Cum să devii o asistentă medicală pediatrică

Asistenții medicali pediatrici aleg să se confrunte cu provocările și recompensele unice de lucru cu copiii. Indiferent dacă aveți deja o diplomă în asistență medicală sau începeți doar la educația dvs., medicul pediatru este o cale mare pentru a merge în jos. Ne-am răspuns la întrebările dvs. despre acest loc de muncă, astfel încât să puteți afla ce program să ia și ce certificări pentru a începe să lucrați în domeniul dvs. de alegere.

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Ce educație trebuie să deveniți o asistentă medicală pediatrică?
  1. Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală pediatrică Pasul 1
1. Un grad asociat sau o diplomă de licență în asistență medicală. În U.S., Puteți alege între un asociat al științei în domeniul asistenței medicale (ASN), care durează în mod normal 2 ani sau o licență de știință în gradul de îngrijire medicală (BSN), care de obicei durează 4 ani. Dacă aveți o diplomă de 4 ani, angajatorii sunt puțin mai probabil să vă angajeze, dar depinde de dvs. cât timp doriți să fiți în școală.
  • În timp ce puteți continua să urmați un maestru sau un doctorat în practica de îngrijire medicală, nu este obligat să devină o asistentă medicală pediatrică. Dacă doriți să obțineți o educație și mai mare, este posibil să fiți calificați să deveniți un practicant pediatric.
Întrebarea 2 din 8:
Ce licențe aveți nevoie pentru a deveni o asistentă medicală pediatrică?
  1. Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală pediatrică Pasul 2
1. Trebuie să deveniți o asistentă medicală înregistrată (RN). După ce vă terminați gradul, trebuie să luați examenul de examinare a licențelor Consiliului Național (NCLEX) pentru a obține statutul dvs. oficial ca asistentă medicală. Examenul este oferit de Consiliul Național al Consiliului de Stat al Nursing (NCSBN) și este nevoie de aproximativ 6 ore pentru a finaliza. Pentru a vă înscrie pentru examen, vizitați https: // NCSBN.Org / NCLEX-Application-and-Înregistrare.HTM.
  • 2. Este posibil să trebuiască să deveniți o asistentă medicală legalizată (CPN). Unele state vă solicită să ajungeți la starea CPN înainte de a începe să lucrați ca o asistentă medicală pediatrică. Pentru a deveni un CPN, trebuie să fiți deja un RN și aveți cel puțin 1.800 de ore de experiență documentată în pediatrie în ultimii 2 ani. De asemenea, trebuie să treceți un examen pentru a deveni CPN prin intermediul Consiliului de Certificare pentru Nursing pediatric (PNCB).
  • Chiar dacă statul dvs. nu necesită statutul CPN, este o idee bună să o obțineți oricum. Se dovedește că vă cunoașteți în câmpul dvs. și vă poate pune în afară de colegii dvs.
  • Întrebarea 3 din 8:
    Aveți nevoie de licențe sau certificări speciale?
    1. Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală pediatrică Pasul 4
    1. Nu sunt obligați, dar pot ajuta la avansarea carierei. Există numeroase certificări specializate disponibile pentru asistente medicale pediatrice și, de obicei, implică un fel de cursuri și trecând o examinare. În unele cazuri, certificarea suplimentară poate însemna mai multe oportunități de angajare sau abilitatea de a lucra pe cont propriu.
    • Dacă aveți un maestru în Nursing, puteți alege să deveniți un specialist în asistenți medicali clinici (CNS) prin completarea cerințelor, care includ un examen administrat la nivel național. CNSS sunt special instruiți pentru a oferi o abordare centrată pe familie a îngrijirii și pentru a oferi o expertiză sporită în consultarea și educația pacienților, printre alte aspecte distincte.
    • De asemenea, puteți solicita certificarea ca practician de asistență medicală pediatrică (PNP). PNP-urile posedă o pregătire avansată de diagnostic și tratament și au puterea de a prescrie medicamente în toate cincizeci de u.S. Statele Unite ale Americii. În unele state, PNP-urile sunt, de asemenea, permise să practice independent.
    Întrebarea 4 din 8:
    Ce experiență aveți nevoie pentru a deveni o asistentă medicală pediatrică?
    1. Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală pediatrică Pasul 5
    1. Obțineți 2 ani de experiență care lucrează cu copiii ca RN. Odată ce ați devenit licențiat și practicând rn, puteți căuta locuri de muncă care vă pun în contact cu copiii. De obicei, acest lucru ar fi la un birou pediatru sau în secția de copii a spitalului dvs. local. De asemenea, puteți solicita programe interne care oferă noi asistente medicale de formare în special pentru pediatrie sau voluntar în aripa pediatrică a spitalului dvs. local.
    Întrebarea 5 din 8:
    Ce abilități aveți nevoie pentru a deveni o asistentă medicală pediatrică?
    1. Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală pediatrică Pasul 6
    1. Ascultarea și comunicarea. Ca asistentă medicală pediatrică, veți lucra și veți vorbi cu copiii cea mai mare parte a zilei. Este important să ascultați ceea ce au de spus, chiar dacă nu au vocabularul să se articuleze încă. Probabil că va trebui, de asemenea, să comunici cu părinții și tutorii care ar putea fi îngrijorați de copiii lor.
  • 2. Empatie și compasiune. Ca asistentă medicală pediatrică, puteți întâlni copii bolnavi sau copii care sunt în durere. Este important să vă puneți în pantofii lor și să faceți tot ce puteți pentru a le face confortabil. Încercați să nu fiți frustrați sau nerăbdători și asigurați-vă că tratați fiecare pacient ca și copilul dvs.
  • Întrebarea 6 din 8:
    Este un asistent pediatric greu?
    1. Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală pediatrică Pasul 8
    1. Da, poate fi. Când lucrați cu copiii, puteți întâlni pacienți terminali foarte bolnavi sau chiar pe tot parcursul locului de muncă. Poate fi trist, stresant și chiar frustrant pentru a vedea copii bolnavi sau în durere. Dacă alegeți să urmăriți o carieră în asistența medicală pediatrică, asigurați-vă că aveți timp pentru dvs. și discutați cu colegii dvs. care pot înțelege ce treceți.
    Întrebarea 7 din 8:
    Cât durează să devină o asistentă medicală pediatrică?
    1. Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală pediatrică Pasul 9
    1. Oriunde de la 2 la 5 ani. Depinde foarte mult de educația dvs. și cât de mult lucrați odată ce ajungeți la statutul RN. De obicei, oamenii sunt capabili să devină asistente medicale pediatrice la aproximativ 4 ani după absolvire a liceului.
    Întrebarea 8 din 8:
    Cât de mult fac asistentele medicale pediatrice?
    1. Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală pediatrică Pasul 10
    1. Aproximativ 75.000 de dolari pe an. Salariile variază în diferite state, dar majoritatea oamenilor fac acest lucru sau mai sus. Pe măsură ce obțineți mai multă experiență, este posibil să puteți începe să câștigați mai multe în câmpul dvs.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar