Cum să devii un decorator interior

Dacă aveți o dragoste de decorare și un talent pentru aranjarea mobilierului și alegerea decorului și a culorii, o carieră ca decorator interior poate fi perfectă pentru dvs. Pentru a deveni A "decorator" Nu aveți nevoie de o educație extinsă sau de un grad fantezist, doar un ochi bun și o pasiune pentru slujbă. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat de designul interior, va trebui să luați cursuri specializate și să obțineți licențierea corespunzătoare de la stat, în funcție de starea în care vă aflați.

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigând experiență
  1. Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 1
1. Evaluați-vă abilitățile, punctele forte și punctele slabe. Dacă oamenii complimentează în mod regulat abilitățile de decorare și vă vor întoarce la sfaturi, acesta este un semn bun că aveți talentul natural pentru a fi un decorator interior. Cu toate acestea, atunci când lucrați pentru alții, veți fi expuși la o varietate de gusturi și stiluri diferite. Va trebui să puteți arăta o cunoaștere extinsă a planificării spațiului, a țesăturilor și a materialelor și va trebui, de asemenea, să puteți lucra cu diferite personalități. Listează zonele care pot fi provocatoare și încep să lucreze la ele.
  • De asemenea, veți avea nevoie de mari abilități organizaționale și de afaceri pentru a gestiona locurile de muncă competent și eficient.
  • Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 2
    2. Obțineți pregătire. Nu va trebui să aveți o diplomă de lucru ca decorator interior, dar unele clase sau certificări vă pot oferi o mai mare credibilitate. Multe colegii comunitare oferă grade asociate, iar colegii au adesea programe de certificare sau cursuri scurte pe designul interior. Programele și clasele online în stadializarea sau organizarea la domiciliu pot fi de ajutor, de asemenea. În afară de toate acestea, puteți începe să vă învățați imediat. Aflați fundamentele, cum ar fi tipurile de materiale, istoricul de decorare și stilurile de decorare populare.
  • Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 3
    3. Practicați decorarea interioară. Voluntar pentru a ajuta prietenii și familia cu proiecte de decorare. Căutați proiecte de voluntariat cu organizațiile locale. Căutați organizații de servicii, cum ar fi Habitat pentru umanitate și adăposturi locale. Chiar și spațiile de decorare a evenimentelor speciale este o experiență bună.
  • Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 4
    4. Puneți împreună un portofoliu. Asigurați-vă că faceți fotografii ale tuturor proiectelor pe care le completați. Păstrați copiile grele, precum și afișarea muncii dvs. online. Grupuri pe site-uri Flickr, HGTV și alte site-uri de design, precum și bloguri de decorare toate oferă oportunități de a vă arăta munca, precum și rețeaua cu alții care vă împărtășesc interesul și vă pot oferi mai multe informații despre cum să deveniți un decorator interior.
  • Este posibil să trebuiască să luați gratuit locuri de muncă la început pentru a vă extinde portofoliul.
  • Asigurați-vă că portofoliul dvs. se traduce la o formă electronică este critică. Pentru a obține cele mai multe din portofoliul dvs., veți dori să creați un site web care evidențiază munca dvs. și să păstrați un blog activ pentru a promova ceea ce ați făcut.
  • Utilizați toate site-urile sociale sociale populare, cum ar fi Facebook, Twitter, Pinterest sau Wanderfly. Aceste site-uri sunt spații minunate pentru a vă împărtăși munca și pentru a vă angaja în discuții cu alți oameni interesați de decorarea interioară.
  • Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 5
    5. Gaseste o slujba. Căutați un loc de muncă în decorarea interioară sau în merchandisingul vizual. Concurența este ridicată, deci un loc de muncă înalt, nu poate fi ușor de găsit. Cu toate acestea, puteți începe prin a lucra într-un magazin de mobilier, un centru de proiectare sau magazin local. Un loc de muncă care oferă o șansă de a face unele decorare și comercializare vizuală - aranjarea articolelor care atrag atenția cumpărătorilor și sunt plăcute pentru ochi - vor adăuga la experiența și portofoliul dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Pornirea unei afaceri de decorare interioară
    1. Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 6
    1. Proiectul A plan de afaceri. Primul pas în începerea oricărei afaceri elaborează un plan de afaceri utilizabil. Puteți găsi ajutor cu acest proces Aici. Un bun plan de afaceri este alcătuit din multe lucruri. Încercați să evidențiați câteva concepte de bază, cum ar fi cum va genera afacerea dvs. de bani și clienți, cât de mult va costa operarea afacerii și modul în care intenționați să vă extindeți sau să vă dezvoltați afacerea dvs. Unele lucruri de adresat sunt:
    • Poate fi util să vă întâlniți cu Centrul local de dezvoltare a afacerilor. SBDC oferă ajutor în timpul tuturor etapelor unui ciclu de viață al unei afaceri și vă poate ajuta să puneți împreună un plan de afaceri.
    • Adresați-vă bazei de clienți. În planul dvs. de afaceri, va trebui să identificați modul în care veți face afaceri. Cu întreprinderile de decorare interioară, cuvântul de gură și publicitatea locală sunt modalități eficiente de construire a unei baze de clienți.
    • Adresați-vă situației financiare în planul dvs. de afaceri. În funcție de cât de mari sau mici doriți să mergeți cu afacerea dvs. de decorare interioară, este posibil să aveți nevoie de investitorilor de raliu pentru a vă sprijini eforturile. Pentru a obține pe alții să investească în afacerea dvs., trebuie să determinați cât de mulți bani veți avea nevoie, cât de mult veți genera și cum veți plăti orice investitori.
    • Dacă credeți că afacerea dvs. va avea nevoie de angajați, asigurați-vă că discutați tactici de angajare și ce vă vor costa acești angajați în planul dvs. de afaceri.
  • Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 7
    2. Obțineți o licență de afaceri. Chiar dacă intenționați să păstrați afacerile mici și costurile generale scăzute, veți avea nevoie de o licență de afaceri din localitatea, orașul sau municipiul în care intenționați să operați afacerea. Obținerea licențelor adecvate vă poate ajuta să obțineți reduceri pe materiale și vă sporește legitimitatea în ochii potențialilor clienți.
  • Activitatea dvs. de decorare interioară va necesita cel mai probabil o "licență de ocupare a afacerilor". Aceste licențe sunt achiziționate din orașul sau orașul dvs., sunt destul de ieftine și nu necesită inspecții ale site-ului.
  • 3. Achiziționați capitalul de pornire. Veți avea nevoie de niște bani pentru a începe lucrurile, în cea mai mare parte pentru a acoperi costul materialelor. Costurile dvs. de pornire pentru o afacere de design interior pot fi scăzute, dar veți avea nevoie de o licență de afaceri. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să închiriați spațiu de birou sau de depozitare, în funcție de cât de mare doriți să fie afacerea dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 9
    4. Obțineți materiale. Găsiți surse pentru materiale și consumabile. Fără o licență, este posibil să nu aveți dreptul la reduceri de designer. Cu toate acestea, puteți începe să negociați cu furnizorii dacă cumpărați în vrac. De asemenea, puteți învăța să găsiți surse ieftine pentru materiale precum magazine de excepție și magazine de tip.
  • Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 10
    5. Imprastie vestea. Veți dori să faceți publicitate serviciilor dvs. potențialilor clienți. Publicitatea plătită la televiziunea locală sau ziarul local poate fi eficient. De asemenea, asigurați-vă că luați pașii necesari pentru a vă promova afacerea online, deoarece majoritatea persoanelor care au nevoie de ajutor de design interior vor deveni probabil pe Internet pentru a găsi pe cineva. În cele din urmă, afacerea dvs. se va baza în mod puternic pe anunțul cuvântului de gură. Oamenii care vă văd munca vă vor primi numele de la prieteni, familie și cunoștințe și vă vor căuta.
  • Absolut trebuie să aveți o carte de vizită în această linie de lucru. Asigurați-vă că cărțile dvs. arată profesionale și le dau liberal. Lăsați cărțile cu fiecare client cu care lucrați.
  • Imaginea intitulată Deveniți un decorator interior Pasul 11
    6. Închiriere ajutor. Puteți constata că afacerea dvs. se extinde într-un punct pe care nu îl puteți ocupa de toate lucrările. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să angajați un ajutor. Asigurați-vă că persoana sau persoanele pe care le angajați au aceeași sensibilitate și atitudine față de decorarea pe care o faceți. Vrei ca compania dvs. de design interior să aibă propriul stil.
  • Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 12
    7. Luați în considerare decorarea virtuală. Puteți lucra de la distanță în decorarea interioară. În esență, oamenii fac poze cu spațiul pe care trebuie să le fi decorate, să le trimită, iar tu, pentru o taxă, poate elabora un plan de decorare pentru client fără a trece vreodată piciorul în casa lor sau în afaceri. Aceasta poate fi o modalitate foarte eficientă de a lucra în decorarea interioară fără a menține o afacere de cărămidă și mortar.
  • Partea 3 din 3:
    Devenind un designer de interior
    1. Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 13
    1. Stiu diferenta. Un designer de interior nu este un decorator interior. Acestea sunt două locuri de muncă diferite, care necesită seturi de competențe ușor diferite și au cerințe educaționale și de certificare diferite. Ca regulă generală, designerii de interior sunt mult mai angajați și tind să facă mai mulți bani decât decoratorii interiori.
  • Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 14
    2. Ia cursuri. Principala diferență dintre un designer și un decorator este educația. Pentru a deveni un designer de interior, trebuie să vă înscrieți în cursuri de design interior la o universitate, colegiu comunitar sau școală de proiectare. Aceste cursuri vă ajută să învățați despre designul interior pentru a trece examenele de licențiere și certificare, ajutându-vă, de asemenea, să învățați aspectele tehnice ale designului, cum ar fi lucrul în cadrul liniilor directoare stabilite în ordonanțele locale și municipale ale clădirilor.
  • Imaginea intitulată deveni un decorator interior Pasul 15
    3. Obțineți licența. În funcție de situația în care locuiți, cerințele de acordare a licențelor și liniile directoare sunt diferite. Unele state nu necesită nicio licențiere pentru designerii de interior, în timp ce alte state nu vă vor permite să lucrați în designul interior fără licență. Indiferent dacă statul dvs. necesită licențierea sau nu, aveți nevoie de o licență pentru a fi privită ca un designer de interior legitim și angajat.
  • În multe state, trebuie să treceți examenul NCIDQ (Consiliul Național de Design Interne) pentru a primi licența dvs. pentru a practica designul interior.
  • California are propriul proces de certificare de supraveghere de către CCIDC (Consiliul California pentru certificarea designului interior).
  • Va trebui să identificați procesul de licențiere pentru designerii de interior din statul dvs., deoarece practicile și examenele variază foarte mult.
  • Imaginea intitulată Deveniți un decorator interior Pasul 16
    4. Construiți un portofoliu. La fel ca decoratorii, designerii trebuie să păstreze o evidență a locurilor de muncă pe care le-au încheiat și au dovezi ale calității lor. Puteți să vă populați mai repede portofoliul dvs. dacă sunteți inițial dispuși să lucrați gratuit sau să luați proiecte de proiectare pentru prieteni sau organizații caritabile cu bugete mici. Asigurați-vă că luați fotografii de înaltă calitate ale muncii dvs. pentru a include în portofoliul dvs.
  • Este înțelept să vă puteți transforma portofoliul într-un format electronic. Acest lucru va fi util atunci când se aplică la locuri de muncă sau promovarea abilităților dvs. pe Internet.
  • 5. Obțineți muncă. Designerii de interior sunt necesari pentru locuri de muncă rezidențiale și comerciale. Ele sunt, de asemenea, mult mai angajabile decât decoratorii, făcând să găsească un loc de muncă mai ușor. Uită-te pe orice site de căutare de locuri de muncă populari (cum ar fi Monster, într-adevăr, sau CareerBuilder) pentru locul de muncă în designul interior.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că știți și înțelegeți diferența dintre designul interior și decorarea interioară. Designerii au nevoie de un grad specific și trebuie să fie familiarizați cu ordonanțele locale și codurile de construcție. Decoratorii, pe de altă parte, nu sunt obligați să se familiarizeze cu codurile de construcție locale și nu au nevoie de licențiere sau de grad de practică specifice.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar