Cum să datezi un om divorțat

Dating a divorţat Omul poate veni cu provocări unice. Dacă sunteți interesat de cineva care este divorțat, puteți urmări cu ușurință o relație fericită cu această persoană atâta timp cât păstrați câteva lucruri în minte. În primul rând, permiteți lucrurilor să se miște încet și în mod natural. O persoană divorțată recent poate fi oarecum prudentă. Păstrați-vă emoțiile cu privire la ex-verificați. Lucrați la senzație de siguranță în tine în întreaga relație. Când vine vorba de familie, și la copii, să decidă prietenul tău când și cum vor apărea interacțiunile.

Pași

Partea 1 din 3:
Navigarea unei romantism
  1. Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 1
1. Anticipați unele probleme cu angajamentul. Cineva care a trecut printr-un divorț în ultimul an nu poate fi gata pentru o relație serioasă. Dacă vă căutați doar în mod obișnuit, acest lucru nu poate fi o problemă pentru dvs. Cu toate acestea, dacă sperați pentru o poveste mai serioasă, asigurați-vă că omul în cauză este gata să se angajeze într-o relație romantică.
  • Dacă cineva este recent divorțat, ei pot avea ezitări în ceea ce privește angajamentul. Un om divorțat se poate bucura de compania dvs. la început, dar devin nervos dacă lucrurile sunt grave. Poate că se tem să repete modele vechi sau greșeli. Intrarea în relație, păstrați-vă minte că intimitatea emoțională poate fi o problemă.
  • Gândiți-vă la ceea ce doriți din relație. Căutați un potențial partener pe termen lung? Dacă da, cineva cu probleme de angajament nu poate fi cea mai bună alegere pentru dvs. Cu toate acestea, dacă sunteți într-o perioadă în viața voastră că sunteți neinteresat într-o poveste serioasă, problema angajamentului nu poate fi la fel de importantă. S-ar putea să fiți bine urmărind ceva casual.
Sfat de experți
Moshe Ratson, MFT, PCC

Moshe Ratson, MFT, PCC

Căsătoria și familia TherapistMoshe Ratson este directorul executiv al spiral2Grow Căsătoria și terapia familială, o clinică de coaching și terapie din New York City. Moshe este un antrenor internațional de antrenor acreditat antrenor certificat (PCC). El a primit MS în căsătorie și terapie familială de la Colegiul Iona. Moshe este un membru clinic al Asociației Americane de căsătorie și terapie familială (AAMFT) și un membru al Federației Internaționale de Autocare (ICF).
Moshe Ratson, MFT, PCC
Moshe Ratson, MFT, PCC
Căsătoria și terapeutul familiei

Fiți răbdători pe măsură ce îl cunoașteți. Căsătoria și terapeutul de familie Moshe Ratson, "Dacă vă întâlniți cu un om divorțat, faceți timp să vă cunoașteți unul pe celălalt și să nu faceți ipoteze despre viața lui. Asigurați-vă că este pe deplin vindecat de divorțul său și nu fi surprins dacă este lent să se angajeze. Dacă el și fostul său au avut copii împreună, sprijină familia sa și orice aranjamente legate de asta."

  • Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 2
    2. Nu grăbi lucrurile. Când se întâlnește cu un om divorțat, relația poate progresa mai lentă decât de obicei. Relația relațiilor normale, cum ar fi întâlnirea părinților și de a oferi lucruri o etichetă oficială, se poate întâmpla într-un ritm mai lent. Chiar și divorțurile amiabile sunt dureroase, iar un om divorțat poate continua cu ezitarea.
  • Înțelegeți ce trece partenerul dvs. În plus față de durerea unui divorț, pot fi adăugate controlul de la membrii familiei. Părinții sau frații săi pot, de exemplu, să fie neîncrederea unui nou partener.
  • Nu este neobișnuit ca un om divorțat să vrea să ia lucrurile încet. Încercați să aveți răbdare în timpul acestui proces. Dacă vă place foarte mult această persoană, în cele din urmă merită să așteptați. Dacă vă frustrați, încercați să vă gândiți la toate motivele pentru care continuați cu relația. Amintiți-vă de ce ați fost inițial atras de această persoană.
  • Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 3
    3. Păstrați așteptările dvs. în verificare. Navigarea unei noi relații romantice este întotdeauna dificilă. Divorțul, totuși, adaugă un alt strat de complicație. Nu intrați în relația cu așteptările specifice despre modul în care lucrurile vor progresa. Un om divorțat poate fi oarecum ezitant sau non-comited la început.
  • Există anumite lucruri pe care le-ați putea aștepta în mod rezonabil de la majoritatea prietenilor care pot fi dificili dacă partenerul dvs. este divorțat. Poate că nu vă poate aduce la evenimente familiale imediat, deoarece membrii familiei nu pot fi gata să-l vadă din nou datând din nou. Dacă are copii, vor lua prioritate. S-ar putea să nu fiți capabil să-l vedeți anumite zile ale săptămânii sau în anumite weekend, deoarece el va fi ocupat cu copiii săi.
  • Spontaneitatea nu poate fi o opțiune cu un partener divorțat. El poate avea gardianul său mai mult în ceea ce privește gesturile romantice, pentru unul, iar copiii dintr-o căsătorie anterioară pot adăuga o complicație. Este posibil să nu vă poată să vă îndepărteze pentru un weekend romantic, de exemplu, dacă are copii să aibă grijă.
  • Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 4
    4. Pregătiți-vă pentru bani pentru a fi o problemă. Divorțul poate fi foarte scump. Între plata pentru avocați și lucruri precum pensia și sprijinul pentru copii, poate dura câțiva ani pentru ca oamenii divorțați să găsească stabilitate financiară. Nu vă așteptați ca un om divorțat să poată petrece o mulțime de bani pe tine. Este posibil să trebuiască să planificați o dată accesibilă de mult timp, mai ales dacă iubitul dvs. este recent divorțat.
  • Amintiți-vă, nu trebuie să vă distrați să vă distrați. Dacă banii sunt încă o problemă majoră pentru iubitul dvs., încercați să planificați date ieftine. Ați putea avea o zi de plajă, de exemplu, sau faceți cina acasă și vizionați un film.
  • Dacă vă simțiți confortabil să faceți acest lucru, puteți oferi, de asemenea, să plătiți o dată în timp. Nu vrei să simți că ai fost profită, dar poate fi un gest frumos pentru a plăti ocazional pentru o cină plăcută dacă banii sunt o problemă pentru iubitul tău.
  • Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 5
    5. Au o discuție despre publicitatea relației dvs. Un om divorțat poate avea ezitări despre publicitatea relației imediat. Divorțul este complicat. Copiii, membrii familiei sau prietenii reciproci pot avea loialitate față de partenerul anterior. Înainte de a face ceva de genul, să zicem, să actualizați starea relației Facebook, să discutați cu omul pe care îl întâlniți.
  • Încearcă să înțelegi aici. Nu o luați personal dacă prietenul dvs. ar prefera să păstreze lucrurile oarecum discret pentru moment.
  • Datând din nou după ce un divorț poate provoca tensiune. Prietenul tău poate pur și simplu să păstreze lucrurile între voi doi necomplicați pentru moment. El nu păstrează neapărat relația dvs. discretă pentru că vrea să te ascundă.
  • Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 6
    6. Asigurați-vă că nevoile dvs. sunt îndeplinite. În timp ce doriți să aveți răbdare, o relație nu poate fi oferită. Dacă un om divorțat nu este gata să vă satisfacă nevoile, nu puteți avea o relație sănătoasă. La un moment dat, gândiți-vă la ceea ce aveți nevoie și dacă simțiți că acest om este capabil să ofere asta.
  • Gândiți-vă că vă simțiți împlinită și îngrijiți. Această persoană vă face să vă simțiți așa? De ce sau de ce nu?
  • Luați în considerare dacă există ceva ce sunteți de acord să faceți acest lucru, preferați să nu faceți. Există vreun mod în care prietenul tău împinge limitele tale?
  • Există ceva ce doriți să faceți în relația care nu este în prezent o opțiune?
  • Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 7
    7. Comunicați-vă sentimentele. Dacă simțiți vreodată că nevoile dvs. nu sunt îndeplinite, este important să comunicați cât de mult. Va trebui să vă așezați cu prietenul dvs. și să discutați lucrurile. În timp ce sentimentele sale cu privire la divorț sunt importante, sentimentul dvs. ca partenerul său actual contează.
  • Concentrați-vă în momentul prezent. Încercați să nu aduceți lucrurile din trecut. Fi direct. Dacă ceva vă deranjează, spuneți atât de bine. De exemplu, "Știu că ești nervos despre introducerea familiei tale, dar a trecut șase luni și chiar simt că e timpul."
  • Ascultați răspunsurile prietenului tău. Dă-i o șansă de a explica și de a răspunde. Cei doi dintre voi pot să vă dați seama de o modalitate de a face obiectul lucrurilor și de a avansa.
  • Partea 2 din 3:
    Reglementarea emoțiilor
    1. Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 8
    1. Acceptați prietenul dvs. poate avea un tip. Mulți oameni devin nervoși atunci când își dau seama că sunt asemănători cu fostul soț sau soție al prietenului lor. Toată lumea are un tip de persoană care sunt atrași și puteți avea foarte bine lucrurile în comun cu un soț precedent.
    • Există o șansă bună că vă veți asemăna cu fostul soț fizic. Prietenul tău poate avea un gust specific. El poate fi atras de o anumită culoare părului, culoarea ochilor sau tipul corpului, de exemplu. De asemenea, pot exista asemănări în personalitatea dvs. Prietenul tău poate avea tendința de a se întâlni cu interese sau personalități similare.
    • Încercați să nu cumpărați prea mult în asemănările dintre dvs. și un fostă soț / soție. Șansele sunt, de asemenea, aveți un tip. Chiar dacă nu sunteți conștient de aceasta, există probabil asemănări între prietenul dvs. actual și ex-partenerii dvs.
  • Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 9
    2. Nu vă plângeți de ex. Poate fi tentant să vorbim rău despre fostul soț / soție. Acest lucru este valabil mai ales dacă ex-iubitul tău a fost ostil pentru tine în orice moment în timpul relației. Cu toate acestea, este o idee rea să vă plângeți prietenului dvs. despre ex. Nu vrei să ieși la fel de gelos sau amar. De asemenea, iubitul tău poate avea sentimente negative despre ex, care sunt greu de procesat. Nu doriți să le afectați negativ starea de spirit prin fanarea flăcărilor.
  • Este posibil să existe momente când trebuie să vă evacuați despre ex. Acest lucru este de înțeles, mai ales dacă ex-ul nu a fost frumos cu tine. Cu toate acestea, dacă trebuie să faceți acest lucru, sunați la un prieten sau un membru al familiei.
  • Nu lăsați niciodată prietenul vostru să vă plângeți să vă plângeți de ex. Așteptați până când este plecat din casă pentru a-și apela un prieten și aerisire.
  • Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 10
    3. Aflați mai încet împrejurările. Dacă începeți să obțineți serios, poate doriți să știți despre divorț. Cum și de ce sa întâmplat un divorț, spune multe despre prietenul tău. Vă poate ajuta să înțelegeți mai bine modul în care abordează o relație în prezent.
  • Evitați să întrebați prea mult la început. Acest lucru este valabil mai ales dacă nu este sigur cât de gravă va fi relația. Este posibil să nu trebuie să știți multe despre divorț și împrejurările care o înconjoară,
  • Cu toate acestea, dacă primiți serios, este potrivit să întrebați. Acest lucru este valabil mai ales dacă credeți că această persoană ar putea deveni partenerul dvs. de viață. Puteți încerca să introduceți cu atenție subiectul. Spune ceva de genul, "Dacă vă simțiți confortabil, aș vrea să știu ceva despre divorțul dvs. Evident, a avut un impact imens asupra vieții tale și aș vrea să te cunosc mai mult ca persoană."
  • Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 11
    4. Nu luați lucrurile personal. Există multe lucruri mici care se pot simți ca un snub sau o respingere atunci când se întâlnește cu un om divorțat. Puteți, de exemplu, să nu fiți invitați la anumite mese de familie sau excursii cu prietenii reciproci ai soțului partenerului dvs. Încercați să vă amintiți aceste lucruri nu sunt personale. Poate fi foarte ciudat navigarea din lumea dating care iese dintr-un divorț. Prietenul tău probabil că nu încearcă să-ți rănească sentimentele. Anumite situații pot fi pur și simplu dificile sau ciudate. Rețineți că rareori are ceva de-a face cu dvs. personal.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de familie
    1. Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 12
    1. Sprijini-l când vrea să-și petreacă timpul cu copiii săi. La începutul relației tale cu el, prietenul tău poate opta să nu vă prezinte copiilor săi. Prietenul tău poate dori să aștepte să te prezinte până când relația ta este serioasă. Copiii au fost deja prin intermediul divorțului, astfel încât nu există nici un sens să-i lăsăm să cunoască o femeie care nu poate fi un dispozitiv permanent. Nu concurați pentru timpul său, mai ales dacă ocazional trebuie să-și petreacă timpul cu copiii săi.
    • Chiar și după ce ați fost integrat în familie, prietenul tău ar putea avea nevoie de timp singur cu copiii lui. Încercați să înțelegeți acest fapt. Amintiți-vă, ei vor fi întotdeauna prioritatea.
  • Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 13
    2. Străduiți-vă pentru interacțiunile pozitive cu copiii prietenului dvs. Copiii pot fi neîncrezători sau ostili la un nou partener romantic pentru părintele lor. Probabil că au loialitate față de ex. Să înțeleagă acest lucru și să se străduiască să păstreze interacțiunile pozitive chiar dacă există tensiune.
  • Planificați să se întâlnească într-o situație publică neutră la început. Încercați să planificați ceva distractiv și adecvat pentru vârstele copiilor. Puteți să vă întâlniți să vă întâlniți la un restaurant prietenos cu copilul sau să planificați o excursie undeva ca grădina zoologică.
  • Întrebați despre copii. Întrebați despre hobby-urile, interesele, filmele preferate, emisiunile TV preferate și așa mai departe. Vrei să-ți arăți prietenul și copiii lui, faci un efort cinstit pentru a le cunoaște.
  • Când este cazul, împărtășiți puțin despre dvs. Acest lucru poate ajuta copiii să vă cunoască mai bine. De exemplu, puteți interunda ceva de genul, "Mi-a plăcut filmul când am fost și vârsta ta."
  • Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 14
    3. Înțelegeți că poate exista ostilitate. Probabil că nu veți fi acceptat imediat de familie. Acest lucru este valabil mai ales cu copiii. Dacă iubitul tău a trecut printr-un divorț, poate exista o mulțime de scepticism al unui nou partener. Mergând în interacțiunile sociale, păstrați acest lucru este în minte.
  • Amintiți-vă că este normal să nu fiți cei mai buni prieteni cu toată lumea imediat. Încercați să vă puneți în pantofii familiei prietenului dvs. Este de înțeles că vor avea rezervări despre un nou partener, mai ales dacă divorțul prietenului tău a fost dificil sau neașteptat.
  • Imagine intitulată Data unui om divorțat Pasul 15
    4. Permiteți-vă prietenului să decidă când vă va prezenta. Nu împingeți niciodată prietenul tău să vă prezinte familiei sale înainte de a fi gata, în special copiii săi. Există multe motive pentru care prietenul dvs. poate dori să oprească pe introduceri și, de obicei, nu sunt personale. Permiteți-i să meargă la propriul ritm și să respecte când și cum alege să facă introduceri.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar