Cum să acționați în fața părinților dvs. Cu prima dvs. Prietena dvs

De ce nu pari niciodată să știi cum să acționezi în jurul prietena ta și părinții tăi? Îți pasă profund despre ei, dar când ești împreună, doar se simte ciudat. În realitate, acesta este un sentiment cu adevărat normal, mai ales când începi doar la întâlniri.Este firesc să vă simțiți așa, dar există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a vă asigura că interacțiunea merge fără probleme!

Pași

Metoda 1 din 4:
Vorbind despre relația dvs
  1. Imagine intitulată Bond cu fiul tău adolescent Pasul 7
1. Vorbește cu părinții tăi. Chiar dacă părinții voștri s-au întâlnit deja prietena dvs., este o idee bună să vă referiți la prietena dvs. de fiecare dată și apoi să le spuneți puțin despre ea. Părinții dvs. sunt probabil curioși despre ea și pot avea întrebări despre relația dvs. Cel mai bine este să clarificați acest lucru înainte de a vă petrece timp împreună pentru că astfel încât părinții dvs. se vor simți mai familiarizați cu ea.
  • Imagine intitulată face ca adolescentul dvs. cade în dragoste Pasul 13
    2. Menționați-vă prietena dvs. din când în când. Dacă vine ceva care se referă la interesele sau abilitățile prietenei tale, menționați-o în conversație. Alunecându-ți prietena în conversația ta de zi cu zi, îți va arăta părinților că este cineva special în viața ta.
  • De exemplu, dacă prietena dvs. are balet și vedeți un anunț în lucrare despre o performanță de dans, spuneți ceva de genul "Sarah ar iubi că - este o balerină cu adevărat talentată." Părinții tăi vor să știe că ești serios despre prietena ta.
  • Dacă vorbești doar despre prietena ta când este în jur, părinții tăi ar putea să nu creadă că ești foarte serios în privința ei și că nu pot pune atât de mult efort să vorbească cu ea sau să o cunoască, ceea ce va face să interacționeze cu ei când este ea în jurul mai puțin ușor.
  • Imaginea intitulată știe când căsătoria dvs. este peste pasul 14
    3. Vorbește cu prietena ta. De asemenea, este o idee bună să discutați cu prietena dvs. despre părinții dvs. Chiar dacă ați petrecut deja timp împreună, probabil că are câteva întrebări despre ele. Părinții tuturor sunt diferiți. Spune-i prietenei tale despre părinții tăi și cum ai fost crescut. Dacă, de exemplu, familia ta este foarte religioasă și ea nu este, ar putea fi mai bine să-i spui să evite anumite subiecte.
  • Metoda 2 din 4:
    Interacționând cu prietena ta în fața părinților tăi
    1. Imagine intitulată flirt cu pasiunea ta în școala medie Pasul 6
    1. Nu exagerați PDA-ul. Aceasta este prima ta iubită și vrei ca părinții tăi să înțeleagă cât de mult înseamnă pentru tine. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă a acționa în același mod în care faceți în jurul prietenului dvs. atunci când sunteți singuri singuri împreună. Supratestratul PDA poate determina ca interacțiunea să fie mult mai inconfortabilă pentru părinții dvs. și ar putea afecta opinia lor asupra relației.
    • Dacă doriți să vă arătați prietena dvs. sprijinul și afecțiunea dvs., puneți-vă brațul în jurul ei sau dați-i mâna o stoarcere. Acesta este un nivel matur de interacțiune fizică între un cuplu și nu va face părinții dvs. incomod.
    • Evitați sărutarea sau atingerea prelungită. Deși acest lucru ar putea fi normal pentru cei doi în jurul altora, acest lucru nu este o modalitate bună de a acționa în jurul părinților dvs. Ei vor aprecia maturitatea dvs. dacă vă abțineți de la acest tip de comportament în jurul lor.
  • Imaginea intitulată Fix o căsătorie Pasul 4
    2. Acționați cu respect față de prietena dvs. Este important să arătați părinților dvs. că vă respectați prietena dvs. Nu tachinează, nu țipeți sau jurați în jurul ei în vreun fel. S-ar putea să vă simțiți vulnerabili sau chiar confuzi cu privire la modul de a acționa în această interacțiune. Este important să vă amintiți că prietena dvs. se simte probabil în același mod! Asigurați-vă că o tratați cu sprijinul și respectați-o și faceți-o mândră să vă întâlniți.
  • Imaginea intitulată Opriți-vă părinții să lupte împotriva banilor Pasul 1
    3. Nu vorbiți despre lucrurile personale cu părinții dvs. în jur. Deși tu și prietena ta poți vorbi împreună despre fiecare subiect sub soare, există doar anumite lucruri pe care părinții tăi nu vor să audă. Păstrați totul G-evaluat când sunt în jur. Vorbește cu prietena ta în același mod în care v-ați vorbi cu un prieten apropiat și păstrați conversația prietenoasă cu familia.
  • Metoda 3 din 4:
    Vorbind cu părinții și prietena ta
    1. Imagine intitulată face față soțului tău
    1. Nu ignora părinții tăi. Dacă prietena ta se apropie de casa ta, nu-i invită imediat la etaj fără să vorbești mai întâi cu părinții tăi. Chiar dacă ar putea fi ciudat să vorbești cu părinții tăi cu prietena ta acolo, cu prietena ta și părinții tăi vorbește este de fapt o modalitate de a face mai confortabil în viitor. Cu cât se vor cunoaște mai mult, cu atât mai puțin ciudat se va simți de fiecare dată când vine.
  • Imaginea intitulată Fii o plăcere să aibă la domiciliu pasul 5
    2. Nu fiți nepoliticos pentru părinții voștri. Chiar dacă vă simțiți ciudați sau ciudați, respectați părinții dvs. Prietena ta va aprecia că ai o relație bună cu părinții tăi și că acționați matur. De asemenea, va face situația mult mai confortabilă deoarece va face părinții dvs. doresc să depună eforturi în a vorbi cu dvs. și prietena ta. De asemenea, vă poate salva jena sau părinții dvs. care vă cheamă în fața ei!
  • Imaginea intitulată Opriți-vă părinții să lupte împotriva banilor Pasul 2
    3. Rămâneți pozitiv. O modalitate bună de a asigura o bună interacțiune este să respectați subiectele pozitive. Nimeni nu vrea să se simtă deprimat și, uneori, când deprimarea subiecților vin, ele provoacă o înclinare în conversație. În plus, părinții tăi vor să știe că tu și prietena ta se face reciproc fericit. În loc să vorbească despre subiecte grele sau supărătoare, discutați despre problemele mai fericite.
  • Un lucru bun pe care îl puteți vorbi este o poveste amuzantă care implică amândoi. Acest lucru vă pune relația într-o lumină pozitivă și va pune un zâmbet pe fața fiecăruia!
  • Zâmbește când vorbești. S-ar putea să vă simțiți foarte ciudați, dar zâmbind este o modalitate de a pune pe toți la ușurință. Studiile arată chiar că zâmbitorul vă poate îmbunătăți starea de spirit și vă poate simți mai relaxat!
  • Imagine intitulată Deal cu părinții stresați și prea emoțional Pasul 4
    4. Vorbește despre prietena ta. Părinții tăi sunt curioși de prietena ta! Vor să știe mai multe despre ea și sunt încântați să se întâlnească cu ea. Când toți vorbiți împreună, menționați ceva pozitiv despre ea, fie că este vorba de un talent sau un interes al ei. Acest lucru vă va oferi tot ce trebuie să vorbiți și vă va lăsa părinții să interacționeze cu prietena voastră. De asemenea, poate ajuta să luați o parte din presiunea dvs., dacă vă simțiți în continuare nervoasă!
  • Imaginea intitulată Spuneți părintelui dvs. sau tutorilor aveți nevoie de ajutor mental Pasul 4
    5. Vorbi despre lucrurile pe care le-ați făcut împreună. Acesta este un subiect excelent dacă căutați lucruri de vorbit despre. Pentru că implică prietena ta, ea va fi capabilă să contribuie la conversație, astfel încât povara nu va fi doar pe tine. În afară de a avea ceva de vorbit, studiile arată că vorbind despre experiențele comune este o modalitate excelentă pentru cuplurile pentru a-și consolida relația.
  • Imagine intitulată Deal cu părintele dvs
    6. Întreabă întrebări. Aceasta este o modalitate încercată și adevărată de a obține o conversație de pe teren. Dacă simțiți că nu știți ce să vorbiți cu părinții și prietena voastră, întrebați-vă părinții o întrebare! Acest lucru păstrează mingea să se rostogolească în conversație și să se concentreze de la dvs. Chiar întrebă părinții tăi despre cum a mers ziua lor sau ce este pentru cină va conduce conversația într-o direcție și va permite prietenei tale să sară la conversație.
  • Metoda 4 din 4:
    A face activități cu părinții și prietena ta
    1. Imaginea intitulată Fiți politicoși la legile dvs. Pasul 3
    1. Obțineți informații despre ceea ce vrea toată lumea să facă. Mai degrabă decât alegerea unei activități de unul singur, este o idee bună să verificați cu grupul și să vedeți ce vrea toată lumea să facă. Asigurați-vă că faceți ceva cu care toată lumea este confortabilă. Dacă tatăl tău urăște înălțimi, nu sugerează ceva care să-l pună într-o poziție incomodă. Asigurați-vă că toată lumea este la bord și încântată de activitate.
  • Imagine intitulată comunică cu adolescentul dvs. despre sexul sexului 16
    2. Decideți despre ceva de făcut. Încercați să ajungeți la un consens despre ceea ce ar fi cea mai bună activitate pentru toți. Deși ar putea părea descurajantă să faceți ceva cu prietena și părinții dvs., are potențialul de a fi o mare experiență de legare.A face lucrurile împreună creează amintiri între toți și pot face pe toată lumea să se simtă mai aproape unul de celălalt și mai confortabil în viitor.
  • Doar pentru că alegeți să faceți o activitate, nu trebuie să fie ceva incredibil de interesant sau consumator de timp. Chiar și cina ar putea fi un lucru bun de făcut împreună. Alte opțiuni ar putea vorbi o plimbare în jurul cartierului sau văd o piesă sau un film împreună. O activitate care implică efortul fizic este întotdeauna o opțiune bună, deoarece studiile arată că exercițiul vă sporește starea de spirit. Alegeți o activitate pe care vă simțiți să vă convine toate cele mai bune.
  • Du-te pentru ceva ocazional peste ceva fantezist. Vrei să te simți ușor atunci când faci ceva împreună. Un cadru casual vă poate ajuta să vă relaxați, în timp ce unul se poate face să vă simțiți nervos sau rigid.
  • Imaginea intitulată Obțineți părinții dvs. să vă fie mai plăcută pentru tine Pasul 3
    3. Acordați atenție părinților dvs. și prietenei dvs. Deși unele activități pot fi angajate sau interesante, asigurați-vă că nu sunteți prea înfășurați! La urma urmei, acest lucru ar trebui să fie un moment în care prietena și părinții dvs. se cunosc reciproc. Sunteți numitorul comun între ele, așa că nu uitați de rolul dvs. ca o punte între ele
  • Asigurați-vă că nu vă acordați atenție numai prietenei dvs. sau numai părinților dvs. Dacă sunteți la cină, asigurați-vă că toată lumea este inclusă în conversație. Dacă tu și prietena ta sunteți în aceeași echipă Ping-Pong, de exemplu, asigurați-vă că vorbiți și cu părinții dvs.
  • Încercați să păstrați conversația între părinții dvs. și prietena dvs. Doar pentru că toți faceți o activitate, asta nu înseamnă că nu poți vorbi! Dacă jucați un joc, discutați despre cum mergeți, nu trebuie să fie ceva profund!
  • Nu fi prea competitiv. Poate că ești o persoană competitivă naturală. Sau poate că mama ta vă bate mereu la bowling și câștigi în cele din urmă o dată. Este important să nu fiți competitivi când faceți activități cu părinții dvs. și prietena dvs. Punctul de a face ceva împreună este să lege, să nu câștige. Încercați să vă amintiți că, chiar dacă aveți o dorință competitivă.
  • Imagine intitulată Crearea unității de familie Pasul 3
    4. Consultați-vă cu toată lumea. Asigurați-vă că toți se bucură de activitatea pe care o faceți. Dacă unul dintre ei se pare că nu se distrează, treceți la ei și verificați-le cu ei. Dacă nu se bucură de ei înșiși, întrebați-i ce ar dori să facă după ce activitatea sa terminat. Dacă nu au o preferință, cereți tuturor sau sugerați o activitate și vedeți cum se simte toată lumea despre asta. Amintiți-vă că este vorba despre toți cei care au un moment bun.
  • Imaginea intitulată Obțineți preteenul dvs. pentru a vă asculta pasul 7
    5. Exprimă-ți recunoștința. După ce activitatea sa terminat, spuneți părinților și prietenei cât de multă distracție ați avut. Poți chiar să spui ceva asemănător, "Mulțumesc că ai făcut asta cu mine, am avut o mulțime de distracție." Chiar dacă nu ați avut un timp fantastic, este un mod frumos de a lăsa părinții dvs. și prietena dvs. să știe că le apreciați și că doriți ca toți să se înțeleagă împreună. Această recunoștință ar putea merge mult în a face interacțiunile între toți cei mai ușor!
  • sfaturi

    Amintiți-vă, vrei să spui foarte mult la prietena ta, cât și pentru părinții tăi. Vor să te simți confortabil și să ai un moment bun! Încercați să fiți voi înșivă, pentru că aceasta este persoana prietenei dvs. și părinții dvs. știu și iubesc!
  • Verificați-vă cu prietena dvs. și părinții dvs. separat după ce au petrecut ceva timp împreună. Evaluați și discutați prin modul în care a mers interacțiunea. Dacă există ceva pe care prietena sau părinții dvs. doresc să se schimbe pentru data viitoare când toți petreceți timp împreună, luați sfaturile lor la inimă!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar