Cum să întrebați prietena dvs. Să țină mâinile

Ah, dragostea-uneori doar gândul prietenei tale este suficient pentru a pune fluturi în stomac. Dacă vă gândiți să-i cereți să țineți mâinile, vă puteți simți puțin nervos. Vestea bună este că există lucruri pe care le puteți face pentru ao întreba într-un mod care se simte natural și îl face să se simtă confortabil. Pentru a face puțin mai ușor pentru dvs., am pus împreună o listă utilă pe care o puteți folosi când o întrebi să țină mâinile.

Pași

Metoda 1 din 11:
Așteptați până când vă aflați într-un loc privat.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă prietena dvs. să mențină mâinile Pasul 1
1. Nu o face nervos cu privire la afișările publice de afecțiune. Nu trebuie să fii singur undeva, dar ținându-și mâna într-un loc public cu adevărat, ar putea face prietena ta incomodă. În schimb, încercați să găsiți un loc care vă permite să vă apropiați fără a atrage prea multă atenție.
  • De exemplu, plimbându-se printr-un parc, așezat într-un cinematograf sau mâncând împreună la un restaurant sunt toate momentele mari pentru a cere prietena ta să-și țină mâna.
Metoda 2 din 11:
Asigurați-vă că mâna dvs. este plăcută și uscată.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă prietena dvs. să mențină mâinile Pasul 2
1. Nimănui nu-i place o palmă umedă sau lipicioasă. Dacă vă simțiți nervos, este perfect natural pentru ca mâinile să transpire un pic. Înainte de a vă face mișcarea, ștergeți-vă în mod discret palmele transpirate pe cămașa sau pantalonii, astfel încât acestea să fie uscate și gata de acțiune.
Metoda 3 din 11:
Rămâi calm și încrezător.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietena dvs. să țină mâinile pasul 3
1
Incearca sa te relaxezi și să vă așezați nervii înainte de a vă face mișcarea. Este complet normal să vă simțiți puțin nervos și anxios înainte de a încerca să țineți mâna prietenei dvs., mai ales dacă este pentru prima dată. Încercați să gândiți pozitiv prin imaginarea cât de mare va fi să-i țineți mâna. De asemenea, puteți încerca să faceți niște respirații adânci pentru a vă liniști mintea. Fă tot ce poți să te relaxezi înainte să o întrebi.
Metoda 4 din 11:
Acordați atenție limbii corpului ei.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietena dvs. pentru a ține mâinile Pasul 4
1. Căutați semne că este interesată să se apropie de tine. Limbă pozitivă a corpului, cum ar fi prietena dvs. înclinată spre dvs. sau dacă ea are relaxată, brațele deschise este un semn bun! Dacă se sprijină sau are brațele încrucișate, ar putea fi un semn că nu este interesată să dețină mâinile și poate doriți să vă retrageți.
  • În plus, dacă mâinile sunt închise într-un pumn și se întoarce de la dvs., poate că nu este cel mai bun moment pentru a încerca să-i țineți mâna.
Metoda 5 din 11:
Puneți mâna aproape de ea.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă prietena dvs. pentru a ține mâinile Pasul 5
1. Periați articulează cu ea sau păstrați-vă mâna lângă ea. Dacă vă plimbați împreună, încercați să vă lăsați mâna să se apropie destul de mult pentru ao atinge ușor. Dacă stați împreună undeva, încercați să plasați brațul și mâna cât mai aproape posibil, așa că este foarte ușor să-i țineți mâna când timpul este corect.
  • De exemplu, dacă sunteți la filme cu prietena dvs., încercați să plasați brațul lângă ea pe cotiera, astfel încât mâinile dvs. sunt aproape împreună.
Metoda 6 din 11:
Întreabă-o direct dacă nu sunteți sigur cum se simte.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietena dvs. să mențină mâinile Pasul 6
1. Nu este niciodată o idee rea să vă asigurați că este în regulă cu menținerea mâinilor. Dacă într-adevăr nu știți cum se simte prietena dvs. sau dacă relația dvs. este încă destul de nouă, încercați să o întrebați dacă este în regulă dacă vă țineți mâna. Cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla este că nu va spune că nu. Dar ea va fi recunoscătoare că ați fost destul de bun să întrebați mai întâi.
  • Încercați ceva simplu ca: "Este bine dacă îți țin mâna?"
  • Ați putea, de asemenea, să încercați ceva cum ar fi că vă țineți mâna și întrebându-vă: "Poți să-mi ții acest lucru?"Sau întrebați dacă vă puteți uita la mâna ei și apoi o țineți de fapt doar o ținut.
Metoda 7 din 11:
Ia-o mână dacă te simți încrezător.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă prietena dvs. să mențină mâinile Pasul 7
1. Du-te! Dacă momentul pare doar că vă puteți spune că este super în voi, ajungeți și țineți-o în mod obișnuit. Dacă e bine cu ea, ea va ține mâna. Dacă nu, ea va trage.
  • Dacă ea se retrage, nu forțați problema. Ea nu poate fi gata sau se simte confortabilă încă.
Metoda 8 din 11:
Încercați să vă loviți în ea și ținându-i mâna dacă sunteți timid.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă prietena dvs. pentru a ține mâinile Pasul 8
1. Dacă e interesată, ea va păstra mâna. Dacă vă simțiți prea nervos să o întrebați, încercați o abordare mai jucăușă. Dacă nu se îndepărtează, pur și simplu țineți mâna!
Metoda 9 din 11:
Amestecați-vă tehnica de holding pentru a fi interesantă.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă prietena dvs. pentru a ține mâinile Pasul 9
1. Schimbați lucrurile din când în când. Nu este nimic în neregulă cu tehnica clasică de fixare a palmelor împreună, dar puteți încerca să o comutați la ceva ca degetele de interblocare, folosind ambele mâini pentru a ține mâna sau chiar deține doar 1 deget. Păstrați-l casual și natural și du-te cu ceea ce se simte bine.
Metoda 10 din 11:
Utilizați holding-ul pentru a construi o legătură cu prietena ta.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă prietena dvs. să mențină mâinile Pasul 10
1. Este o modalitate excelentă de a stabili o conexiune emoțională și fizică. În timp ce poate părea ca o modalitate nevinovată și drăguță de a spune cuiva le place, unele femei preferă de fapt să-și exprime sentimentele ținând mâinile în loc să sărute. Indiferent dacă vă cunoașteți încă prietena dvs. sau ați fost împreună pentru o lungă perioadă de timp, ținând mâinile este o modalitate simplă și eficientă de a construi și de a vă întări legătura cu ea.
  • Chiar dacă tu și prietena ta nu te simți ca fiind conectați emoțional pe cât ați fost odată, ținându-și mâna, poate fi o modalitate excelentă de a încerca să vă reaprindeți sentimentele unul pentru celălalt.
Metoda 11 din 11:
Nu vă supărați dacă vă respinge încercarea.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietena dvs. pentru a ține mâinile Pasul 11
1. Să accepte decizia ei și să-i respecte sentimentele. Dacă prietena ta își trage mâna departe sau spune că nu când o cere să-i țină mâna, nu te supăra sau furios. Cu siguranță nu încercați să țineți mâna oricum. Să accepte calm decizia ei. Cine știe - poate că nu poate fi în starea de spirit. De asemenea, poate dori să aștepte puțin mai mult înainte de a vă ține mâna. Oricare ar fi cazul, nu reacționați negativ.

sfaturi

Unii oameni au opinii diferite despre lucruri cum ar fi ținând mâinile. Încercați să discutați cu prietena dvs. pentru a vedea cum se simte despre ea.

Avertizări

Respectați întotdeauna dorințele prietenei dvs. atunci când vine vorba de contactul fizic. Nu încercați niciodată să o atingeți sau să țineți mâna dacă nu este bine cu ea.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar