Cum de a construi un perete de alpinism de acasă

Construirea unui perete de alpinism de stâncă poate fi o modalitate excelentă de a obține un antrenament și de a vă pregăti pentru alpinism fără a fi nevoie să ieșiți din casă. Mulți alpiniști își folosesc peretele de alpinism de acasă pentru a construi forța și pentru a instrui. Pereții de acasă sunt atât de minunați pentru că nu aveți nevoie să aveți o gimnastică de alpinism aproape de a urca și de a se antrena.

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un perete de alpinism de acasă Pasul 1
1. Decideți exact ceea ce doriți din peretele tău de alpinism.
  • Vrei peretele din interior sau în afara?
  • Ce forme, caracteristici și dimensiuni doriți ca peretele dvs. să fie?
  • Veți dori, de asemenea, să începeți să scoateți tipul de perete pe care îl doriți.
  • Imagine intitulată Construiți un perete de alpinism de acasă Pasul 2
    2. Planificați metoda de construcție pe care o veți folosi pentru peretele dvs. Trebuie să utilizați o metodă structurală de a construi peretele pentru a susține greutatea unui alpinist și dacă este în aer liber, pentru a rezista încărcărilor eoliene în vremea severă.
  • CONSTRUCȚIA POST ȘI BEAM.Aceasta este metoda cea mai structurală a clădirii.Setați 8 inch (20.3 cm) stalpi tratați cu diametru în sol de aproximativ 48 de centimetri (121.9 cm) adânc.Umpleți găurile cu beton mixt gata sau pungi de beton preamestecat amestecat într-o roabă.Fascicule de 4x6 inch orizontal peste posturi cu /8 la /4 Inch (1.6 la 1.9 cm) șuruburi galvanizate.Unghii sau șuruburi /4 Inch (1.9 cm) Placaj în formă de grinzi și terminați cu vopsea sau vopsea texturată.
  • Lemn încadrat, lemn acoperit.Aceasta constă în cherestea de încadrare a cherestea, atașate la a "Murmy Sill" sau încadrați dintr-o bază de beton.2x6 inch (nominal) la 16 inch (40.6 cm) Centrele sunt sugerate, cu A /4 Inch (1.9 cm) Placaj exterior Împușcat cu 2 inch (5.1 cm) Număr 8 șuruburi din lemn 8 inci (20.3 cm) în centru.Va trebui să atașați înfășurarea diagonală ancorată în spate în partea din spate a peretelui și pe pământ în spatele structurii pentru ao păstra în poziție verticală.
  • Lemn încadrat, stuc acoperit.Încadrați peretele la fel ca cele de mai sus, apoi atașați laterale de ipsos cu 1/4 inch (3.2 cm) cuie acoperișuri, 8 inci (20.3 cm) în centru.Pat la Lath cu 1/2 inch (5.1 cm) de tencuială de zidărie ciment, marcând acest lucru "palton" (stratul de zgârieturi), astfel încât stratul de finisaj se va lega.Aplicați un ciment de zidărie sau un strat de finisare a tencuialălor sintetice după ce zgârieturile s-au uscat bine.
  • Bloc de beton (CMU).Plasați o poziție de beton, un minim de 8 inci (20.3 cm) gros, 24 inci (61.0 cm) lățime, cu tije de armare, 2 sau 3 picioare (0.6 sau 0.9 m) sub grad (nivelul solului).Stick Număr 5 Barbar Dibluri de 16 inchi (40.6 cm) pe centru în beton, cu 48 de centimetri (121.9 cm) Proiectarea în sus pentru armarea celulelor bloc.Așezați-vă blocul (8x8x16 inch, tipic), umplerea fiecărei celule care are o tijă de armare cu mortar în timp ce mergeți.Adăugați REBAR cu un 32 inch (81.3 cm) înfășurată astfel încât rebarul să fie continuu în partea de sus a peretelui.Umplerea partea inferioară a peretelui, la nivelul normal al solului și compact.Acest pământ se umple de la bază vă va ajuta să vă suportați peretele de la vânturi puternice și să vă întoarceți.
  • Imagine intitulată Construiți un perete de alpinism de acasă Pasul 3
    3. Calculați exact cât de mult va costa peretele, exact ceea ce veți avea nevoie și toate tehnicile. Începeți să găsiți unghiurile dvs. specifice, cadrul dvs., articulațiile și alte caracteristici importante ale peretelui dvs.Decideți ce fel de efecte vor avea elementele pe perete dacă este în afara. Zidul tău va suferi de a fi ploi sau zăpadă? O modalitate de a susține viața peretelui dvs. este de a folosi tabla marină. Acest lucru este mai scump, dar dacă locuiți într-o zonă ploioasă, veți găsi bordul să fie bine meritat.
  • Imagine intitulată Construiți un perete de alpinism de acasă Pasul 4
    4. Construiți-vă peretele. Dacă vă bucurați de clădire, aceasta va fi cea mai bună parte. Realitatea zidului tău va veni încet în viață prin acest proces.
  • Imagine intitulată Construiți un perete de alpinism de acasă Pasul 5
    5. Finalizați suprafața de perete, vopsea și aplicați textura.
  • Imagine intitulată Construirea unui perete de alpinism de acasă Pasul 6
    6. Luați în considerare ceea ce va fi zona dvs. de cădere. Veți avea umplutură, cum ar fi saltele sau plăci de gimnastică?
  • Imagine intitulată Construiți un zid de casă de alpinism de acasă Pasul 7
    7. Crakul tău deține și construiește rutele. Dacă peretele este afară, fiți pregătit pentru șuruburile dvs. pentru rugină. Dacă nu plănuiți să rearanjați foarte des, de obicei, nu veți avea prea multe de îngrijorat. Dacă doriți să vă mișcați în jur, poate fi dificil să le deșurubați odată ce au devenit ruginite. De asemenea, puteți găsi Holds destul de ieftin dacă vă atingeți gimnastică locală de alpinism. De multe ori își înlocuiesc vechile lor ținute și vă vor da sau vă vor vinde vechii lor deținuți la un preț destul de scăzut. De asemenea, este posibil să puteți găsi de la producători care clarifică stilurile vechi. Odată ce veți obține peretele în sus, veți fi încântați și puteți urca ori de câte ori doriți. Va veni un timp când te obișnuiești cu peretele și nu este la fel de palpitant ca a fost o dată înainte. Păstrați-vă motivat prin adăugarea la perete și dezvoltarea de noi rute. Cu cât mai multe provocări vă puteți oferi, cu atât mai mult apt trebuie să continuați să vă antrenați pe perete.
  • sfaturi

    Ar ajuta la o tonă dacă ați putea avea un prieten care este un dulgher să vă ajute.
  • O modalitate bună de a ajuta la prevenirea ruginii șuruburilor este de a picta pe o bandă lichidă. Atunci poate doar să se oprească când doriți să o eliminați.
  • Descrierile de mai sus despre construirea peretelui sunt doar sugestii pentru tehnicile care pot fi aplicate acestui proiect, nu instrucțiuni detaliate privind implementarea acestora.
  • Avertizări

    Alpinismul este periculos și fi foarte atent construirea peretelui tău.Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că este construită pentru a rezista forței pe care o va lua.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar