Cum să convingi pe cineva să încerce o relație de lungă distanță

Oamenii într-o relație de lungă distanță sunt mai susceptibili de a împărtăși gândurile și sentimentele intime care pot duce la un sentiment mai mare de intimitate. Cu toate acestea, fiind într-o relație de lungă distanță nu este întotdeauna ușor. O lipsă de contact fizic poate ajunge la punerea unei premii pe o relație. Dacă vă pasă cu adevărat de cineva, dar au rezervări despre relațiile pe distanțe lungi, puteți vorbi cu ei și faceți planuri cu ei pentru a le ajuta să le convingă că o relație de lungă distanță merită.

Pași

Metoda 1 din 3:
Vorbind cu ei
  1. Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 1
1. Determină dacă aveți un viitor cu ei. Ar trebui să încercați doar o relație de lungă distanță dacă sunteți într-o relație serioasă și intenționați să fiți într-o relație pe termen lung. Gândiți-vă dacă sunteți în mod obișnuit datând sau dacă relația este gravă. Luați în considerare lucrurile cum ar fi dacă locuiți împreună, cât timp vă cunoașteți și cât de mult vă pasă unul de celălalt.
  • Le puteți întreba ceva de genul "Vedeți un viitor cu mine?"
  • Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 2
    2. Explicați-vă sentimentele și aveți o conversație. Au o conversație despre cât de mult îți pasă de ei și de viitorul pe care îl vezi cu ei. Creați o imagine, astfel încât să fie în relația pe distanțe lungi pare ca merită. Dacă cealaltă persoană își reciproc sentimentele și vede un viitor, puteți crea planuri pentru relația dvs. de lungă distanță.
  • Puteți spune ceva de genul "Te iubesc mai mult decât oricine pe care l-am întâlnit vreodată și mă văd cu tine pentru totdeauna, sincer. Știu că va fi greu, dar cred că merită să rămâi împreună când mă voi îndepărta. Doriți să încercați pentru o relație de lungă distanță?"
  • Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 3
    3. Vorbi despre beneficiile de a fi într-o relație. Dacă aveți nevoie să faceți mai convingătoare, puteți vorbi despre beneficiile de a fi într-o relație cu persoana. Reamintește despre lucrurile pe care le-ați făcut în trecut, vorbiți despre potențialul viitorului și vorbiți despre modul în care vă îmbunătățiți viața.
  • Puteți spune ceva de genul "amândoi ne iubim reciproc, ne ajutăm reciproc prin vremurile grele și să ne sprijinim reciproc. Chiar cred că relația pe distanțe lungi ar merita."
  • Sau ceva de genul ", amintiți-vă când ne-am întâlnit? Amândoi am știut ce facem și ne-am ajutat unii pe alții să crească în multe feluri. Nu știu unde aș fi fără tine."
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând planuri cu partenerul dvs
    1. Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 4
    1. Faceți un program pentru a vorbi unul cu celălalt. Dacă se tem că veți crește, le puteți convinge prin explicarea modului în care puteți vorbi unul cu celălalt. Efectuarea unui program regim de a păstra în contact va reasigura că nu veți crește.
    • Spuneți ceva de genul "putem vorbi unul cu celălalt în fiecare zi la ora 19 pe Skype. Mă voi asigura că sună în fiecare zi."
    • De asemenea, puteți spune "Te sun în fiecare zi după muncă."
  • Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 5
    2. Să se angajeze să vă vadă reciproc dacă sunteți în stare. Doar pentru că nu vă apropiați unul de celălalt, nu înseamnă că nu vă puteți vedea ocazional unul pe celălalt. Faceți-o un punct pentru a se vedea unul pe altul cel puțin o dată pe lună. Puteți călători la ei, pot călători la dvs. sau vă puteți întâlni în mijloc. Vorbi despre cât de des vă vedeți unul pe celălalt.
  • Spune ceva de genul "ne putem vedea unul pe altul o dată pe lună. Voi zbura să te văd în Baltimore spre începutul lunii când am plecat de la serviciu."
  • Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 6
    3. Programați datele virtuale dacă nu vă puteți vedea reciproc. Dacă nu vă puteți permite să vă vedeți unul pe celălalt sau să nu aveți timp să vă vizitați reciproc, puteți avea date virtuale peste aplicații video cum ar fi Skype. Programați diferite date și ore când vă veți așeza unul cu celălalt pe un program de chat video și veți lua cina sau urmăriți același film.
  • Alte idei de întâlniri video includ mersul pe un picnic, urmărind spectacolul preferat împreună sau mergând la un magazin de înghețată.
  • Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 7
    4. Face planuri să se deplaseze unul de celălalt. Efectuarea unui plan de a vă apropia mai mult unul de celălalt vă va oferi atât speranța în timpul greu și vă va oferi atât un scop de a lucra spre. Veniți cu un plan și determinați unde veți trăi atât când vă apropiați unul de celălalt.
  • Puteți spune ceva de genul: "Nu va fi prea mult timp. Contractul meu se face în decembrie, deci va fi doar un an și jumătate și putem trăi împreună."
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea relației pe distanțe lungi
    1. Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 8
    1. Vorbiți în fiecare zi. Din moment ce nu veți putea să vă vedeți partenerul, este important să păstrați legătura cu ei pentru a menține relația. Discutați la telefon sau utilizați aplicații de chat video pentru a le vorbi în timp real. Întreabă-i despre ziua lor și să fie investit în viața lor.
    • Poți spune ceva "Hei te iubesc. Ziua mea a fost dură astăzi, cum a fost ziua ta?"
  • Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 9
    2. Text sau trimiteți-le mesaje. Pentru a vă simți ca și cum ați fi mai aproape, vă puteți scrie reciproc pe tot parcursul zilei când aveți timp liber. Lăsați-le mesaje amuzante sau relaționale pe care le cunoașteți că le vor bucura. Acest lucru vă va aduce mai aproape unul de celălalt și vă va face să pară ca distanța dintre voi nu este atât de departe.
  • Puteți trimite text "Hei Bae, ce faci acum?"
  • Le puteți trimite o imagine amuzantă pe care ați găsit-o online.
  • Trimiteți un text fotografie de ceva interesant pe care l-ați văzut în oraș.
  • Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 10
    3. Dezvoltați o viață completă fără partenerul dvs. Așezat în jur și nu face nimic nu poate pune o presiune asupra relației. Ieșiți și aveți o viață plină și fericită, chiar dacă partenerul dvs. nu locuiește aproape de dvs. Participați la excursii sociale, faceți noi prieteni sau ridicați un hobby. Cu cât rămâne mai mult ocupat, cu atât mai mult va trebui să vorbiți și cu atât mai fericiți veți fi ambele.
  • Încurajați-vă partenerul să iasă și să aibă o viață întreagă, de asemenea.
  • Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 11
    4. Trimiteți-le cadouri în poștă. Trimiteți lucruri cum ar fi flori, bomboane sau muzică în poștă este un gest romantic care va ajuta la menținerea relației pe distanțe lungi. Personalizați darul scriind o scrisoare pentru a merge cu darul. Există site-uri cum ar fi Knotes și Romanderher care vă pot ajuta să personalizați cadoul.
  • Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 12
    5. Construiți un sentiment puternic de încredere în relația dvs. Puteți contribui la construirea încrederii prin comunicarea tot ceea ce se întâmplă în ambele vieți. Păstrați partenerul dvs. actualizat cu privire la ceea ce se întâmplă în viața voastră și spuneți-le despre planurile dvs. Rămâneți investiți în viața partenerului dvs. și le puneți întrebări despre planurile și prietenii lor. Dați partenerului dvs. încrederea dvs. deplină, astfel încât să poată reciproc.
  • Nu obțineți gelos dacă ies și socializează.
  • Imagine intitulată Convinge pe cineva să încerce o relație de lungă distanță Pasul 13
    6. Mențineți intimitatea prin conversație, video, text și fotografii. Doar pentru că nu vă puteți atinge fizic, nu înseamnă că nu puteți fi intim. Flirt cu partenerul tău prin text și când vorbești cu ei la telefon. De asemenea, le puteți trimite imagini flirtative sau purtați costumul lor preferat atunci când chat-ul video. Gândiți-vă la alte modalități de a păstra relația intimă, chiar dacă nu vă puteți vedea reciproc.
  • Ai putea spune ceva, "Am văzut o fotografie a dvs. pe Facebook astăzi și mi-a amintit cât de frumoasă ești."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar