Cum să devii un coder medical

Codurile medicale sau specialiștii de codificare medicală trec prin informații detaliate despre leziunile, bolile și procedurile medicale ale pacienților din înregistrările medicale și documentele furnizate de medici și de alți furnizori de asistență medicală. Acestea atribuie apoi coduri pentru informații bazate pe un sistem oficial de codificare universal utilizat. Aceste coduri medicale sunt adesea folosite pentru a rambursa pretențiile spitalelor și medicii lor în scopuri de asigurare. Având cel puțin o diplomă de asociație și o acreditare în codificare sunt calificări preferate pentru aceastăprofession.

Pași

Metoda 1 din 3:
Instruirea pentru a deveni un coder medical
  1. Imaginea intitulată Fii o asistentă medicală
1. Obțineți o diplomă de liceu. Absolvirea de la liceu este singura cerință educațională de a deveni un coder medical. Cursuri în algebra de liceu, biologie, chimie, tastând, și alte abilități de calculator pot fi utile în cariera dvs. de codificare medicală. De asemenea, ar trebui să aveți o bună înțelegere a anatomiei, fiziologiei și condițiilor medicale.
  • Imaginea intitulată Fii o asistentă medicală 7
    2. Luați în considerare obținerea unui grad de colegiu. Deși nu sunt necesare, având o diplomă asociată sau de licență vă va ajuta cariera ca un coder medical. Un grad asociats durează de obicei 2 ani pentru a finaliza, iar o diplomă de licență durează de obicei 4 ani pentru a finaliza. Un grad de colegiu va oferi mai multe oportunități de avansare și creștere în domeniu.
  • Luați în considerare obținerea unei diplomă în domeniul tehnologiei informației în domeniul sănătății sau al administrației de îngrijire a sănătății.Un program de studii va include cursuri de învățământ general în plus față de cursurile specifice de codare medicală
  • Imaginea intitulată Deveniți un tehnicologie medicală Pasul 2
    3. Alegeți un program de codificare medicală. Multe colegii comunitare oferă diplome asociate în codarea medicală sau certificate de codificare medicală. Clasele pot fi în persoană, online sau o combinație. Asigurați-vă că vă înscrieți într-o școală acreditată de Asociația Americană de Management al Informațiilor de Sănătate (Ahima), fie Academia Americană de Coders Professional (AAPC).Ambele organizații păstrează o listă de programe acreditate pe site-urile lor.
  • Adresați-vă școlii despre rata de trecere pe examenele de certificare a coderului medical și serviciile de plasare a carierei pe care le oferă.
  • Dacă aveți planuri de a participa la o instituție de patru ani mai târziu, ar trebui să vă înscrieți într-un program asociat în locul unui program de certificat. De asemenea, trebuie să clarificați ce cursuri veți putea transfera la o altă școală.
  • Imagine intitulată 563418 16
    4. Fiți conștienți de colegiile și programele de carieră. Colegiile pentru profit oferă și formare medicală de codificare și adesea satisface nevoile studenților mai în vârstă și studenții care lucrează și cu normă întreagă.Aceste școli sunt adesea mai scumpe decât colegiile comunității locale.Aceste școli au, de asemenea, mai puține servicii de asistență pentru studenți și servicii de plasare a carierei.Unele dintre aceste școli prezintă, de asemenea, informații înșelătoare despre starea de acreditare
  • Imaginea intitulată deveni un cod medical Pasul 7
    5. Alăturați-vă unei organizații profesionale. Organizațiile profesionale reprezintă o modalitate excelentă de a învăța despre domeniu, rețea cu alți coderi medicali, găsiți informații despre oportunitățile de carieră și rămâneți la curent cu noile evoluții în domeniu. Aceste organizații au, de asemenea, capitole locale din Statele Unite.Asociația Americană de Management al Informațiilor de Sănătate (Ahima) și Academia Americană de Coderi Profesioniști (AAPC) sunt principalele organizații profesionale pentru coderii medicali.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea unui loc de muncă ca coder medical
    1. Imagine intitulată Obțineți un recepționer medical Pasul 3
    1. Începeți căutarea de locuri de muncă devreme.Nu trebuie să așteptați până când ați terminat școala pentru a începe să căutați un loc de muncă.Profitați de serviciile de plasare în carieră pe care le oferă școala dvs.
    • Stagii sunt un alt mod de a obține experiență și de a face conexiuni.Multe stagii sunt neplătite, astfel încât să doriți să fie intern în timp ce sunteți încă în școală.
    • Voluntariat într-un loc pe care doriți să-l lucrați sau cereți-vă la umbra de locuri de muncă Un coder medical experimentat vă poate ajuta să câștigați experiență și rețea.
    • Actualizați-vă CV-ul înainte de a începe să căutați și să vă dați feedback.
  • Imaginea intitulată Fii o asistentă medicală Pasul 2
    2. Luați în considerare rutele alternative.Dacă nu puteți găsi un loc de muncă ca un coder medical, puteți căuta întotdeauna alte opțiuni din domeniul medical pentru a obține piciorul în ușă.Luați în considerare lucrul la o recepție sau în departamentul de înregistrări medicale.Formarea dvs. ca coder medical vă face un bun candidat pentru aceste poziții.Puteți cere medicilor, asistenților medicali și altor persoane pe care le întâlniți despre pozițiile de codare medicală deschisă.
  • Imaginea intitulată Faceți o hârtie de cercetare Pasul 3
    3. Consultați-vă cu organizația dvs. profesională.Ahima și AAPC sunt surse excelente pentru locuri de muncă. AAPC are un forum de locuri de muncă și un program care ajută coderii recent certificați să găsească locuri de muncă. Trebuie să fii membru al AAPC pentru a obține acces deplin la aceste resurse.
  • Ahima oferă webinarii de pregătire în carieră, un registru de lucru de carieră și o listă de poziții deschise.
  • Imaginea intitulată face o hârtie de cercetare Pasul 4
    4. Utilizați motoarele de căutare în carieră.Locurile de muncă de coduri medicale pot fi găsite pe site-uri de căutare generale de locuri de muncă, cum ar fi Monster și CareerBuilder OrHealthcare Site-uri specifice, cum ar fi Web-ul de carieră de sănătate, BioHealthmatics și HealthJobs la nivel național
  • Deși sute de locuri de muncă sunt postate pe aceste site-uri web, nu subestimează puterea de rețea și cuvântul de gură.Lăsați oamenii să știți că sunteți în căutarea unui loc de muncă de codare medicală.Aceste motoare de căutare mari nu ar trebui să fie singura metodă pe care o utilizați pentru a găsi un loc de muncă.
  • Imaginea intitulată Fii o asistentă medicală Pasul 15
    5. Pregătiți-vă pentru interviu. Ar trebui să vă pregătiți pentru interviul dvs. de angajare, cercetarea companiei și a fi pregătită să răspundă la întrebări despre formarea și experiența dvs.De asemenea, ar trebui să demonstrați cum abilitățile dvs. ar beneficia de companie și de ce doriți să lucrați acolo.
  • Puteți fi testat pe terminologia medicală, înregistrările medicale electronice, prelucrarea pretențiilor și a software-ului de codificare cu care vă familiarizați.
  • Dacă nu sunteți deja certificat, discutați despre orice planuri pe care trebuie să le deveniți certificate și obiectivele carierei dvs.
  • Dați o strângere de mână fermă, faceți contact cu ochii și îmbrăcămintea profesională (i.E. Pantaloni scurți sau fusta, Blazers, costume, cămașă de îmbrăcăminte sau bluză) pentru interviul dvs.
  • Imagine intitulată 563418 19
    6. Fi pregătit să ia un test de evaluare.Unii potențiali angajatori vă pot cere să luați o evaluare a competențelor. Nu există test standardizat pe care toate companiile le folosesc.Testul de competențe vă va testa viteza, precizia, atenția la detalii și capacitatea dvs. de a atribui codurile corespunzătoare.
  • Ar trebui să vă întrebați cât timp va dura testul și dacă aveți nevoie să vă aduceți propriile cărți de codificare.
  • Metoda 3 din 3:
    Devenind un coder medical certificat
    1. Imaginea numită Fii o asistentă medicală 4
    1. Luați în considerare să deveniți certificați. Certificarea nu este necesară pentru codurile medicale.Cu toate acestea, având o certificare este benefică pentru cariera dvs.O certificare va permite angajatorului dvs. să știe că aveți un anumit nivel de competență și cunoștințe.
    • Codurile medicale certificate au mai multe oportunități de avansare în carieră, salarii mai mari și mai multe alegeri de angajare.Codurile certificate fac de obicei cu 20% mai mult decât coderii necertificați.
  • Imaginea intitulată Fii o asistentă medicală 9
    2. Decideți ce examen să stea. Atât certificările de oferte AAPC, cât și AHIMA.Decideți ce examen pe care îl veți lua vă va ajuta să vă pregătiți pentru examen.Ambele certificări sunt recunoscute la nivel național.
  • AAPC oferă certificări multiple, inclusiv codificator profesional certificat (CPC), codificarea ambulatoriu certificată (COC), codificator de admisie certificat (CIC), coder certificat de ajustare a riscului (CRC), certificat de coder profesional (CPC-P) și certificări de specialitate pentru anumite domenii de practică. Trebuie să aveți doi ani de experiență pentru a deveni pe deplin certificați.Dacă nu aveți doi ani de experiență, certificarea dvs. va fi considerată status de ucenic.
  • Ahima oferă M Coding Certified Associate (CCA), specialistului certificat de codificare (CCS) și specialistului de codificare certificat (CCS-P).Ei nu oferă o certificare a statutului de ucenicie, cum ar fi AAPC.Ahima vă recomandă să aveți 6 luni de experiență de codificare, ați finalizat un program aprobat Ahima sau ați finalizat un alt program de codare înainte de a sta la examen.
  • Ar trebui să luați în considerare dacă doriți să lucrați într-un cadru spital, Oficiul Medician sau o practică de specialitate pentru a vă ajuta să decideți ce certificare este potrivită pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un cod medical Pasul 3
    3. Pregătiți-vă pentru examen.Participarea la un program acreditat și o experiență de lucru reală ca un coder medical vă va ajuta să faceți bine la examenul dvs.Ahima și AAPC au ghiduri de studiu și resurse de pregătire a examenului online.Acestea oferă reduceri la materialele de instruire examen dacă sunteți membru al organizației.Ambele organizații oferă și pregătirea examenului în persoană.
  • Oamenii care iau cursuri de pregătire au mai multe șanse să treacă examenul.
  • Vorbind cu oamenii care au trecut examenul înainte este un alt mod de a vă ajuta să vă pregătiți pentru examen. Ei pot avea, de asemenea, materiale de studiu pe care le puteți utiliza.
  • Este posibil să trebuiască să vă alăturați organizației pentru a lua examenul.
  • Fiți pregătiți să plătiți o taxă de examen și să vă trimiteți transcrierile și să reluați dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat de succes Pasul 3
    4. Mențineți starea acreditării.După ce ați trecut examenul de certificare, vi se cere să participați la educația continuă pentru a rămâne certificată. Cantitatea de unități de educație continuă (CEUS) depinde de certificarea pe care ați primit-o. Verificați cu organizația dvs. de acreditare, astfel încât să știți despre cerințe.
  • Pentru Ahima, CCA, CCS și CCS-P, vi se cere să aveți 20 de urmărire a ciclului de recertificare de doi ani.
  • AAPC necesită 36 de CEU pentru o singură certificare.
  • Ar trebui să profitați de orice instruire la locul de muncă oferită la locul de muncă. Acestea se numără adesea spre directorul dvs.
  • Alte activități dincolo de administrarea CEU poate fi obligată să vă mențină și statutul credentialed.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Obțineți o diplomă de licență sau mai mare pentru a vă ajuta să vă avansați cariera de codare medicală. De asemenea, este posibil să puteți obține o acreditare avansată în specialitatea dvs.
  • Școlile de educație profesională sau adultă din zona dvs. pot oferi, de asemenea, clase pentru a începe o carieră în codarea medicală.
  • Domeniile de specialitate Puteți obține o acreditare pentru a include anesteziologie, cardiologie, chirurgie generală, medicină internă, ortopedie, pediatrie și urologie.
  • De asemenea, puteți obține o acreditare pentru a fi o registrator de tumori certificați (CTR) de la Asociația Națională a Registraților Cancer (NCRA).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar