Cum să revendicați deducerile birourilor de origine

Proprietarii de afaceri și angajații se pot califica pentru o deducere a biroului de origine pe declarațiile lor fiscale personale. Deducerea poate reduce veniturile totale impozabile asupra returnării contribuabilului. Trebuie să utilizați o anumită zonă a casei dvs. exclusiv pentru afaceri. Contribuabilul trebuie să lucreze în mod regulat în acea zonă a casei pentru a se califica pentru deducere. Dacă vă calificați, este posibil să fiți capabili să deduceți o parte din interesul ipotecar al casei dvs., costurile de utilitate și alte cheltuieli.

Pași

Partea 1 din 3:
Calificarea pentru o deducere a biroului de origine
  1. Imagine intitulată Revendicați deducerile biroului de acasă Pasul 1
1. Faceți cunoștință cu definiția IRS a unui birou de acasă. Pentru a solicita o deducere pentru biroul dvs. de acasă, IRS solicită să utilizați o parte din casa dvs "exclusiv și regulat" Pentru locul tău principal de afaceri. Această locație la domiciliu poate fi, de asemenea, locul în care vă ocupați în mod obișnuit cu clienții, clienții sau pacienții. În scopul IRS, zona utilizată ca birou de acasă nu trebuie să fie furnizată ca birou. Puteți să o utilizați pentru depozitare, ca laborator, showroom sau un centru de zi.
  • Partea de afaceri a casei dvs. nu trebuie să fie atașată fizic la locul dvs. de locuit pentru a vă califica pentru deducere.
  • Să presupunem că conduceți o afacere cu amănuntul de la domiciliu și folosiți o parte din casă pentru a stoca inventarul dvs. Proprietarii de afaceri din această situație sunt capabili să utilizeze o parte din acest spațiu pentru uz personal și încă se califică pentru deducerea biroului de origine.
  • Dacă executați o unitate de îngrijire a copilului din casa dvs., partea din casa dvs. pe care o utilizați pentru îngrijirea copilului este scutită de regula de utilizare exclusivă, de asemenea. Rețineți, totuși, că puteți deduce doar cheltuielile suportate în timpul orelor pe care le aveți grijă de copii.
  • Imagine denumită revendicarea deducerilor biroului de acasă Pasul 2
    2. Luați în considerare locațiile disponibile pentru munca dvs. O persoană care lucrează pentru altcineva poate solicita o deducere a biroului de origine în unele cazuri. Dacă lucrați de la domiciliu pentru confortul angajatorului, puteți lua deducerea.
  • Dacă vă telecommați deoarece angajatorul dvs. nu vă poate oferi un birou, puteți lua deducerea biroului de origine. Lucrați acasă pentru confortul angajatorului.
  • Pe de altă parte, dacă te telecommute deoarece găsiți mai ușor să lucrați de la domiciliu decât să utilizați biroul dvs. angajatorul dvs. vă oferă, probabil că nu puteți pretinde deducerea.
  • Nu puteți solicita o deducere a biroului de origine prin închirierea de acasă la compania pe care o lucrați și apoi lucrați de la porțiunea închiriată.
  • Imagine denumită revendicarea deducerilor biroului de acasă Pasul 3
    3. Utilizați opțiunea simplificată. Dacă vă calificați pentru deducerea biroului de origine, IRS oferă o metodă simplificată pentru a calcula valoarea dolarului de deducere. Această metodă elimină necesitatea de a urmări și de a depune multe dintre cheltuielile dvs. reale ale casei dvs.
  • Vă este permis să deduceți un apartament de 5 dolari pe picior pătrat pentru zona dvs. de birouri de acasă. Puteți deduce imaginile pătrate până la 300 de metri pătrați.
  • Suma este dedusă la programul A al formularului dvs. personal 1040 declarația fiscală.
  • Dacă alegeți metoda simplificată, nu puteți deduce un procent din interesul ipotecar real, utilitățile și costurile de reparații care se referă la casa dvs. Dacă estimați că costurile dvs. reale sunt mai mari, ar trebui să luați în considerare utilizarea metodei normale de deducere a biroului de origine.
  • Partea 2 din 3:
    Determinând cât de mult puteți deduce
    1. Imagine intitulată Revendicați deducerile biroului de acasă Pasul 4
    1. Figurați cât de mult spațiu ocupă biroul dvs. de origine. Deducerea dvs. de birouri la domiciliu este limitată de procentajul casei este folosit în scopuri de afaceri. Dacă biroul dvs. ocupă 25% din spațiul dvs. total de acasă sau exemplu, puteți pretinde că nu mai mult de 25% din cheltuielile gospodăriei.
    • Să presupunem că interesul ipotecar, utilitățile și costurile de reparații care se referă la casa dvs. adaugă până la 15.000 $ pentru anul. Dacă 10% din spațiul casei dvs. a fost folosit pentru afaceri, deducerea biroului dvs. de acasă ar fi de 1.500 de dolari.
    • O cheltuială care beneficiază doar de afacerea dvs., cum ar fi remodelarea unui dormitor într-un birou, este a "direct" cheltuieli care sunt pe deplin deductibile.
    • O cheltuială care beneficiază de întreaga dvs. casă, precum și afacerea dvs. la domiciliu, cum ar fi punerea unui nou acoperiș pe casa dvs., este un "indirect" cheltuieli. Cheltuielile indirecte sunt parțial deductibile, bazate pe porțiunea de birouri de acasă a casei dvs.
    • O cheltuială care beneficiază doar de locul dvs. de locuit, cum ar fi lărgind dulapul principalului dormitor, nu este deductibilă.
  • Imagine intitulată Revendicați deducerile biroului de acasă Pasul 5
    2. Calculați-vă interesul ipotecar deductibil și cheltuielile de impozitare imobiliare dacă vă dețineți casa dvs. Dacă închiriați, puteți deduce ceea ce ați plătit în chirie. Aceste sume sunt restricționate de proporția casei dvs. folosită ca birou de acasă.
  • Impozitele imobiliare includ numai ceea ce plătiți către o autoritate de impozitare, cum ar fi biroul evaluatorului județului. Nu includeți evaluări pentru proiectele de lucrări publice care vă beneficiază de dvs. Dacă declarația dvs. de facturare a arătat 3.000 de dolari în impozite imobiliare și o evaluare de 1.000 de dolari, doar 3.000 de dolari ar conta pentru deducerea biroului de origine.
  • Dobânzile ipotecare este deductibilă atât pe primele și celei de-a doua ipoteci pe proprietate. De asemenea, puteți deduce dobânzile la împrumut de capital propriu, dar valoarea totală a deducerii este limitată. Dacă ați plătit dobânzi de 5.000 de dolari pe o primă ipotecă și 2.000 de dolari pe oa doua ipotecă, de exemplu, întregul 7000 de dolari ar conta pentru deducerea biroului dvs. de origine.
  • Dobânzile ipotecare și impozitele imobiliare pot fi enumerate ca deduceri detaliate privind programul A dacă nu se califică drept deduceri de birouri de acasă. Toți contribuabilii au capacitatea de a deduce interesul ipotecar și impozitele pe cale A.
  • Imagine intitulată Revendicați deducerile biroului de acasă Pasul 6
    3. Treceți la limitările deducerii biroului dvs. de origine. Nu puteți deduce 100% din amortizarea casei dvs. ca o cheltuială de la biroul de origine. Există, de asemenea, limite de deducere la domiciliu pe baza veniturilor dvs. de afaceri.
  • Nu puteți deduce ceea ce ați plătit să vă cumpărați casa. În schimb, costul casei dvs. este suma utilizată pentru a deprecia proprietatea.
  • Dacă alegeți să utilizați o metodă care permite cheltuielile de depreciere, veți cheltui treptat costul inițial al casei dvs. utilizând deducerea biroului de acasă.
  • Spune, de exemplu, că plătiți 300.000 de dolari pentru casa ta. Vă depreciați întreaga valoare a casei dvs. de peste 30 de ani sau 10.000 de dolari pe an.
  • Presupuneți că sunteți în stare să deduceți 10% din casa dvs. ca deducere a biroului de origine. Ați deduce (10.000 de dolari înmulțită cu 10% = 1.000 de dolari) în cheltuieli de depreciere ca parte a deducerii biroului dvs. de origine în fiecare an.
  • Figurați venitul total al anului. Puteți solicita numai deducerile birourilor de origine până la valoarea veniturilor de afaceri pentru anul. Dacă cheltuielile dvs. de afaceri au depășit veniturile dvs. de afaceri, puteți transporta deducerile excesive la impozitele din anul următor.
  • Partea 3 din 3:
    Revendicând deducerea biroului de acasă
    1. Imagine denumită revendicarea deducerilor biroului de acasă Pasul 7
    1. Figura cheltuielilor deductibile implicate în rularea casei dvs. Indiferent dacă dețineți sau închiriați casa, puteți deduce cheltuielile pentru asigurare, utilități și reparații. Aceste reguli se aplică, de asemenea, apartamentelor și condominului.
    • Puteți deduce procentul de asigurare a proprietarului egal cu spațiul Oficiul de acasă ocupă, dar nu puteți include călăreți care se referă la biroul dvs. de acasă sau la asigurarea de afaceri.
    • Puteți deduce procentajul de afaceri din ceea ce plătiți pentru utilități, cum ar fi căldura și energia electrică, precum și serviciile precum serviciile de colectare a gunoiului, serviciile de securitate și curățenie.
    • De asemenea, puteți deduce taxe telefonice specifice legate de afacerea dvs. pe linia telefonică telefonică primară și pe telefonul celular, precum și costul unei linii de afaceri dedicate, cum ar fi o linie de fax.
  • Imagine denumită revendicarea deducerilor biroului de acasă Pasul 8
    2. Calculați pierderile de victime pe care le puteți avea. Dacă biroul dvs. de acasă este deteriorat de actul criminal sau dezastru, puteți deduce unele dintre pierderile de victime. Trebuie să depuneți o cerere de asigurări în timp util. Contribuabilul poate deduce numai partea din pierderea că rambursarea dvs. de asigurare nu acoperă.
  • Puteți estima suma rambursabilă dacă nu a fost determinată de momentul în care depuneți taxele. Să presupunem, de exemplu, că estimați rambursarea asigurărilor de accidente pentru a fi de 50.000 $ pentru anul.
  • Dacă rambursarea dvs. reală este mai mare decât estimarea, diferența este considerată venituri impozabile pentru dvs. Dacă ați fost rambursați 70.000 de dolari de la compania de asigurări, vor fi considerate venituri impozabile de 20.000 de dolari ($ 70,000 - $ 50,000).
  • Puteți modifica declarația de impozit originală pentru a corecta suma de rambursare pe care ați primit-o. În acest exemplu, veți schimba suma de rambursare de la 50.000 $ la 70.000 $. Acest lucru ar elimina încă 20.000 de dolari în veniturile impozabile.
  • Imagine denumită revendicarea deducerilor biroului de acasă Pasul 9
    3. Fișier de întoarcere. Raportați deducerea biroului de origine pe formularul de impozitare corect. Puteți raporta deducerea la programul A sau Programul C al returnării dvs. personale, în funcție de circumstanțele dvs.
  • Dacă sunteți contribuabilul care desfășoară activități independente, includeți deducerea biroului de origine la programul C al formularului dvs. personal 1040 declarația fiscală. Acest program raportează profiturile și pierderile pentru o afacere.
  • Programul de fișiere A Dacă pretindeți cheltuieli de birou de la domiciliu ca angajat al altcuiva. Utilizați programul A și enumerați cheltuielile ca deduceri detaliate pe formularul dvs. personal 1040 declarația fiscală.
  • Consultați un contabil cu privire la deducerile birourilor de origine. Aceste deduceri primesc un nivel ridicat de examinare de la IRS. Aceste deduceri au fost o zonă a abuzului potențial al contribuabilului în ultimii ani. Lucrați cu un contabil pentru a vă depune în mod corect returnarea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar