Cum să acceptați plățile prin carduri de credit

Mulți clienți preferă să plătească cu carduri de credit în loc să utilizeze cecuri și numerar. Dacă vindeți orice tip de serviciu sau produs, este posibil să găsiți că acceptarea plăților de carduri de credit pot crește afacerea dvs.Începeți prin a decide cum doriți să interacționați cu clienții dvs.Există mai multe modalități de a accepta cardurile de credit. Puteți utiliza un punct de vânzare (POS), un sistem de procesare a cardului de credit mobil sau pe Internet pentru a accepta plăți.

Pași

Metoda 1 din 4:
Deschiderea unui cont de comerciant
  1. Imagine intitulată acceptă plățile cardului de credit Pasul 01
1. Colectați documentația necesară.În general, trebuie să aveți un cont bancar de afaceri înainte ca instituția dvs. financiară să vă permită să deschideți un cont de comerciant.Pentru a deschide un cont bancar de afaceri, veți avea nevoie de licența dvs. de afaceri și numărul dvs. de identificare a angajatorului (EIN).Obțineți licența dvs. de afaceri de la secretarul de stat în statul în care se află afacerea dvs.Obțineți EIN de la Administrația Securității Sociale.
  • Imagine intitulată acceptă plăți de card de credit Pasul 02
    2. Deschideți un cont de comerciant.Un cont de comerciant este un cont bancar prin care acceptați și procesați orice tip de plată electronică. În plus față de cardurile de credit, vă permite să acceptați carduri de debit, carduri cadou și plăți ACH.Puteți deschide un cont de comerciant cu banca dvs. sau printr-un procesor de plată de la o terță parte, cum ar fi PayPal.
  • Băncile își asumă un anumit risc atunci când permit întreprinderilor să accepte plăți prin card de credit printr-un cont de comerciant.Prin urmare, ei necesită un proces de subscriere care evaluează legitimitatea și valoarea de credit a afacerii dvs.
  • De obicei, puteți utiliza același cont de comerciant pentru a accepta POS și plăți online de carduri de credit.Când ați configurat contul dvs. de comerciant pentru magazinul dvs. de cărămidă și mortar, întrebați dacă este transferabil către magazinul dvs. online.
  • Imagine intitulată acceptă plăți cu card de credit Pasul 03
    3. Aplicați online sau în persoană.Furnizați informațiile solicitate.Veți avea nevoie de numele semnatarului autorizat în cont, numărul dvs. de cont bancar și numerele de rutare.În plus, va trebui să vă oferiți EIN.Aduceți estimări ale volumului tranzacțiilor pe care intenționați să le procesați.Cunoașteți data de începere a afacerii dvs. și furnizați informațiile dvs. de contact.
  • Metoda 2 din 4:
    Utilizarea unui sistem punct de vânzare (POS)
    1. Imagine intitulată acceptă plățile cardului de credit Pasul 04
    1. Alegeți o imagine pentru locațiile de cărămidă și mortar.Dacă afacerea dvs. are o locație fizică și are un volum mare de tranzacții, un sistem POS ar putea fi pentru dvs.Acesta direcționează clienții într-o anumită locație din afacerea dvs., unde își pot completa achizițiile.Angajații pot fi instruiți să utilizeze echipamentul și să fie programați în registru.Exemple de întreprinderi care utilizează un sistem POS includ spa-uri, restaurante și comercianți cu amănuntul.
  • Imagine intitulată acceptă plăți cu card de credit Pasul 05
    2. Achiziționați echipamentul necesar.Veți avea nevoie de un terminal de checkout.Aceasta include un swiper card de credit, un cititor de comunicare în apropierea câmpului (NFC) (pentru a procesa plata Apple, Pay Android Pay sau Playment) și un scaner de bare.De asemenea, aveți nevoie de un registru de numerar și o imprimantă. Swiperul cardului de credit citește informațiile clientului și îl prezintă direct companiei de carduri de credit.Veți primi confirmarea că plata a fost acceptată sau refuzată.Plata este apoi trimisă în contul dvs. de comerciant și apoi în contul dvs. bancar.
  • Alegeți între un sistem tradițional sau mobil POS.
  • Un sistem tradițional include un swiper card de credit, un terminal cu ecran, o imprimantă de chitanță și un registru de numerar.
  • Un sistem mobil POS este destinat a fi utilizat cu un smartphone sau tabletă.Acesta vine cu un suport pentru dispozitivul dvs. mobil, un swiper card de credit și un dongle care se atașează la o mufă a căștilor.
  • Imagine intitulată acceptă plăți de card de credit Pasul 06
    3. Plătiți comisioanele.Costul unui sistem POS variază.Tipul sistemului POS pe care îl alegeți și tipurile de carduri de credit pe care le acceptați afectează costul.De asemenea, în unele cazuri, volumul vânzărilor poate avea un impact asupra costurilor.
  • Taxele de glisare a cărții de credit .35% la 3.7%.În plus, trebuie să plătiți, de asemenea, o sumă stabilită de 10 cenți la 30 de cenți pe tranzacție.
  • Echipamentele pot fi achiziționate sau închiriate, iar costul variază în funcție de ceea ce achiziționați.
  • Taxele de taxare apar atunci când trebuie să returnați fonduri unui client, de obicei în cazul fraudei.Acestea pot costa aproximativ 30 USD pe lună.
  • Unii furnizori de încărcare înscrierea, taxele de aplicare și abonament.
  • Pregătiți-vă să plătiți o taxă de încetare anticipată de câteva sute de dolari dacă doriți să încheiați serviciul dvs. devreme.
  • Taxele de conformitate a industriei cardurilor de plată (PCI) sunt de obicei de 99 USD pe an.
  • Metoda 3 din 4:
    Utilizarea unui dispozitiv mobil
    1. Imagine intitulată acceptă plățile cardului de credit Pasul 07
    1. Alegeți această opțiune pentru a putea accepta plățile oriunde.De exemplu, o persoană de reparații, un furnizor de stradă sau un operator de camion alimentar ar beneficia de un procesor de plăți mobile.Sau, dacă lucrați frecvent ca vânzător în piețele de purici sau în târgurile de artizanat, un sistem de plăți mobile vă va elibera să solicitați tranzacții numai de numerar.De asemenea, aceasta este o opțiune utilă dacă aveți un magazin de cărămidă și mortar, dar doriți să puteți accepta plăți de oriunde în magazin.
  • Imagine intitulată acceptă plățile cardului de credit Pasul 08
    2. Achiziționați echipamentul.Aveți nevoie de o aplicație care vă permite să acceptați plăți cu carduri de credit cu dispozitivul dvs. mobil.De exemplu, puteți utiliza Flint, Square, Cartwheel Register sau PayPal aici.Aceste aplicații necesită un cititor de carduri de credit care se atașează la dispozitivul dvs. mobil.Cititorul citește banda magnetică a cartelei de credit și procesează plata.
  • Asigurați-vă că cititorul de carduri este compatibil cu telefonul smartphone sau tabletă.Puteți alege una care funcționează cu sistemele Android sau IOS.
  • Imagine intitulată acceptă plăți prin card de credit Pasul 09
    3. Plătiți comisioanele.Costurile utilizării unui procesor de plată a cardului de credit mobil variază în funcție de furnizorul pe care îl utilizați și de volumul vânzărilor.Așteptați să plătiți o taxă de declarație lunară care variază de la GRATUIT la 35 USD pe lună.În plus, veți plăti taxe minime lunare de până la 25 USD pe lună.În cele din urmă, taxele de tranzacție variază.Ele variază de la .38% la 3% plus o taxă fixă ​​de 10 cenți la 30 de cenți pe tranzacție.
  • Metoda 4 din 4:
    Acceptarea plăților online
    1. Imagine intitulată acceptă plățile prin card de credit Pasul 10
    1. Decideți dacă această opțiune este compatibilă cu afacerea dvs.Dacă executați o afacere online, trebuie să oferiți clienților o modalitate de a face achiziții cu cardurile lor de credit.Cu toate acestea, alte tipuri de întreprinderi pot utiliza, de asemenea, un sistem de plată prin card de credit online.Magazinele de cărămidă și mortar, de exemplu, pot alege acest tip de sistem pe un sistem POS.În mod similar, o afacere mobilă, cum ar fi o companie de reparații sau furnizori, poate alege să accepte plăți online cu un laptop în loc de un dispozitiv mobil.
    • Un magazin de cărămidă și mortar care utilizează acest sistem ar avea nevoie de un swiper card de credit care se poate conecta la un laptop.
  • Imagine intitulată acceptă plățile cardului de credit Pasul 11
    2. Alegeți o gateway de plată.Aceasta este metoda de acceptare a plăților online dacă aveți deja un cont de comerciant.Pur și simplu trebuie să vă înscrieți cu o gateway de plată, cum ar fi Securenet sau AutorizeNet.Gateway-ul de plată acționează ca un cititor de carduri de credit.Acesta comunică cu contul dvs. de comerciant pentru a procesa plata cardului de credit.
  • Plata de plată Companiile sunt de obicei mari și au suport pentru clienți utile.
  • De obicei, oferă o mulțime de opțiuni pentru personalizare, astfel încât acestea sunt adesea compatibile cu întreprinderile mari care au nevoie de sisteme personalizate.
  • Imagine intitulată acceptă plățile cardului de credit Pasul 12
    3. Alegeți o soluție de plată online All-In-One.Dacă nu aveți un cont de comerciant, alegeți o soluție de plată online All-In-One, cum ar fi PayPal sau 2Checkout.Aceste servicii vă oferă un cont de comerciant și un gateway de plată.Configurarea pentru aceste tipuri de sisteme este mai rapidă și mai ușoară decât utilizarea unui cont de comerciant separat și a gateway-ului de plată.Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la completarea a două seturi de aplicații și așteptați ca acestea să fie procesate separat.Cu toate acestea, clienții dvs. pot fi direcționați de pe site-ul dvs. atunci când efectuați plata.De exemplu, dacă utilizați PayPal, clienții dvs. pot fi direcționați către site-ul PayPal în timpul tranzacțiilor lor de plată.
  • Imagine intitulată acceptă plățile prin card de credit Pasul 13
    4. Plătiți comisioanele.Taxele variază foarte mult în funcție de furnizorul pe care îl alegeți și de volumul vânzărilor.În general, taxele de configurare pentru un procesor terț sunt mai mici decât un sistem POS sau MOBILE.Acest lucru se datorează faptului că de obicei nu trebuie să închiriați sau să achiziționați niciun echipament.Cu toate acestea, taxele de tranzacție pot fi mai mari.Unele procesoare terțe utilizează un sistem de nivel.Pe măsură ce volumul tranzacțiilor crește în fiecare lună, taxele de tranzacționare scade.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar