Cum să se ocupe de căderea în dragoste cu cel mai bun prieten al tău (pentru băieți)

Dacă sunteți unul dintre acei tipi care au început să aibă sentimente pentru cel mai bun prieten al tău (sau doar un prieten de sex feminin), aceste instrucțiuni ar putea ajuta. Care se ocupă de ea poate fi foarte dură, mai ales dacă găsiți că nu se simte în același mod despre tine.

Pași

  1. Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 1
1. Evaluați-vă personalitățile. Sunt compatibile? Ați văzut probabil cel mai bun prieten într-o relație cu altcineva înainte. Ea flirta cu alți bărbați chiar și atunci când nu sunt singuri sau devine all-consumat într-o relație cu cineva? Examinați-i (și propriile dvs.) trăsături comune atunci când întâlniți pe cineva și vedeți dacă vă puteți ocupa de acest pas-up în relație cu ea.
  • Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 2
    2. Uită-te la obiceiurile tale. Face lucruri care irită complet (și viceversa)? Dacă da, șansele de a dura într-o relație pe termen lung vor fi afectați. Obiceiurile enervante sunt ușor de spălat timp de câteva luni înainte de a deveni tot ce observa.
  • Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 3
    3. Înțelegeți abilitățile dvs. de compromis. Există mai mult de-a și-a lua într-o relație decât se află într-o prietenie. Puteți să vă adaptați cu adevărat dorințele și nevoile celorlalți? Poți să faci atât de matur?
  • Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 4
    4. Evaluați-vă abilitățile de încredere. Dacă sunteți deja cei mai buni prieteni, ați știut deja secretele celorlalți și câteva informații personale unul despre altul. Poți avea încredere în prietenul tău să nu se îndrăgostească de altcineva din nou sau să folosești acele informații împotriva ta dacă te desparți?
  • Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 5
    5. Înțelegeți atracția. Dacă atracția este cea mai mare parte fizică, ar putea să nu merite să deterioreze o astfel de prietenie strânsă. Dacă nu doriți să riscați componenta mentală a relației dvs., uitați-vă la găsirea unui partener sexual casual în altă parte.
  • Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 6
    6. Observați dacă are aceleași sentimente pentru dvs. Amintiți-vă, ea se poate privi ca pe o figură frate și apoi să fie șocată când îi spuneți cum vă simțiți despre ea. Acest lucru ar putea ruina totul, dar ar putea face și relația mai bună. Cântărește riscurile împotriva posibilităților. Aveți grijă să ieșiți prea brusc sau în mod deschis. Indiferent de ce trebuie să spui, există întotdeauna o modalitate delicată de a spune asta.
  • Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 7
    7. Nu vă grăbiți. Nu-i spuneți imediat. Puneți comentarii subtil, "Știi, am fost prieteni de mult timp," sau "Ce m-aș face fără tine?" Acestea sunt, în esență, arsuri inofensive de afecțiune față de ea. Cu toate acestea, nu le aruncați prea des pentru că veți risca să fiți prea evident.
  • Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 8
    8. Petrece ceva timp împreună. Bucurați-vă de aceleași activități pe care le aveți întotdeauna la fel de buni prieteni. Arătați-i că sunteți distractiv să fiți în jur.
  • Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 9
    9. Utilizați umorul. Dacă amândoi aveți un simț al umorului, spuneți-i celorlalte glume vă place. Ea servește pentru a vă distra ambele (și dacă aveți noroc, vă puteți apropia emoțional înainte de a vă realiza chiar corect). Dacă aveți o glumă în interior, utilizați-o când se potrivește situației.
  • Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 10
    10. Fi acolo pentru ea. Este important să înțelegeți ce are nevoie. Dacă vrea un umăr să plângă, să ofere unul. Dacă e rece, împrumutați jacheta. De-a lungul timpului, este obligată să observe cât de mare sunteți. Trebuie să vă asigurați că vede ceea ce un mare prieten pe care l-ați face și începeți să vă gândiți la ideea. Amintiți-vă să fiți acolo pentru ea pentru că vă pasă de ea, nu pentru că vă așteptați la întoarcere.
  • Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 11
    11. Fii răbdător. Dacă sunteți norocoși și compatibili, lucrurile vor funcționa. Cele mai multe relații sunt făcute cu mult timp în avans și așteaptă să se întâmple.
  • Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 12
    12. Spune-i cum te simți. Acest lucru este adesea mai ușor pentru un tip decât o fată, deoarece cele mai multe fete sunt destul de considerate de sentimente. Dă-i șansa de a vă înțelege și când credeți că este momentul potrivit, spuneți-i ce credeți. Desigur, puteți să riscați să vă distrugeți și / sau să vă pierdeți prietenia sau cel puțin să o schimbați chiar dacă nu doriți. Dar dacă se dovedește norocos, atunci va fi și mai atentă de tine și de sentimentele tale.
  • Imagine intitulată Deal cu căderea în dragoste cu cel mai bun prieten (pentru băieți) Pasul 13
    13. Fi pregătit pentru respingere. Dacă nu se va lăsa să vă placă, rămâneți răcoritoare. Fi casual și încercați să nu lăsați prietenia să devină ciudată. Încercați să faceți lucrurile înapoi la felul în care au fost înainte.
  • sfaturi

    Dacă ea exprimă orice emoție negativă, nu înseamnă că nu-ți place bine. Poate că nu sa gândit niciodată la cei doi dintre voi întâlniri. De fapt, ar putea avea nevoie de timp să se gândească la asta. Nu spuneți doar că glumești! Ea va vedea fie prin minciuna ta, fie crezi că este o glumă crudă.
  • Dacă o să-i spui sentimentele, discutați cu ea personal. Nu utilizați mesaje text sau e-mail. Nu-i spuneți în public pentru că ar putea deveni foarte jenată. De asemenea, nu faceți asta, pentru că va fi foarte ciudat în dimineața următoare, mai ales dacă nici unul dintre voi nu vă amintiți.
  • Dacă vă decideți să îi spuneți, spuneți ceva despre faptul că este bine dacă doriți doar să fiți prieteni și că puteți trece peste el dacă nu se simte așa. Spune-i că nu mai puteai păstra-o la tine, dar poți să te ocupi dacă nu simte același lucru.
  • Citiți articole care dau sfaturi fetelor Falling în dragoste cu cel mai bun prieten al tău. Apoi puteți vedea ce ar putea căuta.
  • Nu vă grăbiți. Ea nu este ca nici o altă fată pentru că probabil îți spune toate secretele ei. Dacă o surprindeți, ea ar putea fi cu adevărat jenată. Poate că vrea doar să fii prietenul ei.
  • Este foarte greu să-ți păstrezi sentimentele înăuntru când ești tânăr, așa că ți-ai fi dat o mulțime de semne că te interesează cu mult timp. Ar putea chiar să știe despre asta și să o ascundă.
  • Dacă ea primește un prieten în timpul în care încerci să fii cu ea, fii drăguț cu ea și de ea. Puneți planurile dvs. pentru a urmări ceva în continuare.
  • Dacă îți exprimi sentimentele și nu răspunde pozitiv, se îndepărtează de ea. Acest lucru va fi foarte greu, dar merită. Ea va observa că sunteți oarecum îndepărtați.Ea ar putea să-și dea seama că ți-a pierdut și prietenia ta poate fi, prin urmare, restabilită.
  • Practicați niște cavaleri. Deschideți o ușă pentru ea sau introduceți-i la noi prieteni și cunoștințe când treceți.
  • Dacă alegeți să îi spuneți cum vă simțiți în timp ce are un iubit, așteaptă cel mai rău. Este puțin probabil să-l ducă pentru tine. Indiferent ce faceți nu încercați să le împărțiți, dacă pare îndoielnică despre relația ei cu prietenul ei nu este un moment pentru a le face să se îndoiască să înflorească că veți fi cel care vine cel mai rău. Încercați cât doriți să o arătați, negativele prietenului ei îl va apăra la moarte și îl va fi primul care îl insultă. Nu uitați prietenia dvs., este ușor atunci când aveți aceste emoții să uitați de ce v-ați îndrăgostit de cel mai bun prieten al tău în primul rând. Dacă nu sunteți atent, nu veți pierde doar fata pe care o iubiți, dar și cel mai bun prieten al tău.
  • Nu fi nesigur sau disperat. Acest lucru se oprește orice doamnă. Dezvoltați încrederea, dar aveți grijă să nu glisați nici la aroganță.
  • Apreciați relația dvs. ca prieteni. Dragoste ea, nu o face niciodată să regrete nimic și să fie acolo pentru ea. Vi-ați dat șansa că alții ar muri.
  • Când și dacă se despart, nu-i dau atenția pe care o dorește. Fi acolo pentru ea un pic și apoi du-te înapoi pentru a fi prietenul ei bun. Dacă vorbești cu ea în timp ce este în relație sau imediat după ce sa terminat, vei fi blocat în zona prietenului.
  • Dacă nu sunteți în mod natural distractiv sau interesant, căutați pe cineva care este și care este dispus să îi ajute pe cei care au nevoie de ea.
  • Dacă aveți acea fel de prietenie deschisă în care discutați și viața dvs. de dragoste și vă întreabă dacă aveți pe cineva în mintea voastră în ultima vreme sau vă întreabă despre o fată pe care ați dat-o anterior sau că vă arătați interesul, apoi spuneți ocazional, "Nu, nu chiar. Doar tu. M-am gândit la cât de fierbinte ești." Râdeți și spuneți că glumești. Little glume de genul ăsta luminează starea de spirit și poate face mai ușor să vorbim despre acest subiect. După ce faceți o astfel de glumă ca aceasta, încercați să o spuneți că nu aveți în minte și sunteți deschis pentru a găsi pe cineva nou.
  • Cumpărați haine pe care le găsiți elegante și confortabile și purtați-le cât mai des posibil.
  • Vă veți simți trist în acest timp, dar nu lăsați-o să ajungă la tine și să nu o lase să o vadă! Încercați să luați alte fete. Va observa că și poate deveni foarte gelos.
  • Dacă încă nu ați reușit să o spuneți după o perioadă lungă de timp, vă puteți găsi în situații în care vorbiți mult mai puțin unul altuia, dacă este deloc. Sparge gheață. Când timpul este corect și voi doi sunteți singuri într-un loc bun, mergeți și discutați cu ea. Un bun deschizător ar fi ceva de genul ăsta, "Îmi imaginez că asta mă eviți?" Urmăriți cum răspunde ea. Încearcă să păstreze conversația cât mai scurtă posibilă sau nu vorbește deschis?
  • Șansele sunt în favoarea ta dacă îi spui doar sentimentele tale. De multe ori, fetele sunt probabil să cadă pentru prietenii lor de tip apropiat.
  • Cu cât îl lăsați mai mult, cu atât mai rău va obține, fiind cinstit este ceea ce prietenie este totul despre oricum.
  • Avertizări

    Dacă îi spui și ea nu este interesată, îndreptați-vă de frecă sentimentele și încercarea de ao face să te iubească. Veți pierde un prieten foarte bun.
  • Chiar dacă vă întâlniți, acest lucru poate spune Doom Uter pentru prietenie. S-ar putea să vă întâlniți, dar dacă vă despărțiți mai târziu? Chiar dacă este reciproc, veți vedea iubitul tău fostul tău în brațele altor oameni. Cum te-ar face să te simți? Fiți atenți la viitor.
  • Aceasta poate fi o situație foarte dificilă. Dacă o iubiți cu adevărat, veți ști în inima voastră și adevărul va dori să iasă. Alegeți un moment bun pentru a le spune și poate doar să vă deplasați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar