Cum să vă despărțiți și să trăiți împreună

Breakup-urile pot fi dificile, mai ales dacă cei doi au împărtășit spațiul de locuit. În cazul în care te-ai despărțit în timp ce trăiești împreună, limitele sunt vitale. Asigurați-vă că stabiliți reguli de bază privind responsabilitățile financiare și interacțiunile sociale. De asemenea, trebuie să vă deplasați pentru spațiu, chiar și atunci când trăiți împreună. Căutați surse de sprijin emoțional în afara casei dvs. Asigurați-vă că vă reglați propriile emoții. Găsiți modalități de a plânge ruperea, chiar dacă ex-ul dvs. este încă prezent.

Pași

Partea 1 din 3:
Stabilirea regulilor de la sol
  1. Imaginea intitulată se rupe și trăiește împreună pasul 1
1. Au o discuție imediat despre logistica vieții împreună. Nu vrei să pierzi niciun moment. Este important să se stabilească rapid limitele. Fără reguli de bază, resentimentele pentru ex-ul dvs. poate să se acumuleze rapid. Poate fi greu să ai o conversație calmă, diplomatică după o despărțire, dar acest lucru este vital în urma unei despărțiri.
  • Gândiți-vă la responsabilitățile și interacțiunile de bază, cum ar fi treburile casnice și interacțiunile sociale. Vrei să mai faci mâncărurile celuilalt ocazional? Care doarme pe pat și care doarme pe canapea? Dacă un prieten reciproc are o întâlnire, puteți să mergeți amândoi? Acestea sunt întrebări de întrebat în urma unei despărțiri.
  • Este o idee bună să fiți de acord reciproc să rămâneți din viața personală a altora. Dacă trăiți împreună, acest lucru poate fi dificil. Cu toate acestea, puteți seta o regulă generală pe care nu o mai întrebi unde se află cealaltă persoană sau pe care o văd.
  • Până când am ieșit amândoi, verificați în mod regulat. Vedeți cum se simte cealaltă persoană și dacă trebuie să ajustați orice limite și așteptări.
  • Imaginea intitulată se desprinde și trăiește împreună pasul 2
    2. Lua o decizie cu privire la mutarea afară. De obicei, o persoană va ieși în cele din urmă. Poate fi dificil să decideți cine va face mișcarea. Stai jos și au o conversație despre cine stă și cine merge, precum și obligații financiare.
  • Va fi de așteptat partidul care se îndepărtează încă să plătească jumătate din chirie? De obicei, nu este adecvat să părăsiți cealaltă persoană agățată financiar. Asigurați-vă că orice datorii persistente, cum ar fi plățile de utilitate, sunt luate în considerare înainte ca cineva să se mute.
  • Dacă aveți nevoie de un nou coleg de cameră, ar trebui să fiți de acord să găsiți unul împreună. Nimeni nu ar trebui să plece de la închiriere și să părăsească cealaltă parte pe deplin responsabilă de finanțele suplimentare.
  • Este o idee bună să obțineți totul în scris. Vrei să te asiguri că vei ajunge la o înțelegere reciprocă clară.
  • Imaginea intitulată se rupe și trăiește împreună pasul 3
    3. Încercați să mențineți respectul reciproc. Există o mulțime de emoții implicate într-o rupere. Puteți experimenta sentimente de furie sau resentimente pentru partenerul dvs.
  • Chiar dacă este greu, nu bateți la ex. Nu doriți să creați un mediu de acasă ostil. Încercați să rămână calm, chiar și atunci când vă simțiți emoții puternice.
  • Păstrați lucrurile cordiale între voi doi. Nu trebuie să fii cel mai bun prieten în urma unei descompuneri. De fapt, poate fi dificil de făcut acest lucru. Cu toate acestea, cel puțin se străduiește pentru manierele de bază.
  • Imaginea intitulată se desprinde și trăiește împreună pasul 4
    4. Fiți respectuos dacă începeți să întâlniți. În funcție de cât timp locuiți împreună, unul sau amândoi puteți începe să se întâlnească. Acest lucru poate crea o situație ciudată. În cazul în care începeți să întâlniți pe cineva în timp ce trăiți cu ex, asigurați-vă că ați stabilit limitele respectuoase.
  • Este o idee bună să nu aduceți datele acasă. Aceste situații vor fi probabil incomode pentru ex și data dvs. Ar trebui să stabiliți atât o regulă de bază că nu veți aduce date la casa sau apartamentul pe care îl împărțiți.
  • Dacă vă întâlniți pe altcineva, lăsați-vă fostul să știți. Este o idee rea să ascundeți o nouă relație atunci când trăiți împreună. Spune ceva politicos ca, "Voiam doar să vă spun, văd pe cineva. Nu-l voi aduce în casa noastră, dar m-am gândit că vrei să-l auzi de la mine și nu altcineva."
  • De asemenea, ar trebui să respectați persoana pe care o întâlniți. Dacă vă întâlniți pe cineva pe care doriți să-l implicați, fiți complet cinstit cu ei despre situația dvs. Poate fi o idee bună să așteptați până când leasingul dvs. este de a începe să se întâlnească.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigând spațiu adecvat
    1. Imaginea intitulată se desprinde și trăiește împreună pasul 5
    1. Găsiți o altă sursă de sprijin emoțional. Dacă trăiți cu ex, probabil că vă invocați pe ele pentru o mulțime de sprijin emoțional. Probabil ați spus ex-dvs. despre ziua dvs., le-ați întrebat pentru intrare când ați fost stresați și, în general, ați împărtășit cele mai multe lucruri. Este nesănătoasă să continuați acest nivel de apropiere după o despărțire, chiar dacă doriți să fiți în cele din urmă prieteni. Căutați alte surse de sprijin, astfel încât să vă împotriviți tentației de a se sprijini prea mult pe fostul dvs.
    • Discutați cu prietenii apropiați și membrii familiei. Dacă aveți o zi proastă la locul de muncă, de exemplu, apelați cel mai bun prieten al dvs. pe locuința navetei. În acest fel, veți fi atins totul din sistemul dvs. înainte de a ajunge acasă. Veți fi mai puțin probabil să vă evacuați la ex.
  • Imaginea intitulată se rupe și trăiește împreună pasul 6
    2. Vedeți dacă puteți rămâne în altă parte a anumitor nopți. Spațiul este vital după o despărțire și poate fi dificil să obțineți dacă trăiți împreună. În anumite nopți, vezi dacă poți rămâne în altă parte. Acest lucru vă va ajuta pe amândoi să câștigați un spațiu.
  • Dacă veți trăi împreună numai pentru o perioadă scurtă de timp după spargerea dvs., luați în considerare că rămâneți cu un prieten până când fostul dvs. se mută afară. Probabil că nu va fi prea impozitat pentru ca un prieten să aibă un oaspete de casă pentru o săptămână.
  • Dacă veți trăi împreună mai mult, poate doriți să stați la diferite prieteni locuri câteva nopți în fiecare săptămână. Tu și fostul tău ar putea vorbi, de asemenea, despre a lua întoarceri în altă parte. Tu și ex-ul tău ar putea fi de acord să rămână la locul unui prieten două nopți pe săptămână, de exemplu.
  • Imaginea intitulată Se sparge și trăiește împreună pasul 7
    3. Petreceți timpul în afara casei dvs. Dacă vrei cu adevărat acest lucru să lucreze, stai departe de casă sau apartament. Poate fi incomod să vă relaxați într-un loc care conține amintiri. Lucrați activ la ieșirea din casă în mod regulat.
  • Poți ieși, mergi la sala de gimnastică, biblioteca, mergi la o plimbare, sau doar să faci ceva pentru a ieși din casă. Sala de gimnastică poate fi deosebit de utilă, deoarece exercițiul vă poate ajuta să vă reglați emoțiile.
  • Încercați să faceți planuri cu prietenii. Prietenii buni vor înțelege de ce ar putea fi nevoie să ieșiți foarte mult.
  • Imaginea intitulată Se sparge și trăiește împreună pasul 8
    4. Păstrați mai multe programe. Dacă este posibil, încercați să lucrați ore opuse. Dacă zilele dvs. de lucru, puteți lucra, de exemplu, seara. Este posibil să trăiți împreună, dar rareori vă vedeți unul pe altul.
  • Dacă nu sunt posibile diferite programe de lucru, gândiți-vă la alte modalități de a avea orare diferite. Ați putea, de exemplu, sunteți de acord să ieșiți cu prietenii nopți diferite ale săptămânii. De asemenea, ați putea fi de acord să faceți lucruri cum ar fi cumpărăturile de bacanie și derularea comisiilor în diferite zile și ore.
  • Partea 3 din 3:
    Reglementarea emoțiilor
    1. Imaginea intitulată se desprinde și trăiește împreună pasul 9
    1. Practicați recunoștința. Poate fi greu să vă reglementezi emoțiile în timpul oricărei despăgubiri, dar poate fi deosebit de dificilă dacă vedeți ex-ul dvs. în fiecare zi. O dată pe săptămână, reamintiți-vă ce trebuie să fiți recunoscători. Acest lucru poate ajuta la atenuarea stresului și a crește sentimentele de fericire.
    • Faceți o listă o dată pe săptămână de tot ce sunteți recunoscător pentru: Prieteni, Familie, Cariera ta, Pasiuni tale. Acest lucru vă poate ajuta să puneți lucrurile în perspectivă. Desturatele sunt dificile, dar relațiile romantice nu sunt singura calea spre fericire.
    • Nu încercați să faceți acest lucru mai mult de o dată pe săptămână. O listă de recunoștință zilnică se poate simți copleșitoare. Poate fi dificil să se gândească la ceva în fiecare zi, ceea ce poate alimenta sentimente negative.
  • Imaginea intitulată se desprinde și trăiește împreună pasul 10
    2. Ține pasul cu îngrijirea zilnică de sine. Este foarte important. Breakup-urile pot provoca sentimente de tristețe, ducând la neglijarea îngrijirii dvs. personale. Este important să țineți pasul cu elementele de bază ale igienei, alimentației sănătoase, de somn și exerciții fizice.
  • Somnul poate fi deosebit de dificil dacă dormi, spune, o canapea. Vedeți dacă puteți găsi o saltea gonflabilă ieftină sau futon după o întrerupere. Acest lucru poate face mai ușoară somn.
  • Imaginea intitulată se desprinde și trăiește împreună pasul 11
    3. Rămâi social. Nu trebuie să vă retrageți complet în timpul unei despărțiri. Este important să aveți sprijin de la cei din jurul vostru. Încercați să faceți planuri cu prieteni simpatici care vă vor asculta aerisirea. În plus față de a vă ajuta să vă reglați emoțiile, acest lucru vă oferă posibilitatea de a ieși din casă. Acest lucru poate oferi spațiul necesar de la ex.
  • Imaginea intitulată se desprinde și trăiește împreună pasul 12
    4. Luați-o ușor pentru o vreme. Este bine să renunți la anumite hobby-uri și obligații suplimentare în timpul unei despărțiri. Este important să vă dați timp să vă întristați și să vă gândiți. S-ar putea să fiți înclinați să supraîncărcați, dar aceasta este adesea o modalitate de a evita emoțiile. Ar trebui să vă confruntați cu sentimentele dvs. în loc să le îngropați în muncă.
  • Reduce înapoi la obligații suplimentare. Săriți câteva întâlniri pentru organizațiile cu care lucrați, de exemplu. Spuneți nu pentru a face favoruri pentru prieteni.
  • Faceți timp pentru auto-îngrijire, hobby-uri și timp cu prietenii în loc să vă încarce programul cu o muncă suplimentară.
  • Imaginea intitulată se desprinde și trăiește împreună pasul 13
    5. Fiți atenți data viitoare când vă mutați cu cineva. Încearcă să înveți ceva din această experiență. În viitor, luați decizii mai înțelepte atunci când vă decideți să vă deplasați cu un partener.
  • Nu vă mișcați doar din cauza finanțelor sau a comodității. Acest lucru poate duce la împingerea într-o situație prematur.
  • Așteptați până când faza de luna de miere a unei relații se termină înainte de a se deplasa. Să se străduiască până la data de cel puțin un an sau două înainte de coabitare.
  • sfaturi

    Să fie diplomatică. Poate fi greu, dar încercați să nu lăsați emoții ca mânia, tristețea și resentimentele să vă controleze comportamentul după descompunere.
  • Vorbește cu ea ca un prieten și nu un fost iubitor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar