Cum să devii un profesor de engleză în franța

Predarea limbii engleze este o modalitate populară și practică de a vă sprijini în timp ce trăiți sau călătoriți în Franța. Din cauza marei cereri de profesori englezi, găsirea unui loc de muncă este rareori dificilă.Cu toate acestea, autoritățile franceze solicită străinilor să treacă prin mai mulți pași înainte de a lucra în Franța.Este important să evitați dificultățile de călătorie prin obținerea vizelor și a altor documente în ordine.Veți dori, de asemenea, să fiți pregătiți să învățați și să trăiți în străinătate prin obținerea educației corecte și învățând despre noua dvs. casă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Hotărând unde să învețe
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 1
1. Aplicați la o activitate de predare a afacerilor.Majoritatea claselor de afaceri din Franța sunt organizate prin Camera de Comerț din Franța.Predarea are loc într-un mediu de clasă sau la afacerea însăși.Ca profesor de afaceri de afaceri, ați putea fi tehnicieni, ingineri, contabili sau vânzători.
  • Contactați Camera de Comerțină franceză pentru a afla despre oportunitățile de predare a afacerilor.
  • Companiile private cum ar fi Illingua, de asemenea, recrutează adesea profesori englezi pentru alte întreprinderi.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 2
    2. Învățați la o academie sau o școală.Predarea într-o școală publică sau privată franceză (o academie) este cel mai comun curs pentru cei care doresc să predea limba engleză în Franța.În funcție de școala pe care o lucrați, ați putea preda o singură clasă sau un grup de vârstă unică (cum ar fi elevii elementari, liceu sau elevii de școală medie) sau ați putea fi responsabil pentru predarea tuturor vârstelor.
  • Există o mare varietate de modalități de a preda la o școală sau o academie.Puteți aplica direct școlilor care publică profesorilor online sau puteți contacta Ministerul Educației Franceze pentru informații despre programele sale didactice.
  • Americanii s-ar putea aplica pentru a fi profesori școlari prin programul de asistent didactic din Franța (TAPIF).
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 3
    3. Învățați lecții private.Lecțiile private nu vor oferi probabil venituri suficiente pentru a trăi, dar dacă sunteți în căutarea unor bani în plus, sunt o opțiune bună.Pentru a începe, verificați forumurile web franceze și panourile de locuri de muncă solicitând lecții private.Alternativ, odată ce ați stabilit într-un loc de muncă, adresați-vă prietenilor și contactelor dvs. francezi dacă știu despre cineva interesat să ia lecții de limba engleză.
  • S-ar putea, de asemenea, să alegeți să faceți publicitate serviciilor dvs. de îndrumare în hârtie locală sau în forumuri web pentru persoanele franceze interesate să învețe limba engleză.
  • Datorită populațiilor lor ridicate de studenți, orașele universitare precum Grenoble, Bordeaux, Montpelier și Toulouse sunt locuri deosebit de bune pentru a ridica lecții private.
  • Puteți încărca adesea 15 până la 20 de euro (aproximativ 20 până la 28 USD) pe o oră pentru lecții.Nu veți avea nevoie de un permis de muncă pentru aceste tipuri de aranjamente informale.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 4
    4. Aplicați la momentul potrivit.În timp ce întreprinderile angajează pe tot parcursul anului, cea mai mare parte a locurilor de muncă se umple în timpul verii (în prealabil despre semestrul școlii de toamnă) și în toamnă (în avans de semestrul școlii de iarnă).Căutați locuri de muncă în timpul acestor momente pentru a vă mări șansele de a găsi o poziție.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 5
    5. Decideți unde doriți să lucrați.Puteți aplica la locuri de muncă aproape oriunde în Franța, dar locurile de muncă din Paris sunt cele mai căutate și competitive.S-ar putea să aveți mai mult noroc dacă aplicați pentru un loc de muncă în zona rurală sau suburbiile franceze.
  • Metoda 2 din 4:
    Obținerea educației potrivite
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 6
    1. Obțineți o diplomă de licență.Pentru majoritatea locurilor de muncă în limba engleză, veți avea nevoie de o diplomă de colegiu de patru ani în orice subiect.Anumite subiecte precum educația sau engleza pot crește șansele dvs. de a ateriza un loc de muncă în predarea limbii engleze în Franța.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 7
    2. Obțineți un certificat în predarea limbii engleze la difuzoarele altor limbi (Celta).Celta este necesară pentru predarea în școlile și academiile franceze.Pentru a lua celta, va trebui să vă înregistrați la un centru de examen autorizat.
  • Utilizați portalul englez Cambridge la http: // cambridgelanglish.Org / Find-A-Center / Find-A-A-Predare / Pentru a găsi un site de testare Celta lângă dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți un profesor de engleză în Franța Pasul 8
    3. Obțineți o altă certificare TEFL.Celta este cea mai prestigioasă certificare a limbajului, dar în funcție de locul de muncă pe care îl aplicați, este posibil să puteți scăpa cu o altă certificare în limba engleză ca limbă străină (Tefl).Acestea se încadrează într-o serie de tipuri diferite - unele sunt cursuri de 100 de ore, unele sunt cursuri de 120 de ore, iar unele sunt de 140 de ore sau mai mult.
  • Certificatele cu mai puțin de 120 de ore nu vor fi probabil recunoscute ca valide.
  • Cu cât există mai multe ore cursul dvs. de certificare, cu atât mai bine șansele dvs. de a ateriza un loc de muncă în Franța.
  • Certificatele online TEFL nu sunt adesea acceptate ca validate de angajatori, iar certificatele obținute printr-un curs tradițional de clasă sunt date mai mari în procesul de aplicare.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 9
    4. Invata franceza.Pentru a preda limba engleză în Franța printr-un program guvernamental, trebuie să aveți o competență intermediară în limba franceză.Adică, ar trebui să puteți comunica în situații de zi cu zi, sarcini zilnice complete și să organizați conversații de substanță în limba franceză.Pentru a dezvolta această abilitate, luați cât mai multe cursuri franceze în liceu și colegiu.
  • Chiar dacă limba franceză nu este necesară pentru slujba ta, este o idee bună să înveți limba de când veți locui în Franța pe durata contractului dvs. de predare.
  • Metoda 3 din 4:
    Îndeplinirea altor cerințe
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 10
    1. Fi de vârstă adecvată.Unele locuri de muncă necesită să cadă într-o gamă de vârstă prescrisă.Programul de asistență didactică din Franța, de exemplu, acceptă numai aplicații de la persoane cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 de ani.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 11
    2. Dovedește-ți comanda franceză.Unele locuri de muncă vă vor cere să vorbiți franceză.Există trei modalități principale de a dovedi că sunteți expert în limba franceză.Locul de muncă la care aplicați va oferi informații despre modul în care vor să vă dovediți comanda dvs. de franceză.
  • Ați putea fi rugat să vă trimiteți transcrierea universitară pentru a arăta ce grade ați ajuns în cursurile dvs. franceze.
  • Este posibil să trebuiască să scrieți o declarație personală de motivație în limba franceză.
  • De asemenea, este posibil să obțineți o scrisoare de recomandare de la un profesor de limbă franceză sau un evaluator de la Alliance Francaise.
  • Dacă nu ați făcut mai multe (sau vreun) cursuri franceze, ați putea alege să luați un test de limbă franceză standardizat.Acest lucru este rareori necesar, dar acționarea unui test ca TEF, Delf sau DALF ar putea ajuta aplicația dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 12
    3. Au o experiență anterioară în Franța sau în străinătate.Pentru a preda limba engleză în Franța, va trebui să aveți un anumit grad de adaptabilitate și înțelegere culturală.Dacă ați petrecut timpul călătorind sau lucrați în Franța sau o altă națiune străină - mai ales una din lumea francofonă (națiunile vorbitoare de limbă franceză) - veți crește șansele de a găsi o lucrare ca profesor de engleză în Franța.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 13
    4. Au o experiență de predare anterioară.Unele locuri de muncă necesită o experiență de muncă anterioară ca profesor.Dacă ați învățat limba engleză (sau un alt subiect) în țara dvs. de origine, veți crește șansele dvs. de a obține un loc de muncă în limba engleză în Franța.Dacă aveți experiență în învățământ în străinătate într-o altă țară străină, veți deveni și mai atractive în ochii angajatorilor.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 14
    5. Obțineți o viză.Dacă nu sunteți în UE, va trebui, de obicei, să obțineți o viză de lucru înainte de a putea deveni un profesor de engleză în Franța.Procesul prin care obțineți o viză de lucru variază în funcție de țara dvs., dar, în general, va trebui să obțineți sponsorizare de la o școală sau alt angajator din Franța, apoi aplicați prin cea mai apropiată ambasadă sau consulatul francez pentru o viză de muncă.
  • Cetățenii din Australia, Noua Zeelandă și Canada ar putea să predea o viză de student.Cele cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani ar putea solicita o vacanță de lucru.Contactați consulatul francez local sau Ambasada pentru mai multe informații despre vizele studențești și oportunități de vacanță de lucru.
  • Metoda 4 din 4:
    Gestionarea logisticii
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 15
    1. Aflați mai multe despre instituție.Înainte de a aplica și accepta un loc de muncă la o anumită instituție, aflați cât mai mult posibil despre el.Dacă aveți prieteni sau rude în zonă, cereți-i să-l cerceteze pentru dvs.Verificați forumurile și recenziile pentru școală online pentru a determina dacă este un loc bun pentru a lucra.
    • Dacă o anumită școală vă contactează despre un loc de muncă, cereți-le pentru numărul de telefon sau adresa de e-mail a unui profesor de engleză curent.Discutați cu această persoană despre experiența lor pentru a afla mai multe despre ceea ce este să lucrați la școală.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 16
    2. Aranjați-vă locuința.Uneori, instituția dvs. gazdă sau agenția de recrutare vă va oferi sau vă va ajuta să obțineți locuințe.Cu toate acestea, situația locuințelor dvs. ar putea fi lăsată în întregime până la tine.Dacă aveți deja prieteni sau colegi în Franța, ați putea cere să rămâneți cu ei (cel puțin temporar).În caz contrar, stați într-o pensiune pentru câteva săptămâni în timp ce căutați un apartament în apropierea locului de muncă.
  • Utilizați un ghid de călătorie pentru a identifica căminele accesibil în zona în care lucrați.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 17
    3. Citiți cu atenție contractul.Contractul dvs. va delimita detalii importante cu privire la condițiile dvs. de lucru.Fiți atenți la detalii precum salariul dvs., salariul de vacanță, fie că veți fi plătiți pentru timpul de pregătire și câte ore de lucru sunt așteptate de la dvs.În plus, aflați dacă școala sau instituția dvs. de sponsorizare va plăti taxe de călătorie pe care le suportați atunci când mergeți în Franța.
  • Insistați să obțineți aceste detalii importante în contractul dvs.Nu acceptați confirmarea verbală a unei anumite condiții de lucru în loc de o declarație alb-negru în contractul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Franța Pasul 18
    4. Decideți dacă doriți să fiți un antreprenor.Unele locuri de muncă în limba engleză vă permit să vă înregistrați ca un "auto-antreprenor."În acest statut, veți fi înregistrat în mod legal ca profesor independent, mai degrabă decât ca un angajat obișnuit.Starea auto-antreprenor vă poate permite să solicitați un salariu mai mare, dar va trebui să vă dați seama cum să plătiți impozitele franceze pe cont propriu.
  • Dacă predați numai limba engleză în Franța pentru o perioadă scurtă de timp, este mai bine să evitați să deveniți un auto-antreprenor, deoarece provocările administrative pot fi semnificative.Dacă sunteți în Franța pentru lunga tracțiune, totuși, ați putea dori să o considerați.
  • În plus, vă puteți înregistra doar ca un auto-antreprenor dacă aveți mai mult de un client.Deci, dacă lucrați cu normă întreagă la o școală sau o academie și să luați o lecție privată cu fracțiune de normă, ați putea beneficia de statutul de auto-antreprenor.
  • sfaturi

    Luați suficienți bani cu dvs. să plătiți pentru două sau trei luni de cheltuieli.În acest fel, dacă aveți câteva cheltuieli în față când ajungeți (cum ar fi furnizarea apartamentului dvs., puneți un depozit în apartamentul dvs., etc.) veți putea face acest lucru fără să vă rupeți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar