Cum să devii un administrator de acasă în ohio

Un administrator de asistență medicală este responsabil pentru funcționarea eficientă și eficientă a unei case de îngrijire medicală, de la admiterea pacienților și coordonarea îngrijirii lor la gestionarea bugetelor și angajarea angajaților. În plus, un administrator de domiciliu de îngrijire medicală este responsabil de asigurarea faptului că casa de îngrijire medicală este în deplină conformitate cu reglementările și cerințele de sănătate federale și de stat. A deveni un administrator de domiciliu de îngrijire medicală implică atât educația academică, cât și experiența practică și pot oferi o carieră plină de satisfacții celor care se bucură de gestionarea altora și asigurându-se că pacienții primesc cea mai bună îngrijire posibilă. Citiți următorii pași pentru a afla cum să deveniți un administrator de acasă de îngrijire medicală în Ohio.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un ofițer de conservare Pasul 3
1. Ajungeți la diploma de licență sau de masterat. În Ohio, aveți nevoie de o diplomă de licență sau de masterat cu 100 de ore de ceas în nucleul subiectelor cunoașterii, și este mai bine dacă diploma dvs. este într-un domeniu asociat asistenței medicale. În plus, luarea de cursuri de afaceri și de management vă poate oferi fundația necesară pentru a gestiona afacerile de zi cu zi ale unei case de îngrijire medicală în Ohio.
  • Imaginea denumită devenind un dealer de mașini în Marea Britanie Pasul 5
    2. Găsiți un institut educațional care oferă cursuri de certificare a administratorilor de asistență medicală. Puteți face cursuri pe Internet și pe un campus, deci alegeți tipul de educație care funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Imagine intitulată Aranjați salvarea fără costuri Pasul 4
    3. Obțineți un stagiu la o casă de îngrijire medicală în Ohio. În Ohio, sunteți obligat să finalizați un stagiu de 9 luni dacă aveți o diplomă de licență sau o stagiu de 6 luni dacă aveți un masterat înainte de a obține certificarea dvs. în administrația de sănătate. Fiind parte a biroului administrativ vă va permite să vedeți funcționarea unei prime de îngrijire medicală și să experimentați toate aspectele diferite ale unui loc de muncă al administratorului de îngrijire medicală.
  • Imaginea intitulată deveni un reseller Dell Pasul 10
    4. Treceți la examenul de stat Ohio pentru administrarea asistenței medicale. Fără certificarea dvs. de stat, nu vi se va permite să lucrați ca administrator de acasă de îngrijire medicală.
  • Imaginea intitulată deveni un administrator de acasă de îngrijire medicală în Ohio Pasul 5
    5. Treceți examenul național de la domiciliu pentru a obține certificarea dvs. națională. Veți avea nevoie de acest lucru în plus față de certificarea dvs. de stat înainte de a putea solicita un loc de muncă în Administrarea Sănătății.
  • Imaginea intitulată deveni un investigator corporativ Pasul 3
    6. Aplicați pentru o poziție ca administrator de domiciliu de îngrijire medicală la un număr de case de îngrijire medicală din Ohio.
  • Puteți răspunde la anunțurile de locuri de muncă, în revistele comerciale sau în ziar
  • În plus, există agenții de ședere care să răspundă la industria asistenței medicale care vă pot ajuta să găsiți o poziție.
  • De asemenea, puteți trimite CV-ul dvs. neinvit la casele de îngrijire medicală. Uneori pozițiile se deschid în mod neașteptat și dacă CV-ul dvs. este deja acolo, ați putea obține un apel înapoi pentru un interviu.
  • Asigurați-vă că CV-ul și scrisoarea de intenție sunt profesionale și clare. Furnizați referințe care pot garanta calificările dvs. și vor vorbi foarte mult la realizările dvs. profesionale. Așteptați cu 2 săptămâni înainte de a urmări un apel.
  • Imaginea intitulată devine un reseller Dell Pasul 3
    7. Cercetați sănătatea financiară a oricărei case de îngrijire medicală care vă oferă o poziție. Este o idee bună să fiți pe deplin conștienți de faptul că nu numai provocările organizaționale pe care le veți confrunta cu acceptarea, dar și situația financiară. În plus, definiți în mod clar îndatoririle dvs. în contractul dvs. înainte de a accepta pentru a evita săvârșirea față de prea multe responsabilități.
  • Imaginea intitulată deveni o evaluare comercială imobiliară Pasul 3
    8. Mențineți certificarea dvs. Statul Ohio cere ca să câștigați credite educaționale continue pentru a vă menține certificarea, deci asigurați-vă că luați cursurile corespunzătoare în fiecare an pentru a rămâne actual.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar