Cum să devii un antreprenor general

Dacă vă place construcția, devenind un antreprenor general poate fi o modalitate excelentă de a-ți continua cariera în industrie. Contractorii generali cunosc toate aspectele majore ale lucrărilor de construcție, inclusiv cum să supravegheze pe alții. Puteți deveni un antreprenor general licențiat sau certificat în statul dvs., luând anumite examene, pe care le calificați prin educație relevantă, experiență de muncă sau ambele. Indiferent dacă ați lucrat în industria construcțiilor de ani de zile sau tocmai începeți, puteți face progrese constante spre a deveni un antreprenor general general.

Pași

Partea 1 din 4:
Respectarea cerințelor de certificare și de licențiere
  1. Imaginea denumită devine un antreprenor general Pasul 1
1. Cercetarea a ceea ce cere statul dvs. pentru a lucra ca antreprenor general. Înainte de a obține grade suplimentare și experiență de lucru, aflați ce examene cere statul dvs. Toate statele sunt diferite în cerințele lor exacte de certificare și licențiere.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 2
    2. Faceți un plan de calificare pentru a lua examenele solicitate ale statului dvs. Adesea, vă puteți califica pentru examenele contractorului general în mai multe moduri. Indiferent dacă aveți sau intenționați să obțineți o diplomă de liceu, o diplomă de liceu, licență sau masterat, puteți deveni un antreprenor general printr-o combinație de educație și experiență.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 3
    3. Luați în considerare depășirea cerințelor statului dvs. Unele state au cerințe mai relaxate de certificare și licențiere decât altele. Pentru a obține mai multă încredere, credibilitate și flexibilitate geografică în munca dvs., puteți lua în considerare obținerea certificării naționale, chiar dacă nu este necesară.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 4
    4. Aflați despre examenele de certificare recunoscute la nivel național. Acestea includ examenul CCM (Manager certificat certificat), examenul AC (Associate Constructor Certificare) și examenul CPC (Certified Professional Constructor).
  • CCM necesită fie o experiență de licență sau de masterat, de 8 ani de construcție, sau 4 ani de experiență de construcție plus un grad asociat.
  • AC este examenul dat de Institutul American de Constructori (AIC) pentru contractori începători (nivelul 1). Pentru a lua acest examen, va trebui să aveți 4 ani de educație, experiență de lucru sau o combinație a ambelor.
  • CPC este, de asemenea, administrat de AIC, dar este un examen de contractor avansat (nivelul 2). Puteți să o luați dacă aveți certificarea AC și 4 ani de experiență suplimentară și experiență de lucru, plus 2 ani de management al construcțiilor. Cei care nu sunt certificați de curent alternativ vor avea nevoie de 8 ani de experiență de construcție plus doi ani de management al construcțiilor.
  • Partea 2 din 4:
    Câștigând experiență profesională
    1. Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 5
    1. Aplicați la locul de muncă pentru un electrician, instalator sau alt profesionist. Contractorii generali au o cunoaștere largă a construcției, inclusiv a lucrărilor electrice, a instalațiilor sanitare, a reglementărilor de construcție, a dulapului și a zidăriei. În timp ce într-o zi vei fi familiarizat cu toate aceste câmpuri, ar trebui să câștigi experiență în părți. Aceasta este ocazia dvs. de a vă asigura că doriți să lucrați în construcții.
    • Poate fi atât plăcută și inteligentă pentru a se specializa devreme în aspectul construcției pe care îl găsiți cel mai interesant. Specializările pot ajuta contractorii generali să prospere în afacerea lor.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 6
    2. Găsiți un stagiu sau un loc de muncă cu fracțiune de normă dacă urmăriți o diplomă. În timp ce ați putea studia managementul construcțiilor sau un domeniu conex pentru a vă califica pentru examene, rețineți că există unele lucruri pe care le puteți învăța numai pe teren. Căutați stagii și locuri de muncă în construcții online sau întrebați un profesor sau un student în programul dvs. pentru conducerea locurilor de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 7
    3. Luați în considerare efectuarea unei ucenici de 3-5 ani cu o asociație comercială. Una dintre cele mai bune modalități de a deveni un antreprenor general este de a lucra ca ucenic în domeniu. Contractorul ucenicies combină în general munca plătită în construcții cu câteva ore de clasă. Aceasta este o pistă mai rapidă la contractarea generală decât să o faceți prin experiența generală de construcție.
  • Cel mai bun loc pentru a căuta o ucenicie este printr-o sindicată sau o asociație pentru antreprenorii generali, cum ar fi contractorii generali ai Americii (AGC), care oferă ucenicie și alte programe de formare.
  • O altă resursă bună este departamentul american al uceniciei site-ului muncii.Gov, care vă poate ajuta să găsiți o ucenicie în industria construcțiilor. Cu toate acestea, aceste ucenici pot fi o cale mai puțin directă decât o ucenicie generală de contractare cu o Uniune.
  • În unele cazuri, puteți ucenic direct cu o afacere în industria construcțiilor. Luați în considerare atingerea unei companii pe care o admirați.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 8
    4. Suplimentați-vă munca cu clasele de educație continuă. Chiar dacă nu urmăriți învățământul superior pentru a deveni un antreprenor general, cursurile pot completa lacune în abilitățile de management al afacerii. De exemplu, AGC oferă un program de instruire de supraveghere pentru a afla cum să supravegheze angajații în domeniul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 9
    5. Găsiți un mentor pentru a vă ghida să deveniți un antreprenor general. Indiferent dacă sunteți un lucrător în construcții, ucenici sau intern, un bun mentor poate deveni neprețuit pentru succesul dvs. Mentorii pot oferi cunoștințe insider, conexiuni valoroase și suport.
  • Chiar și un antreprenor general înfloritor își amintește de ceea ce era să fii în pantofii tăi. Ajungeți la cineva pe care îl cunoașteți, mai ales dacă au luat deja observații despre munca voastră mare. Cereți-i să discute câmpul dvs. peste cafea, cină sau o băutură. Fii curios și grijuliu despre calea carierei lor, și tu ești bine pe calea ta să câștigi un mentor.
  • Partea 3 din 4:
    Urmărirea unui grad
    1. Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 10
    1. Programe de cercetare în managementul construcțiilor și domeniile conexe. Dacă învățământul superior face parte din calea dvs., găsiți programe care sunt de înaltă calitate, relevante, accesibile și într-o locație care funcționează pentru dvs. Luați în considerare dacă doriți să studiați managementul construcțiilor sau un câmp cum ar fi ingineria, arhitectura sau știința construcțiilor. Acesta este un moment bun pentru a vă perfecționa specializarea ca viitor contractor, dacă doriți unul.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 11
    2. Decideți dacă doriți ca un asociat, Bachelor sau Master. Alegeți o grad bazată pe cât de multă experiență de lucru intenționați să câștigați înainte de a vă lua examenele. Un burlac sau master vă poate califica să vă luați examenele imediat după absolvire. Cu un grad asociat de 2 ani, este posibil să aveți nevoie să câștigați până la 4 ani de experiență de lucru suplimentară.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 12
    3. Aflați despre opțiunile dvs. pentru burse și ajutor financiar. Plata pentru o educație poate fi o provocare, dar vă puteți califica pentru ajutor guvernamental, privat sau universitar. Dacă sunteți membru al unei asociații comerciale sau angajat de o companie de construcții, remisia de școlarizare poate fi o opțiune. Bursele sunt, de asemenea, disponibile pentru studenții de construcții prin granturi private.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 13
    4. Trimiteți la timp pentru aplicațiile de colegiu și de ajutor financiar. Urmăriți cu atenție termenele limită. În caz contrar, este posibil să trebuiască să așteptați un semestru sau un an întreg înainte de a vă putea înscrie!
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 14
    5. Studiați din greu în timpul programului dvs. și obțineți experiență de lucru. Va trebui să acordați o atenție deosebită pentru a absorbi numeroasele aspecte ale managementului construcțiilor, inclusiv abilitățile tehnice, practicile de afaceri și ingineria. Dacă aveți timp, completați studiile cu locuri de muncă și stagii în timpul semestrului și vara.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 15
    6. Luați în considerare munca după absolvire și înainte de a vă lua examenele. Deși gradul dvs. vă poate califica pentru examenele antreprenorului general, poate fi util să obțineți mai multă experiență în domeniul construcțiilor sau al construcției. Fiind un antreprenor general este un loc de muncă provocator: luați-o când vă simțiți gata.
  • Partea 4 din 4:
    Luând examenele
    1. Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 16
    1. Urmăriți termenele limită pentru examenele dvs. de certificare și licențiere. Este timpul să vă înregistrați pentru examenele solicitate ale statului dvs. dacă vă îndepliniți toate calificările. De obicei, va trebui să plătiți o taxă de aproximativ 100 $ sau mai mult pentru a lua una dintre aceste examene.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 17
    2. Studiu pentru examenele dvs. cu materiale oficiale și acreditate. În funcție de când și dacă ați fost la școală pentru managementul construcțiilor, este posibil să aveți nevoie să vă actualizați cunoștințele pentru examene.
  • Examenele pot fi de patru sau cinci ore și acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv practici de ocupare a forței de muncă, managementul resurselor de construcții, etica, gestionarea riscurilor și conceptele de inginerie.
  • AIC oferă ghiduri de studiu PDF atât pentru examenele de certificare AC cât și CPC. Toate plăcile de examen ar fi trebuit să sugereze resurse de studiu sau materiale proprii de studiu pe site-urile lor.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor general Pasul 18
    3. Treceți examenele și începeți să lucrați ca antreprenor general. Deși era un drum lung, acum că sunteți licențiat sau certificat, vă puteți numi oficial un antreprenor general. Bucurați-vă de o carieră recompensitoare de a ajuta oamenii să trăiască și să lucreze în clădiri funcționale și bine întreținute!
  • sfaturi

    Având abilități bune de comunicare este una dintre cele mai valoroase calități ale unui bun antreprenor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar