Cum să se ocupe de un frate abuziv

Tratarea unui frate abuziv este o chestiune serioasă. Abuzul de frate poate afecta relația dvs. cu familia, prietenii, colegii, colegii și voi. Abuzul de frate este adesea explicat ca o rivalitate frate, dar adevărul este că fratele tău este întotdeauna un agresor și tu ești întotdeauna făcut să fii victima lor, ești într-o situație abuzivă. Aflați cum să recunoașteți diferitele tipuri de abuzuri pe care frații dvs. îl poate fi angajat și nu vă este frică să solicitați ajutor în cadrul casei dvs. sau să alertați autoritățile locale despre situațiile grave.

Pași

Partea 1 din 3:
Determinarea tipurilor de abuz
  1. Imagine intitulată Deal cu un pas de frate abuziv 1
1. Înțelegeți ce constituie abuz. Abuzul vine în multe forme, dar este important să înțelegeți conceptele care stau la baza celor mai multe tipuri de abuz. Rivalitatea fratelui este comună, dar dacă un frate este întotdeauna agresorul și celălalt întotdeauna victima, este o situație abuzivă.
  • Fibling abuzul poate fi fizic, emoțional sau sexual și este cel mai adesea comis de un frate împotriva celuilalt.
  • Abuzul este adesea un act de putere și control. Dacă un frate încearcă să te facă să te simți neputincios, neglijat sau devalorizat, este probabil o situație abuzivă.
  • Când aveți îndoieli, încercați să căutați ajutor prin opinia profesională și evaluarea situației.
  • Imagine intitulată Deal cu un pas de frate abuziv 2
    2. Cunoașteți semnele abuzului emoțional. Abuzul emoțional poate sta singur sau poate sprijini abuzul fizic sau sexual. Abuzul emoțional de la o frate este încercarea lor de a vă controla prin manipularea gândurilor și a emoțiilor, făcându-vă să vă simțiți o teamă, rușine sau umilință constantă.
  • Abuzul emoțional vă face adesea să vă simțiți ca și cum vă plimbați pe ouă, ca orice faceți tot ce faceți ați putea trimite fratele dvs. într-o ramă sau spirală de critici.
  • Abuzul emoțional lasă adesea victimele să se simtă nemaiauzite sau nevăzute, nelodificabile și, ca și cum nu contează.
  • Abuzul emoțional poate lua mai multe forme, dar poate include fratele dvs. criticând în mod constant aspectul, munca sau performanța academică. Acesta poate include, de asemenea, fratele dvs. încercând să vă convingă că nu sunteți respectat sau dorit de restul familiei dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu un pas de frate abuziv 3
    3. Căutați semne de abuz fizic. Abuzul fizic este utilizarea forței excesive sau a face orice cu intenția de a provoca daune fizice altcuiva. Abuzul fizic este, în general, un act de control realizat cu forță fizică împotriva altui.
  • Formele comune de abuz fizic pot include lovirea, lovirea, mușcătura, aruncarea obiectelor la altul sau orice altă formă de efort fizic dintr-un antagonist menit să depășească o victimă.
  • Unele semne de abuz fizic pot include vânătăi, oase sparte, arsuri, semne de mușcătură, tăieturi, abraziuni, cicatrici și altele.
  • Imagine intitulată Deal cu un frate abuziv Pasul 4
    4. Aflați semnele abuzului sexual. Abuzul sexual este orice acțiune intimă, expunere sau forțată nedorită între frați. Este adesea cea mai puțin dezvăluită și tratată forma de frate.
  • Fratele abuz sexual nu trebuie să includă acte sexuale forțate pentru a fi abuz. De asemenea, poate veni în formele de expunere nedorită sau atingerea nedorită.
  • Dacă credeți că există o problemă cu fratele abuz sexual în casa dvs., este recomandabil să contactați aplicarea legii sau un asistent social cât mai curând posibil.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea de ajutor de la alții
    1. Imagine intitulată se ocupă de un pas de frate abuziv 5
    1. Discutați cu părinții sau tutorii tăi. Abordați părinții sau tutorii tăi și spuneți-i ce se întâmplă, mai ales dacă atât dvs., cât și frații dvs. încă trăiți acasă. Lăsați-i să știe că ceea ce văd este mai mult decât doar rivalitatea și că doriți să vă ocupați de agresiunea lui Sibling.
    • Explicați-vă părinților sau tutorilor că ceea ce percep ca rivalitate este de fapt o progresie a situațiilor în care fratele vostru vă face victima agresiunii lor. Încercați să spuneți, "S-ar putea să vedeți gustul dintre noi ca fiind doar o parte a frațiilor, dar eu sunt întotdeauna făcută victima violenței lui Sibling și a avut un impact serios asupra mea."
    • Lăsați părinții sau tutorii tăi să știe că căutați soluții pentru a opri ciclul abuzului și că aveți nevoie de ajutorul și sprijinul emoțional. Spune-le, "Vreau ca familia noastră să aibă o relație fericită, sănătoasă, și am nevoie de ajutorul dvs. pentru a pune capăt acestor practici nesănătoase de fratele meu."
    • Uneori părinții sau tutorii pot minimiza abuzul ca fiind o problemă atât de mare. În acest caz, încercați să găsiți un alt adult în care aveți încredere și confidează în ele.
  • Imagine intitulată se ocupă de un frate abuziv Pasul 6
    2. Ajutor de la alții. Dacă nu primiți suportul de care aveți nevoie de la părinții dvs. sau de schimbarea de care aveți nevoie de la fratele dvs., aduceți alți membri ai familiei sau prieteni apropiați ai familiei. Lăsați-i să știe cum vă abuza de fratele dvs. și că căutați ajutor.
  • Întrebați-le: "Este bine pentru mine să rămân cu dvs. uneori când fratele meu devine prea agresiv să se ocupe?"
  • Dacă doriți să vă ajutați cu profesioniștii, cum ar fi un terapeut sau de aplicare a legii, să le cunoașteți și să le întrebe ", ați putea să vă ajutați rapoartele de fișiere sau să faceți întâlniri?"
  • Au această persoană să apeleze la părinții sau frații dvs. ca o terță parte. Permiteți-le să explice abuzurile pe care le-au văzut și să discute de ce sunt problematice. Lăsați-i să fie avocatul tău.
  • Imagine intitulată Deal cu un pas de frate abuziv 7
    3. Alertați autoritățile. Aplicarea legii iau în mod serios abuzul fizic și sexual. Dacă abuzul dvs. de frate este prea mult pentru a vă ocupa în familia dvs. sau dacă v-au pus în pericol serios datorită acțiunilor lor, apelați imediat departamentul de poliție locală.
  • Pentru ajutor imediat, alertați linia telefonică a abuzului național la 1-800-4-a-copil.
  • Dacă sunteți minor, este posibil să doriți, de asemenea, să alertați serviciile de protecție pentru copii, mai ales dacă vă simțiți pe cale de dispariție în propria casă.
  • Înțelegeți că cei găsiți vinovați de agresiune sau abuzul se pot confrunta cu o închisoare extinsă. Nu lăsați acest lucru să vă descurajeze să raportați un adevărat abuzator, dar nu faceți cu ușurință revendicări din cauza unor dezacorduri mici.
  • Imagine intitulată Deal cu un pas de frate abuziv 8
    4. Căutați consiliere. Consilierea cu un terapeut instruit sau un asistent social clinic poate contribui la minimizarea impactului pe termen lung al abuzului de frate. Discutați cu un consilier deschis și sincer despre experiențele dvs. și utilizați sfaturile lor pentru a vă ajuta să vă recuperați. Rețineți că consilierul poate fi obligat să raporteze abuzul de a vă proteja. Acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să vorbiți cu cineva.
  • Dacă sunteți încă într-o casă cu frații și părinții sau tutorii, cereți familiei să participe la consiliere familială. Utilizați acest lucru ca o oportunitate de mediere profesională și ca o șansă de a aborda problemele ca grup.
  • Dacă aveți de-a face cu consecințele abuzului de frate, terapia poate oferi o modalitate pe termen lung de a începe procesul de vindecare. Găsiți un terapeut care este specializat în abuz, și să-i informeze despre situația dvs. în timpul primei întâlniri.
  • Găsiți opțiuni de terapie la prețuri accesibile prin obținerea unei recomandări de la medicul dvs. general. În mod alternativ, încercați să vă uitați la clinicile locale angajate de College PhD și Candidații MSW, deoarece acestea oferă adesea plata scalei culisante și uneori oferă consiliere gratuită, de asemenea.
  • Partea 3 din 3:
    Adresându-vă fratelui
    1. Imagine intitulată Deal cu un pas de frate abuziv 9
    1. Adresa problemelor subiacente. Lucrați cu fratele dvs. pentru a afla ce își stă la baza agresiunii față de dvs. Poate că au frustrări despre școală, de muncă, relațiile lor romantice sau alte aspecte ale vieții lor. Oferta de a vorbi cu ei pentru a le ajuta să înțeleagă ce cauzează mânia lor.
    • Lasă-ți fratele să știe, "Vă pot ajuta să vă uitați la opțiuni, cum ar fi grupurile de terapie sau de sprijin, dacă acesta este ceea ce doriți."
    • Ascultați și înțelegeți ceea ce spune fratele dvs., dar nu le permiteți să continue să-și acționeze traumele personale pe tine.
  • Imagine intitulată Deal cu un frate abuziv Pasul 10
    2. Pleacă. Dacă știți că anumite situații, declanșează tendințele abuzive ale lui Sibling, mergeți departe înainte de a escalada. Dacă, de exemplu, ei devin abuzive verbal în timpul activităților competitive, declinul de a concura și de a vă elimina de la situație.
  • Vizualizați acest lucru ca o fixare pe termen scurt în timp ce căutați soluții pe termen lung. Abuzul tău de frate nu ar trebui să te țină de lucrurile pe care le-ai bucura sau te duc departe de restul familiei tale. Nu tratați distanțarea ca o soluție pe termen lung.
  • Lăsați-i pe alții să știe că nu pleci din cauza prezenței sau comportamentului lor, ci pentru că încercați să evitați o situație potențial dăunătoare. Oferiți-vă să programați timpul cu alții atunci când fratele dvs. nu va fi implicat.
  • Imagine intitulată Deal cu un pas de frate abuziv 11
    3. Confruntați-vă fratele. Lăsați-vă fratele să știe că recunoașteți comportamentul lor ca abuz. Vorbește cu ei despre modurile în care agresiunea lor v-a afectat și să știe că căutăm în mod activ modalități de a se opri.
  • Dacă este posibil, încercați să aveți o conversație deschisă și cinstită cu fratele dvs. Încercați să rezolvați orice tensiune, spunându-le: "Acțiunile dvs. față de mine au fost abuzive și m-au rănit într-o serie de moduri."
  • Dacă o conversație onestă nu pare că va avea vreun impact asupra acțiunilor fratelui dvs, Setați limitele cu ei, cum ar fi lăsându-i să știe că nu veți recunoaște apelurile, textele sau încercările de a avea o conversație cu dvs.
  • Să le reamintească că sunteți în căutarea unor modalități de a face față abuzului, care poate include obținerea altor membri ai familiei sau cifrele autorității implicate.
  • Imagine intitulată se ocupă de un pas de frate abuziv 12
    4. Tăiați-vă legăturile. Dacă aveți abilitatea, tăiați legăturile cu fratele dvs. Opriți toate formele de comunicare și lăsați-vă fratele să știe că, dacă abuzul nu se poate opri, ei nu au nici un rol în viața voastră în mișcare înainte.
  • Spune-i fratelui tău: "Acțiunile tale nu sunt sănătoase și nu mai pot rezolva cu ei."
  • Dacă este necesar, blocați fratele dvs. pe canalele normale de comunicare, cum ar fi la telefon și prin intermediul social media.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă fie frică să implicați poliția dacă lucrurile merg prea departe. Dacă viața ta este amenințată, atunci autoritățile trebuie să fie implicate.
  • Luați o clasă de autoapărare. Puteți învăța cum să vă protejați când atacați și cum să scăpați de un atacator.
  • Au o relație deschisă cu părinții dvs.Vorbiți cu ei adesea despre lucrurile care se întâmplă în viața voastră, inclusiv problemele dvs. cu fratele dvs.
  • Nu vă răzbuniți sau faceți reveniri, acest lucru face ca fratele sau abuzatorul să creadă că se descurcă bine sau acest lucru va fi văzut ca fiind de succes pentru că au atenție. Ignorați-le și discutați cu cineva despre problemele dvs. despre acest lucru dacă merge prea departe.
  • Se ridică pentru tine și lupta înapoi, dar nu ieși din calea ta să le dai un gust de medicamente proprii. Meriți să vă simțiți în siguranță în propria casă, dar este și casa lui Sibling.
  • Avertizări

    Dacă citiți acest lucru chiar acum și vă este frică pentru viața voastră, deoarece sunteți abuzat la domiciliu, sunați la poliție. Orice situație pe care vă simțiți vă puneți în pericol imediat ar trebui să fie abordată de autorități cât mai curând posibil.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar