Cum să devii pediatru

Dacă v-ați gândit să intrați într-o carieră medicală și să iubiți, de asemenea, să lucrați cu copii, obținându-vă un loc de muncă ca pediatru poate fi o experiență plină de satisfacții. Veți avea ocazia să vedeți copii și familii în fiecare zi și să le oferiți cele mai bune sfaturi și îngrijire medicală. Chiar dacă este nevoie de un pic de timp și de munca grea pentru a se antrena, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să reușiți. Probabil întrebați cum să începeți și dacă rolul este potrivit pentru dvs., continuați să citiți pentru a găsi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări!

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Câți ani durează să devină pediatru?
  1. Imaginea intitulată deveni un pas pediatru 1
1. Este nevoie de aproximativ 11 ani după liceu. Odată ce ați terminat liceul, va trebui să câștigați diploma de licență de la o universitate de 4 ani, astfel încât să puteți aplica la școala medicală. Petreceți următorii 4 ani în școala medicală, astfel încât să puteți afla mai multe despre medicina generală. După aceea, va trebui să completați o rezidență care are o durată de cel puțin 3 ani pentru a câștiga experiență, câștigați licența și obțineți certificarea bordului.
Întrebarea 2 din 8:
Care sunt cele mai importante trăsături de caracter pentru un pediatru?
  1. Imaginea intitulată deveni un pas pediatru 2
1. Trebuie să vă place să lucrați cu copii și familii. De când veți lucra cu sugari până la adolescenții mai în vârstă, gândiți-vă dacă doriți să fiți în jurul copiilor toată ziua. Reflectați asupra modului în care ați interacționat cu copiii din trecut și încercați să vă amintiți dacă vă simțiți mulțumiți sau ați fost frustrați cu ușurință. Dacă vă bucurați cu adevărat să vorbim cu copiii și petreceți timp cu ei, atunci Pediatrics este alegerea perfectă pentru carierele voastre.
  • Dacă vă luptați să lucrați cu copii, luați în considerare o altă profesie medicală.
  • 2. Periați-vă pe abilitățile dvs. de ascultare și comunicare. Cei mai tinere pacienți ca pediatru nu vor putea să exprime modul în care se simt foarte bine, deci este important să asculta la ceea ce vă spun. Copiii și familiile nu vor înțelege, de asemenea, terminologia medicală complicată, astfel încât să lucrați la explicații clare despre probleme și îndrumare. Încercați să vedeți lucrurile din perspectiva lor, astfel încât să puteți determina cel mai bun tratament și explicați-l cu atenție.
  • Puteți lucra la ascultarea activă făcând contactul cu ochii, dând din cap în timp ce oamenii vorbesc și repetând lucrurile înapoi.
  • 3. Răbdarea și un simț al umorului vă ajută să gestionați pacienții dificili. Copiii nu au o atenție deosebită, astfel încât ar putea începe să crească sau să adreseze o mulțime de întrebări în timpul examinărilor. Este nevoie de o mulțime de energie mentală pentru a-ți întoarce copiii pe drumul cel bun, dar să rămână calm și să păstreze lumina conversației să-i ajute să se concentreze și să se simtă că pot avea încredere în tine.
  • Întrebarea 3 din 8:
    Cum pot să mă pregătesc să fiu pediatru în liceu?
    1. Imaginea intitulată devine un pas pediatru 5
    1. Concentrați-vă pe cursurile de matematică și știință. Încercați să adăugați câteva cursuri cum ar fi biologia, chimia, fizica, calculul și statisticile în programul dvs. de clasă, deoarece acestea vor fi cele mai utile intră în școala medicală. De asemenea, puteți include câteva clase de științe comportamentale, cum ar fi psihologia sau sociologia, pentru o experiență și mai multă experiență. Asigurați-vă că vă concentrați în clasele dvs. și luați note bune, astfel încât să faceți bine la examene și să câștigați cele mai bune grade posibile.
    • Verificați dacă există clase AP disponibile la școala dvs., astfel încât să puteți câștiga credite de colegiu. Cu toate acestea, multe școli medicale încă mai solicită să luați câteva cursuri la nivel de colegiu.
  • 2. Căutați oportunități de voluntariat care implică interacțiunea cu copiii. Încercați să ajungeți la o îngrijire de zi sau la un program afterschool pentru a vedea dacă au poziții pe care le puteți umple. Ați putea încerca chiar să contactați o clinică pediatrică locală pentru a vedea dacă au disponibilitate pentru voluntarii de liceu. Lucrați din greu în timpul acestor oportunități, astfel încât să puteți dezvolta abilități de leadership și puteți câștiga experiență cu copiii.
  • În timp ce nu aveți nevoie neapărat de muncă de voluntariat, vă face mai de dorit potențial școlilor med.
  • Discutați cu un consilier de îndrumare la școala dvs. pentru a vedea dacă știu despre orice oportunități de voluntariat în care vă puteți implica.
  • Întrebarea 4 din 8:
    Ce ar trebui să fiu mai mare dacă vreau să fiu pediatru?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pediatru 7
    1. Alegeți psihologia copilului sau biologia pentru o diplomă de licență. Când mergeți la o universitate, vedeți ce specialiști au legătură cu îngrijirea copiilor sau științele vieții. Alegeți un câmp pe care sunteți interesat să învățați și să verificați cursurile necesare. Școlile medicale au, de asemenea, condiții prealabile, cum ar fi cursurile de limba engleză și știință, asigurându-vă că le includeți în cursurile dvs. în timp ce vă câștigați gradul.
    • Dacă sunteți deja în colegiu și ați selectat-vă major, nu aveți nevoie să comutați. Multe școli medicale acceptă încă studenții cu alte majore.
    Întrebarea 5 din 8:
    Cum intru în școala medicală?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pediatru 8
    1. Luați examenele MCAT în timpul acestuia. Testul de admitere a colegiilor medicale sau MCAT, este testul standardizat de mai multe opțiuni pe care trebuie să-l faceți înainte de școala medicală. Înscrieți-vă și luați examenul în timpul anului junior sau cu aproximativ 18 luni înainte de a dori să participați la școala medicală. Căutați ghiduri de studiu online sau la librării și lucrați prin ele, astfel încât să puteți pregăti și să faceți tot ce este mai bun.
    • MCAT acoperă 4 subiecți: fundații biologice și biochimice - fundații chimice și fizice - fundații psihologice, sociale și biologice - și analize critice și raționamente.
    • Majoritatea școlilor medicale nu vor accepta scoruri MCAT dacă sunt mai vechi de 3 ani.
  • 2. Trimiteți o aplicație și scorurile examenului către potențialele școli MED. Porniți aplicația în primăvara anului junior pentru a vă asigura că puteți participa la școala medicală după absolvire. Majoritatea școlilor Med folosesc o aplicație universală pe care o puteți completa online. Finalizați aplicația cu toate informațiile, transcrierile, scorurile MCAT și orice materiale suplimentare pe care le solicită, cum ar fi scrisorile de recomandare sau eseuri.
  • Termenele limită de depunere variază între școli, deci asigurați-vă că verificați în prealabil, astfel încât să nu pierdeți.
  • De obicei, va trebui să plătiți o taxă de o singură dată pentru fiecare școală pe care o aplicați.
  • Întrebarea 6 din 8:
    Cum primesc o reședință pediatrică?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pediatru 10
    1. Cereți scrisori de recomandare de la membrii facultății. Cu câteva luni înainte de a aplica pentru o rezidență, alegeți câțiva membri ai facultăților care sunt familiarizați cu munca dvs. de lucru și munca clinică. Întrebați-le dacă pot scrie o scrisoare puternică pentru dvs. pentru a vă ajuta să convingeți directorii de rezidență că sunteți o potrivire bună. Chat cu membrii facultății despre obiectivele dvs. ca pediatru, astfel încât să vă poată cunoaște mai bine și să scrieți cea mai bună scrisoare pentru dvs.
    • Numărul de scrisori de recomandare depinde de programul de rezidență, dar de obicei aveți nevoie de cel puțin 3.
  • 2. Aplicați la toate programele de rezidență de care vă interesează. În timpul celui de-al treilea an la școala Med, începeți să căutați clinici potențiale și spitale unde puteți completa rezidența pediatrică. Deoarece există o mulțime de programe de rezidență, verificați site-urile lor pentru locația lor, tipurile de pacienți cu care lucrează și ceea ce se așteaptă de la dvs. Salvați toate rezidențele care sună ca un meci bun și completați aplicațiile pentru fiecare dintre ele, inclusiv scrisorile dvs. de recomandare.
  • Deoarece rezidențele pot fi destul de competitive, se aplică întotdeauna multiple. În acest fel, dacă nu primiți cel pe care l-ați stabilit, încă mai aveți un back-up.
  • 3. Interviu cu potential meciuri pentru a vedea dacă sunteți o potrivire bună. După examinarea cererii dvs., directorii de program vor ajunge la dvs. pentru a programa un interviu. Ei vor întreba de ce doriți să intrați în pediatrie și ceea ce aduceți la programul lor. Răspundeți la fel de complet și sincer, după cum puteți să vă stabiliți pentru succes. Asigurați-vă că planificați și câteva întrebări, cum ar fi ceea ce este unic despre programul lor sau cum vă evaluează și oferă feedback.
  • Vă puteți întâlni cu mai mulți membri ai facultăților în timpul procesului de interviu.
  • Practica de a face interviuri cu mentori sau consilieri la școala dvs. MED, astfel încât să știți ce să vă așteptați.
  • Întrebarea 7 din 8:
    Cum pot fi autorizat să fiu pediatru?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pediatru 13
    1. Câștigați licența generală luând în considerare examenele USMLE. Examenul de licențiere medicală din Statele Unite (USMLE) este standard pentru toți studenții medicali pentru o licență medicală generală. Testul este multiplu și spart în 3 etape pe care le veți lua în timp ce sunteți în școala medicală și faceți rezidența dvs. În timp ce sunteți înscris în școala medicală, veți lua primele 2 etape și veți termina ultima etapă în timp ce sunteți rezident.
    • Puteți relua USMLE de până la 6 ori.
    • Lăsați o mulțime de timp pentru a studia pentru USMLE, astfel încât să puteți face tot ce este mai bun.
    • Prima etapă a examinării de examinare a conceptelor de medicină și boală, cea de-a doua etapă testează cunoștințele clinice, iar ultima etapă verifică aplicarea cunoștințelor medicale.
  • 2. Treceți examenul ABP pentru certificarea comunelor opționale. Nu este nevoie să câștigați o certificare a consiliului, dar deschide ușa pentru mai multe locuri de muncă și vă ajută să continuați să învățați. Consiliul American de Pediatrie (ABP) administrează un examen de certificare cu mai multe alegeri o dată pe an și acoperă o varietate de subiecte medicale. Căutați ghiduri de studiu și teste de practică online, astfel încât să puteți pregăti înainte de timp. Înscrieți-vă la examenul de pe site-ul ABP și luați examenul la cea mai apropiată locație de testare. Odată ce ați trecut, puteți obține certificarea dvs!
  • Trebuie să vă reînnoiți certificarea consiliului de administrație la fiecare 10 ani.
  • Puteți găsi o defalcare a ceea ce este inclus pe examen aici: https: // Abp.Org / Site-uri / ABP / Fișiere / GP_Contentoutline_2017.pdf.
  • Întrebarea 8 din 8:
    Câți bani face un pediatru?
    1. Imaginea intitulată devine un pas pediatru 15
    1. Puteți câștiga oriunde între 125.000-270.000 USD. Suma pe care o câștigi totul depinde de locul în care practicați și cum se află pozițiile pediatrice la cerere în zonă. Când începeți mai întâi, puteți câștiga capătul inferior al gamei salariale, dar puteți începe să câștigați mai mult pe măsură ce câștigați mai multă experiență în domeniu.

    sfaturi

    Intrarea în școala medicală poate fi foarte competitivă. Dacă nu sunteți acceptat de o școală, nu vă descurajați. Continuați să percepeți și să aplicați astfel încât să vă puteți atinge visele.
  • Dacă vă simțiți stresați în timp ce sunteți la școala medicală, discutați cu un membru al facultății sau cu consilier pentru ajutor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar