Cum se face marketingul de aprobare în comun

Un joint venture (JV) este o strategie de afaceri în care două întreprinderi sunt de acord să-și promoveze produsele sau serviciile celorlalți pentru beneficiul lor reciproc. O aprobare este un tip de marketing în care o afacere are o entitate externă, ca o celebritate sau o altă afacere, să promoveze beneficiile produsului sau serviciului lor. Marketingul de aprobare a avionului comun combină aceste strategii prin crearea de acorduri între întreprinderi care să susțină reciproc produsele lor clienților lor. Multe întreprinderi constată că această strategie are ca rezultat o creștere importantă a vânzărilor atunci când este pusă în aplicare în mod corespunzător. Utilizați pașii următori pentru a configura o afacere comună de avocatură pentru afacerea dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Localizarea unei afaceri complementare
  1. Imagine intitulată Obțineți un masterat de știință bibliotecă (MLS) Online Pasul 2
1. Găsiți un alt proprietar de afaceri care are o listă de clienți care se află pe piața dvs. țintă. Pentru a vă face ca JV să aibă succes, va trebui să lucrați cu o afacere care vizează aceeași piață ca și afacerea dvs. Încercați să căutați afacerile care servesc aceeași nișă sau o suprapusă. Alternativ, ați putea folosi JV ca o modalitate de a testa succesul într-o altă nișă. Doar asigurați-vă că clienții partenerului dvs. JV ar fi interesați de produsul dvs.
  • Când căutați un partener JV, nu căutați un concurent, ci o afacere gratuită care vinde un alt produs sau serviciu diferit la aceeași demografie pe care o căutați. De exemplu, o companie de amenajare a teritoriului poate încerca să lucreze cu o grădiniță.
  • Pentru a localiza partenerii JV, puteți începe prin rețele și obțineți numele dvs. acolo. De exemplu, încercați să postați în mod regulat forumurile online relevante, să participați la evenimente din industrie și să căutați întotdeauna oportunități de a vorbi despre afacerea dvs.
  • De asemenea, puteți găsi parteneri utilizând motoarele de căutare pentru a căuta cuvinte cheie care se referă la afacerea dvs. Căutați întreprinderi sau bloguri care sunt apropiate de produsul dvs. și contactați-le despre parteneriatul.
  • Imagine intitulată Obțineți un masterat de știință bibliotecă (MLS) Online Pasul 4
    2. Asigurați-vă că cealaltă afacere are suficiente contacte pentru a face ca aprobarea să merite. Veți dori să găsiți o afacere cu o listă mare de poștă electronică sau prin e-mail, unde vă pot susține produsul. Sau puteți lucra cu un site popular sau un blog care atinge o cantitate mare de cititori zilnici sau lunari. Pentru JV-urile offline, căutați un partener cu o bază mare de clienți. Indiferent de unul pe care îl alegeți, găsiți proprietari de afaceri care au liste uriașe de cititori sau destinatari. O listă sau o bază perspectivă de clienți de 100.000 de persoane merită mai mult decât o listă mai mică (cu toate cele egale). Chiar dacă 3% dintre cititorii de aprobare a produsului dvs. cumpără acest lucru, este încă 3.000 de persoane.
  • De exemplu, o strategie de marketing JV offline, o grădiniță populară ar putea crea semnale în jurul facilității despre serviciul de amenajare a teritoriului și au promovat angajații peisagistica către clienți atunci când verifică.
  • Alte opțiuni de aprobare offline includ semnele și publicitatea în magazin, împreună cu publicitatea comună media.
  • Image denumită deveni un consultant de marketing Pasul 10
    3. Evaluați cât de puternic beneficiarii sau clienții au încredere în opinia proprietarului de afaceri. Găsiți proprietarii de listă care au relații excelente cu destinatarii și clienții lor. Cu cât relația mai puternică, cu atât este mai puternică aprobarea. Cu cât este mai puternică aprobarea, cu atât mai mulți bani pe care îi veți face. De exemplu, e-mailul rece dintr-o listă achiziționată ar putea duce la clienți 2% din beneficiari. Cu toate acestea, o listă orientată în mâinile unui endorder de încredere poate duce la un procent mult mai mare de vânzări.
  • Imagine cu titlu de cercetare Pasul 11
    4. Evitați întreprinderile suspecte. Niciodată partener cu oameni care au întreprinderi umbrite sau cu oameni care vă dau un sentiment rău atunci când sunteți în contact cu ei. Dacă vă dau nici un motiv pentru a le încredința, înapoi imediat.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigând aprobarea lor
    1. Imaginea intitulată prinde pe cineva care înșeală Pasul 6
    1. Contactați proprietarul afacerii. Odată ce ați identificat afacerea sau site-urile pe care ați dori să le cunoașteți, va trebui să găsiți numele și adresele de e-mail ale proprietarilor lor. Cele mai multe site-uri reputate vor avea aceste informații disponibile. Dacă nu, utilizați pur și simplu formularul de contact de pe site sau căutați online pentru informații dacă nu puteți găsi pe site. Odată ce aveți o listă de nume și adrese de e-mail, trimiteți un e-mail personalizat fiecărui proprietar care propune parteneriatul.
  • Image denumită intra în școala de afaceri Harvard Pasul 7
    2. Să fie direct de intenția dvs. de a cere o aprobare. În e-mailul dvs., explicați propunerea dvs. JV, inclusiv cine sunteți, ceea ce este produsul sau serviciul dvs. și de ce credeți că afacerea dvs. este o potrivire bună pentru a lor lor. Nu este nevoie să intrați în ceva personal aici și cu siguranță nu sună disperat pentru clienți, indiferent cât de importantă este situația dvs. de afaceri. În plus, asigurați-vă că explicați ceea ce trebuie să le oferiți în schimb.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un criminal pentru pasul liber 1
    3. Permiteți-le să încerce produsul sau serviciul gratuit. Scopul dvs. este de a face vânzări clienților partenerului, dar va trebui să convingeți primul partener al meritului dvs. La urma urmei, proprietarul afacerii a lucrat pentru a obține încrederea listei de corespondență sau cititorilor, astfel încât acestea vor dori să se asigure că produsul sau serviciul funcționează în primul rând. Trimiteți-le un eșantion sau un proces gratuit al produsului sau al serviciului dvs. De asemenea, le puteți le oferi în scopul unei revizuiri și apoi primiți produsul înapoi după o perioadă stabilită (acest lucru poate fi necesar dacă vindeți un produs foarte scump).
  • Înainte de a trimite eșantionul sau procesul dvs., asigurați-vă că produsul sau serviciul funcționează ca publicitate. În caz contrar, partenerul nu o va susține niciodată și veți pierde timpul tuturor.
  • Dacă faceți marketing în comun în comun, asigurați-vă că angajații partenerului dvs. sunt capabili să explice și să utilizeze produsul dvs. Este posibil să trebuiască să le instruiți pentru a vă asigura că acest lucru se face corect.
  • Image denumită deveni un consultant de marketing Pasul 3
    4. Explicați beneficiile propunerii dvs. JV. Endorsertorul dvs. ar trebui să fie convins că parteneriatul cu dvs. este în interesul lor. Pentru partea dvs., le puteți oferi o comision pentru vânzări suplimentare pe care le faceți ca urmare a parteneriatului. În plus, ei pot folosi aprobarea pentru a-și crește propriile lor în rândul cititorilor lor pentru a aproba un produs excelent. Acestea pot folosi, de asemenea, avizul și cifrele de vânzări ulterioare pentru a măsura interesele clienților și / sau destinatarii și obiceiurile de cumpărare, ceea ce le pot ajuta să ia decizii viitoare de afaceri.
  • Partea 3 din 3:
    Structurarea unei înțelegeri de aprobare
    1. Imagine intitulată Buget Pasul 5
    1. Sunt de acord cu un procent de profit comun. Endorsee (dvs.) va plăti, de obicei, o comisie susortorului pentru a-și aproviziona produsul. Această comisie este un procent din profitul suplimentar creat de aprobare. De exemplu, Comisia poate fi de 50% din profituri înainte de a fi echitabilă. Asigurați-vă că dvs. și partenerul dvs. sunteți de acord cu Comisia înainte de a continua.
    • Vânzările suplimentare create de aprobare sunt urmărite utilizând un link sau un cod de afiliere personalizat. Aceste coduri pot fi configurate utilizând software-ul afiliat.
  • Imagine intitulată Piața unei afaceri Pasul 16
    2. Ia în considerare aprobarea produselor sau serviciilor lor în schimb. Dacă acestea au, de asemenea, un produs sau serviciu pentru a comercializa și doresc să acceseze propriile clienți, puteți oferi un schimb, unde vă oferiți un serviciu similar. Adăugați acest lucru în contract în același mod în care veți avea celălalt acord.
  • Înainte de a susține la lista dvs., fiți 100 de procente sigur că produsul sau serviciul este de o calitate foarte bună sau vă va afecta reputația și vă poate determina să pierdeți abonații la lista dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți un contract Pasul 10
    3. Creați un contract. Cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru JV este un contract oficial. Începeți prin căutarea șabloanelor JV online. Acestea pot fi personalizate pentru a vă satisface nevoile. Asigurați-vă că obțineți toate acordurile și termenii pe care ați făcut-o în scris. În special, acordați atenție la ceea ce fiecare parte este responsabilă pentru contribuția sau plata. Acest lucru vă poate ajuta să evitați problemele de bani mai târziu.
  • De asemenea, trebuie să includeți prevederi pentru extinderea sau încheierea relației în viitor, în funcție de modul în care relația dvs. se schimbă în timp.
  • Afișați flexibilitatea în negocierea termenilor și așteptați ca partenerul dvs. să facă același lucru. Acest lucru va crea bunăvoință între dvs.
  • Imagine intitulată Buget Pasul dvs. de bani 18
    4. Amintiți-vă că obținerea numelui dvs. de afaceri poate fi mai importantă decât profiturile. Dacă ați intrat într-un JV cu o afacere mai mare sau mai stabilită, veți avea nevoie de aprobarea lor mai mult decât au nevoie de afacerea dvs. Din acest motiv, nu lăsați termenii săraci sau o înaltă comisie să vă oprească. Creșterea eventuală a recunoașterii și vânzărilor dvs. va fi bine în valoare de banii pe care nu ați câștigat-o de la vânzările de aprobare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar