Cum să devii un asident de sănătate la domiciliu

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă la nivel de intrare în domeniul medical unde puteți face cu adevărat o diferență în viața oamenilor, o ajustare la domiciliu (HHA) ar putea fi perfectă. Ca un HHA, ești instruit să ai grijă în case private și facilități rezidențiale. Aceasta înseamnă că probabil veți avea ore flexibile și sarcini, deci în fiecare zi este puțin diferită! Pentru a obține o idee mai bună despre cum să devii HHA, citiți câteva dintre cele mai frecvente întrebări.

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Ce fac Aides Home Health?
  1. Imaginea intitulată devine un asident de sănătate la domiciliu Pasul 1
1. Veți vizita casa unui pacient și veți ajuta la sarcini de îngrijire de bază. Descrierea postului dvs. va fi diferită pentru fiecare pacient pe care îl aveți. De exemplu, ați putea petrece o oră sau două la domiciliu în timp ce le scăldați sau lucrați cu ei pentru a pregăti o masă. Puteți chiar să vă spălați rufele sau să le ajutați să faceți exerciții și probabil că va trebui să păstrați o înregistrare detaliată de îngrijire, mai ales dacă dați oxigen sau medicamente.
  • Ca un HHA, s-ar putea să fiți cu normă întreagă, cu fracțiune de normă sau la apel în funcție de ceea ce au nevoie de pacienți.
Întrebarea 2 din 7:
Care sunt cerințele?
  1. Imaginea intitulată devine un asumare de sănătate la domiciliu Pasul 5
1. Un grad de liceu este mare, dar nu este necesar. Unele licee oferă chiar cursuri de bază de îngrijire a sănătății care vă pot ajuta să vă pregătiți să deveniți HHA. Verificați cu consiliul de îngrijire a statului pentru cerințele specifice de stat. În loc să solicite o diplomă educațională medicală sau avansată, de obicei aveți nevoie doar de formare la domiciliu pentru sănătate.
  • 2. Completați cel puțin 75 de ore de pregătire pentru asistența medicală la domiciliu. Chiar dacă cerințele de stat variază, orientările federale necesită un minim de 74 de ore de instruire. Jumătate dintre HHAS își fac pregătirea la colegiile comunității locale, deși agențiile de sănătate la domiciliu oferă, de asemenea, instruire.
  • 3. Luați examenul de certificare medical AIDE (MACE). Unele state vă cer să transmiteți MACE pentru a fi HHA. Acest examen național este un examen bazat pe calculator cu mai multe opțiuni și acoperă informațiile pe care ar fi trebuit să le învățați în timpul formării dvs. În mod specific, vă va testa cunoștințele despre îndatoririle dvs. HHA, cum să dați în mod corespunzător medicamente, cum să raportați starea de sănătate a pacientului și problemele etice care înconjoară îngrijirea.
  • Verificați cu site-ul de testare pentru a vedea dacă puteți lua examenul online la domiciliu. Dacă nu puteți, facilitatea dvs. de instruire ar trebui să vă ofere date și locații de testare.
  • Va trebui să plătiți o taxă de examen de 120 USD atunci când vă înregistrați pentru a lua examenul.
  • Întrebarea 3 din 7:
    Cât durează să devină un ajutor?
    1. Imaginea intitulată deveni o asistență de sănătate la domiciliu Pasul 4
    1. Trebuie să vă conectați între 75 și 180 de ore de formare în funcție de starea dvs. Reglementările federale au pregătit formarea la minimum 75 de ore, deși unele state precum Alaska și Maine necesită între 140 și 180 de ore. Din orele de antrenament, cel puțin 16 dintre aceștia trebuie să fie supravegheate și trebuie să înregistrezi 12 ore de educație continuă în fiecare an.
    • S-ar putea să alegeți să vă înscrieți în colegiul comunitar local dacă oferă un curs de asistență la domiciliu. Acestea, de obicei, durează 1 mandat și acoperă problemele de siguranță (cum ar fi manipularea fluidelor corporale), cum să oferim îngrijirii la domiciliu și oferind îngrijire specializată. Deoarece acestea sunt adesea clase hands-on, veți fi instruiți în case și învățați în sala de clasă.
    Întrebarea 4 din 7:
    Ce fel de abilități practice am nevoie?
    1. Cea mai mare parte a locului de muncă va oferi îngrijire fizică unui pacient. Acest lucru ar putea însemna obținerea lor îmbrăcată sau ajutarea lor baie, de exemplu. Ca un HHA, veți oferi, de asemenea, sprijin emoțional. Puteți vorbi cu ei, astfel încât să se simtă mai puțin singuri sau să-i ajute să-i scoată din casă pentru o plimbare. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de bune abilități de comunicare și să aveți compasiune, mai ales dacă pacientul dvs. se luptă sau are nevoie de un sprijin suplimentar. De exemplu, puteți lua cursuri de îngrijire pentru pacienții vârstnici sau la pacienții cu boli cronice, astfel încât să aveți o mai bună înțelegere a ceea ce trec.
    • Deoarece probabil veți avea câțiva pacienți pe zi, va trebui să vă gestionați timpul bine și să fiți organizat.
    • S-ar putea să aflați că comunicați și cu familia pacientului. Ei pot discuta despre opțiunile de îngrijire cu dvs. și va trebui să acționați ca o mișcare între ei și cu agenția de sănătate la domiciliu.
    Întrebarea 5 din 7:
    Care este diferența dintre un CNA și un HHA?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un asumare de sănătate la domiciliu Pasul 3
    1. Un CNA lucrează în setările organizate de asistență medicală și nu poate da medicamente. Deși CNAS și HHAS dau asistență medicală de bază, cum ar fi îmbăierea, îmbrăcămintea și îngrijirea pacienților, CNAS lucrează în spitale sau case de îngrijire medicală, în timp ce HHAS lucrează de obicei în casa unui pacient. Acest lucru înseamnă că, ca și HHA, ați putea ajuta în alte moduri - mergeți pe plimbări cu cumpărăturile pacientului sau la produsele alimentare, de exemplu. Din moment ce nu sunt într-o unitate de îngrijire, ar trebui să le dați medicamente sau îngrijire pentru răni care vindecă.
    • De exemplu, este posibil să aveți nevoie să spălați și să aveți grijă de picioarele unui pacient dacă au complicații de la diabet zaharat.
    • Unele state solicită să deveniți un CNA înainte de a deveni un HHA, deci verificați reglementările statului dvs.
    • Dacă preferați să lucrați cu alți profesioniști din domeniul sănătății, vă place să faceți loc de muncă CNA de când sunteți la un spital sau la o casă de îngrijire medicală. HHAS petrec mai mult timp singur sau cu pacienții.
    Întrebarea 6 din 7:
    Are un CNA sau HHA mai mulți bani?
    1. De obicei, un CNA este plătit mai mult. În general, salariul mediani din 2018 pentru CNAS este de aproximativ 30.800 de dolari pe an, în timp ce salariul mediană din 2018 pentru HHAS este de 24,200 $. Acest lucru se datorează faptului că CNA-urile sunt adesea angajate de clinici sau practici private care ar putea plăti mai mult decât o agenție de îngrijire a sănătății la domiciliu.
    • Există, de obicei, mai multe oportunități de angajare HHA decât pozițiile CNA, astfel încât să aveți mai mult noroc începând ca un HHA.
    Întrebarea 7 din 7:
    Cum găsesc un loc de muncă ca un asident de sănătate la domiciliu?
    1. După ce sunteți calificat, verificați ziarul local sau sunați la o agenție de sănătate la domiciliu. Departamentul de Sănătate și Servicii Umane a arătat că majoritatea HHAS și-au găsit locurile de muncă prin verificarea anunțurilor în ziar, la televizor sau la radio. De asemenea, puteți ști despre potențialul de locuri de muncă HHA dacă lucrați într-un alt cadru de asistență medicală. Nu uitați că familia și prietenii pot ști și despre posibilele locuri de muncă HHA.
    • Dacă o agenție de sănătate la domiciliu nu angajează în prezent, verificați înapoi într-o altă săptămână. Noi locuri de muncă se deschid frecvent în domeniul asistenței medicale, astfel încât să plătească pentru a verifica.
  • 2. Completați o aplicație și oferiți CV-ul dvs. pentru a ateriza poziția. Agenția vă poate direcționa să completați o aplicație online sau puteți renunța la una dintre ele împreună cu CV-ul dvs. Dacă nu auziți nimic de la agenție în câteva zile, apelați-le și întrebați despre înființarea unui interviu. Acest lucru arată că sunteți dornici și doriți ca slujba.
  • Șansele dvs. de a obține o slujbă HHA sunt minunate dacă ați terminat pregătirea. Biroul de Statistică a Muncii prevede o creștere de 34% a locurilor de muncă HHA în următorii 10 ani.
  • Dacă sunteți chemat pentru un interviu, fiți detaliat despre ce experiență ați câștigat în timpul formării. Probabil că va trebui să oferiți exemple specifice de îngrijire pe care le-ați dat cuiva în casa lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar