Cum de audiție pentru un muzical

Obținerea părții dvs. de vis într-un muzical necesită mai mult decât o cântare bună. Planificarea înainte de timp, știind cum să vă prezentați și să înțelegeți procesul de audiție sunt toți factori importanți. Judecătorii vor observa o performanță care are ore de studiu în spatele ei, oferindu-vă un avantaj față de competiție!

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru audiție
  1. Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 1
1. Proiectați și tăiați CV-ul până la o singură pagină. Include performanțe din trecut pe care le-ați jucat fie ca cântăreață, fie ca actor. Amintiți-vă că orice experiență anterioară pe care ați avut-o ca actor în jocul colegiului sau școlii, filmele sau emisiunile TV pot conta pentru CV-ul dvs.
  • Imagine intitulată Audiție pentru un pas muzical 2
    2. Închiriați un fotograf profesionist pentru a vă lua headshot-ul. Fotografii profesioniști știu cum și unde să-ți arăți cele mai bune aspecte. Dacă nu găsiți un fotograf, este posibil Luați-vă propriul headshot, Dar acordați atenție factorilor care pot afecta modul în care arăți ca iluminarea și încadrarea.
  • Înainte de a vă angaja fotograful, vizualizați-vă lucrările trecute și recenziile clienților pentru a determina dacă acestea sunt potrivite.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 3
    3. Cercetați detaliile muzicale din interior și în afara. Înțelegerea temeinic a muzicalului vă va ajuta să vă dați context pentru motivul pentru care și cum ar trebui să efectuați. Cunoașterea a ceea ce se întâmplă depășește amintirea părților pentru personajul tău.
  • Citiți fiecare linie din partea din față a scriptului în spate. Acest lucru vă poate ajuta să vizualizați mai bine setarea, teme și personaje.
  • Dacă muzica a fost efectuată înainte sau se afișează în prezent, urmăriți alți actori să efectueze muzica într-un teatru live. Dacă nu există spectacole disponibile, puteți căuta performanțe înregistrate online. Multe muzicale au, de obicei, predări de film, oferind o perspectivă diferită a povestii!
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 4
    4. Alegeți melodia pe care o veți cânta pentru audiție. De multe ori directorul de casting vă va cere să alegeți și să vă oferiți propriul cântec. Alegeți o piesă care se potrivește cu cele care sunt în muzică, dar este suficient de unică pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență!
  • Alegerea unei melodii care se află în muzică este considerată o greșeală de începători și este probabil să vă ducă din alergare.
  • Evitați cântecele care necesită să atingeți note pe care nu le puteți lovi în mod constant. Doriți să alegeți o melodie cu terenuri confortabile - audiția nu este timpul să mergeți în afara zonei de confort a vocii!
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 5
    5. Îndepărtați melodia pe care o alegeți din partea care vă arată abilitățile. Unii directori trebuie să urmărească zeci de actori să se desfășoare într-o zi, făcând timpul de performanță scurt. Cele mai multe melodii sunt prea lungi pentru o audiție tipică - alegeți partea din cântecul care vă afișează cel mai bine talentele.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 6
    6. Pregătiți mai mult de un cântec pentru audiția dvs. Un regizor poate ca prima melodie pe care o cânți și vă va cere să cântați pe altul pentru a vă testa gama. Alegeți o melodie care este un contrast distinct din prima melodie.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 7
    7. Alegeți hainele confortabile, potrivite de formă care vă ajută să ieșiți în evidență. Nu doriți să purtați nimic Flashy ca o rochie scumpă sau un costum, deoarece poate dezactiva mulți directori, dar doriți, de asemenea, să evitați hainele care sunt prea casual cum ar fi hoodies și blugi sfâșiați.
  • Dacă audiția muzicală are apeluri, alegeți un costum pe care îl puteți purta a doua oară. Hainele coerente vă ajută să vă definiți aspectul, iar regizorul va avea un timp mai ușor de amintit.
  • Nu uitați de părul tău! Privind ca și cum ai fi rulat din pat, poate fi un semn împotriva ta.
  • Nu purtați un costum pentru muzica pe care o purtați. Mulți directori văd acest lucru ca excentric, și nu într-un mod bun!
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 8
    8. Gândiți-vă coardele vocale înainte de audiție. Acordurile vocale dictează modul în care sunetele vocale și cântă. Este doar natural pe care doriți să-l păstrați gâtul în formă bună înainte de a vă afla pe scenă.
  • Purtați o eșarfă sau pulover care vă poate proteja gâtul în vreme rece. Temperaturile răcoroase pot face mușchii în timpul gâtului.
  • Berea multă temperatură a apei ajută la hidratarea gâtului și îl ține reîmprospătarea. Aerul cald, hidratat al saunelor și dușurilor fierbinți pot ajuta, de asemenea.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 9
    9. Evitați produsele lactate, cofeina și alimentele picante. La fel ca temperaturile reci, aceste alimente pot contracara mușchii în gât și pot afecta capacitatea de cântare. Dacă aveți nevoie de o gustare înainte de audiție, încercați fructe proaspete, ceaiuri decaf sau o lovitură de miere.
  • Partea 2 din 3:
    Efectuarea la audiție
    1. Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 10
    1. Ajungeți la audiție cel puțin 30 de minute mai devreme. Nu există nici o idee de trafic, vreme rea sau alt act de natură vă poate încetini. Dați-vă suficientă cameră Wiggle, planificând să arătați cu cel puțin o jumătate de oră înainte de apel.
    • Când ajungeți mai devreme, puteți să întrebați despre tot ce trebuie să știți înainte ca audiția să înceapă ca în cazul în care este baia, unde este camera de practică și unde veți fi performanți.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 11
    2. Adu-ți propria muzică de foaie la audiții. Pianștii de la audiții nu pot fi de așteptat să aducă muzică de foaie pentru fiecare cântec acolo! Oferiți muzică falsă care este ușor de flip.
  • Pianistul poate fi un factor al deciziilor de turnare. Luați o clipă pentru a vă prezenta la ele și pentru a evidenția orice părți complicate ale melodiilor cum ar fi TEMPO SCHIFTS.
  • Dacă nu vă așteptați să aveți mult timp cu pianistul, le puteți ajuta prin evidențierea clară a punctului de start, a punctelor finale și a schimbărilor în tempo.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 12
    3. Acționați cu respect față de alți interpreți înainte și după performanța dvs. Directorii plătesc la fel de multă atenție pentru tine în afara scenei pe măsură ce fac pe scenă. Evitați să discutați cu alții și să acordați atenție altor artiști care se află pe scenă.
  • Chiar dacă alți artiști cântând alte melodii, vizionarea acestora vă poate ajuta să vă informați despre cum să faceți mai bine ca și cântăreață!
  • Nu uitați să opriți - sau tăcere - telefonul dvs.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 13
    4. Când cântă pe scenă, afișați limbajul corpului încrezător. Un regizor nu va analiza doar capacitatea dvs. de cântare în timpul unei audiții - vor analiza cine sunteți o persoană. Aceasta poate fi puțin intimidantă, dar în picioare drept, plantați-vă picioarele și păstrarea mâinilor constante poate fi suficientă pentru a afișa încrederea.
  • Dacă vă simțiți într-adevăr nervos, a Exercițiul profund de respirație Înainte ca performanța dvs. să vă ajute să vă ajutați și să vă relaxați mușchii.
  • O altă modalitate de relaxare este practicând mintea. Unii nervi sunt o chestiune de gândire prea mare despre ceea ce poate și nu se poate întâmpla. Oprirea pentru a recunoaște și a simplifica momentul în care vă puteți ajuta să vă liniștească gândurile.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 14
    5. Proiectați vocea când cântând. Proiectarea este o practică preconizată a multor artiști, unde își proiectează literalmente vocea spre public. Arătând că puteți proiectați vocea dvs este important, deoarece de multe ori va trebui să cânte pe muzica tare și spre o mulțime mare.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 15
    6. Nu opriți cântând dacă faceți o greșeală. Făcând o greșeală în mijlocul cântecului tău nu înseamnă că ți-ai pierdut șansa! De fapt, arătând că vă puteți recupera de la o greșeală este o șansă de a vă arăta profesionalismul ca actor.
  • Nu arătați supărat sau plângeți dacă pianistul face o greșeală să joace notele cântecului dvs. Nu numai că este nepoliticos la pianist, semnalează directorului că este greu de lucrat cu.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 16
    7. Nu vă panică dacă directorul vă spune brusc să nu mai cântați. Există multe motive diferite de motivul pentru care un regizor vă poate întrerup în mijlocul unei performanțe. De obicei, este doar pentru că timpul dvs. este în sus și alți actori trebuie să ajungă pe scenă.
  • Dacă regizorul vă cere să efectuați o parte dintr-o melodie într-o altă cadență sau un ton, sunt cel mai probabil interesați de modul în care reacționați la o anumită solicitare sau situație pe care ar putea avea în minte.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 17
    8. Așteptați o cerere impromptu pentru a acționa o scenă în timpul audiției. Unele audiții muzicale vă pot cere să acționați o scenă. Audițiile care necesită acționează pot să nu vă spună până când vă aflați la fața locului, deci este mai bine să vă pregătiți mental pentru una mai degrabă decât nu.
  • Nu vă faceți griji cu privire la împiedicarea liniilor, mai ales dacă muzica este originală și nimeni nu a văzut scenariul înainte. În schimb, concentrați-vă pe ascultarea a ceea ce spune partenerul dvs. de scenă și înțelegerea a ceea ce este scena.
  • Dacă audiția este pentru un muzical original, încercați să solicitați o copie a scriptului de la teatrul care găzduiește muzica (nu audiția) în avans.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 18
    9. Mulțumesc directorului pentru a vă considera după terminarea performanței dvs. Este comună curtoazie să mulțumim tabelului judecătorilor pentru că ați avut după spectacol. Nu spuneți mai mult decât o simplă mulțumire, altfel ați putea ieși la fel de disperați.
  • Partea 3 din 3:
    În așteptarea apelului înapoi
    1. Imagine intitulată Audiție pentru un pas muzical 19
    1. Recompensați-vă după audiție. Pregătirea pentru o audiție poate lua multe din tine. Dacă nu luați ceva timp să vă recompensați, poate duce la o oboseală care vă descurajează să efectuați din nou. Bucurați-vă de o noapte, răsfățați-vă într-un hobby sau cumpărați ceva frumos!
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 20
    2. Cercetați alte muzicale pe care le puteți interesa. Există, de obicei, mai multe audiții programate în zona dvs. Focalizarea pe un nou proiect în timp ce așteptați apelul înapoi este o modalitate bună de a rămâne productiv și de a vă practica vocea de cântat.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 21
    3. Urmăriți-vă cu directorii de turnare. Mulți actori vor veni la audiție, își vor face partea și așteaptă un răspuns. Urmărirea cu un director de casting va depinde de audiția pe care o faceți, dar luând o clipă pentru a intra în contact vă poate ajuta să ieșiți în evidență.
  • Directorii de turnare sunt oameni ocupați. În loc să încerce să-și dea seama când sunt liberi în programul lor de a discuta, o cartelă simplă "mulțumesc" trimisă la biroul lor îi poate reaminti despre dvs.
  • Nu există nici o regulă tare și rapidă despre cât timp ar trebui să așteptați înainte de a urmări. Fiecare muzical va fi diferit. Pentru spectacole mai mici, o săptămână după o audiție este de obicei suficient timp. Pentru piesele mai mari, poate dura între șase și opt săptămâni înainte de a contacta directorul de turnare.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas muzical 22
    4. Nu uitați imaginea mai mare. Auditionarea este un joc de numere unde este posibil să nu obțineți partea de sute de motive diferite. Dacă nu primiți un apel invers, vor exista o mulțime de oportunități în viitor. Cele mai multe audiții pe care le efectuați, cu atât mai confortabile le veți face!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă există ocazia de a merge mai întâi, luați inițiativa. Directorii se vor aminti mai ușor de primul și ultimul lot de actori pe care îl văd.
  • Apa potabilă înainte de ziua de audiție este recomandabilă, dar nu uitați să aduceți apă la temperatura camerei la teatru. Vă poate ajuta să vă păstrați gâtul proaspăt și vă oferă ceva de făcut dacă vă simțiți nervos.
  • În timp ce nu ar trebui să vă îmbrăcați ca personaj pe care îl auditoriu, acesta vă poate ajuta să alegeți o melodie care reflectă trăsăturile sau personalitatea emoțională a personajului.
  • Avertizări

    Cântând o melodie fără muzică - cum ar fi unul pe care l-ai scris - este o idee proastă, deoarece regizorul trebuie să știe că poți rămâne pe cheie.
  • Nu priviți niciodată direct la un membru al audienței sau la director, încercați să găsiți un punct focal chiar deasupra audienței sau a capului directorului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar