Cum să faci un zid de alergare în parkour

Zidul vertical al peretelui, numit și Pass Muraille sau Pop Vault, este o tehnică folosită în Parkour pentru a urca obstacole mai înaltă decât înălțimea dvs. de sărituri. Când rulați la un perete, puteți utiliza impulsul dvs. înainte pentru a vă oferi un lift mai vertical prin transferul mișcării dvs. înainte în sus cu unul (sau câteva) rapid "pași" a piciorului tău pe o suprafață verticală, ca un zid. Departamentele acestei tehnici au multe variații, dar pentru a efectua o alergare de perete de bază, tot ce aveți nevoie este practica și execuția corectă.

Pași

Partea 1 din 2:
Efectuați o alergare pe perete verticală
  1. Imaginea intitulată rulează în sus și peste un pas de perete 2
1. Încălziți înainte de a încerca rularea peretelui. Veți folosi în primul rând picioarele pentru a efectua rularea peretelui, deci asigurați-vă că vă faceți bine Întindeți-vă și încălziți picioarele. S-ar putea să doriți, de asemenea, să faceți o rulare rapidă de jog sau de încălzire, astfel încât corpul dvs. este pregătit pentru efortul necesar pentru a rula un perete.
  • Imaginea intitulată Fiți activă Pasul 9
    2. Alegeți un ritm confortabil. În timp ce obțineți un simț pentru mecanica acestei mișcări, veți dori să vă apropiați de obstacolul dvs. vertical la o viteză moderată care vă permite să evaluați ce picior veți lovi obstacolul. Poate doriți să vă păstrați mâinile ridicate în fața dvs. pentru a vă lega sau vă îndrumați pe măsură ce alergi în perete.
  • Odată ce vă simțiți confortabil cu toate mișcările implicate în rularea peretelui, ar trebui să vă măriți viteza pe măsură ce vă apropiați de obstacole. Începeți la o viteză moderată și, în timp ce vă apropiați de obstacole, accelerați.
  • Mulți experimentați Traceriu, Termenul folosit pentru un practician de parkour (forma feminină fiind Traceuse), vă recomandăm să evitați favorizarea unui picior atunci când faceți o rulare de perete. Acest lucru încurajează adaptarea mișcării dvs. în mediul dvs., care este un principiu de bază al Parkour.
  • Imaginea intitulată rulează în sus și peste un pas de perete 3
    3. Săriți la perete la o distanță de un ritm. Când sunteți un ritm de la perete, va trebui să ridicați un picior în pregătirea pentru contactul cu obstacolul dvs. vertical în timp ce vă jucăm cu celălalt. În mod obișnuit, ar trebui să contactați peretele la aproximativ aceeași înălțime pe care îi ridicați cu un picior de pe sol.
  • Imaginea intitulată rulează în sus și peste un zid Pasul 5
    4. Contactați cu obstacolul vertical și împingeți-vă cu piciorul. Veți dori ca fruntea piciorului, de la mingea piciorului dvs. la degetele de la picioare, să vină în contact cu obstacolul dvs. vertical. Va trebui să reacționați rapid, prin prinderea peretelui cu piciorul și conduceți piciorul în jos pentru a vă redirecționa impulsul înainte în sus.
  • Dacă piciorul dvs. se conectează cu peretele incorect, fie forța împingătorului dvs. va fi îndreptată departe de perete sau nu veți avea suficientă prindere pe perete pentru a vă schimba direcția în sus.
  • Conectarea cu peretele prea mare vă va face dificil să conduceți în jos cu piciorul de legătură. Acest lucru va face mai greu să genereze forța pe care trebuie să o lansați în sus și peste perete.
  • Ascultați sunetul piciorului pe măsură ce veniți în contact cu peretele. Dacă vă auziți piciorul grevă cu voce tare, acesta este un bun indiciu că forța dvs. este îndreptată în Zidul, în loc să fie îndreptat în sus.
  • Imaginea intitulată rulează în sus și peste un pas de perete 6
    5. Se amestecă pe perete. În funcție de reflexele, puterea și priceperea dvs., este posibil să vă ridicați piciorul dvs. de tracțiune la perete în același mod pe care l-ați făcut piciorul dvs. de lider. La fel ca piciorul tău de lider, veți dori ca fruntea piciorului tău de tracțiune să se conecteze cu obstacolul de la minge la degetele de la picioare în timp ce conduce în jos.
  • Păstrați-vă mâinile în fața dvs. pentru a vă ajuta să vă îndrumați pe perete. Având mâinile în fața dvs., vă puteți proteja de silă în perete dacă ați venit prea repede pe abordarea dvs.
  • Mâinile tale ar trebui să fie, de asemenea, la gata de a apuca pe buza de sus a obstacolului. Este puțin probabil ca vei fi capabil să se spele în partea de sus a unui obstacol înalt fără ajutorul mâinilor.
  • Mai ales calificat Traceriu poate ajunge uneori în mai multe pași pentru un lift vertical și mai mare. Când practicați această manevră, ar trebui să începeți cu un singur pas, adăugând mai mult pe măsură ce deveniți mai confortabil cu mișcarea.
  • Imaginea intitulată rulează în sus și peste un pas de perete 7
    6. Urmați cu mișcarea dvs. Pentru a depăși cu succes obstacolul, trebuie să vă continuați mișcarea ascendentă prin prinderea buzei obstacului dvs. cu mâinile și trageți corpul în sus. Nu reușiți să faceți acest lucru, poate duce la oprirea, care vă poate lăsa să vă agățați de buza unui obstacol înalt.
  • Partea 2 din 2:
    Practicarea peretelui
    1. Imagine intitulată teren un salt în Parkour Pasul 10
    1. Începe încet. Mișcarea peretelui rulează în sine este străin-oamenii rareori experimentează sentimentul de a încerca să ruleze un obiect vertical. Primele câteva încercări nu trebuie să fie perfecte. Chiar dacă vă îndreptați spre perete și găsiți-vă împingând și departe de perete, acest lucru vă va ajuta să vă familiarizați cu forțele implicate în perete.
  • Imaginea intitulată rulează în sus și peste un pas de perete 9
    2. Stabiliți obiective pentru dvs. Găsiți un zid înalt unde puteți practica. Apoi, cu bandă și o scară, marcați mai multe înălțimi urcând pe perete până la vârf. Pe măsură ce deveniți mai familiarizați cu mecanica și începeți redirecționarea mișcării înainte de a vă propulsa peretele, vizează cea mai apropiată bucată de bandă în perete.
  • Pe măsură ce tehnica dvs. se îmbunătățește și corpul dumneavoastră se întărește, încercați o bucată mai mare de bandă. Poate dura câteva ore, zile sau chiar săptămâni înainte de a vă putea atinge în mod consecvent înălțimea maximă.
  • Imaginea intitulată rulează în sus și peste un pas de perete 8
    3. Adăugați varietate la obstacolele dvs. Unele obstacole vor fi mai ușoare decât altele, iar unele vor avea o ușoară pantă spre interior sau spre exterior. Ca Parkour este o artă care intenționează să adapteze mișcarea umană în jurul obstacolelor, să stăpânească mișcarea, va trebui să vă simțiți confortabil pe aproape orice suprafață.
  • Practicarea peretelui rulează pe diferite suprafețe are avantajul suplimentar de a vă ajuta să recunoașteți obstacolele pe care ar trebui să le evitați. Unii vor fi prea netedă pentru ca piciorul dvs. să se prindă și să împingă off. Un experimentat Traceur cunoaște limitele sale.
  • Imaginea intitulată rulează în sus și peste un zid Pasul 11
    4. Antrenează-ți corpul. Pentru a executa parkour se mișcă bine, va trebui să fiți în formă fizică bună. Cele mai multe mișcări de parkour implică mișcări funcționale și eforturi cardiovasculare. Pentru a executa acest lucru bine, ar trebui:
  • Alerga
  • Nu squats și switch
  • Fa flotari
  • Ascensoarele picioarelor
  • Face pulpări
  • Imaginea intitulată rulează în sus și peste un pas de perete 12
    5. Alăturați-vă unui grup de parkour. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține încurajare, inspirație și de a primi instrucțiuni de la mai experimentat Traceriu. Aceste întâlniri, uneori numite "gemuri," implica Traceriu Practicând împreună la nivelul și ritmul lor. Asigurați-vă că purtați îmbrăcăminte confortabilă, nu restricționează mișcarea și vă protejează în cazul în care vă faceți o tambună. Unele opțiuni includ pantaloni scurți / pantaloni / pantaloni de marfă și pantaloni atletici. Pantofii pe care îi alegeți trebuie să se potrivească bine, să fie confortabil și să aibă o aderență bună.
  • Facebook și Google sunt resurse valoroase pentru conectarea cu alții Traceriu.Pur și simplu tastarea în orașul dvs. (sau cel mai apropiat oraș mare), stat și cuvântul "Parkour" în funcția de căutare a oricui dintre acestea vă poate pune legătura cu oamenii care vă împărtășesc interesul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă sunteți un începător la Parkour, încercați să găsiți un zid care are o mulțime de aderență, ca un zid de cărămidă. Acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați să alunece pe perete.
  • Amintiți-vă să vă puneți piciorul lângă înălțimea taliei. Acest lucru vă va ajuta să conduceți impulsul în sus.
  • Avertizări

    Aceasta este o tehnică avansată de parc. Au observatori în apropiere pentru a ajuta în cazul unui accident.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pantofi confortabili, bine montați, cu aderență bună
    • Haine libere, confortabile
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar