Cum să recunoașteți că vă place cineva de același sex

Venind să se descurce cu ideea că ați putea dori ca cineva de același sex să fie confuz, mai ales dacă aceasta este prima dvs. atracție sexuală. Dați-vă timp să procesați pe deplin ceea ce vă simțiți înainte de a lua orice acțiune. Dacă sunteți sigur că aceste sentimente sunt reale, acționați asupra lor. Începeți prin dezvăluirea sentimentelor dvs. unui iubit și obținerea sprijinului lor. Apoi, faceți un plan de a vă împărtăși sentimentele cu interesul dvs. de dragoste și vedeți unde merge!

Pași

Metoda 1 din 3:
Admite sentimentele tale pentru tine
  1. Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 1
1. Știți cum să spuneți dacă sentimentele dvs. sunt romantice. Dragostea romantică implică o îndrăgostire pentru cealaltă persoană, dar este însoțită de o atracție mai profundă în care doriți să dezvoltați o relație sexuală / intimă cu ei. Acest lucru merge cu un pas dincolo de sentimentele tipice de prietenie sau de companie.
  • De exemplu, cu dragoste romantică, vă place să fiți în jurul persoanei, dar sunteți, de asemenea, atras fizic de persoana și vă simțiți excitat de ei.
  • Dragostea romantică este un pas mai departe decât prietenia, care poate fi considerată iubire platonică.
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 2
    2. Jurnal despre cum te simți. Chronicați-vă gândurile și sentimentele pe hârtie pentru a obține o mai bună înțelegere a ceea ce doriți. Revizuiți intrările de jurnal după câteva zile pentru a vedea teme sau modele.
  • Când scrieți, vă referiți în mod constant la persoana respectivă? Menționați senzație de gelozie când această persoană este cu un alt interes de dragoste? Vă aflați îngrijorați de aspectul dvs. sau încercați să vă puneți cel mai bun picior înainte în jurul lor? Răspunsurile la aceste întrebări vă pot ajuta să vă confirmați sentimentele.
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 3
    3. Reflectă asupra experiențelor anterioare. Mulți oameni care sunt un raport atras de același sex având aceste sentimente anterior cu alții. Gândirea la trecutul dvs. dating sau istoria sexuală vă poate ajuta să determinați dacă aceste sentimente portretizează o orientare sau înseamnă că aveți sentimente puternice pentru o singură persoană.
  • Dacă v-ați simțit vreodată atras de o persoană de același sex înainte, acest lucru ar putea oferi sprijin sentimentelor dvs. actuale.
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 4
    4. Dați-i timp să vedeți dacă sentimentele rămân în jur. Poate fi tentant să vă scufundați în heado-ul odată ce vă dați seama că vă place cealaltă persoană, dar așteptați-o. Dacă aceste sentimente sunt relativ noi, s-ar putea schimba. Întârziere spunând persoana până când sunteți absolut sigur că le plac și doriți să acționați pe acele sentimente.
  • De exemplu, dacă vă decideți să așteptați 2 săptămâni înainte de a spune ceva și atracția dvs. crește doar în acel moment, atunci veți avea confirmarea că sentimentele dvs. sunt reale.
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 5
    5. Discutați cu un consilier pentru a vă explora în continuare sexualitatea. Dacă vă luptați cu ideea de a fi atras de același sex sau dacă aveți nevoie de sprijin suplimentar, consultați un consilier profesionist. S-ar putea să discutați cu consilierul la școala dvs. sau să găsiți unul în comunitatea locală.
  • Un consilier vă poate ajuta să înțelegeți mai bine sentimentele pe care le aveți. Ei pot oferi, de asemenea, încurajări pentru a ieși la familie și prieteni.
  • Metoda 2 din 3:
    Spunând unui prieten sau unui membru al familiei
    1. Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 6
    1. Vino la termeni cu sexualitatea ta înainte de a-l împărtăși cu lumea. Unii oameni susțin că ieșirea ameliorează stresul și îi oferă altora posibilitatea de a vă sprijini, dar ar trebui să ieșiți doar atunci când sunteți gata. Ieșind ca homosexual, lesbian sau bisexual vă poate deschide la stigmă sau discriminare, deci este logic să fii bine cu ideea ta înainte de a-ți spune altora.
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 7
    2. Obțineți sprijin emoțional de la cineva în care aveți încredere în primul rând. Aveți un chat cu un prieten apropiat sau membru de familie și împărtășiți-vă sentimentele. Cereți sprijinul și / sau sfatul lor despre cum ar trebui să continuați.
  • S-ar putea spune: "Cred că aș putea avea sentimente pentru Andrea. Acest lucru este nou pentru mine și nu știu ce să fac."
  • Asigurați-vă că vă confruntați într-o persoană care este susținută și non-judecătoare.
  • Ajungeți la un prieten care este homosexual, lesbian sau bisexual. Ei pot fi capabili să empatizeze și să ofere sfaturi utile.
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 8
    3. Cereți sprijin atunci când vă spuneți părinților dvs. Majoritatea oamenilor se pot simți mai confortabili spunând unui prieten, frate sau adulți de încredere în ceea ce privește atracția de același sex înainte de a dezvălui aceste sentimente părinților lor. Dacă vă descrie acest lucru, întrebați pe cineva în care aveți încredere să vă alăturați să vă spuneți părinților. Această persoană nu trebuie să spună nimic - sunt doar acolo pentru a oferi sprijin.
  • S-ar putea să vă adresați celui mai bun prieten, mai mare frate sau consilier de orientare pentru a acționa ca un aliat și vă însoțesc când rupeți știrile părinților voștri.
  • Când îi spui părinților tăi, asigurați-vă că vă comunicați sentimentele cu certitudine, așa că nu presupun ce simțiți este doar a "fază." Pregătiți-vă pentru rezistența potențială de la părinții dvs.
  • Poate doriți să puneți acest lucru până când sunteți sigur de modul în care vă simțiți.
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 9
    4. Răspundeți la întrebări în măsura în care vă simțiți confortabil. Prietenii sau familia dvs. pot pune la îndoială atracția dvs. de același sex, întrebându-vă ce modificat, dacă ați întâlni anterior pe cineva de sex opus. Ei pot întreba, de asemenea, cum sunteți sigur de sexualitatea dvs.
  • Răspundeți la aceste întrebări sincer și la cele mai bune abilități, astfel încât acestea pot avea claritate. Dar, nu vă fie frică să spuneți "Nu știu" sau "aș prefera să nu spun."
  • Cei dragi nu trebuie să cunoască toate detaliile călătoriei dvs. de a fi atrase de același sex.
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 10
    5. Nu vă simțiți presați să alegeți o parte sau o etichetă. Având sentimente pentru o persoană de același sex nu este un indicator clar de a fi homosexual. Luați ceva timp să vă obișnuiți cu ideea și să vedeți dacă apar mai multe atracții de același sex înainte de a decide dacă sunteți homosexual, lesbian, heterosexual sau bisexual.
  • Dacă vă simțiți presați de alții pentru a vă defini, spuneți-le, "încă mai explorez."
  • Metoda 3 din 3:
    Împărtășind sentimentele tale cu pasiunea ta
    1. Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 11
    1. Măsurați reacția posibilă a persoanei. Înainte de a vorbi cu persoana despre sentimentele dvs., încercați să anticipați cum vor răspunde la știrile dvs. Utilizați interacțiunile anterioare sau experiențele cu ele pentru a anticipa dacă vor fi receptivi.
    • De exemplu, dacă persoana flirtează adesea cu voi, acesta este un indicator clar că probabil că vă place. De asemenea, puteți examina ceea ce știți despre sexualitatea lor: au dat pe alții din același sex? Sunt în prezent explorarea propriului sexualitate?
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 12
    2. Așezați subiectul cu o întrebare. Uneori, este greu de spus dacă cineva vă place, așa că ați putea dori să faceți o abordare mai subtilă. Acționați curios despre sexualitatea lor și puneți câteva întrebări pentru a măsura dacă acestea ar fi receptive pentru a vă întâlni.
  • S-ar putea să întrebați: "Deci, v-ați gândit vreodată la întâlnirile fetelor / băieților?"Sau" Ați fost vreodată atras de cineva din același sex?"
  • Răspunsul lor la întrebarea dvs. poate servi ca un plumb pentru a le spune că sunteți atrași de ei.
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 13
    3. Utilizați umorul dacă nu sunteți sigur de modul în care persoana va răspunde. Spunând o glumă ușoară este o altă modalitate de a-ți exprima sentimentele subtil. Când sunteți în jurul persoanei, spuneți ceva de genul: "Ah, este prea rău că sunteți direct pentru că vă place foarte mult!"
  • Spunându-le într-un mod glumit, ar putea să le ofere, de asemenea, dacă nu sunt interesați sau dacă au nevoie de mai mult timp pentru a procesa ideea.
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 14
    4. Au o conversație sinceră, în persoană. Veniți imediat și spuneți persoanei că sunteți atras de ei și doriți să urmați o relație. O discuție unu-la-unu vă ajută să comunicați în mod clar modul în care vă simțiți.
  • S-ar putea să spuneți: "Nu știu cum veți reacționa, dar am simțit că ar trebui să vă spun că vă place foarte mult. Cred că ești minunat și amuzant și mi-ar plăcea să ne apropiem."
  • S-ar putea prefera această abordare pentru a scrie un mesaj de e-mail, o scrisoare sau un mesaj text, mai ales dacă preferați să vă păstrați atracția privată.
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 15
    5. Acceptați alegerea lor dacă persoana vă respinge. Dacă zdrobirea dvs. nu este interesată de dvs., nu o luați personal. Există multe motive pentru care o persoană ar putea să vă respingă: sunt heterosexuali, ei nu sunt interesați să se afle într-o relație chiar acum sau nu vor să riscă să-și pericliteze prietenia cu dvs.
  • Pentru a vă ajuta să reacționați rațional la respingere, luați câteva respiratie adanca. Apoi, spuneți persoanei: "Apreciez onestitatea ta."
  • Chiar dacă doare la început, vă veți simți mai bine cu timpul.
  • Imaginea intitulată admite că vă place cineva din același pas de gen 16
    6
    Practicați auto-îngrijirea. Indiferent dacă zdrobirea voastră vă respinge sau vă amintiți interesul, ați trecut încă printr-o călătorie emoțională. Asigurați-vă că aveți grijă de dvs. în acest timp. Faceți o listă de motiv pentru care sunteți minunat, vă petreceți cu cei mai buni prieteni sau vă tratați într-o zi spa sau o nouă tinuta.
  • Ajutați la discuția despre atracția de același sex

    Spunându-i pe cineva de același sex pe care îi plac

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Spunând prietenilor sau familiei că vă place cineva de același sex

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar