Cum să vă descoperiți ca actor

Există multe modalități de a fi descoperite ca actor. Obținerea unei formări substanțiale ca actor și a rețelelor cu profesori de televiziune, film și / sau de teatru poate ajuta. În plus, luați cât mai multe roluri posibil, chiar dacă acestea sunt minore sau par a fi neimportante. În cele din urmă, muncesc din greu pentru a îmbunătăți calitatea acționării dvs. cu fiecare proiect pe care îl ocupați.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea de pregătire și promovarea dvs
  1. Imaginea intitulată Deveniți un producător de film documentar Pasul 1
1. Obțineți pregătire. Luați lecții de acțiune, de preferință la un colegiu sau universitate. Lucrul cu un antrenor de acțiune sau instructor de drama vă va permite să identificați strategiile de actorie care vă pot ajuta să convocați sau să perfecționați anumite emoții, să vă proiectați vocea în mod corespunzător într-o varietate de contexte dramatice și să obțineți feedback cu privire la performanța dvs.
  • Pentru a vă mări șansele de a fi descoperite ca actor, obțineți cel puțin cinci ani de formare.
  • Imaginea intitulată Deveniți un producător de film documentar Pasul 15
    2. Aflați mai multe despre industrie. Citiți biografiile actorilor de scenă mare, a stelelor TV și / sau actorilor de film. Căutați detalii despre cum au fost descoperite și replicați căile lor spre descoperire cât mai mult posibil. În plus, citiți revistele din industrie pentru a afla despre cele mai recente tendințe din industria dvs. și sfaturi care vă pot ajuta să vă descoperiți ca actor.
  • Imagine intitulată Evitați o audiție de monologă proastă Pasul 1
    3. Promovați-vă. Scrieți un post de blog despre proiectele de succes pe care le-ați participat la.Includeți informații despre persoanele cu care ați lucrat, rolul dvs. și totalul vânzărilor biletului final. Utilizați Social Media pentru a vorbi despre rolurile dvs. actuale sau recente și pentru a vă conecta la pagina de pornire și bobina Sizzle.
  • Faceți întotdeauna disponibil pentru interviuri.
  • Imaginea intitulată Supraviețui o critică de școală de artă Pasul 10
    4. Uite și aplicați rolurile care se potrivesc stilului dvs. de actorie. Nu pierdeți timpul să trimiteți pachete de presă cu headshot-uri, CV-uri și scrisori de acoperire generice la casele de producție sau teatre. În schimb, trimiteți e-mailuri succinti la agenți sau la directorilor care credeți că vă vor aprecia și vă va folosi talentele. Descrieți exact de ce aveți dreptate pentru o anumită poziție în e-mailul dvs.
  • Imagine intitulată Evitați o audiție de monologă proastă Pasul 13
    5. Rețea cu alții. Fii prietenos și ieșind cu colegii și instructorii dvs. la Școala Drama, directorii și producătorii de film sau producătorii de teatru, iar agenții care vă ajută să aterizați rolurile. Profesioniști din industria farmecului râzând la glumele lor și acceptă cât mai multe invitații la întâlnirile sociale.
  • Faceți recomandări pentru alți actori sau profesioniști din industrie pe care îi respectați. Ei ar putea face același lucru pentru tine când au șansa.
  • Când întâlniți alți actori sau oameni în film, televiziune sau teatru, nu întrebați imediat pentru a ajuta la aterizarea rolurilor. Dezvoltați mai întâi o relație și lăsați-i să vă cunoască.
  • Rețea cu actori care aspiră și stabiliți. Puteți învăța de la ambele tipuri, și fie să vă extindeți oportunitățile pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 6
    6. Deplasați-vă în zona dreaptă. În general, pentru a fi descoperit ca actor, va trebui să vă îndreptați spre un oraș de importanță regională sau națională. De exemplu, dacă sunteți în u.S., Ați putea să vă mutați la l.A./ Zona de la Hollywood, New York City sau Chicago. Dacă locuiți în India, ați putea dori să vă mutați la Mumbai. Sau dacă locuiți în Canada, Vancouver și Toronto ar putea fi opțiuni bune. Alte alegeri din întreaga lume ar putea fi Paris, Londra și multe altele. Identificați cea mai bună zonă din națiunea sau regiunea dvs. pentru a fi descoperită ca actor, apoi mutați acolo.
  • Zona pe care o mutați ar putea determina tipul de a acționa că sunteți în stare să faceți. De exemplu, Chicago și New York City sunt centre înfloritoare pentru actorii din teatru, în timp ce L.A./ Zona de la Hollywood tinde să atragă actori de film.
  • Metoda 2 din 3:
    Lucrul ca actor
    1. Imagine intitulată Evitați o audiție de monologă proastă Pasul 4
    1. Să ia cât mai multe roluri posibil. Luând o mulțime de roluri care acționează vă va îmbunătăți șansele de a fi descoperite în două moduri. În primul rând, luând toate rolurile pe care le puteți oferi o mulțime de experiență și un CV robust. În al doilea rând, fiind pe scenă sau pe cameră vă va permite să întâlniți mai mulți oameni din industrie și să vă păstrați numele care circulă între profesioniștii din industrie și publicul.
    • De exemplu, dacă aveți timp, luați o dată două sau mai multe părți mici.
    • Dacă sunteți implicat într-un proiect ca actor principal, luați în considerare luarea unui alt proiect în același timp într-un rol mai mic de susținere.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 4
    2. Rafinați și îmbunătățiți performanțele dvs. Cu fiecare rol pe care îl ocupați, lucrați pentru a exprima o adâncime emoțională mai mare și pentru a vă extinde capacitățile dramatice. Întrebați directorii ce fel de performanță doresc de la dvs. și împingeți-vă pentru a-și îndeplini cerințele și așteptările.
  • Scripturile pot fi gata în multe moduri diferite. Încercați să efectuați o anumită scenă în mod ușor (sau chiar radical) diferite căi. Cereți altor actori și echipaj de producție care versiunea scenei le place cel mai bine.
  • Imagine intitulată Evitați o audiție de salvare proastă Pasul 6
    3. Nu întoarceți rolurile mici. Unii oameni coboară la roluri mici sau roluri ca extra. Dar aceste roluri minore (și uneori chiar necreditate) vă pot ajuta să formați conexiuni cu alți actori, directori sau insideri din industrie și vă permit posibilitatea de a impresiona pe alții cu acționarea și profesionalismul. Dacă vi se oferă chiar și un rol mic, acceptați cu nerăbdare acest lucru.
  • De exemplu, dacă audiția pentru un rol principal, dar sunt oferite doar un rol minor sau de susținere, ar trebui să o luați chiar dacă nu este rolul pe care l-ați dorit.
  • Imagine intitulată Începeți în așteptarea comediei Pasul 11
    4. Îmbrățișați oportunitățile. Mulți directori și producători sunt în mod constant pe prowl pentru persoanele care au un anumit "aspect" și, uneori, recrutează oameni în situații care nu au nimic de-a face cu actoria. Dacă primiți o invitație la audiție pentru un film în timp ce, de exemplu, mers pe jos pe stradă, ar trebui să o luați.
  • Dacă un regizor sau producător te apropie în timp ce cumpărăm la mall, cumpărați alimente în magazin sau bucurați-vă de o vacanță, le mulțumiți și urmăriți-le pe oferta lor.
  • Metoda 3 din 3:
    Audiție cu succes
    1. Imaginea intitulată Începeți în Comedia de așteptare Pasul 4
    1. Pregătiți-vă pentru audiție. Pregătirea pentru o audiție este un proces foarte variabil. Dacă nu vi se permite să utilizați un script în timpul audiției, să vă memorați liniile, citiți-le cu voce tare și peste până când le puteți recita cu încredere fără să vă referiți la script. Citiți scriptul peste și peste pentru a identifica psihologia care conduce personajul. Aduceți această înțelegere performanței dvs.
    • Încercați să efectuați scriptul într-o varietate de modalități de a lovi tonul potrivit. De exemplu, ați putea încerca să efectuați un rol furios prin strigarea sau prin utilizarea unui ton acide.
    • În plus, aflați când și unde va avea loc audiția și intenționează să ajungă acolo la ora stabilită.
  • Imagine intitulată trimite o scrisoare la nivel internațional Pasul 2
    2. Trimiteți CV-ul și headshot-ul. Chiar dacă nu sunteți potrivit pentru rolul pe care îl auditoriu, este posibil să puteți obține un rol într-o altă producție. Cu CV-ul și headshot-ul în mână, teatrele și studiourile de film vor putea să vă contacteze despre alte roluri pe care le-ați dori.
  • S-ar putea să vi se solicite să trimiteți un CV și headshot cu mult înainte de audiția în sine sau vi se poate cere să o trimiteți imediat înainte sau imediat după audiție.
  • Imagine intitulată Vinde povestea dvs. de viață unui producător Pasul 9
    3. Nu faceți echipajul de audiție să vă așteptați pe dvs. Când așteptați în hol sau în sala de așteptare pentru rândul său la audiție, nu aveți o grămadă de obiecte (scripturi, note și așa mai departe), care ar putea necesita timp pentru a colecta și a ordona. Acest lucru va irita numai directorul, producătorul și / sau directorul de turnare.
  • Imaginea intitulată Începeți în Comedia de așteptare Pasul 9
    4. Nu pierdeți timpul cu plăceri. Directorii și producătorii de turnare nu vor să aibă o conversație cu dvs. Vor să știe dacă poți să acționezi. Prezentați-vă într-o singură propoziție rapidă ("Bună, numele meu este Mike Fisher și fac o scenă din Hamlet," de exemplu), apoi lansați direct în scenă când vă dau Go-Away.
  • S-ar putea să fiți întrebat și să vă numiți agentul, dacă aveți unul.
  • În plus, nu pierdeți timpul în timpul audiției cu întrebări. Dacă aveți întrebări, direcționați-le la agentul dvs., legătura de audiție sau cine ați ajutat să configurați audiția.
  • Imagine intitulată Audiția pentru emisiuni TV Pasul 10
    5. Efectuați rolul dvs. așa cum este solicitat. Procesul de realizare a rolului dvs. într-o audiție este foarte variabil. În unele cazuri, vi se va permite să citiți de la cărți cu cuc sau un script.În alte cazuri, vă așteptați să vă memorați liniile. Unele audiții vă permit să selectați rolul pe care doriți să îl audiție, în timp ce altele vă așteaptă să recitați un pasaj direct de la producția pe care o aveți audiție.
  • Regulile și așteptările privind rolul pe care doriți să îl efectuați în timpul audiției vă va fi explicat în avans.
  • Imaginea intitulată Deveniți un producător de film documentar Pasul 6
    6. Fi respectuos față de toată lumea. Cu excepția cazului în care recunoașteți pe cineva specific în cadrul audiției, nu știți niciodată cine este un director, un producător și așa mai departe. Unii dintre oamenii de la audiția dvs. ar putea fi biletul dvs. pentru a obține locul de muncă - sau altul pe care nici nu l-ați auditat.Prin urmare, zâmbiți și tratați pe toți în camera de audiție cu respect.
  • Comportamentul lipsit de respect include mâncarea, fumatul sau guma de mestecat în interiorul sălii de audiție.
  • În plus, nu atingeți directorul de turnare sau nici unul dintre posesiunile lor.
  • Mulțumim directorului de turnare și altor personal de audiție înainte de a pleca.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar