Cum să devii neurolog

Dacă sunteți fascinat de sistemul nervos central și sunteți interesat de domeniul medical, neurologia ar putea fi cea mai bună carieră pentru dvs. Deși este nevoie de o determinare extremă și o școală riguroasă pentru a deveni un neurolog, o majoritate covârșitoare a oamenilor care aleg această profesie spun că vor face din nou alegerea. Dacă sunteți dispus să puneți în anii de școlarizare și instruire, veți avea ocazia să îmbunătățiți viața nenumăraților pacienți din slujba dvs. ca neurolog. Pentru a începe în direcția cea bună, am răspuns la cele mai frecvente întrebări pentru a îmbarcă această carieră dificilă, dar ultra-plină de satisfacții.

Pași

Întrebarea 1 din 9:
Ce face un neurolog?
  1. Imagine intitulată acționează imediat pentru a diminua leziunile cerebrale dintr-un pas de accident vascular cerebral 2
1. Neurologii diagnosticați și tratați condițiile care afectează creierul și sistemul nervos. Ca neurolog, veți efectua teste pe starea mentală, viziunea, reflexele, mersul și multe altele. Veți ajuta să tratați bolile cum ar fi tumori cerebrale, accident vascular cerebral, epilepsie, boala lui Lou Gehrig, scleroza multiplă, Alzheimer și altele.
  • 2. Neurologii nu efectuează o intervenție chirurgicală. Acest rol merge la Neurochirurgii. Cu toate acestea, puteți efectua proceduri precum punctele lombare (LP) pentru analiza lichidului spinal cerebral, studiile de conducere nervoasă și electromiografia (NCS / EMG).
  • Întrebarea 2 din 9:
    Câți ani necesită să devină neurolog?
    1. Imaginea intitulată supraviețuiește și prosperă în prima dvs. clasă de chimie organică Pasul 1
    1. În medie, veți studia timp de 13 ani pentru a deveni neurolog în U.S. În timp ce este posibil să vă puteți scurta învățământul de licență până la 1 an sau să alegeți un program care oferă o studii combinate și de studii medicale (6-8 ani), nu există comenzi rapide reale pentru instruirea în neurologie.
    • Veți face 4 ani de studiu universitar la un colegiu sau universitate. Dacă acumulați credite colegiului în liceu, este posibil să puteți absolvi în 3 ani.
    • Veți participa la școala de 4 ani pentru a obține un grad MD sau DO.
    • Vei intergri timp de 1 an în medicină sau chirurgie sau va fi intern timp de 2 ani în neurologie pediatrică.
    • Veți petrece 3 ani în programul dvs. de rezidență efectuând o pregătire de specialitate.
    Întrebarea 3 din 9:
    Ce ar trebui să fac mai mult pentru a deveni neurolog?
    1. Imagine intitulată Măsurați o tumoare cerebrală ca un volum 3D Pasul 1
    1. Studiați neuroștiința. Deși nu există niciun important major necesar pentru a merge la școala medicală, demonstrând o pasiune pentru neuroștiințe prin intermediul carierei dvs. de licență, vă poate stimula cererea și vă poate oferi o bază puternică pentru studiile dvs. de absolvent.
  • 2. Alegeți un alt domeniu similar științei. Dacă școala dvs. nu oferă în mod direct neuroștiințe, ați putea alege o majoră cum ar fi biologia, fiziologia sau chimia pentru a obține un fundal mai larg în știința naturală și corpul uman.
  • 3. Majore în științe umaniste sau sociale. Dacă vă simțiți cu adevărat pasionați de subiect și doriți să vă oferiți un impuls la comunicarea pacientului, încercați un non-știință major. Puteți alege un important ca engleza, comunicarea sau chiar istoria artei și încă deveniți un neurolog! Țineți cont de faptul că ar putea fi mai dificil să se pregătească pentru MCAT fără a fi calificat în știință.
  • Dacă școala dvs. permite acest lucru, încercați să luați cursuri care vă vor oferi un fundal științific larg. De exemplu, ar trebui să încercați să luați cursuri în fizică, biologie umană, chimie anorganică și organică și psihologie.
  • Dacă ați absolvit într-un câmp non-științific sau căutați să deveniți un medic mai târziu în viață, este complet posibil. Puteți utiliza experiența dvs. de viață și perspectivă diferită pentru a ieși în aplicațiile dvs. de școală medicală.
  • 4. Indiferent de majoritatea dvs., participați la o pistă pre-Med. "Pre-med", de obicei, nu este un important major. În schimb, este o distincție pe care o puteți face cu universitatea și consilierul dvs. pentru a vă asigura că veți obține informații despre sfaturi și cursuri de care aveți nevoie pentru a satisface cerințele de admitere la școală.
  • Fiecare școală va avea cerințe diferite pentru a îndeplini pe piesa pre-med, dar de obicei trebuie să completați cursuri substanțiale de biologie umană.
  • Întrebarea 4 din 9:
    Cum mă pregătesc scoala medicala?
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unui profesor pentru ajutor Pasul 2
    1. Treceți cursurile prealabile pentru școala medicală. Majoritatea școlilor medicale necesită anumite clase prealabile, indiferent de majore. Verificați cerințele potențiale ale școlii medicale înainte de a vă aplica pentru a vă asigura că ați terminat fiecare dintre condițiile preliminare.
    • Încercați să mențineți cel puțin 3.6 GPA în cursurile dvs. prealabile.
  • 2. Obțineți experiență în setările clinice în timp ce sunteți în colegiu. Puteți construi o aplicație mai puternică prin voluntariat ca lucrător de îngrijire a hospicei sau luând un loc de muncă ca scriitor spital sau asistent medical într-o clinică sau spital. În timp ce nu veți ajunge să tratați direct pacienții, munca administrativă și învățarea despre modul în care funcționează Centrul HealthCare vă vor învăța despre diverse abordări pentru îngrijirea pacientului.
  • Găsiți o poziție prin Centrul de carieră al școlii, consultanții dvs. pre-med sau o asociație națională care caută voluntari (cum ar fi Fundația Hospice din America).
  • 3. În anul dvs. Junior Undergrad, luați MCAT. Pentru a vă oferi cele mai bune fotografii la programele de școală competitivă, ar trebui să vizitați să înscrieți aproape de cel mai înalt punctaj posibil de 528 (scorul mediu pentru studenții admiși la școala Med este 510).
  • Pentru a vă pregăti pentru acest examen de 6+ ore, faceți teste de practică și verificați ghidurile gratuite oferite de Asociația Colegiilor Medicale Americane (AAMC), organizația care administrează testul.
  • Veți demonstra cunoștințele în patru categorii de pe MCAT: Fundațiile biochimice ale sistemelor de viață, fundamente chimice și fizice ale sistemelor biologice, baze de psihologice / sociale / biologice de comportament și de analiză critică și abilități de raționament.
  • Întrebarea 5 din 9:
    Ce voi învăța în școala medicală?
    1. Imaginea intitulată face față când vă simțiți rău în timpul unei disecții Pasul 9
    1. În primii 2 ani, veți afla despre corpul uman. Într-o setare de clasă, vă veți concentra pe un sistem fiziologic la un moment dat (cum ar fi sistemul nervos).
    • Alegeți un program care vă va oferi un lucru în loc de un MD dacă sunteți interesat să învățați o abordare mai holistică, spirit-corp-spiritul față de îngrijirea pacientului și medicina.
  • 2. În al treilea și al patrulea an, veți explora diferite domenii medicale prin experiență practică. Veți putea să eșantitați lucrările de neurologie în timpul "rotațiilor dvs. clinice."În timpul rotației, veți umbri medicii și să participați la instruirea în domeniul asistenței medicale reale. Acordați atenție în timpul rotirii de neurologie pentru a decide dacă vă bucurați de mediul de lucru și pentru a ridica abilitățile introductive.
  • Dacă nu vă place rotația dvs. de neurologie, nu vă puteți panica! S-ar putea să fi învățat că neuroștiința nu este potrivită potrivită pentru dvs. Utilizați celelalte rotații pentru a găsi o alegere de carieră mai potrivită.
  • Întrebarea 6 din 9:
    Cum obțin licențiată pentru a practica neurologia?
    1. Imaginea intitulată Scrieți o lucrare de cercetare într-o zi cu pasul 25
    1. Luați examenul de licențiere medicală din Statele Unite (USMLE) dacă sunteți într-un program MD. Luați primele părți ale examenului în timp ce sunteți în școala medicală. În timpul examenului, veți demonstra cunoașterea fundamentală a medicinei și a abilităților clinice.
    • Luați pasul 1 în timp ce sunteți în primul sau al doilea an de la școala medicală.
    • Așteptați să luați pasul 2 ck (cunoștințele clinice) până la al treilea sau al patrulea an, când ați avut mai multă practică cu abilitățile clinice.
    • Odată ce ați absolvit, puteți lua pasul 3 din USMLE pentru a obține licența dvs.
  • 2. Dacă sunteți într-un program de lucru, luați examenul cuprinzător de licențiere osteopatică medicală (Complex-SUA). Ca și USMLE, complexul-SUA va evalua cunoștințele dvs. esențiale despre medicină și vă va testa abilitățile clinice.
  • Puteți lua nivelul 1 după primul an de școală medicală.
  • Luați testele de nivel 2-CE și nivelul 2-PE după al doilea an (în orice ordine).
  • Luați examenul de nivel 3 după ce ați primit gradul dvs. de absolvent.
  • 3. Odată ce ați trecut un examen medical de licențiere, obțineți certificarea cu consiliul de neurologie al țării dvs. Pentru a fi eligibil pentru certificare, va trebui să fi absolvit școala medicală, să posede o licență medicală valabilă, să demonstreze note de trecere într-un examen de neurologie și subspecialitate și să completeze o serie de ore clinice.
  • Întrebarea 7 din 9:
    Ce se întâmplă după școala medicală?
    1. Imaginea intitulată se implică în studiile de cercetare medicală Pasul 12
    1. Intern la un spital sau un centru medical. După ce obțineți gradul dvs. de absolvent, veți petrece cel puțin un an care lucrați alături de medicii și personalul medical complet, făcând rezidența primului an (numit și un stagiu). Ca intern, veți practica medicina internă generală (mai degrabă decât specializarea în neurologie) și să dezvoltați abilități clinice.
    • Medicina internă Stagiarii se vor concentra în primul rând pe diagnosticarea, tratarea și îngrijirea pacienților adulți.
    • Veți aplica pentru stagiul și rezidența dvs. prin "meciul", care este condus de programul național de potrivire a rezidenților. Pentru a aplica, trebuie să completați o aplicație prin serviciul electronic de aplicații de rezidență (ERAS). Compilați-vă CV-ul și scrisorile de recomandare devreme, astfel încât să le puteți trimite la ERA atunci când sunteți gata. Includeți istoricul educațional, stagii finalizate, experiența de cercetare și lista de referințe.
    • Odată ce ați trimis o cerere, este posibil să fiți invitați la interviuri la programele de rezidență.
    • Apoi, veți clasifica opțiunile de top ale programelor de rezidență, iar un algoritm de calculator se va potrivi programelor și solicitanților pentru a optimiza opțiunile de top.
    • Veți afla rezultatele dvs. de plasare în ziua meciului, care apare în luna martie în fiecare an.
  • 2. Completați o rezidență de trei ani specializată în neurologie. În următorii dvs. trei ani ca rezident, veți învăța de la specialiști în domeniu, pe măsură ce vedeți pacienții și veți continua să vă dezvoltați abilitățile clinice prin lucrul cu mentorii.
  • 3. Pentru o pregătire mai specializată, completați o părtășie. Pentru a vă oferi în afară de alți absolvenți de pe piața muncii, puteți instrui pentru 1-4 ani mai mulți ani. Aplicați la un spital de predare pentru o părtășie într-o zonă ca neurologia copilului, neurofiziologia clinică, dizabilitățile neurodevelopmentale etc.
  • Când intenționați să vă gândiți la o părtășie, să evaluați dacă potențialul venituri mai mari pe care îl veți obține de la o specializare suplimentară va depăși costul de a cheltui mai mulți ani care primesc un salariu mai mic și / sau luând datoria în timp ce te antrenezi.
  • Întrebarea 8 din 9:
    Cum găsiți locuri de muncă ca neurolog?
    1. Imaginea intitulată deveni un recepționer hotel Pasul 4
    1. Aplicați pentru poziții prin intermediul plăcilor de locuri de muncă online. Încărcați un CV accentuând orice experiență de cercetare din trecut și a crea o personalizată scrisoare de intenție care demonstrează cercetarea dvs. aprofundată a acestei practici / spital.
    • Deoarece majoritatea managerilor de angajare sunt medici, nu vă fie frică să trimiteți mai multe e-mailuri de urmărire în cazul în care un medic ocupat ratează un e-mail.
  • 2. Rețea și se referă la poziții prin conexiunile dvs. Participați la conferințele de neurologie din întreaga țară pentru a intra în contact cu ceilalți în domeniu și păstrați-vă la curent cu evoluțiile de neurologie. Rămâneți în contact cu colegii curenți și foștii colegi, precum și absolvenții școlii dvs. pentru a construi o reputație ca neurolog competent și partener plăcut de muncă.
  • Întrebarea 9 din 9:
    Cât de mulți bani fac neurologii?
    1. Imaginea intitulată Scrie o scrisoare Cererea unei prelungiri Pasul 7
    1. Neurologii complet instruiți fac peste 267.000 de dolari pe an. Dacă sunteți un neurolog mai specializat sau dacă practicați într-o zonă cu mai puțini medici (cum ar fi Midwest), veți avea tendința de a face mai mulți bani.
    • În timpul rezidenței dvs. veți face aproximativ 60.000 de dolari pe an, cu creșteri de plată pe măsură ce câștigați mai multă experiență.

    sfaturi

    Studenții medicali cu abilități logice de raționament, interese legate de psihologie și abilități de comunicare sunt mult mai probabil să prospere într-un cadru de neurologie.
  • În medie, med școlar de școlarizare, taxe și asistență medicală costă 41.438 dolari pe an la școlile publice și 61.490 dolari pe an la școlile private, deși puteți solicita ajutoare financiare și burse.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar