Cum de audiție pentru o reclamă tv

Actorii de toate vârstele, aspectul, formele și dimensiunile sunt necesare pentru a ajuta mărcile și companiile să vândă și să-și promoveze produsele. Făcând reclame de televiziune poate fi profitabilă pentru actori și ușile deschise la roluri mai mari. Nu trebuie să fii actor sau model profesionist la audiție pentru o reclama TV, dar având o mică experiență în fața camerei foto este un plus. Începeți prin pregătirea corectă pentru audiție. Apoi, dați regizorului de turnare energia, entuziasmul și varietatea, astfel încât să rezervați slujba.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru audiție
  1. Imagine intitulată audiție pentru un pas comercial TV 1
1. Obțineți detaliile pentru audiție. Detaliile ar trebui să includă ceea ce produsul sau serviciul este în comerț, cât timp este reclama, iar rolul pe care îl auditoriu pentru. Puteți găsi detaliile audiției de pe site-ul sau fluierul de apel de deschidere.
  • Dacă aveți un agent de turnare, ei vor putea oferi aceste informații pentru dvs.
  • Imagine intitulată Audition pentru un pas comercial TV 2
    2. Examinați scriptul pentru comerț. Scriptul sau copia, pentru comerț este de obicei eliberat câteva zile sau ore în avans. Obțineți scriptul și memorați-l. Pregătiți mai multe interpretări diferite folosind diferite tonuri și inflexiuni. Memorează întotdeauna scenariul cu un ton pozitiv, înălțător, cu excepția cazului în care scriptul apelează la un ton diferit.
  • Practicați interpretarea scenariului cu un prieten sau un coleg. Asigurați-vă că cunoașteți toate cuvintele de inimă și le puteți face cu încredere înainte de audiție.
  • Imagine intitulată Audition pentru un pas comercial TV 3
    3. Rochie partea. Dacă rolul pe care îl audați pentru a fi o persoană ocazională, pusă înapoi, nu purtați un costum la audiție. În schimb, rochie în funcție de modul în care interpretați partea. Arata profesionist si lustruit, dar, de asemenea, ca te potrivesc corect in rol.
  • De exemplu, dacă aveți audiție pentru un rol ca manager, puteți purta un costum fără nici o legătură. Dacă sunteți audiție ca un tânăr, un profesionist de șold, puteți purta un costum de șold care are un stil mic.
  • Nu purtați haine ofensive sau agresive la audiție, cum ar fi un tricou cu un slogan mare sau un costum care arată o mulțime de piele.
  • Imagine intitulată audiție pentru un pas comercial TV 4
    4. Citiți produsul sau serviciul în comerț. Dacă aveți timp înainte de audiție, faceți o mică cercetare în produsul sau serviciul pe care îl veți promova în comerț. Vizionați celelalte anunțuri de televiziune și pete pentru a obține un sentiment de marca și abordarea lor.
  • Observați tonul actorii din alte reclame ale lor și cum se prezintă ei înșiși. Apoi puteți imita acest ton în audiția proprie.
  • Imagine intitulată Audiție pentru un pas comercial TV 5
    5. Aveți headshot-ul și reluați gata. Headshot-ul dvs. ar trebui să vă arate profilul într-un mod măgating și profesional. CV-ul dvs. ar trebui să evidențieze înălțimea, greutatea, culoarea părului și culoarea ochilor, precum și orice credite sau roluri anterioare. Au aceste două documente la îndemână pentru fiecare audiție pe care o duci la.
  • Dacă nu aveți deja un headshot, asigurați-vă că ați primit unul înainte de audiție.
  • Dacă nu aveți deja un CV de acțiune, puteți învăța Cum se creează un CV cu acțiune pentru audiții.
  • Partea 2 din 3:
    Efectuarea bine în audiție
    1. Imagine intitulată Audiție pentru un pas comercial TV 6
    1. Salutați directorul de turnare cu un demulator prietenos și energic. Introduceți camera de audiție cu un zâmbet. Fi politicos pentru directorul de turnare și aduceți energie în cameră. Directorii de turnare sunt de obicei obosiți, suprasolicitați și au văzut mulți alți actori înaintea voastră. Evidențiați-vă energic și prietenos.
    • Salută directorul de turnare prin introducerea dvs. Agitați mâna, dacă este oferită.
    • Directorul de turnare vă poate cere să vă exprimați numele complet în cameră și să vă întoarceți la o parte pentru a vedea cum apar pe cameră.
  • Imagine intitulată Audiție pentru un pas comercial TV 7
    2. Enunțați-vă cuvintele și vorbiți încet. Pe măsură ce efectuați scriptul, asigurați-vă că vă pronunți cuvintele clar și cu voce tare. Nu mormăiți sau nu vorbiți prea scăzut, deoarece acest lucru va afecta negativ audiția. Vorbește încet și ia-ți timpul. Utilizați un ton pozitiv, optimizat.
  • Așa cum veți avea scriptul memorat, căutați directorul de turnare și faceți contact vizual pe măsură ce efectuați.
  • Imagine intitulată Audiție pentru un pas comercial TV 8
    3. Acționează natural și sincer. Cei mai mulți directori de casting caută actori care pot fi naturali pe cameră, în special pentru reclamele de televiziune. Încercați să nu apăsați prea scenă în audiție. Sinceritate și onestitate a proiectului când efectuați. Acționează ca tine.
  • Puteți găsi că prima dvs. citire este mult mai rigidă și scenă decât cea de-a doua citire. Încercați să vă relaxați, să respirați adânc, și să acționați mai natural pe a doua citire, dacă vi se cere una.
  • Imagine intitulată Audiție pentru un pas comercial TV 9
    4. Improvizați când este întrebat. După ce faceți o primă citire, directorul de turnare vă poate cere să improvizați sau să dați varietate. Schimbați modul în care vă apropiați de script. Modificați vocea și limba corpului vostru. Faceți un caracter diferit sau persona când efectuați scriptul.
  • Majoritatea directorilor de casting vă vor cere să faceți acest lucru, astfel încât este inteligent să aveți câteva interpretări alternative ale scriptului la îndemână pentru audiție.
  • Imagine intitulată Audition pentru un pas comercial TV 10
    5. Răspundeți la direcția directorului de turnare. Directorul de casting vă poate oferi sugestii despre cum să efectuați scriptul sau ajustările pe care le puteți face pe cea de-a doua citire. Urmați întotdeauna instrucțiunile lor. Răspundeți pozitiv la feedbackul lor și utilizați-l pentru a vă face performanța mai bună.
  • Fiind capabil să ia feedback de la directorul de turnare și să alerge cu el, le va arăta că sunteți adaptabil. De asemenea, va clarifica faptul că doriți ca partea și sunteți dispuși să acționați după cum este necesar pentru ao obține.
  • Imagine intitulată Audiție pentru un pas comercial TV 11
    6. Așteptați un apel invers. La sfârșitul audiției, trebuie să mulțumesc directorului de turnare, zâmbește și spune-le că aștept cu nerăbdare să audă de la ei. Lăsați camera pe o notă pozitivă pentru a vă mări șansele de a obține locul de muncă. Apoi, așteptați un apel invers de la directorul de turnare. Veți obține, de obicei, un apel în două săptămâni de la audiție.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea audițiilor comerciale TV
    1. Imagine intitulată Audiție pentru un pas comercial TV 12
    1. Uită-te la site-urile și forumurile de turnare online. Uită-te la site-uri precum în culise pentru apelurile deschise în zona dvs. Căutați forumuri de turnare online pentru apeluri deschise pentru audiții pentru reclame de televiziune. Cele mai multe site-uri vor avea o listă detaliată a apelurilor deschise, precum și ce tip de aspect căutați. Răspundeți la turnarea apelurilor care par a fi interesate pentru dvs. sau apeluri care se potrivesc fizicului dvs.
  • Imagine intitulată Audiție pentru un pas comercial TV 13
    2. Luați cursuri de acțiune. O altă modalitate bună de a relua și de a afla despre audiții este de a lua cursuri de actorie. Înscrieți-vă pentru clasele de acțiune și lucrați la abilitățile dvs. de performanță. De asemenea, puteți întâlni alți actori aspiranți și aflați despre audiții prin intermediul acestora.
  • Căutați clase de acțiune la centrul dvs. local de performanță.
  • Imagine intitulată Audition pentru un pas comercial TV 14
    3
    Găsiți un agent. Un agent de talent vă poate ajuta să vă conectați la audițiile comerciale de televiziune destul de ușor. Dar găsirea unui agent de talent poate fi competitivă și dificil de făcut. Contactați agențiile de top cu CV-ul și headshot-urile. Odată ce găsiți un agent, ele vă pot trimite apoi la turnarea apelurilor care sunt un meci bun pentru dvs.
  • Înainte de a găsi un agent, lucrați la construirea unui CV de roluri. Mergeți la multe audiții și luați cursuri de acțiune. Șansele sunt un agent vă va acorda mai multă atenție dacă aveți câțiva ani de formare și experiență în afaceri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar