Cum să deveniți șofer de camion de proprietar

Un operator de proprietar deține sau închiriază un camion și un transport de mașini pentru companii clienților. Dacă doriți să începeți o afacere de camioane, alegeți o piață de nișă, cum ar fi logarea sau materialele periculoase. Proiectați costurile și veniturile dvs. pentru a vedea câte contracte veți avea nevoie să aterizați pentru a rămâne profitabil. Dacă intenționați să rămâneți în industrie pe termen lung, cumpărați sau finanțează un camion în loc de leasing. Înainte de lansarea companiei dvs., selectați structura de afaceri, Înregistrați-vă afacerea, și formularele fiscale specifice industriei. Cumpărați o poliță de asigurare care îndeplinește reglementările jurisdicției dvs. și obțineți licențe de operare și orice acreditare ceresc nișă.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea operațiunii
  1. Imagine intitulată Deveniți un driver de camion de proprietar Pasul 1
1. Construi experiența de camioane înainte de a începe propria afacere. Fiind un operator de proprietar necesită o cunoaștere substanțială a industriei camioanelor. Dacă nu ați făcut-o deja, este mai bine să lucrați pentru o companie de transport de cel puțin 3 până la 5 ani înainte de a începe propria afacere. Veți învăța cum să gestionați eficiența consumului de combustibil, să construiți o rețea profesională și să dezvoltați expertiză în piețele de nișă, cum ar fi logarea sau bunurile frigorifice
  • Dacă nu ați făcut deja, va trebui să obțineți a Licență de conducere comercială (CDL). Dacă locuiți în afara Statelor Unite, veți avea nevoie de licența de operare solicitată de jurisdicția dvs.
  • Imagine intitulată Deveniți un șofer de camion de proprietar Pasul 2
    2. Alegeți piața de nișă. Când vă lansați afacerea, veți concura pentru contracte cu operațiuni stabilite. În plus, va trebui să respectați reglementările care se aplică anumitor tipuri de transport. Alegerea unei nișă sau segment distinct al industriei de transport va reduce numărul de concurenți și va facilita respectarea reglementărilor.
  • În plus, veți avea nevoie de licențiere specială pentru unele piețe. De exemplu, pentru a transporta bunuri într-un port din Statele Unite, trebuie să solicitați un certificat de identificare al lucrătorilor de transport (TWIC). Dacă doriți să transportați materiale periculoase, veți avea nevoie de o aprobare a materialelor periculoase.
  • Imagine intitulată Deveniți un șofer de camion de proprietar Pasul 3
    3. Proiectați costurile și veniturile. Calculați costurile fixe, inclusiv plățile ipotecare sau contracte de leasing, asigurarea, taxele de licențiere și permisele. Costurile variabile includ combustibil, impozite, anvelope și întreținere, reparații, spălări, cazare și mese, taxe de taxare și încărcare și descărcare. Costurile variabile depind de nișă, pe distanțe de tractare planificate și de mile anuale proiectate sau kilometri.
  • Dacă angajați șoferii, va trebui să le factați salariile în costuri variabile. Ca regulă generală, șoferii subcontractați câștigă 30% din veniturile brute ale camionului.
  • Total costurile variabile fixe și estimate pentru a determina veniturile pe care le va trebui să le genereze pe vehicul pentru a sparge chiar și.
  • Imaginea intitulată Deveniți un driver de camion de proprietar Pasul 4
    4. Obțineți ajutor Proiectarea costurilor și crearea unui plan de afaceri de camioane. Odată ce ați început să estimați costurile de operare și nevoile de venit, vă puteți simți copleșit sau nesigur cum să procedați. Pentru îndrumare, vizitați Centrul de Resurse al Operatorului de Operator al proprietarului. U.S. Administrarea de afaceri mici are, de asemenea, General pentru planul general de afaceri de ajutor: https: // Sba.Gov / Business-Guide / Plan / Scrie-Your-Plan-Format-Format.
  • De asemenea, puteți vorbi cu un planificator financiar contabil sau profesional.
  • Imaginea intitulată Deveniți un șofer de camion de proprietar Pasul 5
    5. Decideți dacă veți cumpăra, finanța sau închiria vehiculul. Așteptați să plătiți 100.000 $ la 125.000 $ (USD) pentru un camion. Dacă nu aveți capitala pentru a cumpăra unul direct, puteți finanța sau închiria vehiculul.
  • Dacă intenționați să rămâneți în industrie pe termen lung, este mai bine să cumpărați sau să finanțezi un camion. Dacă nu, leasingul sau închirierea este cea mai bună opțiune.
  • Deținerea sau finanțarea unui camion este de obicei mai profitabilă pe termen lung. Cu toate acestea, rețineți că veți fi responsabil pentru toate reparațiile și întreținerea.
  • După cum crește afacerea dvs., puteți adăuga mai multe vehicule la flota dvs. și puteți închiria șoferii licențiați pentru a le opera.
  • Partea 2 din 3:
    Înregistrarea afacerii dvs
    1. Imagine intitulată Deveniți un driver de camion al proprietarului Pasul 6
    1. Alegeți o structură de afaceri. În Statele Unite, va trebui să selectați o structură de afaceri înainte de a vă înregistra afacerea. Exemplele includ o societate cu răspundere limitată (LLC) și propriul proprietar. Cea mai bună alegere depinde de activele dvs. personale și de răspunderea fiscală, deci adresați-vă avocatului sau contabilului care structura se potrivește nevoilor dvs.
    • O LLC este cea mai bună alegere pentru mulți proprietari de afaceri mici, mai ales dacă doriți să vă protejați activele personale. Vehiculul dvs. personal, acasă și alte active nu vor fi în pericol dacă afacerea dvs. se confruntă cu faliment sau procese.
  • Imagine intitulată Deveniți un șofer de camion de proprietar Pasul 7
    2. Înregistrați-vă afacerea cu agențiile federale și de stat. Pentru a vă înregistra afacerea cu IRS (Serviciul de Venituri Interne), va trebui să solicitați un număr de identificare a angajatorului (EIN), care este gratuit. Procedurile de înregistrare variază de către stat - în general, veți depune numele dvs. de companie, declarați structura sa și plătiți taxele de înregistrare.
  • Aplicați online pentru un EIN aici: https: // SA.www4.IRS.gov / modiein / individ / index.JSP.
  • Găsiți procedurile de înregistrare a afacerii dvs. de stat aici: https: // IRS.Gov / Întreprinderi / Întreprinderi mici - Second-angajat / Stat-guvern-site-uri web.
  • Imagine intitulată Deveniți un driver de camion de proprietar Pasul 8
    3. Aplicați pentru licențele de operare solicitate de jurisdicția dvs. În Statele Unite, va trebui să solicitați un număr de autoritate de transport cu motor și un număr DOT din SUA cu Departamentul de Transport. Dacă intenționați doar să călătoriți în liniile de stat, este posibil să aveți nevoie doar de un număr de punct intrastat.
  • Găsiți cerințele DOT ale statului dvs. aici: https: // Fhwa.punct.Gov / Despre / WebState.CFM.
  • Pentru locațiile din Statele Unite, consultați Departamentul de Transport sau altă agenție adecvată cu privire la cerințele de licențiere. De exemplu, în Regatul Unit, va trebui să solicitați o licență de operare bună a vehiculelor cu comisarii de trafic din Marea Britanie.
  • Imaginea intitulată Deveniți un șofer de camion de proprietar Pasul 9
    4. Formularele fiscale specifice industriei. În Statele Unite, va trebui să depuneți un formular fiscal de utilizare a autovehiculelor grele (2290) cu IRS. În plus, va trebui să plătiți taxe standard de afaceri, inclusiv impozitul pe profit, impozitul pe cont propriu, impozitele de ocupare a forței de muncă (dacă angajați angajați) și accizele aplicabile, cum ar fi impozitul pe combustibil.
  • Verificați cu serviciul de venit al națiunii dvs. dacă locuiți în afara Statelor Unite.
  • Imaginea intitulată Deveniți un driver de camion de proprietar Pasul 10
    5. Cumpărați asigurare care respectă reglementările jurisdicției dvs. Există reglementări stricte federale și de stat privind asigurarea de afaceri de transport. Contactați furnizorul de asigurări sau arătați online pentru a găsi un agent de asigurare independent. Cereți-i să recomande o politică care să respecte standardele federale și de stat.
  • În Statele Unite, costurile totale de asigurare pentru întreprinderile de transport în valoare de aproximativ 6.500 $ (USD) pe an.
  • Partea 3 din 3:
    Susținerea unei afaceri profitabile
    1. Imagine intitulată Deveniți un driver de camion al proprietarului Pasul 11
    1. Obțineți recomandări și faceți publicitate serviciilor dvs. Va trebui să apăsați în rețeaua dvs. pentru ateriza primele contracte. Satisfacția clienților este esențială, deoarece cuvântul de gură vă va ajuta să obțineți credibilitate și recomandări. În plus, ar trebui să comercializați serviciile dvs. pe publicațiile sociale, de transport și la publicațiile specifice industriei și, în cazul programelor accesibile, radio și de televiziune.
    • De asemenea, trebuie să vă promovați serviciile prin apelarea sau trimiterea de scrisori către întreprinderile specifice de nișă, cum ar fi logarea sau companiile de producție.
  • Imaginea intitulată Deveniți un driver de camion de proprietar Pasul 12
    2. Condiționați cu diligență înainte de semnarea contractelor. Veți negocia contracte cu companiile pentru care trageți bunurile. Citiți cu atenție contractele și, dacă aveți un avocat, aveți termeni de revizuire înainte de a semna. Să negocieze ratele de kilometraj, să determine modul în care veți primi plata (cum ar fi prin cec sau transfer electronic) și întrebați dacă veți primi un avans pe încărcături.
  • Aflați dacă va trebui să achiziționați o asigurare suplimentară pentru bunurile transportate. Dacă clientul nu achiziționează o politică, nu sunteți obligat să cumpărați asigurare sau altceva prin ele. Puteți scoate orice politici suplimentare federale sau de stat cu un furnizor la alegere.
  • Evitați contractele care includ clauzele de concurență. Dacă există o clauză de concurență non-negociabilă, asigurați-vă că are o dată de încheiere rezonabilă. Nu veți dori să fiți limitați să lucrați cu alte companii din viitor.
  • Imagine intitulată deveniți un driver de camion de proprietar Pasul 13
    3. Gestionați costurile cu combustibilul. Costul combustibilului este unul dintre cele mai semnificative impacturi asupra liniei de jos. Învățarea de a conduce eficient necesită timp și este un motiv cheie pentru care ar trebui să cheltuiți cel puțin 5 ani de conducere pentru o altă companie înainte de a începe propria dvs.
  • Contrar credinței populare, conducerea peste 60 de mile (97 km) pe oră poate reduce eficiența combustibilului. Mergând mai repede, vă poate ajuta să respectați termenele de livrare și să efectuați mai multe contracte, dar veți ajunge să utilizați mai mult combustibil.
  • Imagine intitulată Deveniți un driver de camion de proprietar Pasul 14
    4. Mențineți vehiculul dvs. pentru a controla costurile și respectați reglementările. Întreținerea regulată a vehiculului este esențială pentru a controla costurile cu combustibilul. De exemplu, dacă nu vă înlocuiți anvelopele atunci când este necesar, costurile anuale ale combustibilului ar putea crește cu mii de dolari. În plus, va trebui să vă mențineți vehiculul pentru a vă asigura că respectă reglementările privind industria de nișă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar