Cum să datezi când ambii aveți copii din relațiile anterioare

Dating cu copii poate fi înfricoșător, mai ales dacă sunt implicate două seturi de copii. În același timp, poate fi reconfortant până în prezent un alt părinte unic. În timp ce întâlnirile cu copiii are complicații proprii, poate fi pozitiv pentru dvs., partenerul dvs. și copiii implicați. Comunicați deschis cu partenerul dvs. și cu copiii dvs. Nu forțați nicio relație, chiar dacă doriți cu adevărat să vă plătiți de copiii partenerului dvs. Acordați atenție copiilor voștri și, de asemenea, petreceți timp cu copiii partenerului dvs., deoarece relația se dezvoltă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Comunicând cu persoana pe care o întâlniți
  1. Imagine intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 1
1. Discutați deschis cu data dvs. Poate părea înfricoșător, dar vorbiți despre modul în care fiecare dintre voi se simte despre relație. Discutați cum puteți implica copiii din relația dvs. și ce ar putea arăta în viitor. Vorbește despre cât de des fiecare dintre voi vă vede propriile copii și orice complicații cu un ex în ceea ce privește copiii. Dacă vă face să vă simțiți mai confortabil, atunci puteți evita să vorbiți despre viitor și să rămâneți la discutarea regulilor generale pe care le aveți despre întâlnirea pe cineva cu privire la copiii dvs. Acest lucru poate ajuta la deschiderea comunicării despre aceste lucruri mai devreme decât normal. Cu toate acestea, rețineți că acest lucru nu poate fi întotdeauna posibil.
  • Cât de mare sau mic de rol cu ​​fiecare dintre copiii dvs. se joacă în relație și cum ar putea să vă afecteze ca un cuplu? Ce variabile ar trebui să facă această decizie? Vârsta copiilor? Cât de mare rolul pe care îl jucați deja în viața și deciziile lor?
  • Care este relația ca și cu exes pentru amândoi? Cum ar putea complica această relație?
  • Image intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 2
    2. Nu vă grăbiți. Nu este nimic de a vă grăbi când intrați într-o relație și copiii sunt implicați. Dă-ți ora și partenerul tău pentru a-ți da seama ce vrei și dacă îți poți face o relație în mod realist. Dacă potențialul de a-ți îmbina familiile ar putea exista în viitor, gândiți-vă la ceea ce poate fi pentru tine, partenerul tău și copiii tăi.Dacă fuzionează ambele familiile dvs. este nerealistă, luați în considerare cu precauție dacă veți avansa în relație.
  • Fi în față despre a avea copii, dar nu vă grăbiți să le introduceți la persoana pe care o întâlniți. Așteptați până când sunteți în mod solid o parte din viața celuilalt și vedeți un viitor împreună.
  • Țineți minte că copiii dvs. vor observa lucruri și vor avea întrebări. Nu le minți în acest timp sau încercați să ascundeți faptul că vă întâlniți. De asemenea, fiți conștienți de faptul că copiii mici nu pot înțelege ce înseamnă Dating, deci va trebui să explicați în cuvintele pe care le pot înțelege.
  • Image intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 3
    3. Creați granițe și reguli. Vorbiți despre ceea ce este acceptabil pentru relația dvs. în ceea ce privește petrecerea timpului unu-la-unul, fiind cu copiii dvs. sau cu copiii lor, cu întâlniri și apeluri telefonice. Odată ce tu și partenerul tău sunteți clar, discutați și aceste lucruri cu copiii dvs. Acest lucru vă poate ajuta copiii să se simtă implicați și informați pentru ceea ce se întâmplă în casa lor.Decideți cum veți petrece timp împreună, unde veți petrece timp împreună și ce fel de comunicare este acceptabilă. Vă poate da data la jocul de fotbal pentru copii sau să vă însoțească la o funcție de lucru? Veți lăsa fostul dvs. să știți că copiii se întâlnesc cu cineva nou?
  • Asigurați-vă că este flexibil, de asemenea. Luați timp pentru a reevalua situația la fiecare două luni și pentru a discuta despre ce funcționează și ceea ce nu funcționează.
  • Copiii dvs. pot dori să-și exprime preocupările sau să pună întrebări. Este important să le ascultați și să-i validezi sentimentele. Amintiți-vă, totuși, că sunteți adultul și faceți apel final.
  • Găsirea unui echilibru între a fi acolo pentru copiii dvs. și realizarea unei noi lucrări de relație poate fi dificilă și, adesea, va necesita schimbări sau anularea planurilor pe baza nevoilor copiilor dvs. pentru copii sau a datei dvs.
  • Metoda 2 din 4:
    Vorbind cu copiii tăi
    1. Imagine intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 4
    1. Vorbește deschis cu copiii tăi. Nu țineți copiii în întuneric când vine vorba de întâlnirea pe cineva nou. Fie ca copiii dvs. să știe că vă întâlniți și că partenerul dvs. are copii. Dacă și când vine vorba de timpul ca copiii dvs. să se întâlnească cu copiii partenerului dvs., ar trebui să fie pregătiți fără a face descoperiri de ultimă oră, în special implicarea altor copii. Acest lucru le poate face să se simtă amenințate. Copiii nu vor să rămână în întuneric despre lucruri importante, așa că spuneți-i ce este înainte.
    • Discutați cu copiii dvs. despre întâlnirea pe cineva care are copii. Poate doriți să le spuneți copiilor dvs. despre ei sau să le arătați fotografiile pe care le vor întâlni.
    • Vorbiți cu copiii dvs. în mod individual pentru a le informa despre relația dvs. și de orice planuri viitoare pe care le puteți avea. Copiii doresc să li se spună adevărul, dar poate doriți să oferiți mai multor informații mai multe informații decât copiii mai tineri.
    • Asigurați-vă că păstrați și liniile de comunicare. Copiii dvs. ar putea să nu aibă întrebări imediat, dar le-ar spune că pot veni la tine să vorbească sau să pună întrebări în orice moment.
  • Image intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 5
    2. Dați-i copiilor o atenție deosebită. Copiii pot începe să se simtă gelos din partea dvs. dacă vă petreceți timp cu altcineva. Ei pot începe să respingă persoana pe care o întâlniți pentru că vă duceți departe. Ajuta la calmarea temerilor copiilor dvs. petrecând timp cu ei. În timp ce poate fi ușor să vă înfășurați în noua dvs. relație, lăsați-o deoparte pentru a petrece cu copiii dvs. și asigurați-i că sunt o prioritate.
  • Petreceți un singur timp cu fiecare copil individual. Asigurați-i că le iubiți și că nimeni nu încearcă în mod intenționat să rănească sau să-i rănească.
  • Imagine intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 6
    3. Fie ca copiii să aibă un control. Dacă vă petreceți timp cu copiii partenerului dvs., lăsați-i să ia conducerea în relația dvs. Nu forțați o relație cu copiii partenerului dvs. și, de asemenea, nu forțați propriile copii să formeze o relație cu partenerul dvs. Nu forțați îmbrățișări sau sărutări sau nici o afecțiune fizică și lăsați copiii să inițieze afecțiunea în termenii lor.
  • Încercați să învățați astfel de salutări adecvate, cum ar fi trestia mâinilor și introducerea lor.
  • Face timpul petrecut cu copiii lor plăcut și viceversa. Planificați activitățile pe care copiii le vor bucura, astfel încât ei așteaptă cu nerăbdare să petreacă timpul cu dvs. sau cu partenerul dvs.
  • Image intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 7
    4. Faceți invitații moi pentru copiii mai mari. Dacă copiii dvs. sunt mai în vârstă sau copiii partenerului dvs. sunt mai în vârstă, faceți invitații pentru ca ei să vă cunoască partenerul. Dacă vă concentrați mult efort pentru a vă accepta copilul, ați putea împinge prea tare și puteți împinge departe. Furnizați oportunități pentru copiii dvs. adolescenți sau adulți pentru a vă cunoaște partenerul în termenii lor și încurajați-vă partenerul să facă același lucru.
  • De exemplu, spuneți: "Jamie vine la cină în seara asta. Ești binevenit să mănânci cu noi dacă vrei să te alături. Nu te voi presi, dar ar însemna mult pentru mine." Această ultimă declarație este utilă, deoarece altfel s-ar putea suna ca și cum le includeți ca o gândire ulterioară.
  • Metoda 3 din 4:
    Petrecând timp cu copiii celuilalt
    1. Imagine intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 8
    1. Utilizați introduceri atente. Vă puteți dori să vă relaxați noua relație cu copiii dvs. De exemplu, ați putea introduce în mod obișnuit partenerul dvs. partenerului dvs. ca prieten sau dacă copiii dvs. sunt pregătiți, ca o dată. În timp ce o introducere casuală poate fi potrivită pentru o nouă dată, nu amestecă copiii și partenerul dvs. decât dacă vă simțiți încrezători în posibilitățile relației dvs. Când vă întâlniți cu copiii partenerului dvs., utilizați aceleași reguli în introduceri și petreceți timp împreună.
    • Spune: "Aceasta este persoana despre care ți-am spus. Petrecem timp împreună."De asemenea, puteți spune:" Ți-am spus că mă întâlnesc cu cineva și aș vrea să-l cunoști pe Chris."
    • Asigurați-vă că luați în considerare unde doriți să faceți introducerea. De exemplu, o locație neutră, cum ar fi o cafenea sau parc, poate părea mai puțin amenințătoare pentru copilul dumneavoastră. Sau, copilul dvs. s-ar putea simți mai confortabil într-un mediu care îi este familiar, cum ar fi acasă.
  • Imagine intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 9
    2. Așteptați reacții mixte de la copii. Copiii pot răspunde la întâlnirea de a fi încântați, resentimente, înfricoșătoare, fericită și tristă. Copiii se pot lupta cu loialități la celălalt părinte și se simt ca și cum ai plăcea noua prietenă sau iubitul părinților își întoarce spatele pe celălalt părinte. Dacă copiii partenerului dvs. nu vă acceptă imediat sau sunt fierbinți / răciți spre dvs., recunoașteți că acest lucru este normal. Fi prietenos și deschis cu ei, dar dați-le timp și să le aveți la dispoziție.
  • Același lucru este valabil și pentru copiii voștri. Dacă vă simțiți dezamăgiți că copiii dvs. nu se încălzesc la fel de mult cât doriți ca partenerul dvs., să vă relaxați și să-i dați timp. Nu le împingeți într-o relație și acceptați sentimentele lor.
  • Nu le rușinează pentru ceea ce se simt. Lăsați-i să-și proceseze sentimentele, însă ei fac în mod normal și apoi le întrebați mai târziu cum se simt.
  • Imagine intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 10
    3. Cunoașteți copiii celorlalți. În loc să aranjeze întâlniri mari atât cu copiii dvs., cât și cu propria dvs., concentrați-vă pe petrecerea timpului cu copiii celuilalt. De exemplu, petreceți o zi cu copiii partenerului dvs. un weekend, apoi cu partenerul dvs. și copiii dvs. următorul weekend. Să vă cunoașteți separat copiii celuilalt înainte de a le pune împreună. Acest lucru poate adăuga un nivel de confort pentru copiii dvs. în loc de ei să se simtă aruncați în socializare cu mulți străini.
  • Image intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 11
    4. Explorați noi activități familiale. Dacă alegeți să vă petreceți timp atât cu copiii dvs., cât și împreună cu copiii dvs., găsiți o nouă activitate care poate deveni specială pentru toți. Crearea unui lucru împreună poate aduce un sentiment de unitate și de lucru în echipă dinamică. A face ceva nou pentru toată lumea poate încuraja pe toți să interacționeze și să se cunoască unii pe alții într-un mediu unic și distractiv.
  • Du-te la o școală trapeze, explorați alpinismul interior sau lucrați împreună la un proiect de artă.
  • Metoda 4 din 4:
    Construirea unei relații puternice
    1. Image intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 12
    1. Petreceți timp de calitate împreună. Timpul dvs. ar putea fi scurt datorită obligațiilor familiei dvs., deci faceți-vă numărul de timp. Bucurați-vă de timpul împreună și faceți activități pe care le bucurați de ambele. Discutați despre lucrurile importante despre cine sunteți, familia, copiii dvs. și orice este important pentru dvs. Activitățile care sunt distractive și semnificative pentru amândoi.
    • Dacă nu sunteți sigur de o întâlnire sau un viitor împreună, ascultați sentimentele dvs. de intestin și păstrați-vă copiii și copiii lor în minte dacă intenționați să vă deplasați înainte.
  • Image intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 13
    2. Planificați câteva date cu cheie redusă. Este posibil să existe momente când unul dintre copiii dvs. este bolnav sau partenerul dvs. nu poate găsi un babysitter. Aflați cum să iubiți nopți de low-cheie de a viziona un film la domiciliu sau de a merge pe o plimbare împreună. În timp ce este frumos să mergi la date care să includă dans sau aventură, să învețe să se bucure de nopți liniștite la domiciliu, de asemenea.
  • Îmbrăcați-vă mesele de scoatere prin adăugarea lumanarilor și mâncați cu plăci reale și argintărie.
  • Imagine intitulată Data când ambii aveți copii din relațiile anterioare Pasul 14
    3. Au babysitters fiabil. Când atât tu, cât și partenerul tău ai copii, așteptați-o pe neașteptate. De exemplu, dacă fostul tău ar trebui să aibă copiii, dar brusc ai rămas cu ei într-o noapte pe care ai planificat o dată, ai o listă de babysitters care pot veni prin notificare târzie. Au câțiva babysitters disponibili, astfel încât să se poată acoperi dacă altul este ocupat.
  • Adresați-vă partenerului dvs. dacă au planuri de rezervă pentru schimbări de ultimă oră și babysitters ușor disponibil.
  • 4. Găsiți modalități de a face față stresului. Amestecarea a două familii poate fi un proces stresant, deci este important pentru tine Practicați auto-îngrijirea și căutați ajutor dacă aveți nevoie de ea. Încercați să renunțați la cel puțin 15 minute în fiecare zi pentru a utiliza și o tehnică de relaxare.
  • Puteți încerca să utilizați yoga, meditaţie, sau respirație adâncă a se relaxa.
  • Discutați cu prietenii și familia pentru sprijin. De asemenea, puteți lua în considerare vederea unui terapeut dacă stresul devine prea mult pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar