Cum de a construi o afacere online

Toate produsele și serviciile de succes sunt concepute pentru a rezolva o problemă pentru un client. Punctul de plecare pentru afacerea dvs. este de a identifica o problemă a clientului și de a rezolva această problemă cu un produs sau serviciu de servicii. De asemenea, trebuie să identificați clientul dvs. ideal pentru soluția particulară pe care o creați. Dacă vindeți online, o afacere de servicii poate necesita mai puțin capital decât o companie care vinde un produs fizic. Odată ce aveți baza cunoștințelor, vă puteți proiecta afacerea online. Creați un site angajat care este ușor de navigat. Postați un conținut bun care ține telespectatorii care se întorc la site-ul dvs.

Pași

Partea 1 din 4:
Crearea unei soluții pentru clienți
  1. Imagine intitulată Construiți o etapă de afaceri online 1
1. Rezolva o problemă a clientului. Consumatorii cumpără produse și servicii pentru a satisface o nevoie fizică sau emoțională. Cu toate acestea, clienții cumpără doar atunci când nevoia este esențială în mintea lor. De exemplu, un proprietar de case va angaja un instalator dacă are o scurgere, bărbați și femei vor cumpăra haine noi pentru a-și îmbunătăți aspectul, sau un student va lua lecții speciale dacă crede că completarea va duce la o muncă mai bună. Produsul sau serviciul dvs. de afaceri online trebuie să stimuleze și apoi să îndeplinească necesitatea de a avea loc o vânzare.
  • Utilizați cunoștințele sau experiența industriei pentru a identifica o problemă a clientului care trebuie rezolvată. În munca sau viața dvs. vedeți orice probleme comune fără soluții evidente sau simple?
  • Gândiți-vă la modalitățile în care această problemă ar putea fi rezolvată de o companie. Aceasta este ideea dvs. de afaceri.
  • Spune, de exemplu, că mulți dintre prietenii tăi sunt interesați să cumpere ceasuri de ceas de epocă, dar nu au nicio modalitate de a verifica că sunt autentice. Dacă aveți un ochi pentru detalii și cunoștințele corecte, ați putea transforma identificarea acestor ceasuri într-o afacere online.
  • Imagine intitulată Construiți o afacere online Pasul 2
    2. Analizați-vă abilitățile, interesele și capacitățile. Înainte de a începe o afacere, va trebui să vă evaluați propria abilitate de a face acest lucru. Uită-te la propria dvs. abilitate stabilită pentru a determina ce, exact, ești destul de bun la a face profesional. Ce industrie sau profesie sunteți cel mai cunoscut, experimentat și calificați? Trebuie să puteți concura împotriva întreprinderilor existente.
  • Apoi, analizați interesele dvs. Ce ați face dacă banii nu erau importanți? Trebuie să iubiți tot ceea ce faceți, sau afacerea dvs. nu va avea succes.
  • În cele din urmă, uitați-vă la capabilitățile dvs. Aveți stabilitatea financiară, economiile, timpul și stabilitatea personală pentru a începe o afacere chiar acum? Asigurați-vă că familia dvs. este în spatele începerii unei afaceri. Dacă nu sunt, acest lucru va duce la probleme pe drum.
  • Imagine intitulată Construiți o afacere online Pasul 3
    3. Identificați clientul dvs. ideal. Clientul dvs. ideal este setul de trăsături împărtășite de oameni care sunt probabil să cumpere produsul dvs. Cunoașterea acestor demografice (vârsta, sexul, venitul etc.) vă va ajuta să vă concentrați asupra acestei audiențe și vă va adapta restul modelului de afaceri la dorințele și nevoile lor. Indiferent dacă începeți un produs de la zero sau îmbunătățirea unui produs existent, puteți efectua cercetări privind clientul dvs. ideal.
  • Clientul dvs. ideal devine baza pentru strategia dvs. de marketing. Dezvoltați-vă strategia de marketing cu clientul ideal în minte. Pentru a afla mai multe despre strategia de marketing, a se vedea Cum de a dezvolta o strategie de marketing.
  • Pentru a identifica clientul dvs. ideal, luați în considerare pur și simplu tipul de persoane care ar fi cel mai interesat de produsul sau serviciul dvs. și au capacitatea financiară de ao achiziționa. În multe cazuri, aceasta este mai mult artă decât știința, dar o căutare Google pentru tendințele de consum poate dezvălui informații utile.
  • Să presupunem, de exemplu, că doriți să cercetați trăsăturile ideale ale clienților pentru serviciul dvs. de identificare a timpului. Ați putea începe prin a lua în considerare cine ar avea banii pentru acest tip de hobby (probabil pentru persoanele de vârstă mijlocie), care ar avea un interes (mai ales bărbați) și ce tip de persoană este probabil să solicite acest tip de verificare.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de afaceri online 4
    4. Rafinați-vă oferta. Determinați caracteristicile produsului sau serviciului dvs. și dacă oferă beneficii reale și rezolvând nevoile potențialilor dvs. clienți. Utilizați ceea ce găsiți pentru a reevalua și perfecționa produsul sau serviciul până când îndeplinește perfect nevoia descrisă. Încercați să identificați modificările pe care alte întreprinderi le-au făcut produse similare care au condus la un volum mai mare de vânzări.
  • Partea 2 din 4:
    Planificarea afacerii dvs
    1. Imagine intitulată Construiți o afacere online Pasul 5
    1. Determinați dimensiunea pieței. Să presupunem că luați în considerare idei pentru a începe o afacere online pentru prima dată. Utilizați același proces ca și dvs. de a evalua un produs existent. Aveți mai mult risc, deoarece performanța vânzărilor produsului este complet necunoscută.
    • Găsiți instrumente pentru a cerceta piața dvs. potențială. Puteți alege să examinați întreprinderile existente care oferă un serviciu similar. Care sunt clienții lor? Ce sunt dispuși să plătească pentru acest tip de serviciu? Cât de aglomerată este piața?
    • Pentru serviciul dvs. de identificare, ați putea alege să examinați tipul de oameni care comentează forumurile de ceas și alte site-uri web. Să evalueze nevoile lor și să ia în considerare într-adevăr dacă există suficientă piață pentru serviciile dvs. de a începe o afacere în valoare de ea.
  • Imagine intitulată Construiți o afacere online Pasul 6
    2. Determină costurile dvs. Pentru a planifica pentru afacerea dvs., va trebui să evaluați cât de mult veți avea nevoie în pornirea banilor. Acest lucru va varia foarte mult între tipurile de afaceri, cu unii care necesită aproape zero bani de pornire, iar alții care necesită multe mii de dolari. Începeți prin căutarea la echipamente sau inventarul pe care îl aveți în prezent. Apoi, dați seama ce aveți nevoie. Gândiți-vă la inventar, echipamente de producție, cheltuieli de construcție a site-ului și orice alte costuri pe care le puteți aștepta în primele luni de funcționare.
  • Localizați aceste elemente utilizate sau la o reducere dacă puteți și înregistrați prețurile pentru a vă determina nevoile de capital de pornire.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de afaceri online 7
    3
    Dezvoltați proiecții financiare. Proiecțiile financiare pot fi dificil de proiectat, mai ales dacă nu ați început încă o operațiune. Cu toate acestea, faceți cercetarea dvs. prin căutarea datelor de vânzări relevante pentru industria dvs. online. Consultați Biroul de Statistică a Muncii (BLS) pentru a găsi aceste date și alte informații importante. Apoi, utilizați aceste date pentru a estima volumul vânzărilor în primii dvs. trei ani. Proiecțiile dvs. nu trebuie să fie perfecte, dar trebuie să fie rezonabile și susținute de numere concrete.
  • Scade costurile de pornire proiectate și costul bunurilor vândute în acest timp pentru a vă estima rentabilitatea.
  • Imagine intitulată Construirea unei afaceri online Pasul 8
    4. Evaluați sursele de capital. Cu excepția cazului în care aveți un capital de pornire și de lucru într-un cont de economii, veți avea nevoie de o sursă de capital pentru a începe afacerea dvs. Opțiunile dvs. includ împrumuturi de la un prieten sau membru al familiei, împrumuturi bancare și vânzarea de capitaluri proprii pentru investitori. Împrumuturile bancare pot fi dificil de obținut, cu excepția cazului în care optați pentru unul susținut de Administrația Small Business (SBA). Verificați cu băncile locale pentru a vedea ce împrumuturi SBA pe care le oferă. Va trebui să aveți un plan de afaceri puternic pentru a vă califica pentru un astfel de împrumut.
  • Împrumuturile de la prieteni și familie reprezintă o mare sursă de capital. Cu toate acestea, riscul este că pierdeți banii pe care vă împrumutați și relația dvs. personală poate suferi ca rezultat.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de afaceri online 9
    5
    Scrie un plan de afaceri. Un plan de afaceri este o foaie de parcurs pentru afacerea dvs. și creșterea acestuia de-a lungul anilor. Acesta include mai multe părți distincte care conturează planurile dvs. operaționale și informațiile de afaceri pentru potențialii investitori sau creditori sau doar pentru propria dvs. orientare. Includeți toate informațiile de mai sus din această parte în planul dvs. de afaceri. În plus, veți avea nevoie de:
  • O descriere a afacerii și a ofertelor sale.
  • Un plan de marketing.
  • O descriere a structurii de afaceri.
  • Profiluri de management.
  • O analiză de întrerupere.
  • O explicație a modului în care și unde vor fi utilizate fonduri împrumutate.
  • Partea 3 din 4:
    Construirea unei prezențe online
    1. Imagine intitulată Construiți o afacere online Pasul 10
    1. Construiți capitalul de marcă. Odată ce începeți să vindeți un produs care rezolvă o problemă pentru clienți, puteți construi un capital de marcă. Brand Equity este modul în care clienții recunosc că produsul dvs. este mai bun și diferit de produsele oferite de concurenții dvs.
    • Pentru a afla mai multe despre capitalul de marcă, consultați Cum să construiți capitalul de marcă.
    • În timp ce clienții utilizează produsul dvs. și obține rezultate bune, pot continua să cumpere produsele dvs. și să nu ia în considerare marca concurentului dvs. Gândiți-vă la produsele sau serviciile pe care le cumpărați în mod repetat. Este posibil să aveți aceeași viziune, motiv pentru care continuați să cumpărați același produs.
    • Brand Equity poate duce la loialitatea clienților. Clienții loiali pot continua să cumpere produsul dvs., chiar dacă prețul crește.
    • Cel mai important, un client loial este mai probabil să sesizeze alte persoane la afacerea dvs. Generarea de recomandări este cea mai rapidă modalitate de a vă dezvolta vânzările.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de afaceri online 11
    2. Configurați un site web. Site-ul dvs. este, în mod normal, prima impresie pe care o faceți online. Prima experiență pe care o perspectivă o are cu afacerea dvs. online vă vede site-ul dvs. web. Este important să aveți un site web angajat.
  • Gândiți-vă la angajarea unui constructor de site-uri profesionale pentru a proiecta și a construi site-ul dvs.
  • Utilizați optimizarea motorului de căutare (SEO) pentru a direcționa traficul către site-ul dvs. Web. SEO permite site-ului dvs. să apară mai sus pe rezultatele motorului de căutare. Acest lucru conduce utilizatorii de internet care caută un anumit produs sau serviciu pe site-ul dvs. înainte de concurenții dvs. ". SEO implică cercetarea cuvintelor cheie și configurarea site-ului dvs. în anumite moduri.
  • Pentru mai multe despre SEO, vezi Optimizați site-ul dvs. Web.
  • Luați în considerare o platformă de publicare online pentru a vă crea site-ul. Aceste platforme vă permit să construiți un site atrăgător fără a avea nevoie de cunoștințe de programare.
  • WordPress este o platformă de publicare care este utilizată de peste 20% din toate site-urile de pe Internet. Această platformă vă oferă sute de teme pe care le puteți alege pentru site-ul dvs. Web.
  • Odată ce alegeți o temă, puteți construi pagini și puteți decide cum să se asigure informațiile de pe fiecare pagină. Este deosebit de important să aveți o pagină de pornire care primește atenția unui spectator.
  • Scopul dvs. este de a avea o pagină de pornire excelentă care atrage cititorii să rămână pe site-ul dvs. și să afle mai multe despre produsul sau serviciul dvs. Odată ce clientul dvs. decide să rămână, faceți ușor să navigați pe site-ul dvs.
  • Google și-a schimbat recent criteriile de clasificare pentru site-uri web. Site-urile cu conținut online bun sunt acum clasate mai sus. Dacă adăugați continuu un conținut bun pe site-ul dvs., vă veți deplasa în clasamentul de căutare Google.
  • Urmăriți toate rezultatele dvs. de marketing online. Analizați traficul site-ului dvs., numărul de opt-in-uri și procentajul spectatorilor pe care îl puteți converti în clienți. Faceți modificări pentru a crește rezultatele eforturilor dvs. de marketing online.
  • Imagine intitulată Construirea unui pas de afaceri online 12
    3. Buildați caracteristici ușoare de navigare și comerț electronic pe site-ul dvs. web pentru clienți. Scopul inițial este de a obține spectatorii să vadă pagina dvs. de pornire. Dacă doresc să afle mai multe despre produsul dvs., faceți-le ușor să navigheze la alte pagini.
  • Asigurați-vă că paginile și meniurile derulante sunt clare și ușor de accesat.
  • Organizați-vă paginile într-o ordine logică. Presupuneți că aveți legături de pagină care sunt enumerate vertical în partea stângă a site-ului dvs. Puneți pagina de pornire în partea de sus ca primul link. Sub ea, furnizați linkuri către paginile de informare despre produs / serviciu. Mai jos, listați legăturile de eCommerce.
  • Dacă spectatorii trebuie să investească prea mult timp pentru a înțelege cum este configurat site-ul dvs., ei pot pleca. Păstrați perspectiva angajată prin efectuarea unei pagini de navigare ușoară.
  • Lucrați cu un consultant de comerț electronic pentru a crea funcții de comerț electronic, cum ar fi acceptarea comenzilor și plăților pe site-ul dvs. Web.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de afaceri online 13
    4. Utilizați conținut și oferiți-vă publicului informații utile. O modalitate excelentă de a construi o relație cu clienții este de a furniza conținut, cum ar fi postările și articolele blogului. Dacă adăugați în mod consecvent un conținut bun pe site-ul dvs., spectatorii pot vizita frecvent site-ul dvs. Pentru mai multe despre blogging, a se vedea Începeți să faceți blogging bani.
  • Partea 4 din 4:
    Marketingul afacerii dvs. online
    1. Imagine intitulată Construiți o etapă de afaceri online 14
    1. Mențineți contactul clientului. Furnizați un buton de opt-in pentru persoanele care vă citesc conținutul. Butonul permite unui vizualizator să se aboneze la site-ul dvs. Cititorul furnizează adresa lor de e-mail, astfel încât acestea pot obține mai multe informații și conținut de la dvs. Dacă un spectator abonează la site-ul dvs., este mai probabil să cumpere produsul dvs. În timp, veți construi o listă de e-mail valoroși de abonați că puteți trimite actualizări periodice.
  • Imaginea intitulată Construiți o afacere online Pasul 15
    2. Piața site-ului dvs. utilizând social media. Consumatorii petrec mai mult timp pe mass-media sociale. Dacă doriți să intrați în fața clienților dvs., asigurați-vă că aveți o prezență eficientă pe site-urile sociale. Acesta este un loc bun pentru a începe publicitatea, deoarece postarea pe aceste site-uri este gratuită.
  • Creați un profil complet LinkedIn pentru dvs. și orice manageri cheie la firma dvs. Postați legăturile cu conținutul pe care îl creați, inclusiv bloguri și articole.
  • Oamenii folosesc LinkedIn la rețea, pentru a căuta afaceri și pentru a găsi locuri de muncă. Mulți profesioniști se uită la LinkedIn de mai multe ori în timpul zilei. Construiți conexiunile prin adăugarea de oameni în rețeaua dvs.
  • Creați o prezență pe Twitter, Facebook, Instagram și alte site-uri pe care clienții dvs. frecventați. Când vă cercetați clienții, întrebați-le ce site-uri sociale pe care le folosesc cele mai des.
  • Toate site-urile media sociale fac mereu schimbări. Asigurați-vă că rămâneți în partea de sus a îmbunătățirilor site-ului care vă pot face marketingul mai eficient.
  • Postați periodic în forumurile online. Forumurile sunt locul în care utilizatorii de internet se adresează pentru a discuta interesele comune. Gândiți-vă la utilizatorii unui forum relevant pentru produsul sau serviciul dvs. ca potențiali clienți. Prin postarea unui comentariu obișnuit, inficient, profesional, puteți obține încrederea acestor comunități online și puteți promova în mod activ produsul sau serviciul dvs.
  • Acest lucru este relevant în special pentru furnizorii de servicii. Afișarea cunoștințelor dvs. vă va ajuta să câștigați clienți mai ușor.
  • De exemplu, serviciul dvs. de identificare a ceasului ar putea începe prin furnizarea de sfaturi gratuite sau ajutor pentru forumuri relevante pentru a viziona colectarea.
  • Imagine intitulată Construiți o afacere online Pasul 16
    3. Publicitate prin Google AdWords. Aceste anunțuri de pe partea când căutați ceva pe Google sunt rezultatul companiilor care plătesc pentru Google AdWords. Acest serviciu permite ca site-urile să facă publicitate pe anumite cuvinte cheie pe care utilizatorii de Internet îl caută. De asemenea, afișează anunțul pe site-urile relevante care conțin și cuvintele dvs. cheie. Google AdWords conduce traficul către site-ul dvs. în schimbul unei taxe plătite pe clic.
  • Chiar și un buget mic AdWords, ca 10-20 dolari pe zi, poate conduce o mulțime de trafic pe site-ul dvs. și ar putea aduce un număr mare de clienți potențiali.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de afaceri online 17
    4. Să se angajeze în eforturile comune de marketing cu întreprinderile complementare. Aproape orice site web sau blog cu cititori cu un spațiu publicitar pe site-ul lor. Amintiți-vă să vă asigurați că orice site pe care îl faceți publicitate este foarte relevant pentru afacerea dvs. și că utilizatorii site-ului sunt audiența țintă. Focus în special pe site-urile de nișă, cum ar fi blogurile și site-urile de înaltă specialitate, pentru a economisi bani. Costurile de publicitate pe acest tip de pagină vor fi probabil mai ieftine decât ar fi pe un site mare.
  • De asemenea, vă puteți angaja Marketing de aprobare în participație Pentru a profita de o bază de clienți a afacerii stabilită.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar