Cum să evitați semnele cu role la pictura pereților

Dacă sunteți mâncărime pentru a face un mic machiaj DIY în casa dvs., un strat proaspăt de vopsea este locul perfect pentru a începe. Folosind o rolă de vopsea este cea mai bună modalitate de a acoperi un perete cu ușurință, dar marcajele cu role pot lăsa vopseaua de vopsea să caute streaky. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a evita marcajele cu role pentru un finisaj fără probleme pe pereți.

Pași

Metoda 1 din 7:
Ștergeți orice scame din rola de vopsea.
  1. Imaginea intitulată face un flaut transversal din consumabilele de uz casnic Pasul 4
1. Evitați splatterii și petele din vopsea de la praf și scame. Utilizați un vid sau o bucată de bandă de pictor pentru a curăța rola înainte de ao folosi. Chiar dacă cilindrul este nou, ar putea avea un pic de praf sau murdărie pe ea, așa că dă-i o ștergere rapidă înainte de a începe.
  • Dacă utilizați o rolă veche, asigurați-vă că nu are vopsea uscată pe ea care ar putea provoca bulgări sau lovituri în lucrarea voastră.
Metoda 2 din 7:
Nu utilizați prea multă vopsea.
1. Prea multă vopsea poate stropi și provoca linii dure. Se toarnă vopseaua într-o tavă de vopsea și dați-vă cilindrul în vopsea. Rulați rola înapoi pe canelurile tăvii de vopsea pentru a stoarce orice exces înainte de ao pune pe perete.
  • Pe partea flip, prea puțin vopsea vă poate lăsa vopseaua de vopsea și subțire. Încercați să loviți echilibrul între prea mult și prea puțin.
Metoda 3 din 7:
Rulați într-un model "W" sau "N".
  1. Imagine intitulată vopsea Tencuială proaspătă Pasul 5
1. Acoperiți cu ușurință zone mari ale peretelui fără o tonă de dungi. Mișcați-vă cilindrul în sus și în jos la o diagonală pentru a trece peste întregul perete. Asigurați-vă că urmăriți cu vopsea nouă înainte ca ultimul strat să se usuce pentru a preveni strecurarea.
  • Pictorii profesioniști pot picta în sus și în jos în linii drepte, dar este un pic mai greu de făcut. Dacă sunteți un începător, încercați un model W sau N pentru a începe.
Metoda 4 din 7:
Utilizați presiune moderată asupra rolei.
  1. Imagine intitulată Vopsea proaspătă Pasul 9
1. Apăsând Super Hard poate împinge vopseaua în perete. În schimb, apăsați cilindrul de pe perete cu presiune moderată - dacă vopseaua începe să strângă sau să creeze linii, probabil că împingeți prea tare.
  • Acesta este un pic obiectiv și ar putea lua unele practici înainte de a găsi punctul de presiune potrivit pentru lucrarea dvs. de vopsea.
Metoda 5 din 7:
Mențineți o margine umedă.
1. De fiecare dată când rotiți vopseaua pe perete, se suprapune pe vopsea umedă. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că marginile dvs. nu arată atât de definite. Nu trebuie să fie o suprapunere uriașă - aproximativ 1 din (2.5 cm) va face bine.
  • Aceasta este cea mai ușoară și cea mai bună modalitate de a vă asigura că nu primiți niciun fel de dungi în vopsea uscată.
Metoda 6 din 7:
Vopsea cât mai aproape de podea și tavan posibil.
1. Evitați liniile de vopsea dure în partea de sus și de jos a peretelui. Încercați să glisați cilindrul cât mai aproape de tavan și podea, deoarece eventual poate fără să răspândiți vopsea peste tot. Acesta va ajuta la amestecarea liniilor între cele 2 lucrări de vopsea și faceți ca pereții să pară fără sudură.
  • Puteți picta în jurul valorii de podea și tavanul mai întâi pentru a vă ușura munca de vopsea sau puteți să o economisiți până la sfârșit.
Metoda 7 din 7:
Du-te înapoi peste marcile cu role în timp ce vopseaua este umedă.
  1. Imagine intitulată Nori de vopsea pe pereți Pasul 11
1. Puteți repara mărcile cu role dacă le vedeți mai devreme. Puneți mai multă vopsea pe cilindrul dvs. și apăsați pe perete ușor pe partea de sus a semnelor cu role. Du-te drept în sus și în jos pe perete de la podea la tavan pentru a fixa marcajele rolei și a răspândi vopseaua afară.
  • Acest lucru se numește, de asemenea, "rularea înapoi" și este o parte superficială de a vă oferi linii de vopsea.

sfaturi

Pentru a evita utilizarea unui roller împreună, încercați să pulverizați pereții cu un pistol de pulverizare în schimb.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar