Cum să devii un dealer auto

A deveni un dealer auto este un proces care necesită o investiție de timp și bani, dar care poate obține profituri mari.Un dealer de mașini poate funcționa în mai multe moduri diferite pentru a face bani: rularea unui lot de mașini folosite, cumpărarea / vânzarea de mașini cu ridicata pe o bază necesară sau investiții într-o ramură de franciză a unui dealer auto deja stabilit.Nu ia o educație formală pentru a face mașini, dar ia o pregătire.Această listă descrie pașii pe care îi ia pentru a deveni un dealer de automobile.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un dealer auto pas 1
1. Salvați banii.Aproape fiecare pas spre a deveni un dealer de mașini vă va costa bani.În funcție de tipul de afacere pe care doriți să îl executați și suma inventarului pe care ați planificat-o pe exploatație, costurile dvs. pot rula oriunde de la 30.000 $ la 1.000.000 $ sau mai mult.
  • Imaginea intitulată deveni un dealer auto pas 2
    2. Obține o licență dealer.Fiecare stat are propriile cerințe pentru licența de distribuție auto, care se numără cel mai adesea completarea unui curs și ședinței pentru un examen de certificare.
  • Imaginea intitulată deveni un dealer auto pas 3
    3. Periați-vă pe acumenul de afaceri.Ca și în rularea oricărei afaceri, a fi un dealer de automobile necesită un anumit grad de contabilitate, inventar, contabilitate, marketing, management și cunoștințe de servicii pentru clienți.Nu aveți nevoie de o diplomă de afaceri, dar ar trebui să găsiți toate informațiile pe care le puteți folosi o afacere la bibliotecă sau online.
  • Imaginea intitulată deveni un dealer auto pas 4
    4. Decideți cum doriți să vă conduceți afacerea dvs.Deoarece a fi un dealer de mașini înseamnă a fi angajat pe cont propriu, există multe întrebări pe care trebuie să le întrebați înainte de a trece la următorul pas.Acestea sunt lucruri pe care trebuie să le luați în considerare:
  • Doriți să fiți un spectacol unic și să operați exclusiv printr-un site web al companiei?
  • Doriți să vindeți mașini noi sau folosite?
  • Sau ați prefera să dețineți un lot și să angajați vânzători?
  • Câți angajați aveți nevoie și ce tip?
  • Veți oferi finanțare internă sau solicitați clienților dvs. să obțină propria lor finanțare?
  • Cum vă veți comercializa afacerea dvs?
  • Ce fel de bani trebuie să investiți și cât de mulți bani trebuie să faceți?
  • Imaginea intitulată deveni un dealer auto Pasul 5
    5. Creați un plan de afaceri formal.Odată ce știți exact ce fel de dealer auto doriți să fiți, trebuie să luați timp pentru a pune fiecare aspect al planului dvs. de afaceri pe hârtie.Acest lucru vă va ajuta să rămâneți pe drumul cel bun cu prioritățile bugetare și cu prioritățile de construcție a afacerilor.
  • Imaginea intitulată deveni un dealer auto pas 6
    6. Alegeți o locație.Acest lucru poate fi la fel de simplu ca și menținând câteva mașini în curtea din spate și construirea unui site web pentru a servi ca locație de afaceri sau poate implica cercetarea pentru loturi comerciale și spațiu de birouri.Oricare ar fi locația dvs., va trebui să obțineți o scrisoare de verificare Zoning pentru a trece la pasul următor.
  • Imaginea intitulată deveni un dealer auto pas 7
    7. Obțineți legătura dvs. de garanție.După verificarea faptului că locația dvs. de afaceri este în mod corespunzător zonată pentru un dealer de automobile, trebuie să obțineți o legătură de garanție. Bondul de dealer auto este dat ca o garanție că reprezentantul dvs. va funcționa în conformitate cu reglementările statului. În funcție de situație, suma obligațiunilor poate varia de la 5.000 $ la & 100.000, dar va trebui să plătiți doar un procent din această sumă care variază de obicei între 0,75% și 10%.
  • Imaginea intitulată deveni un dealer auto pas 8
    8. Înregistrați-vă numele de afaceri și obțineți o licență de afaceri la Divizia de Autovehicule.
  • Imaginea intitulată deveni un dealer auto Pasul 9
    9. Construiți un inventar.Ca dealer de mașini, puteți participa la licitații de comerț cu ridicata private și puteți achiziționa vehicule la prețuri mai mici decât prețurile pe piață.De asemenea, puteți intra în dealeri de mașini noi și puteți cumpăra en-gros cu oferte închise.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar