Cum de a alege un medic dentist pediatric

Alegerea unui dentist pediatric necesită evaluarea unei serii de criterii, apoi luând o decizie bazată pe cât de importantă este fiecare problemă pentru dvs. și a copilului dumneavoastră.Înainte de a alege un medic dentist pediatric, cântăriți opțiunile dvs. prin obținerea de recomandări de stomatologi pediatri calificați în zona dvs. și aflați pe care medicul dumneavoastră le poate vedea pe baza acoperirii asistenței medicale.Găsiți un dentist pediatru care este blând, îngrijitor și profund atunci când lucrați la gura copilului dumneavoastră.Nu selectați un dentist pediatric folosind un singur criteriu - în schimb, utilizați toate faptele disponibile pentru a decide care medicul dentist pediatric este cel mai bun pentru copilul dumneavoastră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Având în vedere opțiunile dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți un medic dentist pediatric Pasul 1
1. Găsiți un dentist calificat.Nu toți dentiștii pot oferi nevoile dvs. de stomatologie pediatrică.Adresați-vă medicului dentist sau pediatru pentru recomandări cu privire la un bun dentist pediatru.Prietenii și membrii familiei cu copii ar putea avea, de asemenea, recomandări utile, deci întrebați-le dacă pot ajuta.
  • Ca o ultimă soluție, ați putea alege să utilizați recenzii online în eforturile dvs. de a găsi un dentist calificat.
  • Imagine intitulată Alegeți un medic dentist pediatric Pasul 2
    2. Localizați un dentist recunoscut de o organizație profesională stomatologică.Căutați un dentist care este membru al Academiei Americane de Stomatologie Pediatrică sau o organizație similară.Aceasta înseamnă că dentistul are un interes special sau de formare în stomatologie pentru copii.Un bun dentist va deține, de asemenea, calitatea de membru în asociația dentară americană sau la o organizație profesională similară.
  • Imagine intitulată Alegeți un medic dentist pediatric Pasul 3
    3. Aflați cum se ocupă dentist cu situații de urgență.Cereți medicului dentist sau unui reprezentant al biroului lor ", au existat vreodată situații de urgență la biroul dvs?Cum ați făcut-o - sau cum ați face - să vă ocupați de situații de urgență?"Ascultați cu atenție răspunsul dentistului.Evitați stomatologii pediatrici care nu pot oferi un răspuns detaliat și liniștitor la aceste întrebări.
  • Imagine intitulată Alegeți un medic dentist pediatric Pasul 4
    4. Harta distanța de la dentist la casa ta.Există o mulțime de dentiști pediatrici de acolo, dar nu toate vor fi ușor accesibile.Înainte de a selecta un dentist pediatru, determinați distanța maximă pe care o preferați să călătoriți pentru îngrijirea dentară pediatrică.Căutați stomatologi pediatrici care se încadrează numai în zona pe care ați selectat-o.
  • De exemplu, ați putea decide că nu doriți să vă luați copilul la mai puțin de 45 de minute pentru îngrijirea dentară.În acest caz, luați în considerare doar birourile dentare care se află în termen de 45 de minute de călătorie.
  • Nu există nici o modalitate corectă de a determina cât de departe ar trebui să mergeți pentru îngrijirea dentară pediatrică.Unii oameni vor decide că 30 de minute sunt prea departe, în timp ce alții sunt dispuși să călătorească 60 de minute sau mai mult pentru îngrijirea pediatrică.
  • Imagine intitulată Alegeți un medic dentist pediatric Pasul 5
    5. Verificați disponibilitatea îngrijirii dentare pentru copilul dvs.În funcție de locul în care locuiți, s-ar putea să aveți opțiuni limitate despre care medicul dentist pediatric puteți selecta.De exemplu, dacă aveți o politică privată de asigurare dentară, veți putea să selectați un dentist pediatru care acceptă acest tip de asigurare pe care o aveți.Contactați pediatric Stomatologii sunteți interesați să patronați înainte de a planifica o întâlnire pentru a afla dacă este posibil să primiți îngrijire pe baza acoperirii copilului dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Alegeți un dentist pediatric Pasul 6
    6. Ia copilul tău la un dentist obișnuit, dacă este necesar.În cazul rar, că nu puteți localiza un dentist pediatric într-un interval rezonabil, ar trebui să puteți obține o îngrijire adecvată de la un dentist obișnuit.Cereți mai multor dentiști din zonă dacă acceptă copii ca pacienți și care vârste de copii vor trata. Evaluați-le utilizând celelalte criterii pe care le-ați folosi atunci când decideți pe centist pediatru să aleagă.
  • Metoda 2 din 3:
    Vizitarea birourilor dentiști
    1. Imagine intitulată Alegeți un medic dentist pediatric Pasul 7
    1. Ia copilul tău la biroul stomatologic înainte de vizita lor.Dă-ți copilul pentru a întâlni dentistul pe care îl gândești pe scurt și să se familiarizeze cu biroul dentist pediatric.Permiteți-i să se joace cu unele dintre jucăriile sau jocurile împrăștiate despre birou.Dacă copilul dumneavoastră are o primă impresie pozitivă despre biroul dentist, ar trebui să folosiți feedbackul pentru a se clasifica pe acel birou dentist într-un mod pozitiv împotriva altor dentiști.
    • Când biroul unui dentist face o primă impresie bună asupra copilului dvs., copilul va experimenta mai puțină anxietate decât în ​​cele din urmă, atunci când este timpul să primiți o verificare sau o altă numire.
  • Imagine intitulată Alegeți un medic dentist pediatric Pasul 8
    2. Uită-te la birou.Când vă aduceți copilul la medicul dentist sau dentiștii pediatri, sunteți cel mai interesat, verificați sala de așteptare.Un semn al unui dentist care se angajează să aibă nevoie de nevoile copiilor este prezența mobilierului, a cărților, a jocurilor și a altor tipuri de copii din copilărie.Biroul dentist pediatrului ar trebui să aibă, de asemenea, un decor prietenos cu copiii - culori strălucitoare, caractere de desene animate și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Alegeți un medic dentist pediatric Pasul 9
    3. Asigurați-vă că medicul dentist are o istorie medicală și dentară completă.Dacă copilul dvs. merge la un medic dentist pediatric pentru prima dată, ar trebui să întrebe istoricul medical al copilului dvs. și să primească o copie a tuturor înregistrărilor medicale relevante înainte de prima lor întâlnire.Dacă copilul dvs. trece de la un dentist la altul, noul dentist ar trebui să primească nu numai o copie a înregistrărilor medicale ale copilului dvs., ci și o copie a înregistrărilor dentare de la medicul lor pediatru anterior.
  • Cu aceste înregistrări în mână, dentistul pediatru va fi capabil să ia cele mai bune decizii cu privire la sănătatea dentară a copilului dumneavoastră.
  • Metoda 3 din 3:
    Evaluarea vizitei
    1. Imagine intitulată Alegeți un medic dentist pediatric Pasul 10
    1. Căutați punctualitate.Când vă evaluați vizita medicată pediatrică, gândiți-vă cât de repede ați fost văzută.Dacă ați fost programată pentru ora 10:00, de exemplu, dar nu ați fost văzută timp de douăzeci de minute sau mai mult, acea clinică dentară pediatrică nu poate funcționa într-o manieră punctuală și eficientă.Dacă sunteți adesea făcuți să așteptați, căutați în altă parte pentru a vă asigura că timpul nu este irosit și pentru a primi serviciul prompt pe care trebuie să-l așteptați de la un dentist pediatru de calitate.
    • Uneori apar urgențe care pot împinge întâlnirile înapoi. Dacă o întâlnire târzie se întâmplă doar o dată sau de două ori și explică motivele pentru care le dau o altă șansă.
  • Imagine intitulată Alegeți un medic dentist pediatric Pasul 11
    2. Asigurați-vă că copilul dvs. a fost îngrijit.În timp ce vizionați medicul dentist pediatric și personalul lor, asigurați-vă că sunt complete, dar blânde în timpul examinării copilului dumneavoastră.După numire, dezbasă-te copilul cu privire la experiența lor, chiar dacă ai fi în camera de examen cu ei tot timpul.Majoritatea copiilor nu vor părăsi biroul dentistului cu o revizuire strălucitoare a dentistului.Dar ei ar trebui să fie liberi de plângeri cu privire la durerea gravă și să vină la dispariție că medicul dentist a fost considerat de ei.
  • Puteți determina dacă medicul dentist și personalul lor sunt blânde și aprofundate, respectând procedurile, ascultând strigătele de durere de la copilul dvs. și apoi căutați un răspuns simpatic de la dentist sau al unui membru al personalului.
  • Imagine intitulată Alegeți un medic dentist pediatric Pasul 12
    3. A ales un dentist care vă informează despre sănătatea dentară a copilului dumneavoastră.După ce medicul dentist vede dinții copilului dvs., ei ar trebui să vă informeze cu promptitudine starea sănătății dentare a copilului dvs., inclusiv orice probleme care ar fi putut dezvolta.Ei ar trebui să asculte cu răbdare și să răspundă și să răspundă la întrebări pe care le-ați putea avea și să vă sfătuim despre ce pași puteți lua pentru a îmbunătăți sănătatea dentară a copilului, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Alegeți un medic dentist pediatric Pasul 13
    4. Selectați un dentist care vă angajează copilul în propria sănătate dentară.Un bun medic dentist pediatru nu numai că vă va întâlni cu sănătatea dentară a copilului dvs., îi va încuraja pe copil să-și recunoască propriul rol în șederea sănătății.De exemplu, dentistul dvs. și / sau personalul lor ar putea încuraja copilul să perie și să atace zilnic, arătându-le calea cea bună de a face acest lucru.Ei ar trebui, de asemenea, să încurajeze copilul să stea departe de sucuri dulci și gustări zaharoase.
  • sfaturi

    Copilul dvs. ar trebui să vadă un dentist pediatru la aproximativ șase luni după începerea dinților.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar