Cum de a alege pantofii de rulare pentru începători

Dacă nu ați plecat pentru o alergare de la clasa sala de gimnastică, găsirea pantofilor potriviți pentru funcționare poate părea imposibilă. Există zeci de branduri majore și mii de stiluri pentru a alege, și fără informații corecte, poate fi greu de știut ce este o alegere bună. Multe magazine de alergare au vânzători care sunt bucuroși să vă ajute să găsiți un pantof grozav, dar în curând veți putea găsi perechea perfectă pe cont propriu, online sau în magazin și știți ce întrebări trebuie să vă gândiți dacă vă blocați.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui tip de pantof de alergare
  1. Imagine intitulată Alegeți pantofi de rulare pentru începători Pasul 1.Jpeg
1. Optați pentru o pereche de pantofi de drum dacă intenționați să rulați în principal pe trotuar. Alegerea unui pantof care se potrivește cu locația pe care o veți conduce cel mai adesea vă va face mai ușor pe picioarele voastre. Pantofii de drum sunt minunați pentru asfalt, piste, banda de alergare și trasee ocupate fără multe obstacole.
  • În multe privințe, pantofii de drum sunt cele mai bine rotunjite tipuri de pantofi de alergare.
  • Dacă mergeți la un magazin de specialitate, majoritatea pantofilor un reprezentant de vânzări vă va arăta că sunteți pantofi de drum. Ele sunt o alegere excelentă pentru alergătorii de început.
  • Imagine intitulată Alegeți pantofii de rulare pentru începători Pasul 2.Jpeg
    2. Obțineți o pereche de pantofi de traseu dacă veți petrece cele mai multe runde off-road. Pantofii de traseu sunt mai robusi și mai buni pe teren alunecos, inegal. Aceste pantofi sunt mai puțin transferabile pe șosea decât pantofii de drumuri sunt la trasee, deoarece dimensiunea lumii din cauciuc poate face dificilă rularea pe trotuar.
  • Fi realist despre locul în care veți funcționa. Dacă vă place să rulați pe trasee frumoase, dar cele mai apropiate sunt o călătorie lungă, ar putea fi mai bine să începeți cu o pereche de pantofi de drumuri.
  • Imagine intitulată Alegeți pantofi de alergare pentru începători Pasul 3.JPEG
    3. Apucați niște pantofi de curse rutiere dacă sunteți serios despre curse. Aceste pantofi nu sunt proiectate pentru utilizare regulată. În schimb, ele sunt ușoare și respirabile pentru a maximiza performanța în timpul curselor pe asfalt. Cu excepția cazului în care sunteți deja bine pregătiți pentru curse, ar fi cel mai bine să rămâneți cu pantofi rutier sau de traseu.
  • Dacă veți concura într-o cursă, nu vă simțiți rău dacă nu aveți o pereche separată de pantofi de curse. Multe alergători de 5k, 10k și jumătate de maraton concurează în aceleași pantofi în trenul.
  • Imagine intitulată Alegeți pantofii de rulare pentru începători Pasul 4
    4. Distrează-te de pantofii spiked, cu excepția cazului în care săriți în curse. Aceste pantofi sunt proiectate pentru curse pe șine și cursuri de țară. Purtarea lor pe asfalt poate deteriora atât pavajul, cât și pantoful și oferă un sprijin foarte mic. Ar trebui să le evitați până când participați la aceste tipuri de curse.
  • Cei mai mulți alergători care concurează în curse de cale ferată sau transferuri au o pereche de formatori în plus față de pantofii de curse cu spiked.
  • Partea 2 din 3:
    Selectarea caracteristicilor încălțămintei
    1. Imagine intitulată Alegeți pantofii de rulare pentru începători Pasul 5.JPEG
    1. Încercați pantofi cu caracteristici de stabilitate pentru un arc care nu este mare sau scăzut. Caracteristicile de stabilitate includ o structură de susținere numită postul medial pentru arcul dvs. în plus față de o cantitate ușoară de amortizare pentru regiunea dvs. de mentolă. Aceste caracteristici se sprijină ușor piciorul în jurul valorii, precum și ajutând la absorbția șocului de funcționare.
    • Caracteristicile de stabilitate sunt concepute pentru a diminua capacitatea piciorului de a porni când alergi, ceea ce poate provoca dureri de tulpină și picior.
  • Imagine intitulată Alegeți pantofii de alergare pentru începători Pasul 6.Jpeg
    2. Alegeți pantofi cu caracteristici neutre dacă aveți arcuri deosebit de înalte. Caracteristicile neutre vă vor oferi cantitatea maximă de amortizare la nivel superior pentru a vă menține picioarele să ia cantitatea de șoc absorbită atunci când ați lovit solul cu doar degetele de la picioare și tocuri.
  • Pantofii care sunt considerați neutri adesea nu au un post medial, deoarece arcul înalt înseamnă că picioarele sunt mai susceptibile de a se întoarce spre marginea exterioară decât întoarcerea.
  • Imagine intitulată Alegeți pantofi de alergare pentru începători Pasul 7.Jpeg
    3. Alegeți pantofii cu funcții de control al mișcării dacă aveți arcuri mici sau plate. Acest stil de pantof este special conceput pentru a oferi o mare parte de sprijin pe arc și să vă păstrați picioarele în siguranță atunci când alergi, deoarece având arcuri scăzute poate provoca picioarele dvs. să se întoarcă atunci când alergi.
  • Caracteristicile de control al mișcării includ un post medial robust, care se extinde aproape toată lungimea picioarelor pentru a împiedica întoarcerea picioarelor dvs. ca urmare a arcurilor mici.
  • Imagine intitulată Alegeți pantofii de alergare pentru începători Pasul 8.Jpeg
    4. Selectați un pantof cu țesătură respirabilă dacă locuiți undeva fierbinte. Unele pantofi captează căldura cu picioarele și pot duce la transpirații, pantofi mirosi, și cel mai rău din fungus de picior. Cu o țesătură respirabilă, puteți evita toate acestea.
  • Șosetele pe care le purtați în timp ce rulează, de asemenea, au un impact mare asupra capacității picioarelor dvs. de a obține fluxul de aer, astfel încât această caracteristică nu este necesară decât dacă clima dvs. face necesară necesară.
  • Imagine intitulată Alegeți pantofii de alergare pentru începători Pasul 9
    5. Du-te cu pantofi impermeabil dacă intenționați să rulați în ploaie sau în fluxurile încrucișate. Pantofii dvs. nu vor fi cel mai probabil respirați, dar vă vor păstra picioarele uscate. Dacă locuiți undeva care plouă cea mai mare parte a anului, primirea pantofilor impermeabili se va asigura că picioarele dvs. nu se îmbibă de fiecare dată când treceți printr-o băltoacă.
  • Imagine intitulată Alegeți pantofii de rulare pentru începători Pasul 10.Jpeg
    6. Alegeți un pantof cu o cutie largă de toe dacă preferați să aveți o cameră de respirație. Alegerea unui pantof cu o cutie largă de picioare vă permite să aveți sentimentul de degetele de la picioare respirabile fără a obține un pantof prea larg pentru picioarele voastre.
  • Încercarea acestei caracteristici este importantă pentru cei care au picioare largi atunci când vine vorba de pantofi de stradă, dar nu sunt siguri de pantofi de alergare.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea potrivirii corecte
    1. Imagine intitulată Alegeți pantofii de rulare pentru începători Pasul 11.Jpeg
    1. Utilizați un dispozitiv de măsurare pentru a determina dimensiunea și lățimea picioarelor. Mulți oameni nu cunosc dimensiunea exactă a pantofului sau chiar dacă o fac, cumpără pantofi prea mari sau prea mici. Pantofii de alergare trebuie să aibă o potrivire perfectă, iar alegerea unei perechi începe cu măsurarea picioarelor.
    • Puteți găsi un dispozitiv de măsurare în majoritatea magazinelor de încălțăminte, dar puteți găsi, de asemenea, lungime și lăţime din picioarele voastre la domiciliu folosind un stilou și hârtie.
    • Picioarele tale pot fi dimensiuni ușor diferite. Acest lucru este relativ comun, și ar trebui să purtați dimensiunea pantofului care se potrivește piciorului dvs. mai mare dacă este cazul.
  • Imagine intitulată Alegeți pantofi de alergare pentru începători Pasul 12.Jpeg
    2. Încercați pe fiecare pereche de pantofi dacă achiziționați în magazin. Acest lucru poate părea evident, dar singura modalitate de a ști dacă un pantof se potrivește să-l pună pe picior. Dacă cumpărați online, citiți recenzii pentru a vedea cum alte persoane descriu potrivirea și simțul pantofului.
  • Puteți apela întotdeauna un magazin local pentru a vedea dacă au un pantof în stoc dacă găsiți o pereche vă place online și doriți să o încercați.
  • Cumpărătorii online au, de asemenea, opțiunea de a comanda o pereche și de a le încerca înainte de a decide dacă sau nu să le trimită înapoi.
  • Imagine intitulată Alegeți pantofi de alergare pentru începători Pasul 13.Jpeg
    3. Măsurați distanța dintre degetul mare și vârful pantofului. Distanța ar trebui să fie între /8 inch (0.95 cm) la /2 Inch (1.3 cm), care se întâmplă să fie aproape la lățimea degetului mare. Această distanță este importantă pentru a vă asigura că pantofii sunt exact dimensiunea potrivită.
  • Diferitele companii au standarde de dimensiuni diferite, astfel încât verificarea acestei distanțe va asigura că se potrivesc doar dreapta.
  • Imagine intitulată Alegeți pantofii de rulare pentru începători Pasul 14.Jpeg
    4. Testul rulați fiecare pantof pe o banda de alergare, în magazin sau în jurul blocului. Încercați doar un pantof de alergare și așezat pe bancă din magazinul nu vă va spune cum se simte pantoful în mișcare. Magazinul poate avea o banda de alergare pe care o puteți folosi pentru a le încerca. Altfel cereți să rulați în jurul blocului pentru a obține un sentiment pentru pantof.
  • Puteți să întrebați un vânzător sau unui prieten să vă urmărească să alergi și să vedeți dacă se pare că picioarele tale sunt bine susținute și nu se rotesc spre interior sau spre exterior.
  • Purtați un pantof pe piciorul stâng și altul pe dreapta dvs. pentru a rupe o cravată. Când se reduce la două sau trei, presiunea se poate monta, iar Tiebreakers devin importante. Dacă faceți o jogging rapidă și o parte se simte mai naturală, pantoful poate fi o alegere mai bună.
  • sfaturi

    Încercați pe pantofi în după-amiaza și seara. Acest lucru vă va asigura că picioarele dvs. sunt umflate în mod similar cu modul în care vor fi atunci când alergi și că pantoful tău nu are prea strâns de o potrivire.
  • Dacă achiziționați o pereche și se simt greșeli după una sau două runde, este posibil să le puteți întoarce, în funcție de condițiile și de magazinul sau site-ul le-ați cumpărat.
  • In-Store, vânzătorii pot încerca să împingă pantofii care sunt cu mult peste limita dvs. de preț, deci indicând în mod clar bugetul dvs. de la început va ajuta la prevenirea vânzării în sus. Online, este important să rămâi clar de pantofi care par a fi extrem de ieftin. Dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil că este.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar