pentru a efectua, prezentând, de preferință, o parte puțin diferită a dvs. și nu un monolog similar la ultima.
  • În general, întotdeauna au cel puțin două monologuri contrastante deconectate pregătite pentru a efectua. Asigurați-vă că nu puteți alege monologii care sunt frecvent efectuați (ca și cei care apar atunci când căutați "cele mai bune monologuri"), sau cele celebre.
  • Imagine cu titlul audiției Pasul 19
    5. Continuați să mergeți la audiții pentru a obține mai bine și obțineți mai multe roluri. Chiar dacă sunteți sigur că nu veți obține slujba, nu există nici un rău în a merge la o audiție doar pentru a practica audiția. Este aproape imposibil să obțineți treaba de fiecare dată, deci de ce nu practică atunci când acel spectacol sau loc în cadrul companiei se deschide în cele din urmă? Aveți mai multe șanse să intrați dacă aveți mai multă experiență sub centura dvs. În cele din urmă, sunteți sigur că sunteți aruncați în ceva!
  • sfaturi

    Zâmbet - directorii iubesc un zâmbet frumos.
  • Auditorii observă cele mai mici lucruri, cum ar fi modul în care stai sau ce faci cu mâinile tale. Fiți atenți la lucrurile pe care le faceți (cum ar fi fidgetarea) și mențineți postura impecabilă.
  • Amintiți-vă că nu faceți asta avea a intra. Dacă nu, puteți încerca întotdeauna anul viitor!
  • Nu acționați ca un alt actor, acționați ca pe tine însuți, deoarece auditorii nu doresc să angajeze pe cineva care este deja pe piață!
  • Mereu Răspundeți la orice întrebări că auditorii au la cele mai bune abilități. Ei pot întreba despre experiența dvs. anterioară în cântând, dans, etc. Este întotdeauna o idee bună să aveți un CV, chiar dacă nu este necesar. Acest lucru vă poate face să arătați mai profesionist.
  • Uită-te întotdeauna cel mai bun. Purtați îmbrăcăminte potrivită și măgulitoare.
  • Nu ajungeți prea târziu, murdar sau altfel căutând nepregătit. Ar trebui să arătați și să apară pregătiți pentru responsabilitățile părții pe care le aplicați. Sosirea cu întârziere este suficientă pentru a vă descalifica în mod implicit!
  • Fi întotdeauna alertă și gata pentru orice!
  • Dacă este vorba despre o carte, recitați cota dvs. preferată pentru a le arăta că ați citit cartea și știți ce se întâmplă.
  • Nu utilizați recuzită. Miminarea propunerii arată o abilitate de a locui piesa.
  • Încredere în tine și instinctele tale - cu cât te concentrezi mai mult pe tine în locul echipajului de audiție cu atât mai puțin nervos și mai bine pregătit vei fi.
  • Avertizări

    Nu plătiți niciodată pentru o audiție, fie pentru o agenție de joc, film sau de turnare. Ei ar trebui să vă plătească dacă sunteți angajat pentru un rol plătit. Aceasta poate fi o înșelătorie. De asemenea, dacă auditorii cer bani, alertați toate celelalte audiție despre posibila înșelătorie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar