Cum se calculează deasupra capului

Costurile generale sunt cheltuielile plătite pentru a vă menține afacerea, indiferent dacă sunteți în mare cerere sau abia producând un produs. Având o înregistrare solidă a costurilor dvs. generale vă va ajuta să stabiliți un preț mai bun pentru produsul sau serviciul dvs., afișați unde puteți economisi bani și iluminați modalități de a vă eficientiza modelul de afaceri. Dar aceste beneficii provin numai de la contabilii atenți, astfel încât să citească pentru a afla cea mai bună modalitate de a calcula costurile generale ale afacerii dvs.

Pași

Eșantion de calculator deasupra capului

Calculator deasupra capului

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 3:
Găsirea costurilor dvs. generale
  1. Imagine intitulată Calculați pasul 1
1. Înțelegeți că costurile generale sunt cheltuieli care nu se referă direct la produsul dvs. Ele sunt, de asemenea, cunoscute ca costuri indirecte. Costurile indirecte sunt lucruri cum ar fi chiria, personalul administrativ, reparațiile, mașinile și costurile de marketing care sunt esențiale pentru operațiunile dvs. de afaceri și trebuie plătite în mod regulat.
  • În exemplul nostru, costurile indirecte, cum ar fi ratele poștale și asigurarea, sunt necesare pentru a rula o afacere, dar fără a face un produs.
  • Pe măsură ce vă calculați deasupra capului, asigurați-vă că vă gândiți dacă ceva este un cost fix sau un cost variabil, de asemenea. Costurile fixe sunt cele care nu se schimbă, iar costurile variabile sunt cele care se schimbă în funcție de activitatea și nivelul de producție al afacerii dvs.
  • Imagine intitulată Calculați pasul 2
    2. Știți că costul direct este costul creării unui bun sau serviciu. Aceste costuri vor fluctua pe baza cererii pentru produsul dvs. și prețul de piață al materialelor. Dacă începeți o brutărie, costurile directe ar fi salariile și ingredientele de muncă. Dacă executați o clinică de sănătate, ei ar fi salariile medicilor dvs., stetoscoape etc.
  • Cele mai frecvente costuri directe, așa cum este ilustrat mai sus, sunt salariile și materialele.
  • În termeni simplificați, costurile directe plătesc pentru lucruri pe linia de asamblare, în timp ce costurile indirecte plătesc pentru real linie de asamblare.
  • Imaginea intitulată calculează pasul 3
    3. Faceți o listă a fiecărei cheltuieli pentru o lună, trimestru sau an. În timp ce puteți alege orice interval de timp pe care doriți, majoritatea întreprinderilor își descompun rapoartele de cheltuieli pe lună.
  • Fiți în concordanță cu intervalul de timp - dacă calculați lunar costurile indirecte, trebuie să calculați costurile directe lunar.
  • Utilizarea programelor de calculator cum ar fi QuickBooks, Excel, sau Freshbook-urile vă pot ajuta să vă mențineți lista organizată și accesibilă.
  • Nu vă faceți griji încă despre ce cheltuieli unde merge. Aveți nevoie de imaginea completă a cheltuielilor dvs. înainte de a putea calcula deasupra capului.
  • Imaginea intitulată calculează pasul 4
    4. Contul costurilor comune (indirect). Toate companiile au cheltuieli inevitabile care includ taxe, chirie, asigurări, taxe de licențiere, utilități, contabilitate și echipe juridice, personal administrativ, întreprindere, etc. Nu lasa nici o piatra neintoarsa!
  • Uitați-vă de rapoartele de cheltuieli și încasările din trecut pentru a vă asigura că nu pierdeți nimic.
  • Nu uitați de cheltuielile recurente, cum ar fi reînnoirea unei licențe sau a permiselor de depunere, care apar rar. Ei încă numără ca fiind deasupra capului.
  • Imagine intitulată Calculați pasul deasupra capului 5
    5. Utilizați costuri vechi sau estimări dacă nu vă cunoașteți încă cheltuielile exacte. Dacă sunteți a Un nou sau aspirant de afaceri, Va trebui să faceți o cercetare amănunțită asupra costurilor furnizării, a forței de muncă și a potențialului cheltuieli.
  • Dacă aveți vechile cărți contabile, puteți utiliza pe aceștia pentru a planifica costurile anului viitor. Dacă nu faceți schimbări mari în planul dvs. de afaceri, ele sunt adesea numere similare.
  • Media dvs. vechile dvs. costuri de peste 3-4 luni pentru a ajusta pentru orice anomalie statistică.
  • Imaginea intitulată calculează pasul 6
    6. Împărțiți lista dvs. în costuri directe și indirecte pe baza modelului dvs. de afaceri. Fiecare afacere este diferită și puteți face o cerere de judecată pe anumite cheltuieli. De exemplu, în timp ce cheltuielile juridice sunt, în general, costuri generale, ele contribuie direct la producție dacă conduceți o firmă de avocatură.
  • Dacă sunteți încă confuz, gândiți-vă la costurile generale ca cele pe care le veți plăti dacă ați încetat să producați ceva deloc. Ce vă ține afacerea în fiecare zi?
  • Actualizați această listă de fiecare dată când suportați cheltuieli noi.
  • Imaginea intitulată calculează pasul 7
    7. Adăugați toate costurile indirecte împreună pentru a obține costurile totale de cheltuieli. Aceasta este suma de bani pe care trebuie să o stați în afaceri. În exemplul de mai sus, cheltuielile noastre anuale ar fi de 16.800 de dolari. Cunoașterea acestui număr este crucială atunci când creați un plan de afaceri.
  • Metoda 2 din 3:
    Înțelegerea costurilor generale ale afacerii dvs
    1. Imaginea intitulată calculează pasul 8
    1. Găsiți procentajul dvs. deasupra capului. Un procent deasupra capului vă spune cât de mult din afacerea dvs. este cheltuită pe deasupra capului și cât de mult este cheltuit un produs. Pentru a afla procentul de cheltuieli:
    • Costurile indirecte împărțite prin costuri directe. În exemplul de mai sus, ratingul nostru deasupra capului este .35 (16,800 / 48,000 = .35)
    • Înmulțiți acest număr cu 100 pentru a obține procentul de sus. Aici, 35%
    • Acest lucru înseamnă că afacerea dvs. cheltuiește 35% din banii săi pe taxe legale, personal administrativ, chirie etc. Pentru fiecare produs produce.
    • Cu cât este mai mare ratingul dvs. deasupra capului, cu atât este mai mare profitul. O evaluare scăzută a capului este bună!
  • Imaginea intitulată calculează pasul 9
    2. Utilizați evaluarea dvs. deasupra capului pentru a vă compara întreprinderile similare. Presupunând că toate întreprinderile similare plătesc aproximativ aceleași costuri directe, companiile cu o rating mai mic, fac mai mulți bani atunci când își vând produsul. Prin scăderea ratingului dvs. deasupra capului, puteți vinde produsul dvs. la un preț mai competitiv și / sau câștigați profituri mai mari.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind costurile generale pentru a vă îmbunătăți afacerea
    1. Imaginea intitulată Calculați pasul 10
    1. Împărțiți-vă costurile generale de costurile dvs. de muncă pentru a vedea cât de eficient folosiți resursele dvs. Înmulțiți acest lucru cu 100 pentru a obține procentul de cheltuieli de cheltuieli utilizate de fiecare lucrător.
    • Când acest număr este scăzut, înseamnă că afacerea dvs. își petrece costurile generale eficiente.
    • Dacă acest număr este prea mare, ați putea angaja prea mulți oameni.
  • Imagine intitulată Calculați pasul superior 11
    2. Calculați ce procent din veniturile dvs. plătește pentru cheltuieli. Împărțiți costurile dvs. generale cu suma efectuată în vânzări, apoi mai multe de 100 pentru a obține procentajul dvs.Aceasta este o modalitate simplă de a vedea dacă vindeți suficiente bunuri / servicii pentru a vă menține în afaceri.
  • Ex. Dacă afacerea mea vinde săpun de 100.000 de dolari pe lună și costă 10.000 de dolari pentru a-mi păstra biroul de funcționare, apoi petrec 10% din veniturile mele pe deasupra capului.
  • Cu cât este mai mare acest procent, cu atât este mai mică marja de profit.
  • Imaginea intitulată Calculați pasul superior 12
    3. Îndepărtați sau gestionați costurile dvs. generale dacă aceste numere sunt prea mari. Întrebându-vă de ce nu faceți un profit imens? S-ar putea să plătiți prea multă chirie sau trebuie să vindeți mai multe produse pentru a acoperi costurile generale. Poate că aveți prea mulți muncitori și nu cheltuiți cu înțelepciune pentru a le păstra pe toți angajați. Utilizați aceste procente pentru a vă uita mai atent la modelul dvs. de afaceri și faceți modificări în consecință.
  • Toate întreprinderile plătesc deasupra capului, dar cele care își administrează costurile generale transformă cu înțelepciune un profit mai mare.
  • Care a spus că, având deasupra capului scăzut, nu este totul. Dacă cheltuiți bani pe echipamente bune sau satisfacția lucrătorilor, de exemplu, este posibil să aveți o productivitate mai mare și profituri mai mari.
  • sfaturi

    Dacă calculați deasupra capului pentru o perioadă de timp trecut, puteți utiliza fapte și cifre reale de la înregistrările companiei pentru calculele dvs. Dacă estimezi deasupra capului pentru o perioadă de timp viitoare, va trebui să utilizați cifrele medii pentru estimarea costurilor. Pentru a calcula costurile indirecte viitoare, de exemplu, puteți examina mai multe perioade de timp din trecut și puteți calcula un cost mediu pentru fiecare cheltuială indirectă care va fi în vigoare la afacerea dvs. în timpul viitoarei perioade de timp pe care doriți să le estimați. De asemenea, pentru viitoarele cheltuieli directe, puteți estima costurile medii bazate pe înregistrările anterioare și cifrele curente. De exemplu, munca directă poate fi calculată prin înmulțirea salariului mediu pe oră pentru lucrătorii direcți de muncă la compania dvs. cu numărul mediu de ore lucrate de forța de muncă directă într-o anumită perioadă de timp. Figura rezultată nu poate fi exact ceea ce se termină să fie plătit în perioada de timp, dar va fi o estimare atentă.
  • Urmărirea ratelor generale în timp - adică lunar, trimestrial și anual - ajută la normalizarea varianțelor cauzate de considerațiile sezoniere, modelul de cumpărare a consumatorilor și disponibilitatea / costul materiilor prime.
  • Avertizări

    Pașii detaliate aici sunt concepute pentru a vă oferi o idee mai bună despre modul de a obține date cuantificabile despre afacerea dvs. Fiecare companie este diferită, deci cum să maximizați costurile dvs. generale nu este o știință exactă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar