Cum se calculează cifra de afaceri totală a activelor

Raportul total al cifrei de afaceri este un instrument valoros care vă poate ajuta să determinați cât de bine utilizați activele dvs. Este un raport simplu care poate fi calculat rapid dacă aveți toate numerele relevante în fața dvs. După ce ați calculat cifra de afaceri totală a activelor, îl puteți utiliza pentru a face ajustări la modul în care utilizați activele și îmbunătățiți câștigurile. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre cum să calculați cifra de afaceri totală a activelor.

Pași

Partea 1 din 2:
Calculând cifra de afaceri totală a activelor
  1. Imaginea intitulată Calculează cifra de afaceri totală a activelor 1
1. Adună informații. Pentru a calcula cifra de afaceri totală a activelor, va trebui să strângeți anumite informații. Dacă nu cunoașteți deja vânzările nete și numerele medii totale de active, va trebui să aveți informațiile disponibile pentru a vă determina vânzările nete, precum și activele totale medii. Utilizați foile de calcul pentru a vă ajuta să determinați aceste numere.
  • Imaginea intitulată Calculează cifra de afaceri totală a activelor 2
    2. Determinați cantitatea de vânzări nete. Pentru a vă determina vânzările nete, va trebui să vă scăpați totalul indemnizațiilor și reducerilor pentru anul. De exemplu, dacă dețineți un magazin de îmbrăcăminte și ați vândut îmbrăcămintea de 200.000 de dolari în anul precedent, dar ați avut 10.000 de dolari în returnări și ați dat 5.000 de dolari în reduceri. Vânzările dvs. nete pentru anul ar fi de 185.000 de dolari.
  • Total vânzări - (returnări + indemnizații) = vânzări nete
  • Imaginea intitulată Calculați cifra de afaceri totală a activelor 3
    3. Determinați cantitatea de active medii totale. Pentru a determina activele medii totale, va trebui să vă întoarceți doi ani în evidența dvs. Găsiți valoarea activelor dvs. totale pentru anul curent și anul precedent, apoi adăugați împreună cele două numere împreună. Apoi, împărțiți suma totală cu 2. De exemplu, dacă activele dvs. totale la sfârșitul anului precedent au fost de 275.000 de dolari, iar activele dvs. totale la sfârșitul anului curent sunt de 237.000 de dolari, suma totală ar fi de 512.000 de dolari. Când împărțiți 512.000 $ cu 2, totalul dvs. este de 256.000 de dolari. Prin urmare, 256.000 de dolari ar fi numărul total al activului total.
  • (Active totale pentru anul precedent + Active totale pentru anul curent) / 2
  • Imaginea intitulată Calculează cifra de afaceri totală a activelor 4
    4. Calculați cifra de afaceri totală a activelor. Acum că aveți numărul dvs. de vânzări net și numărul total al activului total, sunteți gata să calculați cifra de afaceri totală a activelor. Pentru a calcula cifra de afaceri totală a activelor, va trebui să vă împărțiți numărul dvs. de vânzări net cu numărul total al activului total. Utilizați raportul total al cifrei de afaceri al activelor:
  • TOTAL TOTAL TOSTET DE ACTIVITATE = Vânzări nete / Active totale medii
  • Calculul nostru ipotetic ar fi: 185.000 $ / 256.000 = 0.72
  • Partea 2 din 2:
    Analizând cifra de afaceri totală a activelor
    1. Imagine intitulată Calculează cifra de afaceri totală a activelor Pasul 5
    1. Înțelegeți scopul raportului total al cifrei de afaceri al activelor. Rata totală a cifrei de afaceri a activelor este ceea ce utilizează o afacere pentru a determina cât de mulți bani sunt generați de bunurile pe care o deține o companie. De exemplu, dacă rata totală a cifrei de afaceri a activelor este 0.72, înseamnă că compania face $ 0.72 pe an pentru fiecare dolar de active pe care compania o deține.
    • Numărul total de cifre totale ale activelor active sunt mai bune deoarece indică faptul că o companie generează mai multe venituri pentru fiecare dolar pe care compania o deține în active.
    • Numerele de cifră totală totală a activelor indică faptul că o companie nu utilizează activele într-un mod eficient sau că există probleme de producție.
  • Imaginea intitulată calculează cifra de afaceri totală a activelor 6
    2. Comparați rezultatele către concurenții dvs. Analizați cifra de afaceri a activelor, comparându-l cu alte companii din aceeași industrie și, de asemenea, la orice cifre anterioare de afaceri pe care le puteți avea din anii anteriori. Acest lucru vă va ajuta să determinați unde stați în ceea ce privește gestionarea activelor dvs.
  • Un număr total de cifra de afaceri totală a activelor este bun, dar dacă cifra dvs. de afaceri a activelor este ridicată în comparație cu alte companii, poate indica faptul că utilizați prea puține active pentru a genera vânzări.
  • Dacă aveți o cifră de afaceri scăzută a activelor, poate fi o indicație că ați investit prea multe active pentru vânzările pe care le-ați generat.
  • Imaginea intitulată Calculează cifra de afaceri totală a activelor Pasul 7
    3. Utilizați constatările pentru a face îmbunătățiri. Raportul total de cifră de afaceri al activelor trebuie utilizat pentru a determina cât de bine folosiți activele și pentru a începe să identificați zonele care ar putea fi îmbunătățite. Ar trebui să recalculați în fiecare an cifra de afaceri totală a activelor pentru a determina modul în care modificările pe care le-ați făcut din anul precedent afectează câștigurile dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Deoarece utilizarea activelor variază în funcție de industrie, asigurați-vă că comparați numărul total de cifra de afaceri a activelor la alte companii din industria dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar