Cum să faci un dormitor de șefă

Sufletul de șerif, cunoscut și sub denumirea de șepul de dormit, de dormit sau în spate, este o mișcare de depunere care este frecvent utilizată în artele marțiale ca o tehnică de depunere. De asemenea, este adesea învățat ca o manevră de auto-apărare dacă trebuie să suporți un atacator. Un ciocan de dormit Hold încetinește alimentarea cu sânge a creierului și determină că persoana fiind sufocată să treacă. Este o mișcare incredibil de periculoasă, care ar trebui utilizată numai în situații extreme sau sub supravegherea artei marțiale sau a unui expert. Întotdeauna eliberați pe cineva în momentul în care acestea se deplasează și solicită asistență medicală dacă nu răspund după ce le-ați pus jos.

Pași

Partea 1 din 3:
Apucând și obțineți în spatele adversarului
  1. Imaginea intitulată face un suflare de dormit Pasul 1
1. Apucați umerii sau brațul adversarului dvs. pentru a vă ancora. Dacă adversarul tău este încercând să te lupți, Luați încheietura mâinii cu mâna nondominantă și umărul superior cu mâna dominantă. Dacă vă luptați cu adversarul, apucați rapid umerii adversarului și înfășurați degetele în jurul lamelor umărului pentru a vă orienta.
  • Puteți efectua o lovitură de șoc în timp ce sunteți pătrat sau în picioare în afara centrului adversarului.
  • Aplicați presiunea fermă cu mâinile după ce le-ați apucat.
  • Nu veți putea să le stabiliți mult timp fără rezistență. Timpul necesar pentru a apuca și a vă roti ar trebui să fie mai puțin de 2 secunde.
  • Puteți să vă trageți adversarul la pământ pentru a efectua această așteptare sau puteți face acest lucru în timp ce ambii dintre voi sunteți în picioare.
  • Imaginea intitulată Faceți un suflare de dormit Pasul 2
    2. Trageți-le în timp ce rotiți umerii lor pentru a ajunge în spatele lor. Dacă ați apucat umerii adversarului, împingeți-i cu mâna ta dominantă. În același timp, trageți cu mâna nondominantă. Acest lucru vă va roti adversarul în jurul nostru, astfel încât să vă îndreptați departe de dvs. Înfășurați brațul dominant în jurul pieptului sau gâtului pentru a le ține în poziție. Dacă ți-ai apucat brațul, trageți încheietura mâinii spre tine și amestecați-vă spre partea înainte de a vă aluneca brațul dominant în jurul pieptului pentru a le roti în jur.
  • Dacă sunteți mai mici sau vă rezistă în așteptare, puteți plasa piciorul interior în spatele lor și pivotați pentru a vă deplasa în spatele lor.
  • Dacă sunteți atacați activ și ați prins încheietura mâinii, răsuciți încheietura mâinii în timp ce le trageți dezarmați-le.
  • Imaginea intitulată Faceți un șufăcător de ședere Pasul 3
    3. Le strângeți spre tine și înfășurați brațul dominant în jurul gâtului lor. Odată ce te afli în spatele adversarului tău, brațul tău dominant ar trebui să fie înfășurat în jurul pieptului lor. Trageți adversarul aproape de dvs. și ajustați antebrațul dominant, astfel încât să fie în jurul gâtului lor. Adversarul tău își va ridica brațele pentru a-și proteja gâtul. Acest lucru vă va oferi deschiderea pe care trebuie să o plasați mâna nondominantă în spatele capului.
  • Când ajung în sus pentru a-și proteja gâtul, primul dvs. instinct poate fi să vă atingă mâna liberă pentru a-și schimba mâinile. Nu face asta. Vă veți pierde pârghia dacă nu vă așezați brațul în spatele capului lor.
  • Dacă sunteți atacați activ, le strângeți de la o parte la alta în timp ce vă așezați prinderea în sus pentru a le dezorienta și a face mai greu să lupți înapoi.
  • Când adversarul își ridică brațele pentru a-și proteja gâtul, probabil vor înfășura mâinile în jurul antebrațului și să încerce să-l tragă. Luați umărul și strângeți-le strâns pentru a le împiedica să vă rupeți brațul.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea presiunii cu menținerea dvs
    1. Imaginea intitulată face un suflare de dormit Pasul 4
    1. Glisați antebrațul dominant sub bărbie și înfășurați gâtul lor. Ajustați brațul dominant prin ridicarea acestuia până când antebrațul dvs. este așezat ferm între bărbie și piept. Împingeți-vă brațul strâns în jurul gâtului pentru a le ține în poziție. Luați-vă umărul cu mâna dvs. dominantă pentru a vă stabiliza aderența.
    • Nu-i iau pe partea laterală odată ce brațul tău este sub gât. Ați putea deteriora permanent coloana vertebrală a adversarului.
  • Imaginea intitulată Faceți un șufăcător de ședere Pasul 5
    2. Glisați mâna nondominantă în spatele capului. Rulați mâna nondominantă în spatele capului adversarului, între gât și centrul capului lor. Aduceți degetul mare până la urechea dvs. pe partea opusă a corpului vostru.
  • De exemplu, dacă aveți dreptate, vă veți ridica brațul stâng în spatele capului și vă veți aduce degetul stâng până la urechea dreaptă.
  • Imaginea intitulată Faceți un suflare de dormit Pasul 6
    3. Bucurați-vă mâna dominantă sub braț pentru a vă bloca aderența. Pentru a vă stabiliza aderența, introduceți mâna dominantă în interiorul pliului cotului dvs. nondominant. Înfășurați degetele în jurul cotului pentru a vă bloca brațul dominant în poziție. În acest fel, dacă adversarul dvs. încearcă să alunece, puteți folosi tensiunea din aderență pentru a crește cu ușurință presiunea.
  • Acest lucru vă va da mâna dominantă pentru a vă menține. Dacă nu vă prindeți brațul, vă bazați singur pe forța brațului dvs. pentru a le păstra înțepați.
  • Imaginea intitulată Faceți un șufăcător de ședere Pasul 7
    4. Aplicați presiunea pe laturile gâtului adversarului cu brațul dvs. dominant. Îndoiți cotul și flexați-vă brațul dominant, astfel încât antebrațul dvs. să aplice presiune pe o parte a gâtului și bicepul se aplică presiunii pe partea opusă. Împingeți-vă brațul nondominant înainte pentru a-și înclina gâtul înainte spre piept. Acest lucru va apăsa bărbia în antebrațul dvs. și va oferi o presiune suplimentară, astfel încât să puteți începe să restricționați fluxul de sânge în creierul lor.
  • Înclinați înapoi și răspândiți-vă picioarele pe măsură ce aplicați presiune pentru a se suporta pentru rezistență.
  • Scopul unui Sleeper Hold nu este de a restrânge aerul. Dacă vă împingeți în gâtul adversarului, nu o faceți corect.
  • Imaginea intitulată Faceți un șufăcător de ședere Pasul 8
    5. Transformați șoldurile pentru a împinge pelvisul în spatele adversarului. Odată ce aveți o prindere fermă pe adversar și aplicați presiune, rotiți trunchiul dvs., astfel încât șoldul să apară în spatele micului adversar al adversarului. Acest lucru îi va ține lagred de tine și o va face mai greu pentru ei să se lupte înapoi sau să iasă din Hold.
  • Care șold pe care îl utilizați pentru a vă sprijini spatele adversarului depinde de cât de mare este adversarul tău. Face tot ce se simte natural pentru tine. Dacă adversarul dvs. este mai mare, utilizați șoldul dvs. dominant. Dacă sunt mai mici, utilizați șoldul nondominant.
  • Țineți această poziție timp de 10 secunde sau până când adversarul dvs. merge limpede sau iese.
  • Imaginea intitulată Faceți un șufăcător de ședere Pasul 9
    6. Efectuați o parte laterală dacă vă puteți înfășura doar pe o parte. Puteți efectua o variație pe Hold Hold dacă adversarul dvs. ratează un pumn. Cu brațul lor extins, glisați sub umăr și înfășurați mâna dominantă în jurul gâtului pe partea opusă. Ridicați-vă pentru a-și păstra brațul extins de coborârea și luați mâna dominantă cu mâna liberă pentru a le înfășura în jurul lor și pentru a stoarce.
  • Înclinați spre ei pentru a le menține în afara echilibrului.
  • Țineți-le astfel încât umărul lor este condus în partea gâtului pe o parte, apoi aplicați presiune pe cealaltă parte cu brațul.
  • Această mișcare nu este metoda preferată, deoarece nu împiedică adversarul dvs. să utilizeze brațul lor nondominant.
  • Partea 3 din 3:
    Efectuarea de separă în siguranță
    1. Imaginea intitulată face un suflare de dormit Pasul 10
    1. Eliberați-vă sufletul de așteptare după 10 secunde, cu excepția cazului în care sunteți în pericol imediat. Doar dacă nu sunteți atacați activ, eliberați-vă sufletul de așteptare după 10 secunde. 15 secunde este timpul maxim de timp pe care îl puteți aplica la gât fără a risca deteriorarea permanentă.
    • Dacă ați aplicat corect presiunea asupra arterelor majore ale gâtului, adversarul dvs. ar trebui să meargă la limbă după 5-9 secunde.
  • Imaginea intitulată Faceți un șufăcător de ședere Pasul 11
    2. Nu restricționați fluxul de aer al adversarului dvs. și aplicați numai presiunea arterelor. Dacă aplicați prea multă presiune la gâtul adversarului, riscul de a vă deteriora vântul. Scopul unui somn de dormit este de a restricționa fluxul sanguin, nu aerul, astfel încât să folosiți numai forța pe părțile laterale ale gâtului adversarului.
  • Imaginea intitulată Faceți un șuor de ședere Pasul 12
    3. Opriți sufocarea adversarului dacă atingeți antebrațul. Semnul universal de predare în lupta marțială este un robinet dublu ușor pe o secțiune expusă a pielii. Aceasta înseamnă că adversarul tău renunță. Eliberați-vă imediat prinderea, dacă adversarul dvs. rotează pe antebrațul dvs. în timp ce le suflați.
  • Veți vedea că artiștii marți mixtați fac acest lucru când au fost plasați într-o supunere de susținere că nu pot ieși din.
  • Aici vine termenul "ieșire".
  • Imaginea intitulată face un suflare de dormit Pasul 13
    4. Evitați să utilizați șocul de pe cineva cu probleme cardiovasculare. Sufletul de ședere ține fluxul de sânge spre creier. Aceasta înseamnă că indivizii cu probleme de inimă sau de tensiune arterială pot suferi un eveniment cardiac grav dacă fluxul sanguin este perturbat. Nu efectuați niciodată această mișcare pe cineva care se luptă cu probleme cardiovasculare.
  • Apelurile de urgență imediat dacă cineva suferă un atac cardiovascular în timp ce le suflați sau nu se trezesc după 10-15 secunde.
  • Avertizări

    Doar dacă nu sunteți atacați activ, nu folosiți niciodată acest lucru pe cineva fără permisiunea lor.
  • Sunați serviciile medicale de urgență în momentul în care credeți că cineva este în pericol.
  • Puteți răni serios sau ucide pe cineva care efectuează această așteptare.
  • Tehnicile de luptă, în special încuietori și sufocări articulate pot fi foarte stresante pentru organism. Consultați un medic înainte de a încerca orice tehnică de arte marțiale sau înscrierea într-o școală de arte marțiale.
  • Doar practică această tehnică sub supravegherea unui instructor competent.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar