Cum să devii asistent medical

În calitate de asistent medical, veți obține pentru a îmbunătăți viața pacienților prin asigurarea unei îngrijiri empatice și cunoștințe. De la zi pe zi, munca dvs. va schimba în mod constant ca cazuri noi și în timp ce comutați între sarcinile administrative și clinice. Dacă sunteți interesat să deveniți asistent medical, veți urmări instruirea la fața locului într-o unitate de asistență medicală sau cursuri pentru a vă pregăti pentru cariera dvs. Am compilat răspunsurile la cele mai importante întrebări despre a deveni asistent medical, astfel încât să fiți gata să obțineți un loc de muncă în acest câmp de creștere rapidă!

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Ce calificări trebuie să fii asistent medical?
  1. Imaginea intitulată deveni un asistent medical Pasul 1
1. Câștigați o diplomă de liceu sau GED. În timp ce nu aveți nevoie de un grad avansat pentru a deveni asistent medical, aveți nevoie de o diplomă de liceu sau o acreditare similară.Dacă nu ați finalizat liceul, puteți lua testul GED (General Educațional Development). Pentru a vă pregăti, puteți să vă înscrieți într-un curs de formare GED sau să studiați pe cont propriu. Odată ce vă simțiți încrezători în lectura de liceu, matematica, studiile sociale și abilitățile științifice, puteți lua GED.
  • 2. Luați cursuri de asistență medicală pentru a vă separa. Obținerea unei diplome de la o școală va crește șansele de a fi angajat. Puteți căuta o școală dedicată asistentă medicală sau puteți verifica site-ul web al colegiului local al comunității dvs. pentru a vedea dacă oferă un program asistent medical. Cele mai multe programe sunt împărțite în termeni separați care depășesc cunoștințele medicale generale (cum ar fi anatomia), cunoștințele administrative (cum ar fi comunicarea profesională) și abilitățile clinice (cum ar fi dând injecții).
  • 3. Găsiți un medic pentru a vă antrena ca asistent medical. Având în vedere că nu există cerințe legale de a deveni asistent medical, formarea la fața locului este cea mai ieftină, cea mai ieftină și cea mai rapidă modalitate de a învăța despre asistența medicală. Căutați online pentru numerele de telefon ale birourilor furnizorilor de asistență medicală locală. Când începeți doar, fiți deschisi să lucrați la orice fel de practică. Apelați și introduceți-vă. Întrebați dacă facilitatea de asistență medicală caută asistenți medicali sau dacă ar fi dispuși să ia un asistent medical să se antreneze.
  • Dacă sunteți angajat ca asistent medical fără experiență anterioară, veți primi o instruire substanțială la fața locului. Ca beneficiu suplimentar, veți fi plătiți pentru a afla la locul de muncă!
  • Întrebarea 2 din 8:
    Cum alegeți o școală asistentă medicală?
    1. Imaginea intitulată deveni un asistent medical Pasul 4
    1. Găsiți un program acreditat. Angajatorii preferă asistenți medicali din școlile acreditate și veți avea nevoie de o educație acreditată pentru anumite certificări. Căutați programe evaluate de Comisie cu privire la acreditarea programelor de educație a sănătății aliate (CAAHEP) sau Biroul de acreditare a Școlilor de Educație pentru Sănătate (APHES).
  • 2. Decideți cât timp doriți să studiați. Dacă decideți să mergeți la școală pentru un program de asistență medicală, puteți lua oricare dintre aceste piese:
  • Asistent medical Certificat / Diplomă. Alegeți această opțiune dacă doriți să finalizați cursurile în 9 luni până la un an.
  • Asistent medical asistent asociat. Alegeți această opțiune dacă doriți ca cursuri mai în profunzime și doriți să studiați timp de 2 ani.
  • 3. Luați în considerare situația dvs. financiară. Programele asistente medicale pot costa mii de dolari. Când evaluați un program care depășește bugetul, verificați disponibilitatea de burse academice și a ajutorului financiar.
  • 4. Alegeți un program care este respectat în industrie. Pentru a obține mai multe informații despre un anumit program al unui program în plasarea locurilor de muncă, discutați cu studenții sau facultatea actuală. Întrebați despre conexiunile dintre program și facilitățile de asistență medicală. Programele bine conectate vor facilita obținerea unui externship și / sau a unui loc de muncă după absolvire.
  • Întrebarea 3 din 8:
    Trebuie să luați un test de certificare pentru a lucra ca asistent medical?
    1. Imaginea intitulată deveni un asistent medical Pasul 8
    1. Nu aveți nevoie de certificare pentru a lucra ca Ma în majoritatea statelor. Cu toate acestea, certificarea vă poate ajuta să obțineți un loc de muncă. Dacă decideți să urmăriți certificarea, va trebui să aveți un certificat sau un grad dintr-un program de asistență medicală. Odată ce sunteți gata să luați un examen de certificare, alegeți un furnizor de certificare acreditat la nivel național de NCCA. Examenul vă va testa pe cunoștințele generale despre domeniul asistenței medicale (cum ar fi etica medicală și gestionarea riscurilor), practicile administrative (cum ar fi planificarea pacienților și stabilirea înregistrărilor) și cunoștințele clinice (cum ar fi anatomia și furnizorii de asistare).
    • Diferiți furnizori de certificare au cerințe diferite de eligibilitate, costuri, cerințe de recertificare și metode de testare.
    • Examenele de certificare acreditate la nivel național includ certificări de către AAMA, AMT, NHA și NCCT.
    • Odată ce aveți suficientă experiență de lucru, este posibil să fiți eligibili să faceți un examen de certificare acreditat la nivel național, fără a trebui să vă întoarceți la școală. Organizații precum Asociația Națională de Sănătate, NCCT și AMT oferă un fel de experiență de muncă de muncă pentru examenele de la NCCA acreditate.
    Întrebarea 4 din 8:
    Cum obțineți un loc de muncă ca ma?
    1. Imaginea intitulată deveni un asistent medical Pasul 9
    1. Conectează-te cu un potențial angajator în timpul externației. Completați o externship (ocuparea forței de muncă cu fracțiune de normă sau temporară) prin lucrul cu 150 sau mai multe ore cu o facilitate de asistență medicală. Puteți găsi o externship prin programul dvs. educațional MA sau prin contactarea spitalelor locale și a birourilor medicilor. Dacă luați inițiativă, atenție și profesionalism (arătând la timp, tratarea altora cu respect), angajatorul dvs. extern vă poate angaja cu normă întreagă. Mulți furnizori preferă să angajeze externs, deoarece după finalizarea unei externații, veți fi deja familiarizați cu facilitatea și protocoalele. Chiar dacă nu sunteți angajat de site-ul dvs. extern, veți fi câștigat o experiență valoroasă pentru CV-ul dvs.
  • 2. Căutați locuri de muncă online sau apelați la birourile locale de asistență medicală. Puteți utiliza un motor de căutare de locuri de muncă pentru a filtra căutarea posturilor de intrare la birourile furnizorilor de asistență medicală. Dacă nu aveți experiență sau instruire MA, apelați furnizorii de îngrijire locală să întrebați dacă sunt dispuși să vă angajeze și să vă antreneze. Puteți oferi să începeți ca voluntar în timp ce vă dezvoltați SWARKSET.
  • 3. Rețea pentru a găsi un loc de muncă. Dacă nu găsiți o poziție MA, încercați să găsiți o poziție la un serviciu de birou al spitalului sau la birou, care face munca clericală pentru a cunoaște practica. Cereți umbra experimentat să afle ce fac ei și să vadă dacă vă place unde lucrează.
  • Asigurați-vă că CV-ul și litera de intenție sunt adaptate în mod specific fiecărui birou la care aplicați. De exemplu, dacă aplicați la locul de muncă la un birou pediatric, accentuați de ce ați fi o potrivire bună pentru a lucra cu copiii.
  • 4. Voluntar într-o unitate de asistență medicală pentru a câștiga experiență. Contactați spitalele locale, birourile medicului și clinicile pentru a vedea dacă vă vor permite să vă oferiți voluntar ca Ma. În timp ce este posibil să nu fiți capabili să lucrați direct cu pacienții, ați putea observa și alți profesioniști din MAS și de asistență medicală, adăugând experiență la CV-ul dvs. Mai multe ore și mai multă experiență vă vor face un candidat mai convingător!
  • Întrebarea 5 din 8:
    Ce abilități personale trebuie să fii un ma?
    1. Imaginea intitulată deveni un asistent medical Pasul 13
    1. Dezvoltați abilitățile dvs. multitasking și analitice. Asistenții medicali se angajează într-o varietate de roluri din diagramele de lectură la pregătirea pacienților pentru numiri la răspunsul la telefoanele spitalizării. Din cauza versatilității rolului, va trebui să fiți responsabili, inventivi și capabili să ridicați foarte repede abilități noi.
  • 2. Practicați empatia. Esența locului de muncă, în afară de îndatoririle administrative ocazionale, îi ajută pe alți oameni. Asistența medicală ar putea fi o carieră excelentă pentru dvs. dacă obțineți satisfacția de ideea că ajutorul dvs. face o diferență în viața altor oameni.
  • 3. Să fie pregătit pentru stomac inconfortabil situații medicale. Deși nu sunt comune, se produc intervenții medicale grave în jurul asistenților medicali. MAS ocazional trebuie să împingă disconfortul rănilor, sângelui și durerii evidente ale pacientului pentru a-și face viața în mod eficient. În funcție de ce fel de clinică lucrați, este posibil să trebuiască să vă ocupați de sânge, urină și alte fluide corporale zilnic. Veți păstra pacienții confortabil cu o atitudine nonjudgmentală și profesională.
  • Întrebarea 6 din 8:
    Cât durează să devină un asistent medical (MA)
    1. Imaginea intitulată deveni un asistent medical Pasul 16
    1. În mod obișnuit, puteți să vă antrenați pentru a deveni MA în 9 luni până la 2 ani. Dacă știți un medic sau un furnizor de asistență medicală care vă va angaja și vă va oferi instruire la fața locului, puteți începe imediat ce aveți o diplomă de liceu sau GED. Cu toate acestea, pentru majoritatea oamenilor care iau cursuri medicale de asistare sau urmăresc o diplomă asociată, veți lua 9 luni la 2 ani, în funcție de programul dvs.
    Întrebarea 7 din 8:
    Care este munca de zi cu zi să arate pentru un ma?
    1. Imaginea intitulată deveni un asistent medical Pasul 17
    1. Ca ma, veți face atât lucrări administrat și clinice. Probabil, veți fi atribuite unui clinician și pacienților lor. Veți aduce pacienții în camera de examinare corespunzătoare, veți lua vitalele și actualizați istoricul lor medical. În partea administrativă, s-ar putea să aveți grijă de corespondența unui medic, informații de intrare de la formularele primite ale pacientului, programați întâlniri și puneți comenzile de laborator. În partea clinică, ați putea tampona pentru strep sau gripă, testarea acuității vizuale a pacienților, efectuați teste de stick de glucoză și multe altele. La unele facilități de asistență medicală, s-ar putea să dați injecții sau să trageți sânge, în timp ce la alți furnizori, un CNA sau RN va face acest lucru.
    • Puteți lucra cu fracțiune de normă, cu normă întreagă, în timpul weekend-urilor sau schimbările de noapte.
    Întrebarea 8 din 8:
    Care este diferența dintre un asistent medical (MA) și un CNA asistent medical certificat?
    1. Imaginea intitulată deveni un asistent medical Pasul 18
    1. Deveniți un CNA dacă doriți să lucrați mai direct cu pacienții. CNAS mai frecvent asistă pacienții în activități de viață zilnică (ADL), cum ar fi îmbăierea, transportul și curățarea pacienților.
    • Pentru a deveni un CNA, probabil, aveți nevoie de certificarea de stat și un program de certificat aprobat de stat.
  • 2. Deveniți un MA, dacă sunteți interesat de partea administrativă a asistenței medicale. În plus față de asistarea pacienților, MAS ar putea răspunde telefoanelor, programați numiri și compilate.
  • În medie, MAS sunt plătite cu 2 dolari mai mult pe oră decât CNAS.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar