Cum să deveniți o asistentă medicală în canada

Nursing este un domeniu extrem de în Canada, deci este o cale de carieră excelentă pentru a merge în jos. Procesul de a deveni o asistentă medicală în Canada variază în funcție de provincia sau pe teritoriul în care intenționați să lucrați, dar toți au aproximativ aceleași orientări. Am răspuns la întrebările dvs. despre a deveni o asistentă medicală în Canada, astfel încât să puteți începe să obțineți locul de muncă de vis astăzi.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ce fel de educație aveți nevoie?
  1. Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală în Canada Pasul 1
1. O diplomă de licență în asistență medicală. Majoritatea asociațiilor de asistente medicale provinciale și teritoriale din Canada au nevoie de potențiale asistente medicale să aibă o diplomă de licență în asistență medicală. Ca primul pas în călătoria dvs. de a deveni o asistentă medicală, verificați-vă cu Asociația Provinciei sau a asistenților medicali ai teritoriului sau cu organul de reglementare pentru o listă de școli și programe medicale aprobate în zona dvs. De asemenea, puteți descărca o listă curentă de programe acreditate de Asociația Canadian de Școli de Nursing aici: https: // Casn.ca / acreditare / acreditat-canadian-asistență-educație-programe /.
  • 2. O diplomă de program de studii colegiale dacă locuiți în Quebec. Quebec nu necesită o diplomă universitară în asistență medicală, dar necesită cel puțin să completați o diplomă de 3 ani de studii colegiale (sau Dec) în Nursing. Dacă ați prefera o diplomă universitară, o altă opțiune este să obțineți o diplomă de licență de 3 ani (BAC) în Nursing.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Cum obțineți licența de îngrijire medicală în Canada?
    1. Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală în Canada Pasul 3
    1. Aplicați la Asociația Provinciei pentru Evaluare. Contactați organismul de reglementare din zona dvs. pentru a afla ce măsuri trebuie să luați pentru a vă califica pentru licențiere în regiunea dvs. Cele mai multe dintre aceste organisme vor cere să luați 1 sau mai multe examene de licențiere pentru a vă demonstra competențele în domeniul asistenței medicale. De exemplu, pentru a începe procesul de a deveni o asistentă medicală licențiată în Ontario, trebuie să vă înregistrați la Colegiul Asistenților Ontario. În Quebec, toate asistentele medicale potențiale trebuie să se aplice Ordre des Infirmières et infirmiers du Québec (Oiiq).
  • 2. Luați examenul de licențiere al Consiliului Național (NCLEX). Pentru a deveni o asistentă medicală înregistrată în Canada, trebuie să treci NCLEX. Fiecare organism de reglementare sau consiliul de îngrijire a asistenței medicale din Canada are propriile cerințe de eligibilitate pentru membrii care doresc să ia NCLEX, astfel încât să contactați organizarea corespunzătoare din zona dvs. pentru a afla ce trebuie să faceți înainte de a aplica examenul. Odată ce sunteți gata să aplicați, ei vă vor oferi materialele de aplicare necesare. După finalizarea cererii dvs., înregistrați-vă la examen la http: // Pearsonvue.com / nclex /. De asemenea, puteți apela 866-496-2539 pentru a vă înregistra prin telefon.
  • Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală în Canada Pasul 5
    3. Îndeplinesc cele 4 cerințe de bază care vor fi înregistrate ca asistentă medicală în Canada. Trebuie să dovedi că sunteți fluent în limba engleză sau franceză, aveți înregistrare sau eligibilitatea de a vă înregistra în jurisdicția în care ați finalizat programul de educație medicală, aveți cetățenie canadiană, rezidență permanentă sau autorizație de a practica asistența medicală sub canadian Act de protecție a imigrației și a refugiaților și că aveți un caracter bun și adecvat pentru a practica. Ca parte a evaluării caracterului și a adecvării dvs., probabil că va trebui să vă prezentați la o verificare a cazierului penal.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Cum găsiți un loc de muncă ca asistentă medicală în Canada?
    1. Craft un CV bun. Un CV puternic este esențial pentru a obține o slujbă de îngrijire medicală. Un CV este de obicei de 1-3 pagini lung și constă într-un rezumat al intereselor, educației și experienței carierei dvs. Un asistență medicală relua ar trebui să includă o scurtă declarație a obiectivelor dvs. de carieră, un rezumat al educației dvs., o listă a oricăror onoruri și premii pe care le-ați primit, un rezumat al experienței dvs. de muncă și clinice și o listă a oricăror membri profesioniști / afilieri pe care le aveți.
  • Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală în Canada Pasul 7
    2. Căutați locuri de muncă în zona dvs. Puteți găsi postări de locuri de muncă canadiene pe o varietate de panouri generale și de specialitate. Căutați locuri de muncă pentru asistente medicale cu calificările dvs., care sunt înregistrați să lucreze pe teritoriul sau provincia dvs. Locurile de muncă în fiecare teritoriu sau provincia din Canada sunt listate pe site-ul bancar al guvernului canadian, aici: https: // jobbank.GC.ca / home-eng.do?lang = eng. Există, de asemenea, plăci de locuri de muncă specifice regiunilor pentru asistența medicală și alte locuri de muncă de asistență medicală, cum ar fi Asociația Asistenților Medicali înregistrați din site-ul internet al Ontario: https: // RNCAREERS.Ca / RNCareers / Index.HTM
  • Întrebarea 4 din 6:
    Cum îmi pot îmbunătăți șansele de a-mi face o slujbă ca asistentă medicală?
    1. Obțineți o certificare de specialitate. Asistentele medicale din Canada se pot specializa într-o varietate de zone (e.G., Sănătate comunitară, îngrijire critică sau perianestezie). Obținerea unei certificări după ce școala de îngrijire medicală vă poate face mai bine comercializabilă și vă puteți ajuta să găsiți locuri de muncă care să corespundă intereselor dvs. Pentru a se califica pentru o certificare, va trebui să aveți o anumită sumă de educație și experiență în zona dvs. de specializare aleasă. De asemenea, trebuie să completați un examen de certificare.
  • Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală în Canada Pasul 9
    2. Extindeți orizonturile devenind un practicant asistent. Odată ce ați devenit o asistentă medicală practicantă, aveți opțiunea de a deveni în cele din urmă un practicant asistent. NPS poate comanda și interpreta testele de diagnosticare, să comunice diagnosticate pacienților, să prescrie medicamente și să efectueze anumite proceduri medicale. Cerințele pentru a deveni un NP pot varia în funcție de regulile organismului de reglementare din provincia sau pe teritoriul dvs.
  • Întrebarea 5 din 6:
    Cum imităm în Canada pentru a deveni o asistentă medicală?
    1. Obțineți acreditările dvs. evaluate înainte de a aplica pentru muncă. Pentru a lucra ca o asistentă medicală în altă parte în Canada, trebuie mai întâi să urmați o serie de pași pentru a vă califica pentru un permis de muncă. Ca parte a evaluării dvs., probabil că va trebui să luați examenul de licențiere al Consiliului Național (NCLEX). Contactați organismul de reglementare din provincia sau teritoriul preferat pentru a afla cum să se califice pentru NCLEX. Vizitați această pagină pentru a găsi informații despre cum să contactați organismul de reglementare / consiliul de îngrijire medicală în fiecare provincie sau teritoriu: https: // NCSBN.Org / Contact-Bon.HTM.
  • 2. Înregistrați-vă ca asistentă medicală în zona în care doriți să lucrați. După evaluarea acreditărilor dvs., trebuie să vă înregistrați fie cu Asociația Canadian Nurses (CAN), fie la Consiliul canadian pentru autoritățile medicale practice (CCPNR). Procedura de înregistrare variază în funcție de teritoriul sau provincia în care intenționați să lucrați. Acest site are link-uri către paginile de înregistrare a cerințelor de înregistrare în fiecare teritoriu / provincie: https: // CICNEWS.COM / 2013/08 / A venit-Canada-Nurse-Process-082835.HTML # GS.Axmkbau
  • Imaginea intitulată deveni o asistentă medicală în Canada Pasul 12
    3. Aplicați pentru o slujbă de îngrijire medicală și un permis de muncă. Odată ce v-ați înregistrat pentru a lucra ca asistentă medicală în Canada, următorul pas este să vă asigurați o ofertă de muncă. Puteți căuta locuri de muncă de îngrijire medicală în Canada folosind instrumente de căutare de locuri de muncă ca cea aici: https: // canadavisa.COM / Canada-căutare-instrument.HTML. După primirea unei oferte de locuri de muncă, trebuie să obțineți un permis de muncă. Puteți aplica pentru un permis de muncă online sau pe hârtie. Pentru a începe o aplicație online sau de descărcare formulare pentru o aplicație poștală, vizitați site-ul web al imigrației și cetățeniei canadiene aici: http: // CIC.GC.CA / Engleză / Informații / Aplicații / Muncă.ASP?_GA = 2.212897300.1629361107.1519254835-883044291.1519254835.
  • Întrebarea 6 din 6:
    Cum imigrați la Quebec pentru a deveni o asistentă medicală?
    1. Alegeți programul de lucrător Quebec Quebec pentru a obține rezidență permanentă. Programul QSW permite asistenților medicali calificați să imigreze în Quebec ca rezidenți permanenți, fără a fi nevoie să asigurați mai întâi o ofertă de muncă. Dacă aveți suficiente puncte (cel puțin 50 pentru un singur solicitant și cel puțin 59 dacă aveți un partener / partener) pe baza listei de factori de selecție a programului, vă puteți califica pentru un certificat de selecție Quebec. QSC vă face eligibil pentru o viză rezidentă permanentă canadiană. Factorii de selecție includ:
    • Nivelul dvs. de educație
    • Zona dvs. de specializare
    • Indiferent dacă aveți o ofertă de angajare validată
    • Vârsta dvs. (candidații în vârstă de 18-35 câștigă scoruri mai mari decât candidații mai în vârstă)
    • Competența dvs. de limbă în limba franceză sau engleză
    • Punctele sunt, de asemenea, acordate pe baza faptului că aveți o familie în Quebec, indiferent dacă veți fi însoțită de un soț / partener și / sau copii, și nivelul dvs. de auto-suficiență financiară.
    • Pentru mai multe informații despre cum să aplicați, vizitați site-ul oficial de imigrare Quebec aici: http: // Imigrare-Quebec.Gouv.QC.ca / en / imigrate-stabilit / permanent-lucrători / index.HTML.

    sfaturi

    Aflați dacă școala dvs. oferă servicii de carieră. Unele colegii sau universități oferă servicii concepute pentru a ajuta studenții și absolvenții recenți să găsească locuri de muncă în domeniul lor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar