Cum să trișezi în atacatorii mario acuzați

Înșelăciunea nu este ceva ce ar trebui să concurezi să câștigi, nici să fii mândru, dar sunt momente când pe Wi-Fi, întâlnești pe cineva care iesi. Și adesea singura modalitate de a bate acea persoană este să le bată la propriul lor joc. Astfel, înșelăciunea este cea mai bună apărare împotriva unui trișor. Iată cum vă puteți proteja online.

Pași

  1. Imagine intitulată Cheat în Grijă Mario a fost încărcat pasul 1
1. Identificați cheater. Cineva care jetnează mingea nu este un trișor. Chipping mingea în spatele / în jurul golului de a confunda portarul este un tricksters de mișcare va folosi frecvent, dar nu este înșelăciune. Mișcarea nu este "ieftin" fie pentru că de obicei are o cantitate decentă de îndemânare pentru a înscrie un gol folosind trucuri chip. Un trișcător este un jucator care profită de glitches în joc, cea mai frecventă fiind Boo-portar glitch unde Boo dispare în portar și echipa care a făcut booul să dispară în portar, omitează faza de încărcare și poate înscrie obiective incredibil de ieftine.
  • Imagine intitulată Cheat în Mario Strikers a fost încărcat pasul 2
    2. Aflați cel mai frecvent cheat, care este cel descris mai sus. Este bine pentru a lupta împotriva unui trișor. Pentru a folosi acest cheat, trebuie să aveți un boo în echipa dvs.
  • Metoda 1 din 5:
    Cheat # 1
    1. Imagine intitulată Cheat în Mario Strikers a fost încărcat pasul 3
    1. Obțineți posesia mingelor. În primul rând, cu posesia mingelor, mutați boo lângă propriul portar.
  • Imagine intitulată Cheat în Mario Strikers a fost încărcat pasul 4
    2. Încărcați mingea la maxim înainte de a fi eliberată.
  • Imagine intitulată Cheat în Mario Strikers a fost încărcat pasul 5
    3. Apoi, înainte de a fi împușcat / trecut, utilizați Deca lui Boo să dispară în brațele portarului. El va lua mingea de la booul tău.
  • Imagine intitulată Cheat în Mario Strikers a fost încărcat pasul 6
    4. Arunca mingea la un trecător bun, poate chiar același boo.
  • Imagine intitulată Cheat în Stridio Mario a fost încărcat pasul 7
    5. Treceți câmpul în jos fără să-l încărcați la un jucător puternic.
  • Imagine intitulată Cheat în Strike Strike a fost încărcat pasul 8
    6. Trageți mingea și, dacă este făcută corect, mingea (chiar dacă este complet neschimbată) va trece direct prin portarul opus. Acest lucru se poate face cu un jucător echilibrat sau chiar un shooter slab, dar nu funcționează corect cât de des.
  • Metoda 2 din 5:
    Cheat # 2
    1. Imagine intitulată Cheat în Mario Strikers a fost încărcat pasul 9
    1. Cu Boo, ia mingea la portarul opus. Încărcarea mingii nu are niciun efect asupra rezultatului acestei mișcări. Când ajungeți destul de aproape, portarul va încerca să vă îndepărteze sau să vă lovească într-un efort de a lua mingea.
  • Imagine intitulată Cheat în Mario Strikers a fost încărcat pasul 10
    2. Chiar înainte de a face acest lucru, folosiți Deca Boo să dispară. Aveți o fereastră mică de oportunitate de a înscrie imediat după ce ați făcut acest lucru, deoarece (cu un moment bun), veți fi trecut chiar prin portar. Dacă așteptați mai mult decât o secundă divizată, portarul va recupera și va lua mingea.
  • Imagine intitulată Cheat în Mario Strikers a fost încărcat pasul 11
    3. Alternativ, spre deosebire de fotografiere a mingii imediat după dispariție, puteți, de asemenea, cica-l înăuntru. Chipping-ul face mai greu ca portarul să ia, dar dacă se face într-un unghi ciudat (cum ar fi din partea laterală), nu va funcționa, deoarece jetoanele nu sunt ghidate în mod automat spre țintă, cum ar fi fotografiile. Această mișcare este folosită frecvent pe Wi-Fi, de asemenea. Cel mai bine este să lăsați portarul să se ocupe de ea - îl poate opri uneori. Sau puteți avea un jucător chiar în spatele portarului, loviți-l pe Boo trecând prin el, oprind astfel mingea. (Dacă se face dintr-un unghi rău, puteți ajunge de fapt să bateți mingea în propriul dvs. scop!)
  • Metoda 3 din 5:
    Cheat # 3
    1. Imagine intitulată Cheat în Grijă Mario a fost încărcat pasul 12
    1. Al treilea "trișa" nu este de fapt o glitch, nici nu este înșelătoare, dar este o mișcare bună pentru a cunoaște totuși. În primul rând, cu un jucător rapid (orice va face rapid) obțineți posesia mingelor pe teritoriul propriu. Țineți apăsată z (butonul cip) pentru câteva secunde. Apoi alerga spre mijlocul câmpului și, de îndată ce intri în jumătatea adversarului tău, eliberați Z și mutați jucătorul pe care îl controlați fie înapoi în propriul dvs. teritoriu sau orizontal în partea laterală. Dacă se face bine, cipul va fi foarte mare și va prinde portarul de la gardă și va naviga direct peste el înainte de a scăpa de obiectiv.
    • Acest lucru va funcționa numai în stadioane care au un teren rapid. Acest lucru funcționează bine în stadioane cum ar fi "Classic: Stadionul Bowser" și "WATERANII". Nu va funcționa în locuri lente cum ar fi "Dumpul."
    Metoda 4 din 5:
    Cheat # 4
    1. Imagine intitulată Cheat în Mario Strikers a fost încărcat pasul 13
    1. Un alt glitch este cu un boo. Dacă dispar chiar lângă un portar, când portarul te lovește, aveți o șansă de 60% de minge care zboară.
    Metoda 5 din 5:
    Apărarea împotriva trișorilor
    1. Imagine intitulată Cheat în Grijă Mario a fost încărcat pasul 14
    1. Aflați că există modalități de combatere a cheaturilor. Dacă nu sunteți dispus să înșelăm să bateți un trișor, trebuie să fiți conștienți de faptul că există modalități de a opri cheaturile de lucru.
  • Imagine intitulată Cheat în Mario Strikers a perceput pasul 15
    2. Pentru primul cheat, cel mai evident lucru pentru a face acest lucru a lovit boo-ul sau a fura mingea de îndată ce veți vedea că face o mișcare spre propriul său portarie.
  • Imagine intitulată Cheat în Grijă Mario a fost încărcat pasul 16
    3. De asemenea, puteți ataca pe toți jucătorii de putere în jos pentru a minimiza șansa de a înscrie, chiar dacă lucrările de cheat (imagini mai slabe sunt mult mai lent și cheat uneori poartă înainte ca mingea să ajungă la portar).
  • Imagine intitulată Cheat în Grijă Mario a fost încărcat pasul 17
    4. Nu există o modalitate reală de a opri al doilea cheat, altul decât pentru a lăsa portarul să se ocupe de ea.
  • Imagine intitulată Cheat în Mario Strikers a fost încărcat pasul 18
    5. Dacă a treia mișcare este folosită împotriva dvs., aveți un jucător în spatele portarului și apăsați A pentru a deflecta fotografia chip. Jucătorii folosesc această mișcare extrem de des și portarul nu poate bloca fotografiile foarte înalte despre jumătate din timp, deci este o idee bună să aveți întotdeauna cel puțin un jucător de trecere rapid / bun adânc pe teritoriul dvs. exclusiv în acest scop.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Utilizați jucătorii de putere pentru a înscrie cu primul cheat.
  • Nu trișezi decât dacă nu ai de ales. Cheatingul poate face distracția din joc.
  • Avertizări

    Dacă trișezi împotriva cuiva care joacă corect, ei vor renunța, de obicei, și nu veți obține o victorie pentru meci.
  • Pentru cel de-al doilea glitch, faceți la GAL-ul online, trebuie să efectuați fiecare mișcare ușor mai devreme decât ați fi în mod normal (din cauza întârzierii). Deci, trebuie să completați, într-un fel, să vă deplasați înainte de a ajunge la punctul în care ați face împotriva unui CPU.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar