Cum să se ocupe de o pasiune pe cineva de același sex la o vârstă fragedă

Având o pasiune asupra oricui poate fi o situație stresantă pentru o persoană tânără. Poate fi și mai dificil dacă persoana cu care aveți o pasiune este aceeași gen ca tine. Dacă sunteți o persoană tânără care nu a avut niciodată acest lucru înainte, poate ridica o mulțime de întrebări. Asta înseamnă că ești gay? Ar trebui să-i spui zdrobi cum te simți? Nu există nici un răspuns ușor la aceste întrebări. Indiferent de ce, știți că ceea ce simțiți este natural și normal, și mai presus de toate, aveți grijă de dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Gestionarea sentimentelor tale
  1. Imaginea intitulată crede în tine pasul 15
1. Nu panică. Mulți oameni primesc o pasiune pe cineva de același sex și ciudat. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să respirați adânc. Amintiți-vă că ceea ce simțiți este total normal. Nu este greșit să avem aceste sentimente.
  • De asemenea, rețineți că având o pasiune pe o persoană de același sex nu înseamnă automat că sunteți gay. Sexualitatea este mai complicată decât asta.
  • Imaginea intitulată Știți dacă sunteți homosexualul 4
    2. Aflați despre orientarea sexuală. Orientarea sexuală este mai mult decât o întrebare dacă sunteți gay, drept sau bisexual. În loc să se gândească la el ca un set de categorii pe care le faceți sau nu aparțineți, încercați să vă gândiți la orientarea sexuală ca o linie între gay și drept. Puteți fi oriunde de-a lungul liniei între cele două.
  • S-ar putea, de exemplu, să se simtă cel mai puternic despre fete, dar și pe băieți puțin.
  • În plus, orientarea sexuală nu este doar despre cine aveți sentimente, este și despre cum vă gândiți la dvs. (ca, drept, homosexual, bisexual sau altceva) și cum vă comportați de fapt. Este posibil, de exemplu, pentru a avea sentimente atât pentru bărbați, cât și pentru femei, ci să vă gândiți la tine ca fiind în esență drept și numai întâlniri de sex opus dacă asta vrei.
  • Cum te gândești la tine și despre cine alegi să ai relații cu deciziile de a face. Vestea bună despre asta este că aveți cât de mult timp doriți să faceți aceste decizii și este în totalitate bine să vă schimbați răspunsul mai târziu dacă doriți! Nu trebuie să vă etichetați dacă nu doriți.
  • Imaginea intitulată Știți dacă sunteți gay Pasul 14
    3. Respectați-vă sentimentele. Indiferent de ceea ce credeți despre aceste întrebări chiar acum, aveți respect față de propriile sentimente. Ele sunt sentimentele tale și sunt adevărate. Nu există reguli despre ceea ce vă simțiți.
  • Unii oameni pe care îi împărtășiți sentimentele dvs. ar putea să vă spun că treceți printr-o fază. S-ar putea să aibă dreptate sau ar putea să nu, dar în cele din urmă, căci să decideți, nu pe nimeni altcineva. Acceptați sentimentele pe care le aveți acum. Dacă se schimbă mai târziu, și asta e bine.
  • Imaginea intitulată Știți dacă sunteți homosexualul Pasul 12
    4. Discutați cu cineva în care aveți încredere. Sentimentele pe care le experimentați chiar acum sunt probabil dificile. Nu trebuie doar să treci prin asta, dacă nu vrei. Ori de câte ori vă simțiți confortabil să faceți acest lucru, găsiți pe cineva pe care îl iubiți și aveți încredere în discuția despre ceea ce experimentați.
  • Având în vedere oamenii, puteți face mai ușor sentimente și decizii dificile. Când sunteți gata, găsiți pe cineva care știți că acceptă homosexualitatea și cine aveți încredere în a vă păstra sentimentele private.
  • Faceți acest lucru numai când sunteți gata. Nu trebuie să vorbești cu nimeni despre asta până când te simți pregătit.
  • Metoda 2 din 2:
    Decizia dacă ar trebui să-ți spui zdrobi
    1. Imaginea intitulată Fi un pas lesbian 3
    1. Petreceți timp cu pasiunea ta. Mai ales dacă nu știți bine zdrobirea, acum este un moment bun pentru a începe să petreceți mai mult timp în jurul lui sau ea. Să-ți cunoști mai bine. Vă va ajuta să vă simțiți confortabil cu această persoană, ceea ce va fi important dacă vă decideți să vă împărtășiți sentimentele.
    • Timpul de timp în jurul pasiunii dvs. vă poate ajuta să vă sortați propriile sentimente. S-ar putea să decideți că într-adevăr vă place această persoană ca prieten. Pasiunea ta ar putea să plece după puțin timp. Sau ar putea deveni mai puternică.
    • În acest timp, nu încercați să o faceți o dată sau ceva de genul ăsta, doar petreceți ca și cum ați fi cu oricare dintre ceilalți prieteni.
  • Imaginea intitulată decide cu privire la un tip de partener Pasul 7
    2. Aflați cum se simte zdrobirea voastră despre homosexualitate. Odată ce sunteți destul de confortabil, cereți-vă niște întrebări pentru a vedea cum se simte despre homosexualitate sau de homosexuali. Ceva timp în care cei doi vă petreceți singuri, puneți câteva întrebări pentru a obține un sentiment de modul în care simte el sau ea.
  • Nu trebuie să veniți imediat și să întrebați "Cum vă simțiți despre oamenii homosexuali?" Sau "Ești gay?" În schimb, puteți fi puțin mai subtil. Puneți întrebări ca "Ce ai face dacă un băiat / fată te-a sărutat?" sau "Ai avut vreodată o pasiune pe cineva? Cine a fost? Ai avut vreodată o pasiune pe un băiat / fată?"
  • Dacă zdrobirea dvs. reacționează prost la aceste întrebări, nu continuați să încercați. Nu toată lumea acceptă zdrobiți de același sex și, dacă este cazul, este timpul să renunțați. Treceți la ultimul pas.
  • Imaginea intitulată a fi un pas lesbian 15
    3. Încercați să flirtați puțin. Dacă aveți sensul că pasiunea dvs. ar putea simți la fel ca tine, puteți încerca să obțineți o flirt. Nu fi prea evident, dar flirtează puțin vă poate da o idee mai bună dacă pasiunea voastră ar putea să vă placă înapoi.
  • De exemplu, ceva timp când vă petreceți singur împreună, faceți contact vizual în timp ce vorbiți și vă puteți sprijini puțin puțin. Vedeți cum reacționează zdrobirea. Dacă păstrează contactul vizual cu tine și nu se îndepărtează, asta ar putea fi un semn bun.
  • Imaginea intitulată Fii un pas lesbian 18
    4. Distribuiți-vă sentimentele, dacă vă decideți că este corect. Dacă vă simțiți încrezători că zdrobirea dvs. acceptă oamenii homosexuali, puteți decide să-i spuneți cum vă simțiți. Nu există nici o modalitate ușoară de a face acest lucru și numai tu poți decide când sau dacă este momentul potrivit.
  • Aveți grijă să luați această decizie și dacă vi sa primit semne că zdrobirea voastră ar putea să nu fie aprobată, nu o faceți. Cineva care crede că este greșit să aibă aceste sentimente s-ar putea distra de tine sau să spui altor oameni despre sentimentele tale care ar putea fi atunci pentru tine. Acest lucru poate afecta foarte mult. Așa că fii la fel de sigur cum poți, mai ales dacă nu vrei ca alți oameni să știe despre sentimentele tale.
  • Pasiunea ta poate avea nevoie de timp să se gândească la ceea ce i-ați spus sau ei. Lăsați-vă zdrobirea să aibă cât mai mult timp pentru a vă gândi la ceea ce ați spus.
  • Imagine intitulată Fii fericit Pasul 10
    5. Deplasați-vă dacă pasiunea dvs. nu vă împărtășește sentimentele. Dacă pasiunea dvs. nu vă împărtășește sentimentele, va trebui să o lăsați să plece. Având sentimente pentru cineva care nu se va simți niciodată în același mod poate fi foarte dureros, iar cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să încercați să treceți mai departe.
  • Va fi de până la tine dacă poți fi încă prieteni cu această persoană. În unele cazuri, aceasta funcționează bine. Zdrobi adesea nu durează mult timp, așa că ați putea găsi că acum aveți un prieten apropiat că vă puteți simți confortabil.
  • În alte cazuri, continuarea petrecerii timpului în jurul pasiunii dvs. poate răni prea mult sau poate face prea mult să se deplaseze. Într-un caz ca acesta, este posibil să aveți nevoie să vă petreceți ceva timp, sau chiar să nu mai fiți prieteni.
  • Expert Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Este bine să ai o pasiune pe cineva de același sex?
      Marissa Floro, Ph.D
      Marissa Floro, pH.D.
      Consilierea psihologului
      Dr. Marissa Floro, pH.D. este un psiholog și instructor la Facultatea de Sănătate din Stanford University și Facultatea adjuvantă de la Universitatea din San Francisco. Dr. Floro a primit pH-ul ei.D. În consilierea psihologiei de la Universitatea Loyola Chicago, concentrându-se asupra intersecției rasei, a atracției și a genului. Dr. Lucrările clinice, predate și advocacy ale Floro se concentrează pe diversitatea sexuală și de gen, identitatea rasială și apartenența și eliberarea de sisteme și structuri opresive.Marissa Floro, Ph.D
      Marissa Floro, pH.D.
      Consilierea psihologului
      Expert răspuns
      Absolut! De fapt, este ceva ce ar trebui să sărbătoriți! Sunteți suficient de ton cu sentimentele dvs. că ați reușit să recunoașteți și să identificați aceste sentimente, ceea ce este mai mult decât o mulțime de alți oameni care pot spune.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 4
    • Întrebare
      Este bine dacă nu mă simt ciudat să-i placă un tip?
      Marissa Floro, Ph.D
      Marissa Floro, pH.D.
      Consilierea psihologului
      Dr. Marissa Floro, pH.D. este un psiholog și instructor la Facultatea de Sănătate din Stanford University și Facultatea adjuvantă de la Universitatea din San Francisco. Dr. Floro a primit pH-ul ei.D. În consilierea psihologiei de la Universitatea Loyola Chicago, concentrându-se asupra intersecției rasei, a atracției și a genului. Dr. Lucrările clinice, predate și advocacy ale Floro se concentrează pe diversitatea sexuală și de gen, identitatea rasială și apartenența și eliberarea de sisteme și structuri opresive.Marissa Floro, Ph.D
      Marissa Floro, pH.D.
      Consilierea psihologului
      Expert răspuns
      Intru totul. Sentimentele romantice de atracție nu ar trebui să se simtă ciudate într-un vid, așa că genul persoanei pe care le place nu trebuie neapărat să joace în acest lucru. Nu este nimic de frică, așa că doar să vă bucurați de zdrobirea voastră!
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 4
    • Întrebare
      Dacă pasiunea mea nu mă placă înapoi?
      Marissa Floro, Ph.D
      Marissa Floro, pH.D.
      Consilierea psihologului
      Dr. Marissa Floro, pH.D. este un psiholog și instructor la Facultatea de Sănătate din Stanford University și Facultatea adjuvantă de la Universitatea din San Francisco. Dr. Floro a primit pH-ul ei.D. În consilierea psihologiei de la Universitatea Loyola Chicago, concentrându-se asupra intersecției rasei, a atracției și a genului. Dr. Lucrările clinice, predate și advocacy ale Floro se concentrează pe diversitatea sexuală și de gen, identitatea rasială și apartenența și eliberarea de sisteme și structuri opresive.Marissa Floro, Ph.D
      Marissa Floro, pH.D.
      Consilierea psihologului
      Expert răspuns
      Ei bine, nu trebuie să dezvălui o pasiune dacă nu vrei. Nu este nimic în neregulă cu păstrarea acestor sentimente. Puteți aștepta întotdeauna mai multe informații înainte de a decide să le spuneți. Dar dacă doriți să le spuneți, recunoașteți că este posibil ca sentimentele să nu fie reciproce. Nu luați prea mult dacă este cazul și încercați să vă deplasați ca cea mai bună versiune posibilă a dvs!
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 1helful 1

    sfaturi

    Dacă părinții dvs. nu acceptă relații de același gen, ați putea dori să găsiți pe altcineva să vorbească despre sentimentele dvs., cel puțin până când sunteți suficient de încrezător cu privire la orientarea sexuală pentru ao împărtăși cu familia dvs.
  • Dacă nu cunoașteți pe nimeni care credeți că vă va accepta sentimentele și doriți să discutați cu cineva, puteți apela Glbt Național Tineretul Talk Light la 1-800-246-7743. Centrul Național de Ajutor Glbt are, de asemenea, o discuție on-line săptămânală pentru adolescenți.
  • Dacă ceva timp merge după ce ți-ai spus zdrobi cum te simți, și încă nu ești sigur dacă te place înapoi sau dacă ea sau ea schimbă subiectul ori de câte ori vine, sau ceva de genul ăsta, este așa, timp pentru a continua. El sau ea probabil nu simte la fel ca tine.
  • Scrieți-vă sentimentele într-o melodie, poezie sau o poveste dacă ajung prea copleșitoare.
  • Avertizări

    Crush-ul tău nu poate fi confortabil cu sentimentele tale față de ei. Deci, înainte să-i spui, vrei să fii la fel de sigur ca și cum poți să accepte cum simți, chiar dacă ea sau el nu simte în același mod. În caz contrar, ați putea fi rănit cu adevărat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar