Cum se estimează costurile de pornire

Dacă ați visat că ați început propria afacere și credeți că sunteți în cele din urmă gata să vă faceți visele o realitate, trebuie să vă asigurați că aveți destui bani pentru a începe puternic și pentru a vă construi în timp ce vă construiți vânzările și reputația dvs. în dvs. industrie. Costurile de pornire variază foarte mult în funcție de tipul de afacere pe care îl începeți. Puteți începe o afacere de servicii bazată pe domiciliu pentru relativ puțin, în timp ce un magazin de retail de cărămidă și mortar ar necesita o cheltuială mai semnificativă. Pentru a estima costurile de inițiere, enumerați toate activele și cheltuielile necesare pentru a începe afacerea. Crearea unei proiecții realiste a vânzărilor dvs. în primul dvs. an vă va oferi o idee bună despre cât de mult va trebui să obțineți afacerea dvs. și să alergați.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluarea cheltuielilor dvs. pentru active
  1. Imagine intitulată 7715706 01
1. Listează echipamentul de care va trebui să începeți. În funcție de tipul de afacere pe care doriți să-l deschideți, este posibil să solicitați un echipament semnificativ astfel încât să puteți furniza bunuri sau servicii clienților dvs. potențiali. În scopuri de pornire, concentrați-vă pe minimul gol de care aveți nevoie pentru a funcționa.
  • Concentrați-vă pe echipamentele care, în scopuri fiscale, se vor deprecia în timp. Nu includeți echipamente de birou, cum ar fi computerele sau imprimantele aici, deoarece aceste costuri pot fi deduse de obicei dintr-o dată.
  • Tipul de echipament de care aveți nevoie depinde de tipul de afacere pe care doriți să-l deschideți. De exemplu, dacă doriți să deschideți o cafenea, veți avea nevoie de aparate, o mașină de espresso și un producător de cafea.
  • Imagine denumită estimarea costurilor de pornire Pasul 02
    2. Estimați cheltuielile pentru mobilier de birou și magazine. Unele tipuri de întreprinderi vor necesita cheltuieli destul de semnificative ale mobilierului și corpurilor, în special a birourilor de servicii pentru clienți sau a unităților de vânzare cu amănuntul. Ca și în cazul echipamentelor, trebuie să vă concentrați la obținerea minimului necesar atunci când începeți doar.
  • Chiar dacă deschideți o afacere bazată pe servicii, gândiți-vă la tipul de mediu de birou pe care doriți să îl creați pentru a determina ce trebuie să fie nevoile dvs.
  • Dacă intenționați să întâlniți clienți la biroul dvs., este posibil să aveți nevoie de o sală de așteptare și o zonă de recepție, precum și o sală de conferințe.
  • Pe de altă parte, dacă sunteți o afacere B2B, probabil că doriți mai multe săli de conferințe pentru a găzdui clienții.
  • Pentru întreprinderile din domeniul tehnologic sau care nu vor avea de obicei clienți să intre în birou, un mediu de birou deschis nu este doar tendința în spațiile de birouri, dar ar putea să vă salveze pe mobilier și corpuri.
  • Dacă deschideți un magazin de vânzare cu amănuntul, pe de altă parte, veți avea nevoie de o mulțime de rafturi și mese pentru a afișa produsele pe care le oferiți spre vânzare.
  • Rețineți că surplusul și vânzările de lichidare pot fi o sursă excelentă pentru mobilier de birou și corpuri care vă vor permite să obțineți mobilier de calitate superioară la un preț mult mai mic.
  • Imagine intitulată estimarea costurilor de pornire Pasul 03
    3. Contul de inventar sau materii prime. Dacă deschideți un magazin de vânzare cu amănuntul, veți avea nevoie de un inventar de pornire, în timp ce dacă intrați în afacerea de a face lucruri, veți avea nevoie de materiale și de consumabile pentru a face lucrurile pe care le vindeți.
  • În timp ce știți că veți avea nevoie de un anumit inventar de bază minim pentru a vă deschide ușile, după ce afacerea dvs. este deschisă aceste costuri vor fi variabile.
  • Cu cât aveți mai multe vânzări, cu atât vor fi costurile dvs. de inventar sau materii prime. În timp ce ar trebui să puteți absorbi acest cost crescut ca urmare a creșterii vânzărilor, trebuie să țineți cont de diferența cât mai mult posibil când creați bugetul dvs. de afaceri.
  • Poate doriți să planificați mai multe proiecții diferite pentru cheltuielile pentru inventar sau materii prime, împreună cu o creștere sau o scădere a vânzărilor.
  • Asigurați-vă că ați facturat în ratele în vrac. Furnizorii și furnizorii dvs. vă pot oferi o reducere dacă cumpărați cantități mai mari de un anumit produs.
  • Imagine denumită estimarea costurilor de pornire Pasul 04
    4. Includeți cheltuieli unice. Pornirea unei afaceri noi vine cu multe cheltuieli care nu vor apărea în mod regulat sau ar putea fi necesar să fie reînnoite o dată pe an, cum ar fi construirea unui site web. De asemenea, puteți avea cheltuieli suplimentare de o singură dată asociate exclusiv de pornire, cum ar fi comisioanele de consultant sau avocat.
  • Țineți minte că majoritatea, dar nu toate, a acestor cheltuieli unice sunt deductibile fiscale. La listarea acestora, este posibil să doriți să prezentați o notă de deductibilă. Adresați-vă unui contabil sau unui profesionist fiscal dacă nu sunteți sigur.
  • Pentru fiecare cheltuială unică, doriți, de asemenea, să notați dacă este necesară o reînnoire. Deși de obicei nu veți avea nevoie de reînnoirea în estimarea costurilor dvs. de inițiere, vă va ajuta să vă dezvoltați bugetul.
  • De exemplu, dacă ați plătit pentru a înregistra un domeniu, va trebui să vă reînnoiți înregistrarea după un an sau cam asa ceva, în funcție de câți ani ați achiziționat inițial.
  • Imagine intitulată estimarea costurilor de pornire Pasul 05
    5. Factor de licențe și alte taxe. Mai ales dacă deschideți un magazin de cărămidă și mortar, este posibil să fie necesar să achiziționați o licență de afaceri sau să plătiți taxe pentru sănătate și siguranță sau alte inspecții. Întreprinderile organizate ca corporații sau LLC trebuie să plătească în mod obișnuit taxe suplimentare de înregistrare.
  • Asociația Small Business are liste de licențe comune necesare pentru diferite tipuri de întreprinderi, precum și agențiile sau departamentele guvernamentale care le eliberează.
  • De asemenea, puteți găsi informații vizitând site-ul dvs. de afaceri mic al statului dvs.
  • Includeți termenele limită aplicabile pentru toate licențele, inspecțiile sau înregistrările cu lista dvs. Le puteți folosi pentru a vă asigura că aveți totul făcut înainte de a vă deschide ușile către public.
  • Obținerea de licențe sau încorporarea afacerii dvs. poate fi, de asemenea, cu taxele de avocat dacă ați angajat un avocat să vă întocmească documentele de încorporare și să vă deplasați prin proces.
  • Partea 2 din 3:
    Calcularea cheltuielilor regulate
    1. Imagine intitulată Estimarea costurilor de pornire Pasul 06
    1. Începeți cu chirie și utilități. Dacă aveți un birou de leasing sau spațiu de depozitare sau un magazin, suma pe care o plătiți în fiecare lună proprietarului, precum și sumele pe care le plătiți pentru electricitate, apă, telefon și internet sunt fixe, cheltuielile necesare care trebuie incluse în Estimarea dvs.
    • Dacă nu ați găsit încă o locație, veți dori cel puțin o estimare a ceea ce va fi chiria și utilitățile dvs.
    • Asigurați-vă că includeți aici costul asigurării de răspundere. Dacă nu ați găsit deja un spațiu, încă mai puteți obține estimări ale costului lunar.
    • Evaluați piața în locația în care doriți să începeți afacerea dvs. pentru a obține o idee generală. De asemenea, puteți dori să discutați cu alți proprietari de afaceri mici din zonă.
    • Mai ales dacă începeți o afacere orientată spre servicii, este posibil să doriți să vă gândiți dacă este posibil să utilizați afacerea dvs. de la casa dvs.
    • Rețineți că pot exista costuri asociate cu o afacere bazată pe domiciliu, cum ar fi dacă doriți să participați la un program de acțiuni de birou sau să obțineți un P.O. Caseta, astfel încât să nu utilizați adresa dvs. de domiciliu pentru comunicațiile de afaceri.
    • Cu toate acestea, aceste costuri vor fi în mod obișnuit mult mai puțin decât plățile de leasing comercial, cu aranjamente mai flexibile. O afacere bazată pe domiciliu poate economisi cu alte costuri, cum ar fi mobilierul și echipamentul de birou, de asemenea.
  • Imagine intitulată Estimarea costurilor de pornire Pasul 07
    2. Adăugați facturi lunare pentru servicii, abonamente sau leasinguri. O altă parte a cheltuielilor dvs. lunare este orice servicii suplimentare la care vă abonați pentru a vă menține afacerea. De asemenea, ar trebui să factor în plăți lunare pentru orice autoturisme sau echipamente pe care le-ați închiriat pentru afacerea dvs.
  • Lângă fiecare element, puneți o notă dacă este o cheltuială necesară sau opțională. Dacă cheltuielile dvs. se dovedesc a fi prea mari pentru ca afacerea dvs. să fie durabilă în mai multe luni slabe de operațiuni inițiale, este posibil să aveți nevoie să amânați câteva servicii opționale până mai târziu.
  • Imagine denumită estimarea costurilor de pornire Pasul 08
    3. Includeți computere și echipamente de birou. Deși probabil că nu le veți înlocui timp de cel puțin câțiva ani, deoarece computerele și alte echipamente de birou, cum ar fi imprimante sau mașini de fax, de obicei, sunt deduse toate, mai degrabă decât amortizate, aceste achiziții sunt considerate cheltuieli de afaceri regulate.
  • Dacă aveți deja computere personale sau alte echipamente de birou pe care doriți să le convertiți la uz personal, discutați cu un profesionist fiscal cu privire la suma pe care o puteți deduce pentru conversia acestor elemente.
  • Căutați electronice renovate dacă aveți nevoie să achiziționați cele suplimentare pentru biroul dvs. Cumpărarea renovată vă poate permite să cumpărați o mașină de calitate superioară la un preț mai mic, iar majoritatea producătorilor oferă planuri de garanție și protecție similare pentru articolele renovate din fabrică.
  • Includeți costul oricăror garanții sau contracte de servicii când factoring în cheltuielile dvs. pentru electronice - mai ales dacă cumpărați mașini noi sau renovate.
  • Imagine intitulată Estimarea costurilor de pornire Pasul 09
    4. Estimați salariul dvs. Când vă calculați salariul, este posibil să doriți să faceți mai multe estimări pentru a acoperi diferite scenarii, deoarece probabil că vă veți deschide cu un echipaj de schelet și intenționați să angajați lucrători suplimentari mai târziu.
  • De exemplu, dacă deschideți o cafenea, puteți lucra mai multe ore fără un salariu pentru a începe. Cu toate acestea, veți avea nevoie de cel puțin câțiva angajați suplimentari, în special în timpul orelor de vârf.
  • Plătiți angajații Începând cu angajații un salariu, mai degrabă decât de oră, vă poate ajuta să vă remediați costurile de salarizare, astfel încât să le puteți planifica, mai degrabă decât să le difere pe baza orelor lucrate sau potențial pentru a plăti orele suplimentare.
  • Calculați costul de angajare a unui nou angajat - atât part-time, cât și cu normă întreagă - și păstrați acest număr la îndemână pentru scopuri de bugetare, astfel încât să puteți spune cu ușurință când este timpul să aduceți pe cineva nou la personal.
  • Imagine denumită estimarea costurilor de pornire Pasul 10
    5. Luați în considerare costurile pentru publicitate, marketing și promoții. În special atunci când începeți doar, va fi deosebit de important să obțineți cuvântul potențialilor clienți că sunteți deschis pentru afaceri. În același timp, fiți conștienți de faptul că cele mai scumpe campanii de publicitate nu garantează neapărat vânzările.
  • Poate doriți să obțineți estimări de la câteva companii de publicitate sau marketing diferite, astfel încât să puteți planifica tipurile de publicitate pe care doriți să o urmăriți și costurile pentru fiecare.
  • Rețineți că, dacă intenționați să aveți publicitate de televiziune, vor exista costuri pentru planificarea, producerea și editarea comercială în plus față de taxele pentru timpul aerului. Aceste costuri vor fi de obicei cel puțin câteva mii de dolari.
  • La celălalt capăt al spectrului, publicitatea socială media poate fi destul de ieftină și puteți crea conturi pentru afacerea dvs. gratuit.
  • Răspândiți cuvântul în rândul prietenilor și membrilor familiei pentru a urmări conturile sociale de afaceri ale afacerii dvs. și pentru a vă încuraja prietenii și adepții lor să facă acest lucru.
  • Discutați cu școala dvs. de afaceri locală despre înființarea unui program de stagiu pentru campania dvs. de social media. Poate fi o oportunitate minunată pentru un marketing major și folosind un intern poate salva afacerea dvs. o mulțime de bani.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea costurilor totale de inițiere
    1. Imagine denumită estimarea costurilor de pornire Pasul 11
    1. Total costurile și cheltuielile. Primul pas la estimarea costurilor dvs. de inițiere este de a adăuga cheltuielile unice și costul activelor de afaceri, împreună cu câteva luni de cheltuieli de afaceri regulate.
    • Dacă totalul este atât de ridicat încât este nerealist că veți putea ridica fondurile necesare, uitați-vă la unele dintre cheltuielile dvs. opționale. Unele dintre acestea puteți tăia complet, iar pentru alții ar putea exista o alternativă mai ieftină.
    • Scopul dvs. este de a obține costurile de inițiere la cel mai mic număr posibil, dar în același timp nu doriți să scripți pe ceva ce aveți de fapt nevoie sau care să limiteze capacitatea afacerii dvs. de a crește.
    • Cel puțin pentru estimarea inițială, includeți șase luni de cheltuieli. În funcție de prognoza dvs. de vânzări și de alte proiecții, este posibil să doriți să reduceți acest lucru, dar nu ar trebui să vă începeți niciodată afacerea fără suficiente bani pentru a acoperi cel puțin trei luni de cheltuieli.
  • Imagine denumită estimarea costurilor de pornire Pasul 12
    2. Înțelegeți rata de ardere. Fraza "Rata de ardere" este de obicei folosit cu start-up-uri tehnice pentru a calcula cât de mult din banii de sămânță pe care îi petrec în fiecare zi până când au un produs gata să meargă pe piață.
  • "Rata de ardere" Conceptul poate fi de ajutor și în alte tipuri de întreprinderi și vă poate ajuta să determinați cât de mulți bani veți avea nevoie pentru a vă aduce afacerea și a alerga.
  • Chiar dacă intenționați să oferiți bunuri și servicii din momentul în care vă deschideți ușile, încă mai trebuie să știți cât de mult vă costă să vă folosiți afacerea în fiecare zi. Diferența dintre costurile dvs. zilnice și vânzările zilnice este rata de ardere.
  • Puteți utiliza rata de ardere pentru a vă asigura că aveți suficiente rezerve de numerar, precum și pentru a stabili obiective de vânzări rezonabile pentru a motiva angajații dvs.
  • Rețineți că nu puteți determina cât de mulți bani trebuie să aveți până când înțelegeți cât de mult veți avea nevoie zilnic.
  • Planificați cheltuielile de cel puțin șase luni în rezervele dvs. de numerar, fără a include ceea ce va trebui să cheltuiți pe costuri unice. În mod ideal, veți dori mai mult decât atât.
  • Imagine denumită estimarea costurilor de pornire Pasul 13
    3. Creați o prognoză de vânzări. Pentru a face proiecții realiste pentru vânzările dvs., va trebui să analizați piața pentru produsul sau serviciul pe care îl oferiți. Privind la datele privind performanța altor întreprinderi similare în primii ani de funcționare vă pot oferi o bună idee despre așteptările rezonabile.
  • Dacă veți crea un plan de afaceri pe scară largă pentru a vă prezenta investitorilor, aceste calcule pot fi folosite și acolo.
  • Odată ce vă deschideți ușile, prognoza dvs. de vânzări este ceva ce trebuie să vă revizuiți în fiecare lună și să vă ajustați în consecință. Dacă ați depășit obiectivul, împingeți obiectivul în sus. Cu toate acestea, dacă ați pierdut drastic marca dvs., este posibil să doriți să vă reevaluați întreaga imagine bugetară.
  • Imagine denumită estimarea costurilor de pornire Pasul 14
    4. Construiți o foaie de calcul de lucru. Pentru a începe bugetul și a obține o idee mai bună despre cum să estimați fondurile de care veți avea nevoie să vă începeți afacerea, să creați o foaie de calcul care să includă venituri și cheltuieli pentru fiecare lună.
  • Când vă construiți foaia de calcul, creați o coloană pentru fiecare lună de perioade de 12 luni și executați categoriile de cheltuieli pe partea laterală.
  • Nu includeți cheltuielile de capital (cum ar fi corpurile de corp, mobilier sau echipament) sau orice cheltuieli care sunt unice sau anuale, deoarece proiectați doar un an.
  • Sub categoriile dvs. de cheltuieli, creați rânduri pentru impozite, venituri și profitul net (sau pierderea). Odată ce ați populat rândurile dvs., puteți începe să faceți aceste calcule.
  • Adăugați pierderile în fiecare lună, și aceasta este o estimare bună a banilor de pornire de care aveți nevoie, după ce adăugați înapoi în capital și cheltuieli unice.
  • Imagine denumită estimarea costurilor de pornire Pasul 15
    5. Plan pentru scenariul cel mai rău caz. Începând cu principalul principal de supraestimare a costurilor și subestimarea vânzărilor dvs., ajungeți la o sumă totală de bani pe care trebuie să vă porniți afacerea care este realistă, dar include o pernă ar trebui să apară catastrofele.
  • Asociația Small Business are o serie de instrumente și calculatoare pe site-ul său pe care le puteți utiliza pentru a face matematica mai ușoară atunci când efectuați mai multe proiecții.
  • De asemenea, puteți găsi asistență pentru construirea bugetului dvs. și dezvoltarea planului de afaceri inițial, vizitând centrul local de dezvoltare a afacerilor.
  • Dacă sunteți o femeie, veteran, minoritate rasială sau membru al unui alt grup care este sub-reprezentată demografic în rândul proprietarilor de afaceri mici, există și alte organizații nonprofit care să vă ajute.
  • sfaturi

    Vă puteți finanța costurile de inițiere utilizând împrumuturi de la bănci, linii de credit, economiile personale și / sau bani de la investitori.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar