Cum să deveniți un medic în marea britanie

Fiind un doctor în Marea Britanie poate fi unul dintre cele mai pline de satisfacții. Deși este nevoie de o mulțime de muncă grea și ani de formare, ajungeți să ajutați oamenii și să faceți o diferență reală în fiecare zi. Din fericire, înțelegerea a ceea ce trebuie să faceți pentru a deveni un medic în Marea Britanie nu este prea dificil. Pentru ao sparge, am răspuns la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le au despre ceea ce este nevoie pentru a face acest lucru.

Pași

Metoda 1 din 6:
Ce calificări aveți nevoie pentru a deveni doctor în Marea Britanie?
  1. Imaginea intitulată deveni un medic în Marea Britanie Pasul 5
1. Câștigați o diplomă în medicină dintr-o școală recunoscută din Marea Britanie. Consiliul Medical General (GMC) este responsabil pentru reglementarea și licențierea medicilor în Marea Britanie. Primul pas în a deveni doctor medicinizat este de a primi o diplomă de licență de la o școală pe care o recunoaște GMC. Poate dura 4-6 ani și veți învăța științele medicale de bază, precum și participați la o pregătire clinică pentru a vă pregăti pentru instruirea medicală viitoare.
  • De asemenea, puteți lua un program medical de 4 ani de intrare de la o școală recunoscută, care este o opțiune excelentă dacă ați terminat gradul de licență care studiază altceva decât medicamentul.
  • 2. Completați un curs de fundație de 2 ani. După absolvire a școlii medicale, veți lua un curs de fundație de 2 ani în care veți afla mai multe despre științele medicale și practicile. Ca parte a cursului de fundație, veți primi și o licență pentru a practica medicina ca parte a programului.
  • Fiecare student medical trebuie să completeze cursul de fundație de 2 ani după ce au absolvit școala medicală.
  • 3. Finalizați antrenamentul de bază și instruirea specialiștilor. Formarea medicală core (CMT) implică cheltuieli de 2 ani de rotație în diferite specialități medicale pentru a câștiga experiență. De asemenea, puteți alege să urmăriți 3 ani de îngrijire acută (accs) care implică formarea medicală de urgență și de îngrijire intensivă, printre altele focuri. Odată ce ați înfășurat asta, puteți petrece între 4-7 ani de formare specializată pentru accentul ales, cum ar fi cardiologia sau oncologia (cancer).
  • Metoda 2 din 6:
    Cum intrați în școala medicală din Marea Britanie?
    1. Imaginea intitulată deveni un medic în Marea Britanie Pasul 1
    1. Câștigați un nivel bun în științe. Calificările la nivel avansat sunt unul dintre cei mai importanți factori din spatele intrării în școala medicală. Majoritatea școlilor solicită un AAA sau AAB la un nivel, în special în științe, cum ar fi chimia și biologia. Odată ce ați terminat un nivel, îl puteți folosi ca parte a aplicației dvs. la școala medicală.
    • În general, veți petrece 2 ani studiați și pregătiți-vă pentru un nivel, astfel încât să puteți face bine pe ea.
    • Aproape fiecare universitate din Regatul Unit utilizează un nivel pentru a evalua eligibilitatea unui student pentru un curs de studii universitare.
  • 2. Treceți la un test de admitere și interviuri cu Universitatea. Ca parte a aplicației dvs. la un program medical la o universitate din Regatul Unit, veți sta cu reprezentanți ai școlii pentru un interviu formal, profesional. De asemenea, veți lua un examen dat de către universitate pentru a vă ajuta să determinați dacă vă calificați sau nu pentru intrare.
  • Intervievatorii vor cere probabil lucruri despre munca dvs. sau experiența medicală și motivațiile dvs. pentru că doriți să deveniți doctor.
  • În general, examenele de intrare se vor concentra pe științe, cum ar fi biologia și chimia, alături de testarea generală a abilităților dvs. de gândire și de scriere.
  • 3. Trimiteți cererea la timp. În timp ce alte subiecte și universități pot fi mai flexibile pe măsură ce lucrați pentru a vă completa cererea, școlile medicale nu vor. Probabil că vă vor face să așteptați încă un an dacă nu ați trimis totul la timp. Scrieți o declarație personală excelentă, completați interviul, luați examenul de intrare și oferiți detalii despre orice experiență relevantă, cum ar fi lucrul într-un spital sau participarea la evenimente medicale.
  • De obicei, veți trimite cererea dvs. până în octombrie la cele mai multe universități din Marea Britanie.
  • De asemenea, veți avea referințe care trebuie depuse la timp, de asemenea.
  • Metoda 3 din 6:
    Cum obțineți licența medicală în Marea Britanie?
    1. Imaginea intitulată deveni un medic în Marea Britanie Pasul 9
    1. Școala medicală completă și primul an al programului Fundației. După absolvire a unei școli medicale de 4 sau 5 ani, veți începe programul de fundație de 2 ani și veți primi o licență provizorie. Odată ce ați terminat primul an, veți primi înregistrarea completă, astfel încât să puteți practica ca medic în timp ce vă completați formarea suplimentară.
    • Rețineți că veți avea în continuare ani de formare medicală înainte de dvs. după ce ați terminat programul Fundației. Dar veți avea licența medicală!
    Metoda 4 din 6:
    Cât durează să devină un doctor în Marea Britanie?
    1. Medicii din Marea Britanie se pot instrui de până la 16 ani. De obicei durează 4-6 ani pentru a câștiga un diplomă medicală, 2 ani pentru a finaliza cursul de fundație și apoi 3-8 ani de formare specializată. Deși depinde de specialitatea dvs. și de programele pe care le studiați, vă puteți aștepta, în general, mai mult de 10 ani de formare medicală.
    Metoda 5 din 6:
    Cât costă să devină un medic în Marea Britanie?
    1. Poate costa aproximativ 220.000 de lire sterline, dar cea mai mare parte este plătită de guvern. În timp ce guvernul britanic plătește pentru majoritatea costurilor de școlarizare, unele taxe de școlarizare, precum și cheltuielile de chirie și de viață sunt plătite de către student. Costurile suplimentare și taxele pot varia de la universitate la universitate, dar pot costa aproximativ 3.000 de lire sterline.
    • În ciuda taxelor suplimentare plătite de elev, având cea mai mare parte a pregătirii dvs. medicale plătite de Guvern vă poate extinde o datorie de împrumut pentru studenți atunci când ați terminat.
    Metoda 6 din 6:
    Cât de mult fac doctorii din Marea Britanie?
    1. Salarii GPS câștigă între £ 55.000 și 80.000 de lire sterline. Doctorii junior doar începând de obicei fac de 2 £ 23.000 de ani, ceea ce poate crește la 28.000 de lire sterline în al doilea an. Medicii în formarea specializată pot câștiga între £ 30.000 și 47.000 de lire sterline. Odată ce ați terminat pregătirea medicală formală și sunteți angajat pe personalul unui spital, veți începe să câștigați cel puțin 55.000 de lire sterline, iar unii medici pot câștiga mai mult de 100.000 de lire sterline.

    sfaturi

    Rețineți că intrarea în școala medicală se bazează pe mai mult decât gradele bune. Experiența, personalitatea, atitudinile și cât de empatici vă puteți ajuta să intrați într-o universitate excelentă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar