10+ Modalități eficiente de a convinge un investitor să investească în pornirea dvs

Indiferent dacă aveți o pornire în stadiu incipient sau o afacere mică în creștere, obținerea investitorilor este un pas esențial de-a lungul căii dvs. spre succes. Dar, cum să convingi un investitor să investească în viziunea și visul tău? Am pus împreună această listă de pași pe care o puteți lua pentru a vă obține de la punctul A, care necesită bani pentru afacerea dvs., la punctul B, având un investitor să comită fonduri.

Pași

Metoda 1 din 14:
Angajați membrii cheie ai echipei dvs. înainte de a vorbi cu investitorii.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor să investească pasul 1
1. Având o echipă organizată arată că sunteți gata să începeți sau să vă dezvoltați compania. Asigurați-vă că aveți o conducere operațională și financiară solidă înainte de a încerca să obțineți finanțare de la investitori. În plus față de membrii cheie angajați deja, fiți gata să vă comunicați planul în ceea ce privește viitorii angajați ai investitorilor.
  • De exemplu, ar trebui să aveți cel puțin baza unei echipe de servicii pentru clienți și gata să mergeți înainte de a începe să vindeți produse sau servicii către clienți.
  • Dacă compania dvs. este o pornire, ar trebui să aveți cel puțin cifrele cheie la bord. De exemplu, dacă începeți o companie de software și sunteți CEO, puteți avea un CFO, un director de marketing și un programator de cap, semnat.
  • O echipă de conducere cu fundal în aventuri de succes arată grozav investitorilor potențiali.
Metoda 2 din 14:
Face cercetarea din industrie înainte de a vă ridica la investitori.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor să investească pasul 2
1. Investitorii doresc să vadă că cunoașteți industria în care intrați. Cercetați-vă concurența pentru a înțelege în cazul în care compania dvs. se potrivește pe piață. Dacă produceți un produs, aflați costurile materialelor și producției. Decideți cât de mult trebuie să plătiți angajaților și cât de multe lucruri, cum ar fi costul spațiului de birouri. Vino gata cu fapte de la cercetarea pieței și experții din industrie pe care le puteți citi potențialilor investitori.
  • De exemplu, dacă începeți o companie de software, puteți spune ceva de genul: "Numai anul trecut, industria software a crescut cu 3 miliarde de dolari, ceea ce arată cererea de piață în creștere exponențială pentru noile produse software."
  • Aceste informații vă pot ajuta să cuantificați oportunitățile și prețurile companiei dvs. către investitori.
  • În timp ce sunteți la el, conduceți câteva cercetări despre potențialii investitori înainte de a vorbi cu ei. Scăpând unele fapte despre ele și despre afacerile lor anterioare arată că ați făcut temele și vă ajută să obțineți punctele.
Metoda 3 din 14:
Încercați să vă vindeți soft-ul la evenimentele de rețea.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor pentru a investi pasul 3
1. Acest lucru vă permite să vorbiți cu potențialii investitori într-un cadru informal. Participați la evenimentele de rețea în cadrul pornirii locale, antreprenor și investiții. Menționați în mod natural de pornire sau de afaceri existente și lăsați o conversație să se dezvolte organic. Dacă un potențial investitor este interesat de ideea dvs., sunt șanse să vă întrebe despre asta.
  • Dacă vorbiți cu cineva care credeți că ar putea fi interesat să investească în afacerea dvs., să le întrebi dacă ar fi deschise să se întâlnească cu unu-la-unu ceva de timp și de schimb de informații de contact. Apoi, ați putea încerca să configurați un prânz casual pentru a discuta nevoile dvs. de finanțare.
Metoda 4 din 14:
Aplicați la programele de accelerație de pornire.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor să investească pasul 4
1. Aceasta poate fi o modalitate pentru antreprenorii pentru prima dată cu startups pentru a întâlni investitorii. Alăturați-vă unui accelerator de pornire pentru a vă construi rețeaua și pentru a profita de oportunitățile de mentorat. Chiar dacă nu vă întâlniți cu investitorii prin acceleratorul de pornire, faceți doar o parte din unul, puteți face afacerea dvs. mai atrăgătoare pentru potențialii investitori.
  • Acceleratoarele de pornire sunt programe pe durată determinată care sprijină startup-urile prin mentorat și educație, precum și finanțarea. Deci, dacă sunteți acceptat la unul, ar trebui să obțineți cel puțin niște bani pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea în timp ce căutați investitorilor.
Metoda 5 din 14:
Postați-vă afacerea pe site-urile de strângere de fonduri online.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor pentru a investi pasul 5
1. Acest lucru vă poate ajuta să obțineți finanțare de la oameni oriunde în lume. Creați un profil cu un rezumat executiv al afacerii dvs. și completați toate câmpurile disponibile cu cât mai multe detalii cum puteți. Evidențiați cele mai bune valori cu numere reale despre succesul afacerii dvs. până acum sau despre proiecțiile dvs. dacă nu ați început să vindeți încă nimic.
  • De exemplu, dacă aveți o nouă aplicație și este deja în direct, puteți spune cât de mulți clienți au descărcat aplicația în primele 3 luni de funcționare.
  • Dacă dezvoltați o aplicație care nu este locală, puteți evidenția membrii echipei dvs. spunând lucruri precum: "Dezvoltatorul nostru de cap, Pete Maggi, a ajutat anterior să dezvolte 3 aplicații care au fost achiziționate de Google în primii 3 ani Operațiune."
  • Includeți capturile de ecran ale produsului sau prototipurile dvs., după caz.
Metoda 6 din 14:
Vindem povestea companiei dvs. potențialilor investitori.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor pentru a investi pasul 6
1. Povestirile din viața reală merg un drum lung spre convingerea investitorilor să investească. Craft o poveste despre tine a văzut o problemă pe piață și cum propune compania dvs. să rezolve această problemă. Subliniați modul în care oamenii vor beneficia în viața reală de la achiziționarea produselor sau serviciilor dvs.
  • De exemplu, dacă încercați să obțineți investiții pentru o companie specializată în cizme pentru câini din New York, explicați cum ați auzit oamenii cu câini în orașul care se plâng de modul în care labele lor au fost atât de murdare și noroioase în timpul iernilor și ați urmărit totul peste apartamentele lor. Apoi, intrați în descrierea sau demonstrația produsului dvs. pentru a arăta cum cizmele dvs. de câine vor schimba viața.
Metoda 7 din 14:
Vorbiți clar, concis și audibil atunci când vă aflați la investitori.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor să investească pasul 7
1. Modul în care prezentați și discutați oferă investitorilor o primă impresie. Faceți contactul vizual cu investitorii și vorbiți direct cu ei. Păstrați-vă în minte Investitorii se întâlnesc de obicei cu mai mulți oameni decât dvs., deci dacă nu primesc ceea ce spuneți că este ușor să vă scrieți și afacerea dvs. și să vă deplasați pe următoarea prezentare.
  • Puteți utiliza SIDA ca o prezentare de diapozitive pentru a vă ajuta să obțineți ideile dvs., dar este încă important să vorbiți clar și să explicați ceea ce arătați potențialilor investitori.
Metoda 8 din 14:
Fii transparent cu privire la circumstanțele companiei dvs.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor pentru a investi pasul 8
1. Investitorii doresc să audă informații reale și verificabile. Fii cinstit despre stadiul de dezvoltare Compania dvs. este la angajații dvs. și nevoile dvs. de investiții. Potențialii investitori se uită în afaceri înainte de a comite fonduri, deci dacă sunteți necinstit, probabil că ar fi să arunci o oportunitate.
  • În cazul în care investitorii descoperă că ați greșit ceva după ce ați investi deja banii, acesta poate duce chiar la acțiunea legală din partea lor, astfel încât onestitatea este întotdeauna cea mai bună politică!
Metoda 9 din 14:
Explicați modul în care intenționați să utilizați banii.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor pentru a investi pasul 9
1. Acest lucru face ca potențialii investitori să fie încrezători că banii lor vor fi folosiți în stare bună. Dați-le detalii cu privire la modul în care veți aloca fonduri între lucruri precum recrutarea, operațiunile, producția, marketingul și alte zone ale companiei dvs. Menționați etapele specifice și termenele specifice pentru a pune banii la muncă.
  • De exemplu, dacă cereți 50.000 de dolari pentru a pune în camionul dvs. Taco, puteți spune că 20.000 de dolari vor merge spre echipamente de cumpărare și renovarea camionului pe care îl aveți deja, 5.000 de dolari vor merge spre marketing, iar celelalte 25.000 de dolari vor acoperi costurile de operare inclusiv Plata angajaților.
Metoda 10 din 14:
Afișați prototipurile investitorilor produsului sau serviciului dvs.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor să investească pasul 10
1. Prototipurile fac viziunea dvs. reală pentru investitori să se vadă. Utilizați prototipuri conceptuale, cum ar fi ilustrații, pentru a arăta investitorii produsul sau serviciul dvs. pe hârtie. Creați prototipuri funcționale, dacă este posibil, pentru a oferi investitorilor potențiali o experiență personală, personală a produsului dvs.
  • De exemplu, dacă căutați investiții pentru o companie de sos fierbinte, oferiți fiecărui investitor potențial cu eșantioane de sos fierbinte pe care doriți să le produceți în masă și unele cipuri de tortilla sau alte gustări de dimensiuni de mușcătură, astfel încât să vă poată încerca sosul locul.
Metoda 11 din 14:
Evidențiați ce este unic despre compania dvs.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor să investească pasul 11
1. Investitorii au oportunități de a investi în multe companii similare. Explicați ce vă stabilește ideea de competiție sau de ce este necesară pe piața actuală. Dacă ați început deja să vă vindeți, adunați câteva mărturii sau recenzii reale pentru a arăta investitorilor potențialul produsului sau serviciului dvs.
  • De exemplu, dacă preparați scaune, nu arătați doar cum arată. Explicați conceptele din spatele designului, cum ar fi modul în care acestea sunt făcute pentru a reduce durerea de spate sau a altui factor unic. Dacă ați vândut deja unii, cereți clienților să vă trimită opiniile despre cât de confortabil sunt scaunele.
Metoda 12 din 14:
Proiectul Returnează investițiile realiste.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor să investească pasul 12
1. Investitorii se angajează doar la proiectele pe care le consideră că pot face bani de la. Furnizați previziuni de vânzări și costuri pentru a vă arăta profiturile așteptate și a investitorilor așteptați reveniți pe capital. Dacă ați vândut deja produse sau servicii, prezentați date reale cu privire la costul tranzacției.
  • De exemplu, dacă încercați să începeți o companie de încălțăminte, să oferiți detalii cu privire la costurile de producție și de marketing pentru primele 10.000 de perechi, apoi arătați cât de mult puteți vinde toate aceste pantofi și explicați cât de mult vă întoarceți investițiile potențiale ale investitorilor o sa primeasca.
Metoda 13 din 14:
Să se angajeze doar la ceea ce puteți livra.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor să investească pasul 13
1. Fi realist cu privire la ceea ce investitorii trebuie să câștige de la a vă oferi fonduri. Nu promiteți prea mult cu privire la cât de mult puteți vinde sau supraestima potențialul de rentabilitate a investițiilor. Fiți precis cu numerele pe care le arătați investitorilor și asigurați-vă că totul se adaugă.
  • Dacă vă depășiți când vorbiți cu investitorii, există mai multe șanse de a le susține în ultimul moment când văd că compania dvs. nu este gata să livreze ceea ce ați spus că ar putea.
Metoda 14 din 14:
Contactați potențialii investitori după ce vorbești cu ei.
  1. Imagine intitulată Convinge un investitor să investească pasul 14
1. Probabil că nu veți primi răspunsuri imediate de la investitori. Ajungeți la persoanele pe care le-ați prezentat propunerea dvs. la scurt timp după ce ați făcut acest lucru și le mulțumiți pentru timpul lor. Întrebați dacă au feedback care vă poate ajuta să vă vindeți mai eficient proiectul.
  • Nu renunta daca nu obtineti investitorii de comis imediat. Păstrați legătura cu ei și continuați să încercați să vă vindeți ideea până când nu spun "da" sau "nu."Persistența prezintă, de asemenea, angajamentul față de ideea dvs. și poate ajuta la influențarea potențialilor investitori să se alăture proiectului dvs.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar