Cum să găsiți succesul afacerii în timpul unei recesiuni

Recesiunea globală care a avut loc între 2008 și 2010 a fost greu pentru întreprinderi.Companiile mici, independente au suferit cel mai mult pentru că nu aveau resurse. Unele companii, totuși, au continuat să prospere și să mențină profitabilitatea. Modelele lor de afaceri și fluxurile de venituri au fost suficient de flexibile pentru a face față furtunii. Iată câteva idei care vă pot ajuta compania să supraviețuiască următoarea recesiune de afaceri.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pornirea unei afaceri de succes în timpul unei recesiuni
  1. Imagine intitulată Începeți propria dvs. de serviciu de afaceri 23
1. Oferă o alternativă mai puțin costisitoare.Întreprinderile care rămân competitive în timpul unei recesiuni oferă alternative mai puțin costisitoare în bunuri și servicii.În timpul unei recesiuni, clienții caută modalități de a-și întinde banii.Dacă puteți oferi un produs sau un serviciu la un preț mai mic decât oferta concurenților dvs., clienții vă pot oferi afacerea lor. După recesiune vă puteți extinde afacerea din cauza bazei dvs. de clienți puternică.
  • Imagine intitulată Începeți propria dvs. companie de afaceri 5
    2. Identificați o nevoie pe piață.Face planuri pentru a satisface nevoia.Chiar și în timpul unei recesiuni, piața are loc pentru noi idei de afaceri, mai ales dacă serviciul sau produsul oferit întâlnește o nevoie reală pe piață. Indiferent dacă începeți o nouă afacere sau încercați să vă păstrați una curentă, este important să distingeți afacerea dvs. de la alții care oferă produse similare. Încercați să comunicați modalitățile unice de afaceri în special pentru clienții să răspundă nevoilor lor.
  • De exemplu, în timpul celui mai recent recesiune un proprietar al magazinului de amanet a observat că oamenii au avut un timp greu de a obține credit.A creat un serviciu care a permis oamenilor să posteze articole într-un magazin de amanet online și să primească împrumuturi pe termen scurt, pe bază de garanții.
  • Imagine intitulată Îmbunătățirea calității serviciilor la pasul dvs. de afaceri 9
    3. Oferă soluții mai bune la probleme.Porniți un serviciu sau oferiți un produs care permite clienților să își satisfacă mai eficient nevoile.În plus față de oferirea unui punct de preț mai mic, creați servicii sau produse care permite clienților să obțină rezultate mai rapide.Oamenii sunt întotdeauna dispuși să plătească pentru valoare.
  • De exemplu, o companie a început să ofere servicii contabile externalizate. Acest lucru a permis o serie de alte companii să economisească bani prin utilizarea serviciilor externalizate în loc de angajații internă.
  • Metoda 2 din 3:
    Dezvoltarea unui nou model de afaceri
    1. Imaginea intitulată Începeți propria dvs. de serviciu de afaceri 22
    1. Îmbrățișați noua tehnologie.Un model de afaceri rigid și învechit poate scrie dezastru, mai ales în timpul unei recesiuni.O recesiune economică este momentul perfect pentru a afla cât de noi tehnologia poate face produsul sau serviciul dvs. mai puțin scump sau mai eficient.Actualizarea practicilor, serviciilor și produselor vă pot aduce o nouă bază de clienți chiar și în timpul unei recesiuni.
    • De exemplu, în industria de publicare, tendința este departe de a tipări în favoarea publicațiilor online.Ziarul tradițional și francizele de reviste au trebuit să îmbrățișeze abonamentele media digitale și publicitatea online pentru a continua să atragă clienții.
  • Imagine intitulată Piața unei afaceri Pasul 2
    2. Creați o prezență online. În vremurile de recesiune, unele întreprinderi au învățat să rămână profitabile prin crearea de noi fluxuri de venituri online. Procesul de creare și optimizare a unui site web nu este la fel de consumator de timp și costisitor așa cum a fost odată.Efectuarea angajamentului financiar față de un magazin online vă poate conecta la o bază nouă de clienți. Dacă nu faci asta, ai putea lăsa bani pe masă.
  • Crearea unei prezențe online poate fi privită ca o oportunitate de marketing vitală pentru afacerea dvs. Luați în considerare dezvoltarea unei declarații de misiune pentru site-ul dvs. web sau platformele media sociale care articulează în mod clar ceea ce oferă afacerea dvs. către clienți.
  • Imagine intitulată Cumpărați stocurile Pasul 1
    3. Dezvoltați fluxuri de venituri pasive.Deținerea și operarea unei afaceri mici necesită în mod obișnuit o mare investiție de bani și timp. Cu toate acestea, un flux de venit pasiv poate aduce bani chiar și în timp ce nu lucrați direct la el.
  • De exemplu, examinați investiția dividendelor.Aceasta înseamnă luarea dividendelor de investiții pe care le câștigați și le-ați investigat pentru a vă dezvolta și mai mult investițiile.Această practică poate stimula în același timp averea personală și eforturile comerciale în același timp.
  • Metoda 3 din 3:
    Răspunzând la o încetinire a economiei
    1. Imagine intitulată Bugetul dvs. de bani Pasul 13
    1. Reduce cheltuielile. Implementați politici care diminuează costurile de funcționare.Strângeți cheltuielile discreționare.Cheltuielile de salarizare mai mici prin reducerea personalului.Amânarea investițiilor în cercetare și dezvoltare.Țineți cont de achizițiile de capital.Aceste practici vă pot ajuta compania să evite să meargă în timpul unei recesiuni economice.
  • Imagine intitulată Piața unei afaceri Pasul 14
    2. Concentrați-vă pe inovare.Unele companii văd o recesiune ca o oportunitate de inovare și restructurare. Modelele de afaceri pot fi adesea reglate pentru a fi mai profitabile.De exemplu, puteți profita de recesiunea de a achiziționa angajați, active sau chiar alte întreprinderi care pot face mai puternice. Organizațiile se dezvoltă adesea pe o cultură de optimism temperat cu bunul simț.
  • Când vine vorba de gestionarea cheltuielilor de salarizare, companiile care se concentrează pe crearea eficienței operaționale în loc să reducă doar forța de muncă tind să rămână profitabile.Acest lucru nu este numai datorită îmbunătățirii morale a personalului la aceste întreprinderi, ci și că nivelurile de personal au fost optimizate pentru a produce în mod eficient bunuri sau servicii.
  • Imagine intitulată Pregătiți-vă pentru fiscală mică de afaceri Pasul 7
    3. Costul de reducere a costurilor cu investiții noi.Companiile progresive supraviețuiesc unei recesiuni prin echilibrarea măsurilor de reducere a costurilor cu dobândirea de noi investiții.Ei profită de prețurile deprimate pentru a achiziționa proprietăți, plante și echipamente.Deoarece dobândesc active la prețuri mai mici, profitabilitatea lor crește.Aceste active pot continua să le ajute atunci când recesiunea se încheie pe măsură ce răspund la cererea sporită.De asemenea, în loc să le tăiați împreună, aceste companii fac reduceri modeste la activitățile de cercetare-dezvoltare.Plata pentru această investiție vine după încheierea unei recesiuni, deoarece activitățile de cercetare și dezvoltare adaugă vânzărilor și profitabilității.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar