Cum să te întorci la un trișor

Când cineva te trișește, vrei să faci înțelepciune. Dacă simțiți că este necesar, puteți lua câțiva pași pentru a exacta unele răzbunare de bază pe partenerul dvs. Cea mai bună răzbunare, totuși, creează o viață nouă pentru tine în care ești fericit și sănătos.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând cheater îmi pare rău că te-am pierdut
  1. Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 1
1. Faceți fotografii cu un prieten. Dacă partenerul dvs. este înșelat, o modalitate de a-l face pe el sau ei gelos este să facă fotografii cu un prieten. Prietenul ar trebui să fie același sex ca și partenerul tău. Mergeți în jurul orașului și faceți fotografii împreună. Postați imaginile în care le puteți vedea ex-ul dvs.
  • Această răzbunare funcționează cel mai bine dacă faceți împreună unele activități romantice, cum ar fi o cină de lumânare împreună sau de mers pe jos în mână printr-un parc
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 2
    2. Postați imaginile fericirii dvs. Publicați-vă fericirea pe social media. Chiar dacă nu vă simțiți fericiți, încercați să falsificați fericirea pentru fotografii. Postați fotografiile cu prietenii cu băuturi sau drumeții prin pădure. Includ Smiling Sellings cu repere locale sau în muzeele locale. Orice care vă arată că trăiți o viață excelentă este jocul pentru postarea pe social media.
  • Acest pas arată cealaltă persoană ce au renunțat. În plus, fericirea falsă este un pas în mișcare spre fericire.
  • În plus, încercați să vă ascundeți durerea. În timp ce acesta poate fi dificil, poate face trișori supărat, cât mai mulți înșelători sunt ego-condusi, așa că vor să fie în mijloc. Dacă arunci în sus la persoana, hrăniți ego-ul acelei persoane. Încercați să vă despărțiți calm cu persoana și apoi să vă ocupați de viața voastră.
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 3
    3. Lăsați-i să trăiască cu ceea ce au făcut. Adică odată ce ați mutat de la partenerul dvs., acea persoană trebuie să învețe să trăiască singuri din nou, pe care să nu fie echipați să o facă. Ei trebuie să ia piesele, să plătească facturile și să fie cel cunoscut ca partenerul de înșelăciune. Vizionându-le încearcă să ridice piesele poate fi o răzbunare destul de bună.
  • Partea 2 din 3:
    Trecând peste
    1. Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 4
    1. Ignorați persoana. Odată ce ați decis să continuați, nu luați apelurile persoanei. Cu excepția cazului în care într-adevăr, vrei cu adevărat să te comporți cu persoana, este mai bine pentru orice comunicare de la ei. Încă o dată, nu doriți să vă hrăniți ego-ul sau să fiți convins de retorica lor. Desigur, poate face ceva bun pentru a păstra persoana în jurul valorii de social media, astfel încât ei pot vedea cât de mare este viața ta. În acest fel, persoana știe ce a pierdut el sau ea.
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 5
    2. Se ocupă de emoții. Fiind înșelat vine cu o întreagă gamă de emoții. Probabil că vă așteptați la furie și tristețe, dar ați putea fi surprins că, de asemenea, simțiți rușinea și goliciunea. Vă puteți găsi supărat sau posesiv. S-ar putea chiar să simțiți ușurarea pentru că ați dat seama în cele din urmă a ceea ce se întâmplă cu relația dvs. Toate aceste sentimente sunt perfect normale.
  • Primul pas în a vă ocupa de emoțiile dvs. este de a vă imagina exact ceea ce vă simțiți. Încercați să cheltuiți o jurnalizare de timp pentru a vă ajuta să vă identificați emoțiile.
  • Discutarea acestuia cu un prieten vă poate ajuta să vă dați seama ce vă simțiți.
  • Nu vă fie frică să discutați cu un terapeut. Dacă vă simțiți că emoțiile dvs. sunt copleșitoare, este perfect normal să acceptați ajutor profesional.
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 6
    3. Învață să ai încredere în tine. S-ar putea să vă gândiți că este parțial vina pe care persoana a înșelat. În timp ce vă puteți răspunde parțial pentru a lăsa relația să meargă, a fost alegerea celeilalte persoane de a înșela.
  • Cu toate acestea, puteți învăța din ce sa întâmplat. În viitor, aveți încredere în tine când relația nu se simte corect, și ia măsuri pentru a face mai bine. De exemplu, opriți-vă să discutați cu partenerul dvs. când vă simțiți că ceva a mers prost.
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 7
    4. Iartă persoana. Acest pas se poate simți contra-intuitiv pentru a se răzbuna. Cu toate acestea, ținându-vă mânia vă face doar nefericiți și vă împiedică să vă deplasați.
  • Iertarea începe cu identificarea mâniei și sentimentelor față de persoana, pe care ați lucrat deja în această secțiune.
  • Următorul pas este de a vedea dacă puteți găsi de ce persoana a făcut ceea ce a făcut el sau ea. Asta înseamnă încercarea de a găsi compasiune partenerului pentru a afla cum a ajuns la punctul de a înșela.
  • Iertarea persoanei nu înseamnă o scuză a ceea ce a făcut el sau nici nu înseamnă că trebuie să rămâi cu el sau cu ea. Înseamnă că trebuie să te gândești la persoana ca o persoană, nu ca o entitate care te-a rănit.
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 8
    5. Ai grijă de tine. În urma ruperii lui cu un trișor, vă puteți găsi că doriți să vă îndreptați în durerea voastră. Când sunteți în jos și afară, puteți găsi, de asemenea, că nu mâncați în mod corespunzător, dormiți bine sau obțineți exerciții adecvate. Aveți grijă de dvs. este esențial să vă ajutați să vă vindecați și să mergeți mai departe.
  • Încercați să rămâneți la un program de alimentație obișnuit și asigurați-vă că faceți unele alegeri sănătoase. Includeți o mulțime de fructe și legume, boabe întregi și pește în dieta dvs.
  • Dați-vă odihnă suplimentară. Nu numai că veți avea nevoie de odihnă suplimentară, dar puteți găsi mai greu să adormiți. Prin urmare, veți avea nevoie de timp suplimentar pentru a dormi.
  • Încercați să obțineți un exercițiu, de asemenea. Faceți o plimbare afară în lumina soarelui. Merge la înotări. Joacă un joc de baschet cu prietenii tăi. Ia măsuri pentru a te ridica și a se deplasa.
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 9
    6. Faceți lucrurile pe care le bucurați. Ridica activitățile vechi pe care nu le-ați avut timp într-o relație. De exemplu, petreceți cu prietenii sau ridicați un vechi hobby. Găsiți timp pentru a vă oferi voluntar. Nu numai că aceste activități vă vor ajuta să continuați, dar ei vă vor face mai fericiți ca o persoană. Fericirea este cea mai bună răzbunare.
  • Nu vă fie frică să prindeți o imagine sau două pentru a posta în cazul în care ex-ul dvs. îl poate vedea.
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 10
    7. Începeți să întâlniți din nou. Odată ce v-ați dat puțin timp să vă vindecați, ridicați-vă din nou. Pentru unul, încercând să găsiți din nou romantismul, vă poate face mai fericiți. În plus, vă poate arăta ex-vostru că ați mutat cu adevărat și că ceea ce sau el sau ea v-a pierdut pentru totdeauna.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să începeți din nou, luați în considerare utilizarea unui site de dating. Trebuie să plătiți pentru unele site-uri, dar altele sunt gratuite. Dating site-uri oferă o modalitate de a vă conecta cu oameni cu interese similare cu dvs.
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 11
    8. Merge într-o aventură. Uneori, când sunteți într-o relație, ați renunțat la lucrurile mari pe care le-ați dorit să le faceți. Acum este momentul să mergem să faceți aceste lucruri. Aveți viața dvs. larg deschisă chiar acum, iar posibilitățile sunt nesfârșite.
  • De exemplu, luați o vacanță într-o țară fulgată pe care ați visat-o întotdeauna. Du-te înapoi la școală pentru gradul pe care l-ai dorit mereu. Obțineți animalul de companie pe care l-ați dorit, dar nu a putut fi că partenerul dvs. a fost alergic. Treceți la un nou oraș. Obțineți un nou loc de muncă sau începeți o nouă carieră. Indiferent ce este ceea ce face ca inima ta să bată puțin mai repede, asta ar trebui să faci.
  • Încă o dată, nu doare să posteze câteva imagini ale aventurilor tale fabuloase în care ex-ul tău le poate vedea.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea răzbunării asupra persoanei
    1. Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 12
    1. A dezvălui secretul. O modalitate de a se întoarce la trișor este de a spune adevărul despre ceea ce sa întâmplat. Asta nu înseamnă că ar trebui să intri în detalii extreme. Mai degrabă, dacă unul dintre prietenii tăi sau chiar unul dintre membrii familiei ex-parteneri întreabă, spune adevărul că partenerul tău ți-a înșelat cu altcineva. În cele din urmă, Karma rău se va întoarce la partenerul dvs. sub forma unei limbi de la un prieten reciproc.
    • Cu toate acestea, această răzbunare poate backfire dacă persoana cu care vorbești este înfricoșătoare de cealaltă persoană. Ei pot să-l vadă doar pe măsură ce răspândiți minciuni în jur.
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 13
    2. Sue femeia de pe partea laterală. În șapte state, o persoană căsătorită poate da în judecată persoana de pe partea superioară a daunelor. Puteți încerca această răzbunare (legală) în Hawaii, Illinois, Dakota de Sud, Utah, New Mexico, Mississippi și Carolina de Nord.
  • În general, trebuie să dovediți fie conversația penală, fie înstrăinarea afecțiunii. Cu o conversație penală, va trebui să dovedim că soțul dvs. are o aventură, în general, prin utilizarea unui investigator privat. Cu înstrăinarea afecțiunii, trebuie doar să dovediți că persoana de pe exterior mi-a mutat căsătoria de la o iubire la una de înstrăinare și că ați fost rănit de această situație cumva.
  • Contactați un avocat de divorț pentru mai multe informații.
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 14
    3. Postați publicul public. Dacă sunteți sigur că partenerul dvs. este înșelat, puteți posta aceste informații într-un forum public. De exemplu, îl puteți posta pe o platformă de social media ca pe un post de blog sau adăugați fotografii pentru a conduce acasă povestea.
  • Alternativ, ați putea merge cu o versiune de hârtie și ați pus fluturași în cartierul dvs. În acest fel, soțul dvs. trebuie să trăiască cu consecințele într-un mod public.
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 15
    4. Imprimați dovada ca un cadou. Aceasta este bine să încercați dacă există o vacanță mare sau o aniversare. În loc să ieșiți imediat persoana, imprimați orice dovadă pe care o aveți de activitate. Înfășurați-l în cutii pentru a ascunde faptul că nu este un cadou, atunci persoana la deschiderea lor în ziua cea mare.
  • Imaginea intitulată Reveniți la o etapă de trișor 16
    5. Spuneți persoanei de pe partea laterală. Dacă găsiți un număr pentru persoana pe care partenerul dvs. îl înșeală, încercați să sunați la acea persoană. Acea persoană nu poate avea nici o idee că partenerul dvs. este cu altcineva și la lăsarea ei sau ea să știe că poate fi destul de bună răzbunare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Gândiți-vă înainte de a pune în aplicare anumite tipuri de răzbunare. De exemplu, dacă distrugeți proprietatea persoanei, puteți merge la închisoare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar