Cum de audiție pentru un rol de film

Sunteți un actor aspirant gata de audiție pentru primul dvs. rol de film? Poate părea descurajantă, dar chiar și legendele ca Kate Winslet și Denzel Washington au trebuit să înceapă undeva. Mai întâi va trebui să memorați câteva monologuri și să vă pregătiți portofoliul pentru a vă arăta cum funcționează de afaceri de film, apoi găsiți un apel de turnare de film și efectuați înaintea directorului de turnare. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum să aveți o audiție excelentă pentru un rol de film, continuați să citiți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea pentru audiții
  1. Imagine intitulată Audition pentru un rol de film Pasul 1
1. Memorează monologii. La majoritatea audițiilor filmului, vi se va cere să efectuați un monolog sau două. Aceasta este șansa dvs. de a afișa flexibilitatea dvs. o gamă ca actor. Alegeți monologii care se potrivesc personalității și stilului de actorie. Având cel puțin 3 memorate la un moment dat, vă va ține pregătite pentru potențialul apeluri de turnare - nu știți niciodată când s-ar putea culca.
  • Alegeți 3-4 monologuri care sunt diferite. Au un monolog dramatic, un monolog comedic și așa mai departe. Veți dori să arătați directorului de turnare că sunteți capabil să capturați mai mult de un tip de emoție sau stil.
  • Uită-te prin cărți de monolog pentru monologuri unice pe care nu le-ați auzit înainte. Directorii de turnare vor fi obosiți să audă aceleași alegeri vechi de sute de ori.
  • Practicați-vă monologul de multe ori, deci nu sunteți ruginit dacă aveți nevoie să efectuați ultimul minut.
  • Timpul monologilor dvs. și asigurați-vă că sunt cu 2 minute sau mai puțin. Audițiile sunt programate și veți fi tăiate dacă mergeți dincolo de 2 minute sau cam asa ceva.
  • Imagine intitulată Audition pentru un rol de film Pasul 2
    2. Obțineți headshots. Headshots sunt adesea ceea ce te duci în ușă la un apel de turnare. Închiriați un fotograf cu o mulțime de experiență, făcând headshot-uri, care sunt destul de diferite de portretele regulate. Headshots sunt concepute pentru a vă afișa tipul de personalitate și pentru a evidenția caracteristicile fizice care vă fac unic.
  • Cereți persoanelor pe care le cunoașteți în industria dvs. pentru recomandări. Fotografii headshot poate fi destul de scump, deci asigurați-vă că aveți rata curată înainte de a intra pentru un film.
  • Când studiați ce studio de fotografie pentru a utiliza, întrebați dacă va fi disponibil un artist de machiaj pentru a lucra cu dvs. în tot. Dacă nu, ar fi meritat să plătiți în plus pentru a angaja pe cineva care să vă păstreze că sunteți proaspăt în timp ce fotografiile sunt luate.
  • Imagine intitulată Audition pentru un rol de film Pasul 3
    3. Face o bobină demo. Un bobină demo este o compilație de clipuri din alte proiecte de film pe care le-ați făcut. Clipurile ar trebui să fie selecții atente din scene care afișează talentul acționând pentru cel mai bun efect. Puteți utiliza software-ul de editare video pentru a vă crea propriul tambur demo sau pentru a angaja un editor video pentru a crea o bobină lustruită profesional. Întreaga tamburură nu trebuie să depășească 2-3 minute.
  • Tamburul ar trebui să fie cât mai ușor de văzut posibil. Unii directori de turnare vă vor cere să trimiteți un fișier electronic prin e-mail, în timp ce alții vor cere o copie de hârtie pe DVD. Aveți bobina disponibilă în ambele formate.
  • Dacă nu ați fost niciodată într-un film înainte, includeți clipuri dintr-o piesă pe care ați fost în filme. De asemenea, puteți include clipuri de la filmele studențești.
  • În ultimii ani, unii directori de turnare au cerut clipuri care să răspundă la proiect la îndemână. De exemplu, dacă aveți audiție pentru a juca un căpitan de echipă de fotbal, încercați să trimiteți un clip care vă arată că jucați un personaj similar.
  • Nu începeți bobina cu o introducere sau o montaj. Ar trebui să înceapă cu numele dvs., apoi lansați direct în prima scenă.
  • Nu salvați cele mai bune pentru ultimul. Directorii de turnare au o mulțime de role pentru a revizui. Dacă dvs. nu începe cu cele mai puternice scene, șansele sunt vor sări peste bobina următoarei persoane.
  • Imagine intitulată audiție pentru un rol de film Pasul 4
    4. Găsiți audiții. Cea mai ușoară modalitate de a găsi audiții în zona dvs. este de a face o căutare online. De culise.com are o listă completă a audițiilor în diferite orașe. De asemenea, puteți verifica secțiunea Anunțuri în ziarul dvs. local sau puteți verifica anunțurile pe site-urile universitare pentru turnarea apelurilor pentru filmele studențești.
  • New York City și Los Angeles au cea mai mare concentrație de apeluri de turnare, deoarece ambele orașe sunt mari în afacerea filmului. Cu toate acestea, multe orașe și orașe mai mici au o comunitate de film înfloritoare și sunteți sigur că veți găsi oportunități în zona dvs. dacă știți unde să vă uitați. Check out Bloguri Arts, ziare alternative săptămânale și alte publicații de artă pentru a găsi mai multe informații.
  • Imagine intitulată Audition pentru un rol de film Pasul 5
    5. Furnizați toate materialele solicitate directorului de turnare. S-ar putea să vi se solicite un CV și o scrisoare de intenție în plus față de headshot-urile și bobina demo. Vi se poate cere să aduceți aceste materiale cu dvs. la apelul de turnare sau să le trimiteți în prealabil. Oricum, asigurați-vă că materialele sunt formatate în conformitate cu specificațiile directorului de turnare și nu lăsați nimic. Efectuarea lucrurilor mai puțin convenabile pentru directorul de casting vă va afecta cu siguranță șansele.
  • Imagine intitulată Audition pentru un rol de film Pasul 6
    6. Planificați să vă adaptați performanța pentru fiecare audiție. Aveți monologii dvs. gata să efectueze în orice moment, dar nu trebuie să tratați fiecare audiție în același mod. Gândiți-vă la partea pentru care aveți audiție și alegeți monologii care se potrivesc cel mai bine rolul. Dacă este posibil, memorați unul nou înainte ca ziua de audiție să sosească.
  • Ar trebui să vă îmbraci în mod corespunzător și pentru partea. Nu ajungeți la costum complet, dar faceți-vă să arătați ca o versiune credibilă a personajului pe care îl veți juca. Dacă aveți auditorii pentru a fi o femeie de afaceri a CEO-ului clasic, nu vă prezentați în blugi și pantofi de tenis.
  • Imagine intitulată Audition pentru un rol de film Pasul 7
    7. Pregătește-te să faci o citire rece. În plus față de a efectua unul dintre monologii dvs., probabil că vi se va cere să citiți o secțiune a scenariului, fără a obține șansa de a privi în prealabil. Cele mai multe apeluri de turnare includ o descriere a personajelor, deci sperăm că veți avea deja o senzație de a intra în caracter.
  • Metoda 2 din 3:
    Afectarea audițiilor
    1. Imagine intitulată Audition pentru un rol de film Pasul 8
    1. Face o primă impresie încrezătoare. Când intrați în cameră, faceți contact vizual cu directorul de turnare și alți auditori. Au o postură bună și nu mergeți prea repede sau nu ieșiți din respirație. Din momentul în care intrați în cameră, veți fi judecați pentru comportamentul și prezența voastră, așa că asigurați-vă că respirați adânc și colectați-vă în loc să vă grăbiți în cameră. Trebuie să pari relaxați și încrezători.
  • Imagine intitulată audiție pentru un rol de film Pasul 9
    2. Mergeți la marcă. Marcajul, de obicei un simplu "X" Pe podeaua făcută cu bandă, este locul unde veți începe să acționați pentru audiție. Este de obicei plasat câteva picioare în fața locului în care directorul de turnare și auditorii sunt așezate astfel încât să poată avea cea mai bună vedere posibilă a audiției dvs.
  • Nu trebuie să vă simțiți ancorați la marcă pe parcursul cursului dvs. - este doar un loc de plecare.Ar trebui să utilizați spațiul într-un mod care are sens pentru rolul pe care îl jucați.
  • Imagine intitulată Audition pentru un rol de film Pasul 10
    3. Maestrează-ți ardeaua. O ardezie este introducerea dvs. de o propoziție pe care o faceți chiar înainte de a începe monologul dvs. Când ajungeți la marcă, întoarceți-vă la directorul de turnare, faceți contact vizual și dați-vă numele și o scurtă descriere a ceea ce sunteți pe cale de a face. De exemplu: "Bună seara. Sunt Felicia Woods, iar această piesă este din al doilea act al lui Hamlet."
  • Nu petreceți prea mult timp vorbind înainte de a efectua. Majoritatea audițiilor sunt temporizate, iar ceasul începe să bișeze imediat ce intrați. Doriți să vă maximizați timpul de performanță.
  • Nu întrebați directorul de turnare și auditat numele lor și nu faceți schimb de plăceri dincolo de a spune "bună seara" Sau altele asemănătoare. Din nou, nu aveți timp pentru asta.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea șanselor tale
    1. Imagine intitulată audiție pentru un rol de film Pasul 11
    1. Acționați cât mai mult posibil. Luând cursuri și practicarea ambarcațiunii dvs. cât de des posibil vor crește șansele pe care le veți impresiona un regizor de turnare. Luați feedback de la audiții în considerare și lucrați la fel de greu ca puteți îmbunătăți, apoi încercați din nou. S-ar putea să ia zeci de audiții înainte de a ateriza un rol, dar de fiecare dată când acționați în fața unui director de casting, obțineți o practică valoroasă.
  • Imagine intitulată Audiție pentru un rol de film Pasul 12
    2. Puneți diferite abilități și talente. Vă puteți singuri de la ceilalți actori demonstrând celelalte talente dacă sunt relevante pentru rolul. Știind cum să cânte, să dansezi, să joace un instrument, să joace un sport, și așa mai departe vă poate da o margine. Nu vă fie frică să intrați în cântec în timpul unei audiții dacă credeți că vă va ajuta șansele.
  • Imagine intitulată Audition pentru un rol de film Pasul 13
    3. Luați în considerare găsirea unui agent de talent. Un agent de talent ar fi responsabil pentru găsirea rolurilor potrivite pentru stilul dvs. de stil și experiență, eliminând nevoia de a urmări rolurile pe cont propriu. Directorii de turnare trimit adesea agenți de talente de tipul de actor pe care îl caută și agenții talentați apoi notifică directorii de turnare dacă reprezintă o persoană care ar fi o potrivire bună. Lucrul cu un agent de talent este o modalitate bună de a obține un "în" După ce ați primit o experiență sub centura dvs.
  • Dacă mergeți pe acest traseu, asigurați-vă că lucrați cu un agent cu experiență, licențiat. Unii oameni reprezintă ca agenți de talente pentru a pradă tinerilor actori vulnerabili. Vă puteți aștepta să vă plătiți agentului 10% din câștigurile dvs.
  • Puteți găsi un agent care participă la un atelier de casting, în timpul căruia ați audiția în fața ambelor agenți și directorilor de turnare. Faceți o căutare online a atelierelor din zona dvs.
  • Foaia de apel este o listă de agenți de talente de bună reputație. Verificați direct lista și agenții de contact.
  • Imagine intitulată Audition pentru un rol de film Pasul 14
    4. Obțineți un card Sag-Aftra. A deveni membru al SAG-AFTRA, Uniunea Actorilor Screen ", vă poate oferi acces la o muncă mai mare și mai mare de profil. De asemenea, asigură asigurarea de sănătate și asigură că munca dvs. nu este utilizată ilegal.
  • sfaturi

    Avertizări

    Înainte de audiție sau aplicați pentru o agenție, asigurați-vă că doriți cu adevărat să fiți actor.
  • Asigurați-vă că aveți o educație pentru a reveni dacă nu funcționează.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar